₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
1 2 3 4 5 6 ... 98 99

بدون عکس

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: soheyla
    از روز اولیکه متوجه شدید باردار هستید ، تو زندگیتون هم صفحه ی جدیدی باز شده .
    یه صفحه پر از سختی و مسئولیت ، پر از دردسر ، پر از استرس و اضطراب ، پر از درد و دلواپسی ، پر از زحمت و سختی .
    این صفحه با تمام سختیاش زیباترین و با احساس ترین صفحه ی زندگی یک زن هست .
    قدم گذاشتنتون به این دنیای بی همتا رو خدمتتون تبریک میگم .
    شما تو این دوران جزء پاکترین و معصومترین موجودات خداوند هستید .
    سپاسگزارم که با شرایط سختی که دارید برای دیگران دعا میکنید .
    فرشته ی کوچولوتون باید به داشتن مادری مثل شما افتخارکنه ...

ممنونم سهیلای عزیز. امیدوارم به زودی خبر بارداری شما رو بشنوم :8: اون وقت نوبت شماست که از حسهای قشنگت بگی و منم از تجربیاتم

3 سپاس: gilas، ماهی، farzane

• نخبه

نقل قول: gilas
    سرم وصل به دستت رو نگفتی با شلوغی فامیل که اومدن دیدنت ولی اصلا حس حرف زدن هم نداری چه برسه به دیدن

تازه حیا کردم سوند رو هم نگفتم:23:
    اون وقت این پرو نشسته میگه سزارین راحته.. شیطونه میگه بزنممممممممممممممم 368

5 سپاس: gilas، ماهی، ژنرال، malakeh، farzane

• ماهی

نقل قول: نخبه
    میترم زشت باشه به قول تو چروک باشه

اگه درشت باشه کمتر چروکه :4:
    ولی مهم اینه که سالم باشه.و بعدش خوب رشد کنه.وای شیرین جون داری منو می بری توی اون فضا و اون روزا. :65:
    پسرم یکماه زود دنیا اومد برا همین کم وزن بود اما بعدش خیلی توپولی شد.بس که خودمو کشتم به خدا :4:
    نقل قول: gilas
    زدن نمیخواد همه اینا رو کپی میکنیم میفرستم برای گل گندم خودش میدونه چکارش کنه

موافقم ...خوب فکریه :4:

5 سپاس: gilas، نخبه، zrnznn، ژنرال، farzane

• نخبه

بچه ها امین در رفت:23:
    4 سپاس: ماهی، gilas، ژنرال، farzane

• zrnznn

بچه مثبت فکر کنم تو از اون دسته از مردهایی هستی که نتونی موقع بارداری به زنت روحیه بدی و هواشو داشته باشی و فقط حرصش رو با حرفای نون گندم و این چیزا در بیاری و بگی چیزی نیست که یه عمل جراحی سادس

:83: دقیقا بعد خوندن نوشته هایتون خواستم اینو به بچه مثبت بگم که شیرین جون زحمتشو کشیددددد.... :4:

6 سپاس: ماهی، نخبه، gilas، ژنرال، malakeh، farzane

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    خواهر شوهرتم می آد بالا سرت می گه همش 2 کیلو نیم؟ انگار که مسئول بودی یه گوساله 50 کیلویی به دنیا بیاری خلاصه آقا ! خیلی درد داره به خدا خیلی درد داره

واییی خدا من مردم از خندهههههههه :23:

تازه حیا کردم سوند رو هم نگفتم

حیات منو کشتههههههههههههههههههههه :23:

:72: عاشق همتونمممممممممم :8:

4 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، farzane

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    حیات منو کشتههههههههههههههههههههه

والا دیگه هی باعث میشن ادم دهنش رو باز کنه :9: و الا من خیلی باحیاطم 360

4 سپاس: aac198000، ماهی، ژنرال، farzane

• مگس

شیرین بانو مبارکتون باشه منزل نو :46:
    1 سپاس: farzane

• هاچو هاچو

:4: آآآآآآی نفس کش 315 امین رو تنها گیر آوردین،بگین تا خودم جوابتون رو بدم :4:
    نمایش یا پنهان متنامین جان بدو بیا تا منم وادار به زاییدن نکردن :4:

یه بار اخبار علمی گوش می کردم می گفت : تحقیقات نشون داده هنگام شیر دادن مادر، اگر پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا کنه و تمجید کنه از مادر غدد شیری بیشتر ترشح کرده و مادر در شیردهی موفق تر خواهد بود

:4: حیف که از اینجا پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا میکنه رد میشه :4: و گرنه جواب دندانشکنی واسه این خبر داشتم :4:

4 سپاس: ماهی، نخبه، ژنرال، farzane

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    حیف که از اینجا پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا میکنه رد میشه و گرنه جواب دندانشکنی واسه این خبر داشتم

:23: اگه زیادی با اشتیاق نگاه کنه مادر بچه به جای ذوق لنگه کفشی چیزی پرت میکنه طرفش که چته چشاتو درویش کن بی حیاط:23:

نقل قول: هاچو هاچو
    امین جان بدو بیا تا منم وادار به زاییدن نکردن

امین از ترسش فرار کرد یه کاری نکن تو رو مجبور کنیم جای همه فندق دارای سایت بزایی:4:

4 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، farzane

• بندری

واویلا لیلی رو بابای بچه موقع حساب کردن پول بیمارستان و عمل سزارین میگه:23:

ای گفتی
    اینجا بیمارستان دولتی که سزارین نمیکنه (البته اگه خودت بخوای) ولی خصوصی ها هم بستگی به دکتر بین 2 میلیون تا سه و نیم میلیون میگیرن سزارین کنن که بنظرم آستانه درد این حساب کردن هزینه بیمارستان رو از اون نه ماه بارداری بیشتر می کنه :9:

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، farzane

• نخبه

نقل قول: بندری
    ای گفتی
    اینجا بیمارستان دولتی که سزارین نمیکنه (البته اگه خودت بخوای) ولی خصوصی ها هم بستگی به دکتر بین 2 میلیون تا سه و نیم میلیون میگیرن سزارین کنن که بنظرم آستانه درد این حساب کردن هزینه بیمارستان رو از اون نه ماه بارداری بیشتر می کنه

اره دیگه اگه خود مادر بخاد سزارین بشه بیمارستان دولتی قبول نمیکنه البته اگه به دکترا زیر میزی بدی قبول میکنن نرخ زیر میزی دکترای بیمارتانهای دولتی 500 هستش
    ولی بیمارستان خصوصی از یک میلیون و نیم داریم تا 5 و 6 میلیون .. حالا بابای بچه این پولو بده تا بفهمه درد یعنی چی:23:

5 سپاس: بندری، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، farzane

• هاچو هاچو

اگه زیادی با اشتیاق نگاه کنه مادر بچه به جای ذوق لنگه کفشی چیزی پرت میکنه طرفش که چته چشاتو درویش کن بی حیاط

:83: بیا اینم عوض تشکرشه :4: من شنیدم اگر موزیک هم پخش بشه این پروسه به خوبی جلو میره :4: البته واسه انسان ها رو نمیدونم...
    امین از ترسش فرار کرد یه کاری نکن تو رو مجبور کنیم جای همه فندق دارای سایت بزایی

:4: من خیلی وقته دیگه نمیزام،کی آدرسو منو به تو داده؟! :37:

5 سپاس: ژنرال، ماهی، نخبه، Kishe Mehr، farzane

• چکاوک

ey jonam shilin asalakam be zodi baby nazesho to baghalesh migire fadaye khodeto on fandoghye vorjaket besham ke hame inghad bisabrane entezaresho mikeshan :8:
    5 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، نخبه، farzane

• ژنرال

اینجا صفحه شخصیه یا زایشگاه؟ :4: :68: :4:

چند سالی میشه که روش زایمان طبیعی در آب داره انجام میشه! در ایران هم راه افتاده.
    البته هر زنی شرایط این زایمانو نداره.
    ولی بنا به گفته متخصصان، این روش خیلی خیلی مزیت داره از جمله کاهش درد زایمان، کوتاه شدن پروسه زایمان، بهبود فوری زخم ها و ... میلیونها تومان جوایز نقدی و غیر نقدی :4:
    به این روش فکر کن شیرین!

7 سپاس: هاچو هاچو، malakeh، ماهی، نخبه، بندری، Kishe Mehr، farzane

• Kishe Mehr

تبریک میگم شیرین دایی قیزی :4: پیج دونفری شخصی ات رو و همچنین قدم نورسیده ایشالله به میمنت و شادی و از اینا :9: این خوش امد گویی هم واسه دنیز قارپوزت ~~~~> :97:

اگه طبیعی زایمان نکنی توی اون لحظه داری از درد می میری دور از جونت.عواطف و احساسات حالیت نمیشه :4:

تعریف میکرد میگفت واسه تبریک قدم نورسیده رفته بودیم خونه ی دوستان، بحث درد زایمان و اینا بود یکی گفت همینه که میگن بهشت زیر پای مادرانه دیگه... یکی گفت البته اگه طبیعی باشه :50:

7 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، malakeh، ماهی، نخبه، بندری، farzane

• ژنرال

یه بار اخبار علمی گوش می کردم می گفت : تحقیقات نشون داده هنگام شیر دادن مادر، اگر پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا کنه و تمجید کنه از مادر:4: غدد شیری بیشتر ترشح کرده و مادر در شیردهی موفق تر خواهد بود :4:

حالا اومدیم و موقع شیر دادن، شخص دیگه ای هم بود، نمیشه که تعریف و تمجید کرد... :68: مثلا جلوی مادرزن و یا خواهرزن :9:
    فوقش دیگه میشه اینارو گفت: باریکلا! عجب کیفیتی داره شیرت! شیر تو حتی از شیر پگاه هم بهتره :4:

5 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، بندری، Kishe Mehr، farzane

• Kishe Mehr

نقل قول: ژنرال
    اینجا صفحه شخصیه یا زایشگاه؟

صفحه ی چندمنظوره است محسن جان! قراره داخلش قرعه کشی هم بشه و به برندگان جوایز نقدی و جنسی بدن :9:
    نمایش یا پنهان متنالبته بنده هیچگونه تضمینی برای جوایز جنسی ندارم 351

نقل قول: ژنرال
    شیر تو حتی از شیر پگاه هم بهتره

تازه ، بستنیش خوشمزه تره :15:

5 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، ماهی، بندری، farzane

• gilas

آخرین عکس لو رفته از دنیز خاله :8:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، malakeh، ماهی، نخبه، بندری، farzane

• هاچو هاچو

gilas,
    1153 چرا این انقدر خوردنیه گیلیییییییییییییی 390 چرا با احساسات من گیم میکنی؟! 354
    نمایش یا پنهان متنخداییییییی خیلی جیگره اگه الان دم دستم بود قطعه قطعش میکردم 368

ژنرال,
    Kishe Mehr,
    :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، ماهی، ژنرال، gilas، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: