عكس آخري آخرين عكسش برا يه هفته پيشه روز تولد مامانش
تولد زن عمو ناهید چی خریدین
نقل قول: بندری
وزنش شده هفت و هشتصد و قدش هم 69 . توي نمودار رشدش همه چي اوكي هستش خدا رو شكر تا اينجا
هزار ماشلله
نقل قول: بندری
والله دو جا بردم يارو ظاهر لاستيكارو كه ديد گفت خيلي خوب و مرتبند و مشكلي ندارن از لاستيك بغلي كاملا مشخصه كه چقدر سالمه منتها ظاهرا از داخل پوسيدگي داشت برا همين بعد از تركيدگي هر چهارتاشو عوض كردم
علتش میدونی چیه ؟ اینه که به لطف ومحبت شما ایمان داره
بعععععععععععععله دقيقا
نقل قول: zrnznn
اقا خسرو بد نیست این تاپیکو بخونید و حداقل برا مدت یه روز بهش عمل کنید دل همسر گرامی رو خوشحال کنید
حالا خوبه كه خودتون هم مي دونيد بيشتر از يه روز نميشه عمل كرد نهايش يه روزه چون اگه بيشتر بشه مردم چه فكرايي كه درباره آدم نمي كنن . درسته كه آأم نيابد به دهن مردم باشه ولي بازم وايييييييي . چون اين موارد از درجه زن ذليلي هم رد كرده
يكي از شيرين ترين لحظه هام اينه كه وقتي دارم مي رم بيرون از خونه واسم گريه مي كنه . خيلي خوشم مياد . نه از گريش ، بلكه از اون حس شيرين وابستگي
دنیز هم دنبال باباش گریه میکنه و وقتی هم باباش از سر کار میاد خونه بدو بدو میره سمت راهرو چند بارم از هولش میخوره زمین.. اوایل هم تا صدای درو میشنید میفهمید باباشه میگفت هاپ هاپ هاپ هاپ
نغمه
بندری
ممنونم نغمه جان
آيسان الان نه ماه و يه هفته اش هست . عكس آخري آخرين عكسش برا يه هفته پيشه روز تولد مامانش
نخبه
تولد زن عمو ناهید چی خریدین
هزار ماشلله
عینهون دندون
بندری
گوشواره . ميگما خوش به حال شما خانوما كه همه چي كادو براتون راحت پيدا مي شه
نغمه
بندری
مرسي
نغمه
آخیییی
zrnznn
شوهران خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب
بندری
بعععععععععععععله دقيقا
حالا خوبه كه خودتون هم مي دونيد بيشتر از يه روز نميشه عمل كرد نهايش يه روزه چون اگه بيشتر بشه مردم چه فكرايي كه درباره آدم نمي كنن . درسته كه آأم نيابد به دهن مردم باشه ولي بازم وايييييييي . چون اين موارد از درجه زن ذليلي هم رد كرده
zrnznn
mahsa joon
بندری
مردم فضول زياده مگه نمي دوني
خوش اومدي
نغمه
احسنتم زن یا مرد فرقی نداره هر دوش مورد تائید و خوش آیند پروردگاره و لطفهایی در برابر به شما میکند که فکر آن هم براتون مشکله
بندری
دقيقا همينطوره و من توي زندگيم زياد شاهدش بودم
zrnznn
احسنت
امیدوارم کنار همسر عزیزتون خوشبختی و موفقیت بچه هاتون رو بببینید و زندگیتون سراسر شادی باشه
بندری
مممنونم نجمه جان ، همچنين شما در كنار خانواده محترم
آدم مشهد كه ميره دلش ميخواد عكس حرم هم بگيره هر چند كه از عكسا راضي نبودم ولي خب يه دونه علي الحساب گفتم بزارم
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
ای جونممممممممممممممم چه ماه شده مشهدی ایسان
بندری
ممنون
يكي از شيرين ترين لحظه هام اينه كه وقتي دارم مي رم بيرون از خونه واسم گريه مي كنه . خيلي خوشم مياد . نه از گريش ، بلكه از اون حس شيرين وابستگي
نخبه
دنیز هم دنبال باباش گریه میکنه و وقتی هم باباش از سر کار میاد خونه بدو بدو میره سمت راهرو چند بارم از هولش میخوره زمین.. اوایل هم تا صدای درو میشنید میفهمید باباشه میگفت هاپ هاپ هاپ هاپ
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→