₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• sib

نقل قول: نخبه
    قیافه بابای بچه رو یادتون رفته

اووووه خب از اون موقع تا حالا قیافه ش زیاد یادم نمونده که :25: ولی پس چرا به نظر من ترکیب صورتش مثل خودت اومد :4:
    وای دیگه طاقت ندارم.میخوام زودتر مورچه خواهرمو ببینم چه شکلیه :65:

2 سپاس: نخبه، gilas

• نخبه

نقل قول: sib
    ووووه خب از اون موقع تا حالا قیافه ش زیاد یادم نمونده که ولی پس چرا به نظر من ترکیب صورتش مثل خودت اومد

به من شبیه هست ولی خیلی کم بیشتر به باباش شبیه
    نی نی خواهرت هم شک نکن شبیه دومادتونه اخه امسال همه نی نی ها شبیه باباهاشونن من حتی یه نی نی از پارسال تا حالا ندیدم شبیه مادرش باشه :101:

راستی خواهرت کرج زایمان میکنه؟دکترش کیه؟

2 سپاس: sib، gilas

• maryamlondon1

ممنون مامی مریم وای اونقدر دوس دارم از این بوسهای چسبان ازش بکنم منتها هی کله اش رو پرت میکنه این ور اون ور نمیزاره وقتی هم که خوابه حمله میکنم به لپاش یهو میبینم به زیر گردنش اصابت کرد بوسهای چسبانم یکم تپلی تر بشه لپ بیاره خودم لپاشو از طرف شما ماچ چسب انگیز ناک میکنم که همچین محکم صدا بده

اب دهنم افتاد بیام بخورمش :85: ایییییییییییی جوونننننننننننننننننننننننن :11: :11:
    نمایش یا پنهان متن
    گولم نزن برو لوازمش بگیر خیلی عصبانیم :14: با چه شور وشوقی براش خریدم اینگار برا نوه ام دارم خرید میکنم :79: ولی شما بهانه کردی اسباب کشی وما شابه ذالک :4:

3 سپاس: نخبه، بهونه، gilas

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    گولم نزن برو لوازمش بگیر خیلی عصبانیم با چه شور وشوقی براش خریدم اینگار برا نوه ام دارم خرید میکنم ولی شما بهانه کردی اسباب کشی وما شابه ذالک

به خدا شرمنده ام اگه بیای وضعیت خونه ام ببینی میفهمی چقدر سرم شلوغه خیلی دوست داشتم زودتر از اینا میرفتم میگرفتم اخه قرار بود بعد از عید فطر هم بچه ها دور هم جمع بشن که نشد منم بعدش منتظر فرصت مناسبم .. با گیلاسی هماهنگ کردیم که وسط هفته همو ببینیم و کادوهای خوشگلی که برای دنیز گرفتین تحویل بگیرم
    راستی چرا گفتین اینگار برای نوه تون خریدین خب بگین انگار برا علوسم خریدم :4: :9:

1 سپاس: gilas

• sib

نخبه,
    اااااااا نه!باید شبیه خانواده ما بشه :4:

تهران زایمان میکنه.بیمارستان بهمن.دکترش خانم صفا ایسینی فکر کنم :37:

3 سپاس: نخبه، gilas، کوروش فسقلی

• نخبه

اااااااا نه!باید شبیه خانواده ما بشه

حالا شاد اگه پسر باشه یکم شبیه خانواده شمابشه ولی اگه دختر باشه حتما شبیه اقا دومادتون میشه
    تهران زایمان میکنه.بیمارستان بهمن.دکترش خانم صفا ایسینی فکر کنم

به سلامتی ان شالله زایمان کنه بارداری و زایمان خیلی اسونتر از بچه بزرگ کردنه .. بچه بزرگ کردن مخصوصا یکماه اول که ادم ناشیه خیلی سخته مخصوصا اینکه مجبوری شبا بیدار بمونی و هر یک ساعت یه بار بیدار بشی هی شیر بدی هی اروغ بگیری.. چهل بچه که تموم میشه یکم بهتره.. قبل از روز زایمانش بگودعای معراج رو بخونه خیلی خوبه و راحت زایمان میکنه

4 سپاس: بچه مثبت، sib، gilas، کوروش فسقلی

• بچه مثبت

بارداری و زایمان خیلی اسونتر از بچه بزرگ کردنه
    هر کی ندونه خیال میکنه 7-8 تا بچه تا حالا بزرگ کردی! :83:

آفرین به دنیز که نمیذاره مامانش بخوابه :70:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: gilas، نخبه، کوروش فسقلی، ژنرال

• بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    ولی شما بهانه کردی اسباب کشی

شماها چرا هی منو صدا میکنید :83:

نقل قول: بچه مثبت
    آفرین به دنیز که نمیذاره مامانش بخوابه

فکر کنم فقط دنیز که حریف این شیرین بخور بخواب میشه :4: :103:

دنیز :11:

2 سپاس: gilas، نخبه

• sib

حالا شاد اگه پسر باشه یکم شبیه خانواده شمابشه

خب پس خدا رو شکر که پسره :83:

• farzane

786 786 786 256 256 303 303 241 241 271 271 273 273 265 265 261 261 243 243 280 282 280 282 307 307 310 310 262 262 337 337 318 318 1153 1153 408 408 1153 1153 1014 1016 1016 979 976 1015 1244 827 826 826 825 825 831 831 12441015 1015 : ‏‏ وااااااااااااایییييیييیييییيیيیيی اي جووووونم وای وای وای ای جووووووووووووون نگاش بکن اين عروسک نانازی خاله رو اين جيجلی خوشمله خواستنيو خوردنی رو ببين خاله قلبونش بله مثله ماه شده اين دنيز بوف بوفیه مامان شيلين جااااااااااااااااان :11: :6: :8:

• هاچو هاچو

1153 زبونشو ببین وقتی خوابیده هم بیرونه :10: ماشالله :6:

• حورا

اینو ببینید

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

یعنی دیگه آخر فرهیختگی و نکته سنجی فرشته کوچولو :8:

5 سپاس: garfild، تنها، نخبه، gilas، هاچو هاچو

• تنها

شیرین جون این دنیز کوچولو هر روز نازتر از دیروزش میشه :8:
    دل من که حسابی آب شده با این عکسای نازش :85: 1153

2 سپاس: نخبه، حورا

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    هر کی ندونه خیال میکنه 7-8 تا بچه تا حالا بزرگ کردی!

اندازه ده تا بچه پدرمان را در اورده.. بچه دار میشید میفهمید چی میگم البته دردسر اصلی واسه مادر بچه اس.. من شانس اوردم افسردگی بعد از زایمان نگرفتم اینهمه اذیت شدم :24:
    اخر هفته علوسی داریم با این بچه نمیدونم چه جوری برم لباس بخرم تا حالا چند بار رفتم بیرون ولی اصلا با بچه حوصلم نمیشه تو مغازه وایسم هی بگم اینو بیار اونو بیار همش چشمم به دنیزه از یه طرف هم میگم خدایا چی بخرم که یهو این بچه تگری زد معلوم نشه خلاصه که هنوز اواره ام :62:

نقل قول: تنها
    شیرین جون این دنیز کوچولو هر روز نازتر از دیروزش میشه
    دل من که حسابی آب شده با این عکسای نازش

میسی خاله شیدا جون
    نقل قول: هاچو هاچو
    زبونشو ببین وقتی خوابیده هم بیرونه ماشالله

اونجا خواب نیست بچه پرو چرت 5 دقیقه ای میزنه

نقل قول: farzane
    ‏‏ وااااااااااااایییييیييیييییيیيیيی اي جووووونم وای وای وای ای جووووووووووووون نگاش بکن اين عروسک نانازی خاله رو اين جيجلی خوشمله خواستنيو خوردنی رو ببين خاله قلبونش بله مثله ماه شده اين دنيز بوف بوفیه مامان شيلين جااااااااااااااااان

میسی خاله فرزانه مهلبون دوست داشتنی
    خب پس خدا رو شکر که پسره

دنیا که اومد عکسش رو بزار تا من بررسی کنم ببینم شبیه شما هست یا نه

نقل قول: حورا
    اینو ببینید

:23: دستاش رو خیلی مدلهای جالبی میگیره یه مدلشم که اولین عکس بود بچه مثبت کشف کرد.. وقتی تو خواب میترسه خیلی باحاله یهو جفت دستاش بازه باز میره بالا ادم خندش میگیره

6 سپاس: gilas، حورا، farzane، بچه مثبت، sib، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: بهونه
    فکر کنم فقط دنیز که حریف این شیرین بخور بخواب میشه

اوهوم :20:

راستی این دنیز بچه پرو دوربین رو خیلی خوب میشناسه اگه چشماش باز باشه موقع عکس گرفتن حتما به دوربین نگاه میکنه هر طرف که باشه

2 سپاس: gilas، بهونه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    16 سپاس: soheyla، gilas، garfild، حورا، farzane، بچه مثبت، sib، بهونه، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، بندری، golmangoli، mz56mz، hadi04

• gilas

نخبه,
    حالا هی تو عکس بزار دل منو آب کن بعدا بهت میگم :4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: gilas
    حالا هی تو عکس بزار دل منو آب کن بعدا بهت میگم

اکشال نداره چند روز دیگه از نزدیک میبینیش

1 سپاس: gilas

• gilas

اکشال نداره چند روز دیگه از نزدیک میبینیش