ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
به همتون خوش بگذره
جای شما خالی
جای شما خیلی خیلی خالی بود وقتی از قرار برگشتم خونه ارش پرسید عمو محمود هم بود گفتم نه گفت ااااااااااااااا مگه قرار بدون عمو محمود هم میشه.. برام جالب بود با اینکه شما رو ندیده خیلی دوستتون داره و میدونه همه بچه های سایت شما رو خیلی دوست دارن اصلا همه عموهای سایت مهربون و دوست داشتنی هستن عمو خسرو عزیز هم زنگ زدن و با بچه ها صحبت کردن شما و ارسام هم زنگ زدین از همتون بی نهایت سپاسگذارم واقعا جای همگیتون خالی بود ان شالله تو قرار بعدی در سال اینده بتونیم از نزدیک زیارتتون کنیمممممممممممممممم
hadi04
لباسای دنیز رو تنش کردی؟
نخبه
لباسای دنیز رو تنش کردی؟
hadi04
اینو دیگه نگفتی خدایی وگرنه عمرا کووتاه میومدم اسممو اینطوری به صراحت میگفتی ولی خدایی خیلی دوست داشتم پیشتون بودم امرووز نشد دیگه سعادت نداشتم صداتونوو هم که شنیدم خوودش نعمتی بوود خدا همه کس و کار گراهام بل رو بیامرزه
نخبه
نه اینو الان بهت گفتم که ای جواتتتتتتتتتتتتتت سمج
فاتحه
hadi04
همیشه شفاهی یه حال دیگه میده تا کتبی
نخبه
نه شفاهی ازم بپرسی دست و پام میلرزه
hadi04
واقعا؟ پس خدا رو شکر که نیومدم یعنی الان ترسیده بودی پشت خط میخواستی منو بخووری اگر حضوری اومده بودم حتما به قتل می رسیدم
نخبه
واقعا؟ پس خدا رو شکر که نیومدم یعنی الان ترسیده بودی پشت خط میخواستی منو بخووری اگر حضوری اومده بودم حتما به قتل می رسیدم
اره واقعا
اره اگه حضوری میاومدی حتما به قتل میرسیدی
hadi04
ببینید دوستان پس از ترس شیرین بووده من نیومدما مقصر خوودش اعتراف کرد هر کس دلش برای من تنگ شده دادش رو از شیرین بگیره قاتل ، جانی ،خطرناک آرسام کش ای تروریست احساسات دوستان
نخبه
اتفاقا امین هم میترسه ولی اومد منتها از ترسش هی چائی دو رنگ میریخت برام که کاری بهش نداشته باشم
hadi04
هر چه میخواستی آماده و در آب و دونه گل پونه نعناع پونه
یه دفعه دلم گرفت
نخبه
تروریست احساسات دوستان
نخبه
هر چه میخواستی آماده و در آب و دونه گل پونه نعناع پونه
یه دفعه دلم گرفت
hadi04
خاک تو سرم از این شکلکهای غمناک نذار ببخش ناراحتت کردم دلم هواتونو کرد دیگه مرده شور این دل منو ببرن جایی که نه آب باشه نه آبادی والا با این دلم
بندری
منم خیلی خیلی خوشحال شدم صدای بچه ها رو شنیدم . هر چند که سعادت نشد بچه ها رو ببینیم ولی صدای بچه ها رو هم شنیدیم خودش کلی باعث خوشحالیه و حیف که صدای چند نفر رو هم نشنیدم خیلی دوست داشتم با بقیه هم صحبت کنم که نشد
بندری
هاچو هاچو
gilas
از همه شرکت کنندگان ، خورندگان سپاسگذاری می شود
نخبه
ما هم خوشحال شدیم صدای گرم و مهربون شما رو شنیدیم و خیلی دوست داشتیم که دیروز همراهمون بودین حیف که ما سعادت نداشتیم
عمو اونقدر این علی و مرجان حرف میزدن و داد و بیداد میکردن اصلا صدا به صدا نمیرسید
خدایا شکرت که هاچو نیومد
منظورت کی بود
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→