ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
sib
اووووه خب از اون موقع تا حالا قیافه ش زیاد یادم نمونده که
وای دیگه طاقت ندارم.میخوام زودتر مورچه خواهرمو ببینم چه شکلیه
نخبه
به من شبیه هست ولی خیلی کم بیشتر به باباش شبیه
نی نی خواهرت هم شک نکن شبیه دومادتونه اخه امسال همه نی نی ها شبیه باباهاشونن من حتی یه نی نی از پارسال تا حالا ندیدم شبیه مادرش باشه
راستی خواهرت کرج زایمان میکنه؟دکترش کیه؟
maryamlondon1
اب دهنم افتاد بیام بخورمش
نمایش یا پنهان متن
گولم نزن برو لوازمش بگیر خیلی عصبانیم
نخبه
به خدا شرمنده ام اگه بیای وضعیت خونه ام ببینی میفهمی چقدر سرم شلوغه خیلی دوست داشتم زودتر از اینا میرفتم میگرفتم اخه قرار بود بعد از عید فطر هم بچه ها دور هم جمع بشن که نشد منم بعدش منتظر فرصت مناسبم .. با گیلاسی هماهنگ کردیم که وسط هفته همو ببینیم و کادوهای خوشگلی که برای دنیز گرفتین تحویل بگیرم
راستی چرا گفتین اینگار برای نوه تون خریدین خب بگین انگار برا علوسم خریدم
sib
اااااااا نه!باید شبیه خانواده ما بشه
تهران زایمان میکنه.بیمارستان بهمن.دکترش خانم صفا ایسینی فکر کنم
نخبه
حالا شاد اگه پسر باشه یکم شبیه خانواده شمابشه ولی اگه دختر باشه حتما شبیه اقا دومادتون میشه
به سلامتی ان شالله زایمان کنه بارداری و زایمان خیلی اسونتر از بچه بزرگ کردنه .. بچه بزرگ کردن مخصوصا یکماه اول که ادم ناشیه خیلی سخته مخصوصا اینکه مجبوری شبا بیدار بمونی و هر یک ساعت یه بار بیدار بشی هی شیر بدی هی اروغ بگیری.. چهل بچه که تموم میشه یکم بهتره.. قبل از روز زایمانش بگودعای معراج رو بخونه خیلی خوبه و راحت زایمان میکنه
بچه مثبت
آفرین به دنیز که نمیذاره مامانش بخوابه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
شماها چرا هی منو صدا میکنید
فکر کنم فقط دنیز که حریف این شیرین بخور بخواب میشه
دنیز
sib
خب پس خدا رو شکر که پسره
farzane
هاچو هاچو
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
یعنی دیگه آخر فرهیختگی و نکته سنجی فرشته کوچولو
تنها
دل من که حسابی آب شده با این عکسای نازش
نخبه
اندازه ده تا بچه پدرمان را در اورده.. بچه دار میشید میفهمید چی میگم البته دردسر اصلی واسه مادر بچه اس.. من شانس اوردم افسردگی بعد از زایمان نگرفتم اینهمه اذیت شدم
اخر هفته علوسی داریم با این بچه نمیدونم چه جوری برم لباس بخرم تا حالا چند بار رفتم بیرون ولی اصلا با بچه حوصلم نمیشه تو مغازه وایسم هی بگم اینو بیار اونو بیار همش چشمم به دنیزه از یه طرف هم میگم خدایا چی بخرم که یهو این بچه تگری زد معلوم نشه خلاصه که هنوز اواره ام
دل من که حسابی آب شده با این عکسای نازش
میسی خاله شیدا جون
اونجا خواب نیست بچه پرو چرت 5 دقیقه ای میزنه
میسی خاله فرزانه مهلبون دوست داشتنی
دنیا که اومد عکسش رو بزار تا من بررسی کنم ببینم شبیه شما هست یا نه
نخبه
اوهوم
راستی این دنیز بچه پرو دوربین رو خیلی خوب میشناسه اگه چشماش باز باشه موقع عکس گرفتن حتما به دوربین نگاه میکنه هر طرف که باشه
نخبه
gilas
حالا هی تو عکس بزار دل منو آب کن بعدا بهت میگم
نخبه
اکشال نداره چند روز دیگه از نزدیک میبینیش
gilas
اوهوم
carlos
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→