ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
arash52
انشاله لباس عروسیش رو یه روز تاپیک کنی
نخبه
منظورت دست بود دیگه
اتفاقا منم تو فکر دومی هستم
نخبه
ممنون
اگه به منم ازینا میدین بدوام برم رندوم یه بله بگم ..
هی من میگم علوس بشید خیلی خوفه گوش نمیدین..
تازشم کادوی عمو بندری رو بزارم که دیگه همه میرن علوسی میشن کادوی شوهر این گیلاسی ناقلا اوه ادم هوس میکنه 100 تا فندق دیگه بیاره
نخبه
انشاله لباس عروسیش رو یه روز تاپیک کنی
میسی شنیده ایم که برای دختر بابا هم هدیه امده است
نخبه
از فردا تو سایت هی علوسی بر پا میشه و سال بعد هم پر از فندق میشه سایت
maryamlondon1
دوستان عزیزم متشکرم شیرین جون قابل نداشت انشالله جهاز عروسی دنیز
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
فکر کنم من که فرستادم عین همین باشه سه تکه است روتشکی ولحاف ویک تکه دور وبر تخت
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
به اضافه دوتا عکس احسان وقتی کوچلو بود تا شش سالگی پیش من میخوابید
نمایش یا پنهان متن
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
maryamlondon1
نخبه
میدونم مامان مریم ولی من تخت جوان و گهواره برای دنیز خریدم تخت کودک نخریدم پس میتونم به جای پتو براش استفاده کنم .. من از این تختا ندارم
پرده اتاق دنیز سه روزه که رسیده وقت نداریم نصبش کنیم که بتونم از کل اتاق دنیز عکس بگیرم بزارم که تختش رو ببینید
نخبه
همشون خوشگل بودن دست احسان جون درد نکنه
ای جونم چه کوچمولو بوده دنیز فقط تا سه سالگی اجازه داره پیش مامانش بخابه تازه برای اون موقع هم باید برم تخت پارک بخرم دوباره
نخبه
دست شما درد نکنه مامان مریم حتما موقع استفاده اتوشون میکنم.. اون دورتختی و پتو هم نگه میدارم وقتی دنیز بچه دار شد میدم به نی نی دنیزم.. واسه سیسمونی دخترم تخت دو منظوره میخرم که بتونه اش استفاده کنه
خیلی چیزا رو اینجوری یادگاری نگه داشتم که بعدا که دخترم بزرگ شد بدم بهش عین کارای مامانم
maryamlondon1
باشه شیرین جون به گهواره هم میشه بزاری
ای بابا
نخبه
نمیدونم به مدل گهواره دنبز بشه یا نه به بابای تنبلش عصری گفتم امتحان کنه رفت بیرون یادش رفت امتحان میکنم اگه بشه ازش عکس میگیرم ببینی
اوا راست میگی مامان مریم باشه استفاده میکنم پس برای نوه تون هم از اینا بخرین
نخبه
maryamlondon1
نشونش دادم گفت پس چرا چشاش سیاه ؟؟ .بهش گفتم مامانش چشاش شسته رو طناب گذشته افتاب زده سیاه شد ه
شوخی میکنم خیلی هم دلش بخواد
نخبه
شوخی میکنم خیلی هم دلش بخواد
چشای دنیز که سیاه نیست خاکستریه
مامان مریم افتاب بزنه که رنگ چشا کم رنگ میشه
اخی یه لحظه یاد ساحل ناقلا افتادم یادش بخیر با شیطنتهاش کلی میخندوند همه رو نیومد دنیز رو ببینه
حورا
تازشم کادوی عمو بندری رو بزارم که دیگه همه میرن علوسی میشن کادوی شوهر این گیلاسی ناقلا اوه ادم هوس میکنه 100 تا فندق دیگه بیاره
باع...شه
من گوش میدم
نخبه
من گوش میدم
تا فردا وقت داری
حورا
میگم وقتشو بیشتر کن الان نمکی نون خشکی هم پیدا نمیشه
نمایش یا پنهان متن
ده بیست سه پونزده هزارو شصتو شونزده هر کی میگه 16 نیست هیفده هیجده نوزده بیستبرم ببینم 20 کیه▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
وقتت تموم شد سوختی
gilas
حالا که همرو گذاشتی هدیه مارو هم بزار این مجردای بی خیال هوس کنن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→