₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 45 46 47 48 49 50 51 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• maryamlondon1

شیرین جون کاش به جای پوشاک شورت پاش میکردی عکس فشنگتر میشد .ببخشی فضولی میکنم نظرم گفتم :9:
    3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، بندری

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    شیرین جون کاش به جای پوشاک شورت پاش میکردی عکس فشنگتر میشد .ببخشی فضولی میکنم نظرم گفتم

اینجا خود عکاس میگه چه تیپی باشه واسه عکس گرفتن بچه های این سن همگی با پوشک عکس میگیرن بعد که بتونن بشینن شورت پاشون میکنن ان شالله بعد از عید یا ایام عید که ببرم دنیز میتونه خودش بشینه اون موقع شورت پاش میکنم که عکسها متفاوت باشه

4 سپاس: هاچو هاچو، بندری، maryamlondon1، نغمه

• هاچو هاچو

:8: ای جونم...چقدر خوش خنده است...انشالله همیشه لبش خندون باشه :6:
    شیرین جون کاش به جای پوشاک شورت پاش میکردی عکس فشنگتر میشد .ببخشی فضولی میکنم نظرم گفتم :9:

پس چرا آواتار خودت پوشک پوشیده؟! :9:

3 سپاس: بندری، نخبه، maryamlondon1

• تنها

ااای وااای
    الان از حال میرم 299
    خاله فدات بشه :6: 786 786 1153 786

4 سپاس: maryamlondon1، بندری، هاچو هاچو، نخبه

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه

اینجا خود عکاس میگه چه تیپی باشه واسه عکس گرفتن بچه های این سن همگی با پوشک عکس میگیرن بعد که بتونن بشینن شورت پاشون میکنن ان شالله بعد از عید یا ایام عید که ببرم دنیز میتونه خودش بشینه اون موقع شورت پاش میکنم که عکسها متفاوت باشه

انشالله به زودی هم مینشینه .راه میره دوسال اول کمی سخته بعد زحمتش کمتر میشه :1:
    نقل قول: هاچو هاچو
    پس چرا آواتار خودت پوشک پوشیده؟!

بچه ای خودم نیست که :22:

3 سپاس: بندری، هاچو هاچو، نخبه

• هاچو هاچو

بچه ای خودم نیست که :22:

راست میگی ببخشید :9:

1 سپاس: نخبه

• baron jon

:8: وایییی خدا چقدر ناز شده هر چند وقتی می بینمش هر دفعه خوشگل تر و با نمک تر شده خدا حفظش کنه شیرین جان :8: :11:
    2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• نخبه

ممنون خاله شیدا و خاله بارون جونم282
    وسط بازی کردن خسته شده خوابش برده:4:
    مدلای خوابیدنش رو باش :23:
    تصویر در دسترس نیست

اینجا داره شنا قورباغه میره تو خواب پاهاش عین قورباغه نگه داشته :23:
    2 تصویر این بخش در دسترس نیست

12 سپاس: mz56mz، gilas، بندری، ژنرال، soheyla، هاچو هاچو، تنها، garfild، بهونه، حورا، نغمه، hadi04

• mz56mz

عكس دوم مثل اينكه اذيتش كردى عمو جان ببين اخماشوووووو ناراحته :12: چكارش كردين اين دنيز ما ناراحت شده ؟؟؟ 242
    3 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو

• gilas

ای جوووون دلم 1024
    قوبون اون خوابیدنت که اینقده با نمک می خوابی :11: :8:

3 سپاس: بندری، نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    عكس دوم مثل اينكه اذيتش كردى عمو جان ببين اخماشوووووو ناراحته چكارش كردين اين دنيز ما ناراحت شده ؟؟؟

عمو جون من اذیت نکردم فکر کنم قورباغه ها بهش شنا یاد ندادن ناراحت شده:4:

3 سپاس: بندری، هاچو هاچو، mahsa joon

• نغمه

نااااااااااااااااااااااااااازیییییییییییییییییییییی :6:

• ژنرال

چه بامزه خوابیده :83:

ماشالا دنیز... دنیز ماشالا... :46:

• نخبه

نقل قول: نغمه
    نااااااااااااااااااااااااااازیییییییییییییییییییییی

پس کو عکس هدیه جون دلم میخاد ببینمش دنیز تو همه صفحات صفحه شخصیم عکس داره خاله نغمه از روز اولی که دنیا اومد تا الان شما هم عکس هدیه جون رو بزارید ببینمش این خوشگل خانومو یا لااقل با پیام خصوصی بفرستین ببینمش 282

نقل قول: ژنرال
    چه بامزه خوابیده

ماشالا دنیز... دنیز ماشالا...

خیلی کارای بامزه ای میکنه صداشو که کشف کرده بلند بلند جیغ میزنه فکر میکنه داره حرف میزنه امروز هم کلا یاد گرفته میگه دد ددد دد خیلی با نمکه وقتی میگه دد ددد اخه دوتا دندونشم دیده میشه وقتی میگه دد

5 سپاس: بندری، zrnznn، هاچو هاچو، ژنرال، نغمه

• بندری

خواب بچه ها خيلي شيرينه . ماشالله چه ناز خوابيده :1:
    3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، نغمه

• zrnznn

الهیییییییییییییییییییییییییییییی...قربونش این یک فشار اساسیییییییییییی میخواد :74: البته قول میدم مثل برادر زاده ام گازش نگیرم :9:
    3 سپاس: بندری، نخبه، هاچو هاچو

• zrnznn

الهیییییییییییییییییییییییییییییی...قربونش این یک فشار اساسیییییییییییی میخواد :74: البته قول میدم مثل برادر زاده ام گازش نگیرم :9:
    2 سپاس: بندری، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    الهیییییییییییییییییییییییییییییی...قربونش این یک فشار اساسیییییییییییی میخواد البته قول میدم مثل برادر زاده ام گازش نگیرم

خوبه برادرزاده داری دلت خیلی بچه نمیخاد با برادرزاده ات مشغولی من گاهی وقتا به ارش میگم وای خوب شد دنیز بچه منه اگه بچه خاهرم یا داداشم بود که من میمردم از دلتنگی
    جدیدا از کنار گردنش بوسش میکنی غش میکنه از خنده منم محکم فشارش میدم هی ماچش میکنم اونم هر هر میخنده و گردنش رو جمع میکنه
    کلا بچه کوچیک خیلی ناز و شیرینه وای دلم برا بچم تنگ شد برم موچ موچش کنم :11:

نقل قول: بندری
    خواب بچه ها خيلي شيرينه . ماشالله چه ناز خوابيده

عمو دلم واسه ایسان یه ذره شده عکس ازش بزار دلم میخاد لپاشو ماچ کنمممممممممممممممممم خیلی عسله.. راستی عمو من تازه فهمیدم شما متولد 62 هستی اصلا فکر نمیکردم کف کردم
    هزار ماشلله :46:

4 سپاس: بندری، هاچو هاچو، maryamlondon1، نغمه

• بندری

نقل قول: نخبه
    عمو دلم واسه ایسان یه ذره شده عکس ازش بزار دلم میخاد لپاشو ماچ کنمممممممممممممممممم خیلی عسله.. راستی عمو من تازه فهمیدم شما متولد 62 هستی اصلا فکر نمیکردم کف کردم
    هزار ماشلله

ان شا الله بعد از سفر عکسای جدید :1: می ذارم

پس فکر می کردی چند باشم عمو :1:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، نغمه

• هاچو هاچو

نخبه,
    :8: ای جونم :65: یه جوری خوابیده منم خوابم گرفت :10:
    خودش به صورت خودجوش میره میخوابه یا باید رو پات بخوابونیش؟

1 سپاس: نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: