₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: حورا
    حوراامروز, 00:20 599
    به همتون خوش بگذره

جای شما خالی :46:

نقل قول: mz56mz
    ما نبودين بهتون خوش گذشت؟؟!!

جای شما خیلی خیلی خالی بود وقتی از قرار برگشتم خونه ارش پرسید عمو محمود هم بود گفتم نه گفت ااااااااااااااا مگه قرار بدون عمو محمود هم میشه.. برام جالب بود با اینکه شما رو ندیده خیلی دوستتون داره و میدونه همه بچه های سایت شما رو خیلی دوست دارن اصلا همه عموهای سایت مهربون و دوست داشتنی هستن عمو خسرو عزیز هم زنگ زدن و با بچه ها صحبت کردن شما و ارسام هم زنگ زدین از همتون بی نهایت سپاسگذارم واقعا جای همگیتون خالی بود ان شالله تو قرار بعدی در سال اینده بتونیم از نزدیک زیارتتون کنیمممممممممممممممم 282

12 سپاس: بهونه، دلشاد، hadi04، بچه مثبت، garfild، بندری، حورا، mz56mz، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• hadi04

نخبه,
    لباسای دنیز رو تنش کردی؟ :4:

8 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، نخبه، بندری، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

نقل قول: hadi04
    نخبه,
    لباسای دنیز رو تنش کردی؟

:23: اره پرو .. بهش میگم دارم لباس بچه رو عوض میکنم صبر کن بعدا حرف میزنیم گیر داده نه الا و بلا الان باید حرف بزنی:23: جواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

6 سپاس: hadi04، بندری، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• hadi04

نقل قول: نخبه
    جواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

اینو دیگه نگفتی خدایی وگرنه عمرا کووتاه میومدم اسممو اینطوری به صراحت میگفتی ولی خدایی خیلی دوست داشتم پیشتون بودم امرووز نشد دیگه سعادت نداشتم صداتونوو هم که شنیدم خوودش نعمتی بوود خدا همه کس و کار گراهام بل رو بیامرزه :4:

6 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

ینو دیگه نگفتی خدایی وگرنه عمرا کووتاه میومدم اسممو اینطوری به صراحت میگفتی

نه اینو الان بهت گفتم که ای جواتتتتتتتتتتتتتت سمج :56:

ولی خدایی خیلی دوست داشتم پیشتون بودم امرووز نشد دیگه سعادت نداشتم صداتونوو هم که شنیدم خوودش نعمتی بوود خدا همه کس و کار گراهام بل رو بیامرزه

فاتحه:4:

7 سپاس: hadi04، بندری، حورا، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• hadi04

نه اینو الان بهت گفتم که ای جواتتتتتتتتتتتتتت سمج

همیشه شفاهی یه حال دیگه میده تا کتبی :4:
    فاتحه

:83:

4 سپاس: هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

همیشه شفاهی یه حال دیگه میده تا کتبی

نه شفاهی ازم بپرسی دست و پام میلرزه:23:تپش قلب میگیرم بعد هم بیهوش میشم از ترس:23:

5 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• hadi04

نه شفاهی ازم بپرسی دست و پام میلرزهتپش قلب میگیرم بعد هم بیهوش میشم از ترس

واقعا؟ پس خدا رو شکر که نیومدم یعنی الان ترسیده بودی پشت خط میخواستی منو بخووری اگر حضوری اومده بودم حتما به قتل می رسیدم :40: :4:

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

واقعا؟ پس خدا رو شکر که نیومدم یعنی الان ترسیده بودی پشت خط میخواستی منو بخووری اگر حضوری اومده بودم حتما به قتل می رسیدم

اره واقعا :23: تو یه درصد فکر کن من بترسم:4:
    اره اگه حضوری میاومدی حتما به قتل میرسیدی :19:

• hadi04

اره اگه حضوری میاومدی حتما به قتل میرسیدی

ببینید دوستان پس از ترس شیرین بووده من نیومدما مقصر خوودش اعتراف کرد هر کس دلش برای من تنگ شده دادش رو از شیرین بگیره قاتل ، جانی ،خطرناک آرسام کش ای تروریست احساسات دوستان :23:

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

ببینید دوستان پس از ترس شیرین بووده من نیومدما

اتفاقا امین هم میترسه ولی اومد منتها از ترسش هی چائی دو رنگ میریخت برام که کاری بهش نداشته باشم:4:

6 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، gilas، بچه مثبت، کوروش فسقلی، farzane

• hadi04

کیفتان کوک و مکان دنج و بساطی عالی جای یاران خالی
    هر چه میخواستی آماده و در آب و دونه گل پونه نعناع پونه :2:
    یه دفعه دلم گرفت :20:

