ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
اسم اشخاصی هم که باز احتمال داره بیان رو هم اضافه میکنم به لیست قبلی
نخبه
شیرین نخبه
گیلاسی
اقاشون
دلشاد
فرزانه
گارفیلد
یه نفر دیگه که فردا اسمشو مینویسم
بقیه هم بجنبن
بچه هایی که تهران هستن تا فردا فرصت دارن پول رو واریز کنن و بچه های شهرستان تا چهارشنبه پس زودتر بجنبنین که غفلت موجب پشیمانیست
farzane
شیرین نخبه
گیلاسی
اقاشون
دلشاد
فرزانه
بقیه هم بجنبن
بچه هایی که تهران هستن تا فردا فرصت دارن پول رو واریز کنن و بچه های شهرستان تا چهارشنبه پس زودتر بجنبنین که غفلت موجب پشیمانیست
farzane
آبجی نجمه تو چی تو هم نمیتونی بیایی تهران ؟؟؟؟
farzane
اااااااااااااااااااااااا داداشی آرسام من گفتم تو حتما میایی
farzane
ماهی
ایشالله
mojde
كم فرصت ميدينا
farzane
نخبه
خاله جونم من دیروز شماره حساب مربوطه رو به همه پیام خصوصی کردم و گفتم خب سه روز فرصت دادم کافیه دیگه ..بهروز که جنگی همون دیشب پول رو ریخت بقیه هم از جمله خودم امروز واریز کردیم
خاله جون خب باید بدونیم کی میاد کی نمیاد ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم روزی شصت تا اس میدن و پیام بعد اخرش میگن نمیاییم.. خب از اول تکلیف ما معلوم باشه اینهمه اذیت هم نمیشیم
کلا سخت گیری خوبهههههههههههههههههههههههه
مخلوط کن
دو ساعته تو صفحه ات گیر کردم که عکسهای دنیزو پیدا کنم
از طرف من ببوسش .خدا حفظش کنه ،
نخبه
خاله زودتر واریز کنید میخام برم خارج
نخبه
دو ساعته تو صفحه ات گیر کردم که عکسهای دنیزو پیدا کنم
از طرف من ببوسش
به پای دنیز خوشگل شما نمیرسه خاله لیلا جون.. ممنون .. دنیز شماره یک رو از طرف من یه عالمه ماچ ماچش کن عکس جدیدشم بزار برام
نخبه
شیرین نخبه
گیلاسی
اقاشون
دلشاد
فرزانه
ari آرزو
گارفیلد
lion1360
یواش
سامان تاج
مژده
کوروش فسقلی
ساناز
دو نفر دیگه که بعدا اسمشو مینویسم
بقیه هم بجنبن
(مرجان
علی
کسری
مستون ) اینا هم در تلاش هستن بیان
بچه هایی که تهران هستن تا پایان فردا (سه شنبه )فرصت دارن پول رو واریز کنن و بچه های شهرستان تا چهارشنبه پس زودتر بجنبنین که غفلت موجب پشیمانیست
نخبه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
نخبه
وای خوب شد همون اول واسه دنیز طلاهاشو خریدم و الا عمرا الان نمیتونستم بخرم دارم پولهاشو جمع میکنم که طی یکی دو سال اینده براش یه زمین بخریم نگه داریم که وقتی بزرگ شد خرج دانشگاه یا علوسیش رو لنگ نمونیم با این اوضاع مملکت اصلا از کجا معلوم تا اون موقع من زنده باشم لااقل بچمون از حالا تامین باشه
وای خدا چقدر زندگی سخت شدههههههههههههههههههههه
garfild
ماچ ماچ خیلی خیلی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→