ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
ارمیتا تپلی
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
hadi04
الهی زنده باشه عزیز دایی ماشالا وقت شوهرش شد من هنوز از نزدیک ندیدمش
نخبه
چه بلایی سر خونه آوردن شیطونا
خدا حفظشون کنه
دستت درد نکنه خیلی باحااااااااااااااااااال بود
به به جمع مردادیا جمع ِ ، فقط من بینشون کم بودم
به به خاله رز هم مردادیه خو میگفتی شما رو هم میبردیم پیش این وروجکها با هم خونه رو میزاشتین رو سرتون
دنی زهم که حساسه به داد زدن کسی کنارش داد بزنه یا حتی بلند حرف بزنه دنیز میزنه زیر گریه فکر میکنه میخان اذیتش کنن
نخبه
اخه تو چه دائی هستی بیا از نزدیک ببینش دیگه
دیااکو
نخبه
میسی عمو دخملی الان حسابی هم وروجک شده هم شیریننننننننننننننننننننن عین خودم
خعلی کارای بامزه انجام میده وقتی میچسبه بهم و خودش رو لوس میکنه برام میخام بخورمششششششششششششششششششششش درسته
ان شااله همه گل پسرای سایت و گل دخترا ازدباج کنن و نی نی دار بشن و هیچ کسی از این نعمت محروم نباشه چون واقعا شیرینه.. من نه ها بچنی میگم شیرینه
♥Rose♥
دنی زهم که حساسه به داد زدن کسی کنارش داد بزنه یا حتی بلند حرف بزنه دنیز میزنه زیر گریه فکر میکنه میخان اذیتش کنن
خاله شیلین مردادیا طبیعت آرومی دارن بخدا
نمایش یا پنهان متن
به نمایندگی از تمام دخملای مردادآخی دنیز چه بغضی کرده تو عکس اولی
منم به صداهای بلند حساسم، زودی سردرد میگیرم
حورا
مرسی شیرین جان برای تبریکت
Galexy
soheyla
خدا حفظشون کنه
انشاءالله همیشه سلامت و شاد باشن
این روزا کنترل یه بچه خیلی مشکه . وقتی 4 تا بچه ی هم سن و سال یه جا بیفتن به این روز افتادن خونه کاملاً طبیعیه
hadi04
بو خودا موقعیتیش پیش نیمیاد
mahsa joon
بندری
Galexy
ماشالاااااااا چقد بزرگ شده
ماشالا... ملوس شده
نخبه
این روزا کنترل یه بچه خیلی مشکه . وقتی 4 تا بچه ی هم سن و سال یه جا بیفتن به این روز افتادن خونه کاملاً طبیعیه .
مرسی خاله سهیلا البته دنیز خودش به تنهایی هم بلته کل خونه رو همین شکلی بریزه بهم
ماشالاااااااا چقد بزرگ شده
ماشالا... ملوس شده
مرسی ددی جان وروجک بلا شده
شما لطف دارین.. منم عاشق همه نی نی ها هستم اونقده خوشم میاد همش بیام تو صفحه شما و ماهی جون همش عکس نی نی ببینم کاش نغمه جون هم صفحه شخصی داشت
میسی خاله مهسا
میسی خاله حوار
میسی دائی هادی کاکائو
اخه داداشم هم مردادیه
نخبه
گاهی وقتا دوست داره خودش غذاشو بخوره منم غذاشو میزارم جلوش خودش میخوره امروز گیر داد که الا و بلا باید ماستم هم خودم بخورم
ناگفته نماند که دنیز از دیروز مریض شده و تب و گلاب به روتون اسهال دکی بردیم دارو داد تبش دیشب قطع شد مورد دوم هم امروز که خودشو نشون نداده
واسه همین بچه ام کته و ماست باید میخورد
اینم عکس بچه وقتی خودش غذا بخوره اونم با ماستتتتتتتتتتتتتت
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خو چی کار کنم جوک یادم اومد
نمایش یا پنهان متن
یارو میره جلو خونه یکی ، میگه نوری خونه است؟ میگه هم نوری خونه هست هم زنش، اونم میگه پس نور علی نور ِنخبه
جدید ترین کلمه ای که یاد گرفته ماهی هستش که میگه مائیییییییییییییییی مائییییییییییییی
مامان هم یک ماهی میشه بلته بگه
نخبه
♥Rose♥
وای ببین با خودش چه کرده، خیلی باحال بود
طفلک از چی ترسیده اونطوری نگاه میکنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→