6 سپاس: نخبه، حورا، هاچو هاچو، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نخبه

هر کس دلش برای من تنگ شده دادش رو از شیرین بگیره قاتل ، جانی ،خطرناک آرسام کش ای تروریست احساسات دوستان

تروریست احساسات دوستان:23: این احساسات دوستانت منو کشتونده:23:

• نخبه

کیفتان کوک و مکان دنج و بساطی عالی جای یاران خالی
    هر چه میخواستی آماده و در آب و دونه گل پونه نعناع پونه
    یه دفعه دلم گرفت

236 227 790 630 789 783

• hadi04

نخبه,
    خاک تو سرم از این شکلکهای غمناک نذار ببخش ناراحتت کردم دلم هواتونو کرد دیگه مرده شور این دل منو ببرن جایی که نه آب باشه نه آبادی والا با این دلم :4:

4 سپاس: هاچو هاچو، gilas، نخبه، farzane

• بندری

جای شما خیلی خیلی خالی بود وقتی از قرار برگشتم خونه ارش پرسید عمو محمود هم بود گفتم نه گفت ااااااااااااااا مگه قرار بدون عمو محمود هم میشه.. برام جالب بود با اینکه شما رو ندیده خیلی دوستتون داره و میدونه همه بچه های سایت شما رو خیلی دوست دارن اصلا همه عموهای سایت مهربون و دوست داشتنی هستن عمو خسرو عزیز هم زنگ زدن و با بچه ها صحبت کردن شما و ارسام هم زنگ زدین از همتون بی نهایت سپاسگذارم واقعا جای همگیتون خالی بود ان شالله تو قرار بعدی در سال اینده بتونیم از نزدیک زیارتتون کنیمممممممممممممممم

منم خیلی خیلی خوشحال شدم صدای بچه ها رو شنیدم . هر چند که سعادت نشد بچه ها رو ببینیم ولی صدای بچه ها رو هم شنیدیم خودش کلی باعث خوشحالیه و حیف که صدای چند نفر رو هم نشنیدم خیلی دوست داشتم با بقیه هم صحبت کنم که نشد :1:

6 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، gilas، نخبه، کوروش فسقلی، farzane

• بندری

بچه های قرار اینو هم بدونید که تمامی زحمات برای جور شدن این قرار همش به همت گیلاسی و نخبه بوده و اگه اینا نبودن برا قرار مطمئن مطمئن باشید قراری هم نبود . برا من که ثابت شده
    5 سپاس: هاچو هاچو، gilas، نخبه، کوروش فسقلی، farzane

• هاچو هاچو

:100: خشک گذشت ؟جای منم خالی بود؟
    5 سپاس: بندری، gilas، نخبه، کوروش فسقلی، farzane

• gilas

جای همگی خااالی

از همه شرکت کنندگان ، خورندگان سپاسگذاری می شود 826

6 سپاس: نخبه، بندری، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، garfild، farzane

• نخبه

نقل قول: بندری
    منم خیلی خیلی خوشحال شدم صدای بچه ها رو شنیدم . هر چند که سعادت نشد بچه ها رو ببینیم ولی صدای بچه ها رو هم شنیدیم خودش کلی باعث خوشحالیه و حیف که صدای چند نفر رو هم نشنیدم خیلی دوست داشتم با بقیه هم صحبت کنم که نشد

ما هم خوشحال شدیم صدای گرم و مهربون شما رو شنیدیم و خیلی دوست داشتیم که دیروز همراهمون بودین حیف که ما سعادت نداشتیم:46:
    عمو اونقدر این علی و مرجان حرف میزدن و داد و بیداد میکردن اصلا صدا به صدا نمیرسید :34:

نقل قول: بندری
    بچه های قرار اینو هم بدونید که تمامی زحمات برای جور شدن این قرار همش به همت گیلاسی و نخبه بوده و اگه اینا نبودن برا قرار مطمئن مطمئن باشید قراری هم نبود . برا من که ثابت شده
    خجالتمون ندین البته یاور همیشگی قرارهای سایت هم مثل همیشه کمکمون کردن اقا مهدی 2002 گل یعنی همون اقاشون گیلاسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:4:

نقل قول: هاچو هاچو
    خشک گذشت ؟جای منم خالی بود؟

خدایا شکرت که هاچو نیومد :48: از تو ممنونم خدای بزرگ که این هاچوی همیشه گرسنه نیومد و الا ما چی میخوردیم کل سفره رو درو میکرد سه سوت :83:

نقل قول: gilas
    از همه شرکت کنندگان ، خورندگان سپاسگذاری می شود

منظورت کی بود :37: :22: پروها بیایید خودتون رو لو بدید :4:

5 سپاس: gilas، بندری، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: