₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: soheyla
    جشن دندونک دنیزجان و تبریک میگم .
    امیدوارم هرچه زودتر دندونای بالاشو هم دربیاره و گاز گرفتن شما و بابائی رو شروع کنه .
    تدارکاتتون عالی بودن . ماشاءالله خیلی خیلی خوش سلیقه هستید .
    دستتون درد نکنه و خسته نباشید .
    ماشاءالله دنیز جان خیلی زیبا و دوست داشتنیه .
    تو اون تصویری که نمیزاره پسر عمه اش بوسش کنه خیلی ناز و بامزه شده . خیلی دوست دارم اونجا بودم و یدونه گازش میگرفتم .

ممنون سهیلا جون
    وووییییییییییییی همین الانشم منه بیچاره رو گاز میگیره گاهی وقتا هم دستمو چنان گاز میگیره من داد میزنم اونم زل میزنه به من بعد هم میزنه زیر گریه جوری هم مظلومانه گریه میکنه هر کی ندونه فکر میکنه من اونو گاز گرفتم :23: عین خودم مظلومه:4:

اون تصویر ماچ بازی هم من تو اشپزخونه بودم بچه ام رو ماچ کردن پروهاااااااااااااااااااااا :94:

2 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1

• 2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• نخبه

دنیز در جاده چالوس

5 تصویر این بخش در دسترس نیستبچه میخاد پاهاشو بخوره
    تصویر در دسترس نیست

دنیز در حال اواز خوانی

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: gilas، soheyla، هاچو هاچو، zrnznn، بچه مثبت، بندری، mz56mz، maryamlondon1، تنها، baron jon، نغمه

• gilas

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

:8: کفشدوزکشو ببین :6:
    2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    ای جان ، چقدر ناز شده :8: .
    بچه یه عروسک زنده است .
    کاشکی میتونستم دماغش و یه دونه کوچولو گاز بگیرم .
    نمیدونم دنیز چطور بچه ایه . وقتی نگاش میکنم دوست دارم بغلش کنم ، ببوسمش . به دل میشینه 1153 .
    همه ی بچه ها اینطوری نیستن . وقتی به دنیز نگاه میکنم دوست دارم یه بچه مثل اون داشتم .
    قربونش برم 786 ، انشاءالله خدا براتون حفظش کنه ودرکنار پدرو مادر عزیزش همیشه سلامت و خندون و خوشبخت باشه :48: .

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1، نغمه

• 3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    کفشدوزکشو ببین

اوهوم خیلی دوسش دارم دستبندمو همش میخولمش.. مامان هم هی تکونش میده میگه بچه جون این وساه بازی نه خوردن تکونش بده صدای جیلینگ جیلینگ میده ولی من فقط صورت کفش دوزکمو گاز گاز میکنم :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: soheyla
    نمیدونم دنیز چطور بچه ایه . وقتی نگاش میکنم دوست دارم بغلش کنم ، ببوسمش . به دل میشینه .
    همه ی بچه ها اینطوری نیستن . وقتی به دنیز نگاه میکنم دوست دارم یه بچه مثل اون داشتم .

ممنون لطف داری سهیلا جون ان شاله خدا یه نی نی ناز و تپلو بهت میده
    نمیدونم این بچه مهره مار داره هر جا میبرمش میچسبن بهش ولش نمیکنن دیروزم که رفته بودیم جاده چالوس یه خانواده ای کنار ما بودن اومدن دنیزو گرفتن بردن هی از این دست به اون دست میشد و هی ماچ میکردن دنیز هم حال میکرد اینهمه دوست پیدا کرده و باهاش بازی میکنن
    یه بار هم رستوران رفته بودیم صاحب رستوران اومد بچه رو گرفت برد گفت شما راحت غذا بخورید من میبرم نگهش میدارم .. نگهش داشته بو دنیز بالا اورده بود دهن بچمو شسته بود خخخخخخخخخخخ دخترایی که سر صندوق بودن هی لپ بچمو میکشیدن و میگفتن چه نازه دنیز هم هی با کیبرد ور میرفت و به کام نگاه میکرد بچه فکر کره بود صندوقداره:23:

میسی خاله نجمه قلبی282

3 سپاس: هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1

• بندری

انصافا عكس سه تا ني ني رو كه گذاشتي اين عسلي ما خيلللللللللللللي بامزه و تو دل برو هستش نسبت به اون دو نفر ديگه . اين دنيزي كه ما ديديم بايد هم خوردش :6:

ماشا الله هزار ماشا الله برا خودش خانومي شده :11:

