₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بندری
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

بدون عکس

صفحه شخصی بندری

1523 بازدید، 338 پست، نویسنده: بندری

• نغمه

عمو آیسان جونم چند وقتشه؟ باید عینهوووو عسل شیرین باشه 786
    1 سپاس: بندری

• بندری

نقل قول: نغمه
    عمو آیسان جونم چند وقتشه؟ باید عینهوووو عسل شیرین باشه

ممنونم نغمه جان :46:

آيسان الان نه ماه و يه هفته اش هست . عكس آخري آخرين عكسش برا يه هفته پيشه روز تولد مامانش :1:

2 سپاس: نخبه، نغمه

• نخبه

نقل قول: بندری
    عكس آخري آخرين عكسش برا يه هفته پيشه روز تولد مامانش

تولد زن عمو ناهید چی خریدین :4:

وزنش شده هفت و هشتصد و قدش هم 69 . توي نمودار رشدش همه چي اوكي هستش خدا رو شكر تا اينجا

هزار ماشلله 786

والله دو جا بردم يارو ظاهر لاستيكارو كه ديد گفت خيلي خوب و مرتبند و مشكلي ندارن از لاستيك بغلي كاملا مشخصه كه چقدر سالمه منتها ظاهرا از داخل پوسيدگي داشت برا همين بعد از تركيدگي هر چهارتاشو عوض كردم

عینهون دندون :4: :56:

2 سپاس: بندری، نغمه

• بندری

نقل قول: نخبه
    تولد زن عمو ناهید چی خریدین

گوشواره . ميگما خوش به حال شما خانوما كه همه چي كادو براتون راحت پيدا مي شه :4:

2 سپاس: نغمه، نخبه

• نغمه

تولد ناهید خانم مبارک باشه البته با عرض معذرت با تاخیر 413

• بندری

تولد ناهید خانم مبارک باشه البته با عرض معذرت با تاخیر

مرسي :46: . خانومم بنده خدا هم همش ميگفت من به يه شاخه گل راضيم من كادو نمي خوام تو اين گرفتاري ولي دوست دارم خودم انتخاب كنم :4:

2 سپاس: zrnznn، نخبه

• نغمه

مرسي . خانومم بنده خدا هم همش ميگفت من به يه شاخه گل راضيم من كادو نمي خوام تو اين گرفتاري ولي دوست دارم خودم انتخاب كنم

آخیییی :23: علتش میدونی چیه ؟ اینه که به لطف ومحبت شما ایمان داره :15:

3 سپاس: zrnznn، نخبه، بندری

• zrnznn

اقا خسرو بد نیست این تاپیکو بخونید و حداقل برا مدت یه روز بهش عمل کنید دل همسر گرامی رو خوشحال کنید 351

شوهران خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب :21:

2 سپاس: نخبه، بندری

• بندری

علتش میدونی چیه ؟ اینه که به لطف ومحبت شما ایمان داره

بعععععععععععععله دقيقا :heehee:

نقل قول: zrnznn
    اقا خسرو بد نیست این تاپیکو بخونید و حداقل برا مدت یه روز بهش عمل کنید دل همسر گرامی رو خوشحال کنید

حالا خوبه كه خودتون هم مي دونيد بيشتر از يه روز نميشه عمل كرد نهايش يه روزه چون اگه بيشتر بشه مردم چه فكرايي كه درباره آدم نمي كنن . درسته كه آأم نيابد به دهن مردم باشه ولي بازم وايييييييي . چون اين موارد از درجه زن ذليلي هم رد كرده :bahone:

4 سپاس: نخبه، zrnznn، mahsa joon، نغمه

• zrnznn

آقا خسرووووووو شما اون کارهایشو انجام بدی که جلو مردم نیست :3:

• mahsa joon

• بندری

آقا خسرووووووو شما اون کارهایشو انجام بدی که جلو مردم نیست

مردم فضول زياده مگه نمي دوني :4: . ولي خب من به عنوان مرد خانواده تا الان سعي كردم خودم رو وقف خانواده ام كنم تا احساس كمبود نكنند . :1:

نقل قول: mahsa joon
    من اومدم

خوش اومدي :46:

1 سپاس: نغمه

• نغمه

مردم فضول زياده مگه نمي دوني . ولي خب من به عنوان مرد خانواده تا الان سعي كردم خودم رو وقف خانواده ام كنم تا احساس كمبود نكنند .

احسنتم زن یا مرد فرقی نداره هر دوش مورد تائید و خوش آیند پروردگاره و لطفهایی در برابر به شما میکند که فکر آن هم براتون مشکله :24:

2 سپاس: بندری، نخبه

• بندری

احسنتم زن یا مرد فرقی نداره هر دوش مورد تائید و خوش آیند پروردگاره و لطفهایی در برابر به شما میکند که فکر آن هم براتون مشکله

دقيقا همينطوره و من توي زندگيم زياد شاهدش بودم :46:

• zrnznn

من به عنوان مرد خانواده تا الان سعي كردم خودم رو وقف خانواده ام كنم تا احساس كمبود نكنند .

احسنت :39:
    امیدوارم کنار همسر عزیزتون خوشبختی و موفقیت بچه هاتون رو بببینید و زندگیتون سراسر شادی باشه :48:

2 سپاس: بندری، نغمه

• بندری

امیدوارم کنار همسر عزیزتون خوشبختی و موفقیت بچه هاتون رو بببینید و زندگیتون سراسر شادی باشه

مممنونم نجمه جان ، همچنين شما در كنار خانواده محترم :46:

آدم مشهد كه ميره دلش ميخواد عكس حرم هم بگيره هر چند كه از عكسا راضي نبودم ولي خب يه دونه علي الحساب گفتم بزارم

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: مگس، نخبه، ♥Rose♥، garfild، بچه مثبت، تنها، نغمه، zrnznn، ژنرال

• نخبه

آدم مشهد كه ميره دلش ميخواد عكس حرم هم بگيره هر چند كه از عكسا راضي نبودم ولي خب يه دونه علي الحساب گفتم بزارم

ای جونممممممممممممممم چه ماه شده مشهدی ایسان :8: 786 786 786 786

• بندری

نقل قول: نخبه
    ای جونممممممممممممممم چه ماه شده مشهدی ایسان

ممنون :46: .آره ديگه مشهدي شده .

يكي از شيرين ترين لحظه هام اينه كه وقتي دارم مي رم بيرون از خونه واسم گريه مي كنه . خيلي خوشم مياد . نه از گريش ، بلكه از اون حس شيرين وابستگي :8:

• نخبه

يكي از شيرين ترين لحظه هام اينه كه وقتي دارم مي رم بيرون از خونه واسم گريه مي كنه . خيلي خوشم مياد . نه از گريش ، بلكه از اون حس شيرين وابستگي

دنیز هم دنبال باباش گریه میکنه و وقتی هم باباش از سر کار میاد خونه بدو بدو میره سمت راهرو چند بارم از هولش میخوره زمین.. اوایل هم تا صدای درو میشنید میفهمید باباشه میگفت هاپ هاپ هاپ هاپ :23:

• نغمه

عید شما مبارک عیدی هدیه سادات برای شما :

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: