ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
امیدوارم هرچه زودتر دندونای بالاشو هم دربیاره و گاز گرفتن شما و بابائی رو شروع کنه .
تدارکاتتون عالی بودن . ماشاءالله خیلی خیلی خوش سلیقه هستید .
دستتون درد نکنه و خسته نباشید .
ماشاءالله دنیز جان خیلی زیبا و دوست داشتنیه .
تو اون تصویری که نمیزاره پسر عمه اش بوسش کنه خیلی ناز و بامزه شده . خیلی دوست دارم اونجا بودم و یدونه گازش میگرفتم .
ممنون سهیلا جون
وووییییییییییییی همین الانشم منه بیچاره رو گاز میگیره گاهی وقتا هم دستمو چنان گاز میگیره من داد میزنم اونم زل میزنه به من بعد هم میزنه زیر گریه جوری هم مظلومانه گریه میکنه هر کی ندونه فکر میکنه من اونو گاز گرفتم
اون تصویر ماچ بازی هم من تو اشپزخونه بودم بچه ام رو ماچ کردن پروهاااااااااااااااااااااا
هاچو هاچو
نخبه
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیستبچه میخاد پاهاشو بخوره
▧ تصویر در دسترس نیست
دنیز در حال اواز خوانی
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
هاچو هاچو
soheyla
ای جان ، چقدر ناز شده
بچه یه عروسک زنده است .
کاشکی میتونستم دماغش و یه دونه کوچولو گاز بگیرم .
نمیدونم دنیز چطور بچه ایه . وقتی نگاش میکنم دوست دارم بغلش کنم ، ببوسمش . به دل میشینه
همه ی بچه ها اینطوری نیستن . وقتی به دنیز نگاه میکنم دوست دارم یه بچه مثل اون داشتم .
قربونش برم
zrnznn
نخبه
اوهوم خیلی دوسش دارم دستبندمو همش میخولمش.. مامان هم هی تکونش میده میگه بچه جون این وساه بازی نه خوردن تکونش بده صدای جیلینگ جیلینگ میده ولی من فقط صورت کفش دوزکمو گاز گاز میکنم
نخبه
همه ی بچه ها اینطوری نیستن . وقتی به دنیز نگاه میکنم دوست دارم یه بچه مثل اون داشتم .
ممنون لطف داری سهیلا جون ان شاله خدا یه نی نی ناز و تپلو بهت میده
نمیدونم این بچه مهره مار داره هر جا میبرمش میچسبن بهش ولش نمیکنن دیروزم که رفته بودیم جاده چالوس یه خانواده ای کنار ما بودن اومدن دنیزو گرفتن بردن هی از این دست به اون دست میشد و هی ماچ میکردن دنیز هم حال میکرد اینهمه دوست پیدا کرده و باهاش بازی میکنن
یه بار هم رستوران رفته بودیم صاحب رستوران اومد بچه رو گرفت برد گفت شما راحت غذا بخورید من میبرم نگهش میدارم .. نگهش داشته بو دنیز بالا اورده بود دهن بچمو شسته بود خخخخخخخخخخخ دخترایی که سر صندوق بودن هی لپ بچمو میکشیدن و میگفتن چه نازه دنیز هم هی با کیبرد ور میرفت و به کام نگاه میکرد بچه فکر کره بود صندوقداره
میسی خاله نجمه قلبی
بندری
ماشا الله هزار ماشا الله برا خودش خانومي شده
نخبه
ماشا الله هزار ماشا الله برا خودش خانومي شده
وووی چه حالی میده از بچه ادم اینقدر تعریف کنن
بندری
راستي آيسان گفت به همين زودي بزرگ ميشم ميپوشم عكسم رو برا خاله ام بفرستين . مام گفتيم چشم
شرمنده كردي شيرين خانوم
نخبه
راستي آيسان گفت به همين زودي بزرگ ميشم ميپوشم عكسم رو برا خاله ام بفرستين . مام گفتيم چشم
شرمنده كردي شيرين خانوم .
مبارکش باشه اینجا هنوز جنسهای بهاره نیومده کلی گشتم تا تونستم یه چی پیدا کنم که عید یا لااقل اردیبهشت بتونه بپوشه هی حساب کردم ببینم تا عید چقدی میشه ایسان گلی خدا کنه تنش بشه کفش دوزکش هم بندازه دستش بعد هی گازش بزنه عین دنیز
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم عکس پسر خواهر ارش(یوشا)همونی که جشن دندونی داشت دنیزو ماچ میکرد
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
بچه مثبت
آبجی مرییییییییییییییییییییییییییییم کجاییییییییییییییییییییییییییی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
maryamlondon1
ماشالله هزار ماشالله فکر کردم دختره 99 در صد صدا میزنه من دخترم
من انجا هستم
نخبه
قیافه خوشگلی داره خیلیا میگن شبیه دختراست موهاشم واسه عکس بلن کرده بود امروز و فرداس که بره ارایشگاه کوتاه کنه شبیه اقایونا بشه
نخبه
عریان کجا بود این نیمه عریانه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→