4 سپاس: نخبه، gilas، maryamlondon1، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: بندری
    انصافا عكس سه تا ني ني رو كه گذاشتي اين عسلي ما خيلللللللللللللي بامزه و تو دل برو هستش نسبت به اون دو نفر ديگه . اين دنيزي كه ما ديديم بايد هم خوردش

ماشا الله هزار ماشا الله برا خودش خانومي شده

وووی چه حالی میده از بچه ادم اینقدر تعریف کنن:23:ادم هیجان زده میشه یکی دیگه بیاره :23:

3 سپاس: بندری، maryamlondon1، هاچو هاچو

• بندری

راستي خاله شيرين آيسان ميگه به ني ني دنيز بگو منم از اون دستبند كفشدوزك ها دارم فكر نكني تو تنها داري . آيسان گفت بگم كه خالش براش فرستاده با يه لباس خيلي خيلي زيبا . گفت حسابي من از خاله اش تشكر كنم . همينطور مامانش خيلي خيلي تشكر كرد . باباش هم همينطور . :1: :46:

راستي آيسان گفت به همين زودي بزرگ ميشم ميپوشم عكسم رو برا خاله ام بفرستين . مام گفتيم چشم :10:
    شرمنده كردي شيرين خانوم :46: .

3 سپاس: maryamlondon1، هاچو هاچو، نغمه

• نخبه

نقل قول: بندری
    خاله شيرين آيسان ميگه به ني ني دنيز بگو منم از اون دستبند كفشدوزك ها دارم فكر نكني تو تنها داري . آيسان گفت بگم كه خالش براش فرستاده با يه لباس خيلي خيلي زيبا . گفت حسابي من از خاله اش تشكر كنم . همينطور مامانش خيلي خيلي تشكر كرد . باباش هم همينطور .

راستي آيسان گفت به همين زودي بزرگ ميشم ميپوشم عكسم رو برا خاله ام بفرستين . مام گفتيم چشم
    شرمنده كردي شيرين خانوم .

مبارکش باشه اینجا هنوز جنسهای بهاره نیومده کلی گشتم تا تونستم یه چی پیدا کنم که عید یا لااقل اردیبهشت بتونه بپوشه هی حساب کردم ببینم تا عید چقدی میشه ایسان گلی خدا کنه تنش بشه کفش دوزکش هم بندازه دستش بعد هی گازش بزنه عین دنیز :23:

3 سپاس: بندری، maryamlondon1، هاچو هاچو

• نخبه

امروز دنیز رو به همراه خاهر ارش بردیم اتلیه کلی عکس ازش گرفتیم اینم یه نمونه از عکساش عکاس خواهر ارش بید اتلیه رو هم اجاره کردیم فعلا این یکی رو همینجوری بهم داده تا ببینم بقیه چه جوریه و یکم هم فتوشاپ لازم داره

تصویر در دسترس نیست

اینم عکس پسر خواهر ارش(یوشا)همونی که جشن دندونی داشت دنیزو ماچ میکرد:4:

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، gilas، garfild، هاچو هاچو، جيگر، بندری، تنها، ژنرال، soheyla، بهونه، حورا، mahsa joon، نغمه

• 5 سپاس: نخبه، gilas، maryamlondon1، هاچو هاچو، بندری

• بچه مثبت

مبارکه :4:
    آبجی مرییییییییییییییییییییییییییییم کجاییییییییییییییییییییییییییی؟ :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، بندری

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    آبجی مرییییییییییییییییییییییییییییم کجاییییییییییییییییییییییییییی؟

314

4 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، هاچو هاچو، بندری

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    اینم عکس پسر خواهر ارش(یوشا)همونی که جشن دندونی داشت دنیزو ماچ میکرد

ماشالله هزار ماشالله فکر کردم دختره 99 در صد صدا میزنه من دخترم :5:
    نقل قول: بچه مثبت
    آبجی مرییییییییییییییییییییییییییییم کجاییییییییییییییییییییییییییی؟

نقل قول: نخبه
    بجی مرییییییییییییییییییییییییییییم کجاییییییییییییییییییییییییییی؟

من انجا هستم :10: . عکس عریان عروسم دیدم :4:

6 سپاس: نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، بندری، ژنرال، نغمه

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    ماشالله هزار ماشالله فکر کردم دختره 99 در صد صدا میزنه من دخترم

قیافه خوشگلی داره خیلیا میگن شبیه دختراست موهاشم واسه عکس بلن کرده بود امروز و فرداس که بره ارایشگاه کوتاه کنه شبیه اقایونا بشه:4:

3 سپاس: maryamlondon1، هاچو هاچو، بندری

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    من انجا هستم . عکس عریان عروسم دیدم

عریان کجا بود این نیمه عریانه :23:

3 سپاس: maryamlondon1، هاچو هاچو، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: