چیه یره؟ مگه نگفتم همیشه حرفاتو بزن نذار توی دلت بمونه ، اونوقت شکمت ورم میکنه مردم فکر بد میکنن بخصوص در این زمان و این مکان که بحث سر زا و این چیزاست
چرا که نه؟ تازه اینجوری به نظرم اون غدد بیشتر فعال میشن چون مادر از لحاظ روانی احساس غرور می کنه.. بابا حالا قرار نیست حف بزنه با یه نگاه هم میشه منظورو فهموند
نقل قول: ژنرال
شیر تو حتی از شیر پگاه هم بهتره
نقل قول: Kishe Mehr
تازه ، بستنیش خوشمزه تره
خیلی بی ادبین همه تون.نقصیر منه که دارم بهتون آموزش می دم با خانومتون چطوری رفتار کنید
چیه یره؟ مگه نگفتم همیشه حرفاتو بزن نذار توی دلت بمونه ، اونوقت شکمت ورم میکنه مردم فکر بد میکنن بخصوص در این زمان و این مکان که بحث سر زا و این چیزاست
راستش ترسیدم حرفمو بزنم اونوقت شکم تو ورم کنه
نقل قول: ماهی
خیلی بی ادبین همه تون.نقصیر منه که دارم بهتون آموزش می دم با خانومتون چطوری رفتار کنید
رفتار با خونما که آموزش دادن نمیخواد،فقط کافیه این ضرب المثل رو سر لوحه کارت قرار بدی : چو زن حرف مفت زد بزن
ey jonam shilin asalakam be zodi baby nazesho to baghalesh migire fadaye khodeto on fandoghye vorjaket besham ke hame inghad bisabrane entezaresho mikeshan
ببین کی اینجاست خاله ترگل خوبی خیلی وقته نیستی دلم برات یه ذره شده بود
نقل قول: Kishe Mehr
صفحه ی چندمنظوره است محسن جان! قراره داخلش قرعه کشی هم بشه و به برندگان جوایز نقدی و جنسی بدن
شیرینم سلام خوبی؟ فندققققققققققق چجوره؟ سر حاله؟ عزیزم یکی دو روزه ازت خبری نیست......دلم میخواد بدونم خوبی؟ همیشه به یادت هستم خیلی هم دوست دارم مواظب خودت باش
Kishe Mehr
چیه یره؟
ماهی
چرا که نه؟ تازه اینجوری به نظرم اون غدد بیشتر فعال میشن چون مادر از لحاظ روانی احساس غرور می کنه..
بابا حالا قرار نیست حف بزنه با یه نگاه هم میشه منظورو فهموند
تازه ، بستنیش خوشمزه تره
نخبه
هاچو هاچو
راستش ترسیدم حرفمو بزنم اونوقت شکم تو ورم کنه
چو زن حرف مفت زد بزن
نخبه
ببین کی اینجاست خاله ترگل
خوبی خیلی وقته نیستی دلم برات یه ذره شده بود
اره در این محل سزارین رایگان انجام میشه
Kishe Mehr
هاچو هاچو
آخه ما حرفمون حرفه،یه چیزی بگیم تا آخرش هستیم
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
مبارک باشه و امیدوارم دختر گل مرداد ماهیت در صحت و سلامت به دنیا بیاد و خودت هم در سلامتی کامل به سر ببری
تنها
منتظر هستم ته زودتر این کوچولوی ناز رو ببینم
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
هرچه داریم از خداست و هرچه توان داریم برای خدا باید خرج کنیم.
با ادب خاص خود وارد این مهمانی بی مانند بشویم . . .
ماه رمضان بر شما مبارک
zrnznn
gilas
ایشالا قدمش برات پر از شادی و خیر باشه
zrnznn
garfild
golmangoli
ماهی
تا چش به هم بزنی اینجوری میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم مامان فندقی و دنیز فندقی در چند سال آینده
▧ تصویر در دسترس نیست