ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
maryamlondon1
نخبه
اینجا خود عکاس میگه چه تیپی باشه واسه عکس گرفتن بچه های این سن همگی با پوشک عکس میگیرن بعد که بتونن بشینن شورت پاشون میکنن ان شالله بعد از عید یا ایام عید که ببرم دنیز میتونه خودش بشینه اون موقع شورت پاش میکنم که عکسها متفاوت باشه
هاچو هاچو
پس چرا آواتار خودت پوشک پوشیده؟!
تنها
الان از حال میرم
خاله فدات بشه
maryamlondon1
اینجا خود عکاس میگه چه تیپی باشه واسه عکس گرفتن بچه های این سن همگی با پوشک عکس میگیرن بعد که بتونن بشینن شورت پاشون میکنن ان شالله بعد از عید یا ایام عید که ببرم دنیز میتونه خودش بشینه اون موقع شورت پاش میکنم که عکسها متفاوت باشه
انشالله به زودی هم مینشینه .راه میره دوسال اول کمی سخته بعد زحمتش کمتر میشه
بچه ای خودم نیست که
هاچو هاچو
راست میگی ببخشید
baron jon
نخبه
وسط بازی کردن خسته شده خوابش برده
مدلای خوابیدنش رو باش
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا داره شنا قورباغه میره تو خواب پاهاش عین قورباغه نگه داشته
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
mz56mz
gilas
قوبون اون خوابیدنت که اینقده با نمک می خوابی
نخبه
عمو جون من اذیت نکردم فکر کنم قورباغه ها بهش شنا یاد ندادن ناراحت شده
نغمه
ژنرال
چه بامزه خوابیده
ماشالا دنیز... دنیز ماشالا...
نخبه
پس کو عکس هدیه جون دلم میخاد ببینمش دنیز تو همه صفحات صفحه شخصیم عکس داره خاله نغمه از روز اولی که دنیا اومد تا الان شما هم عکس هدیه جون رو بزارید ببینمش این خوشگل خانومو یا لااقل با پیام خصوصی بفرستین ببینمش
ماشالا دنیز... دنیز ماشالا...
خیلی کارای بامزه ای میکنه صداشو که کشف کرده بلند بلند جیغ میزنه فکر میکنه داره حرف میزنه امروز هم کلا یاد گرفته میگه دد ددد دد خیلی با نمکه وقتی میگه دد ددد اخه دوتا دندونشم دیده میشه وقتی میگه دد
بندری
zrnznn
zrnznn
نخبه
خوبه برادرزاده داری دلت خیلی بچه نمیخاد با برادرزاده ات مشغولی من گاهی وقتا به ارش میگم وای خوب شد دنیز بچه منه اگه بچه خاهرم یا داداشم بود که من میمردم از دلتنگی
جدیدا از کنار گردنش بوسش میکنی غش میکنه از خنده منم محکم فشارش میدم هی ماچش میکنم اونم هر هر میخنده و گردنش رو جمع میکنه
کلا بچه کوچیک خیلی ناز و شیرینه وای دلم برا بچم تنگ شد برم موچ موچش کنم
عمو دلم واسه ایسان یه ذره شده عکس ازش بزار دلم میخاد لپاشو ماچ کنمممممممممممممممممم خیلی عسله.. راستی عمو من تازه فهمیدم شما متولد 62 هستی اصلا فکر نمیکردم کف کردم
هزار ماشلله
بندری
هزار ماشلله
ان شا الله بعد از سفر عکسای جدید
پس فکر می کردی چند باشم عمو
هاچو هاچو
خودش به صورت خودجوش میره میخوابه یا باید رو پات بخوابونیش؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→