₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

دختر عزیزم امروز وارد 12 ماهگی شد فقط یکماه دیگه تا تفلد دخی عسلیییییییییییییییییییی 243 243 243 243
    چه زود گذشت :8:

3 تصویر این بخش در دسترس نیستحال نداشتم همشو رنگ کنم:4:
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: soheyla، ♥Rose♥، gilas، حورا

• نخبه

4 تصویر این بخش در دسترس نیست
    6 سپاس: soheyla، بندری، ♥Rose♥، gilas، تنها، حورا

• soheyla

سلام :46: .
    دنیز جان ، عزیزم ، تولدت مبارک خاله 786 .
    خیلی خوشگل شدی عزیزم . ماه شدی . یک سال شد که پا تو این دنیا گذاشتی و با وجود گرم ، مهربون و عزیزت ،یه دنیا خوشحالی و خوشبختی به قلب مامان و بابائی و هدیه دادی .
    الهی قربونت برم . خیلی دوست داشتم روز تولدت پیشت باشم و هزارتابوست کنم و صدالبته یه دونه هم گازت بگیرم . ( دست خودم نیست . من همیشه فرشته های خوشگل و گاز میگیرم . )ولی حیف که نمیشه ...
    عزیزم پیش پیش تولدت مبارک 907 .
    انشاءالله صدو پنجاه ساله بشی :48: .

شیرین جان :
    با اینکه دلبندتون و از نزدیک ندیدم ولی خیلی خیلی دوسش دارم :8: . لطفاً حرفای من و به جیگرم بگید و به جای من ببوسیدش 786 .
    ماشاءالله خیلی خیلی باسلیقه هستید :72: .
    انشاءالله همه ی کارای تولد با خوبی و خوشی پیش بره و اصلاً خسته نشید :48: .
    ببخشید که تو نوع فونتا نمیتونم کمکتون کنم . من در این موارد خیلی کم سوادم :99: .

3 سپاس: نخبه، gilas، حورا

• نخبه

نقل قول: soheyla
    خیلی خوشگل شدی عزیزم . ماه شدی . یک سال شد که پا تو این دنیا گذاشتی و با وجود گرم ، مهربون و عزیزت ،یه دنیا خوشحالی و خوشبختی به قلب مامان و بابائی و هدیه دادی .
    الهی قربونت برم . خیلی دوست داشتم روز تولدت پیشت باشم و هزارتابوست کنم و صدالبته یه دونه هم گازت بگیرم . ( دست خودم نیست . من همیشه فرشته های خوشگل و گاز میگیرم . )ولی حیف که نمیشه ...
    عزیزم پیش پیش تولدت مبارک .
    انشاءالله صدو پنجاه ساله بشی .

میسی خاله سهیلا ان شالله خدا یه دونه دخمل ناز نازی یا یه پسل کاکل زری بهتون بده ما هم بیاییم یه عالمه بوسش کنیممممممممممممممم :11:
    تا تولد دنیز فقط یکماه مونده با اینکه کلی کار انجام دادم ولی امروز استرس منو گرفت حس میکنم خعلی کارام مونده.. همه چیو برنامه ریزی کردم ولی خب بازم الان استرس گرفتم ووووووووووووووووووووووووووی 256 314

شیرین جان :
    با اینکه دلبندتون و از نزدیک ندیدم ولی خیلی خیلی دوسش دارم . لطفاً حرفای من و به جیگرم بگید و به جای من ببوسیدش .

چشم حتما

ببخشید که تو نوع فونتا نمیتونم کمکتون کنم . من در این موارد خیلی کم سوادم

ممنون یه سایت گیر اوردم و همش از اون تو فونتای خوشمل میارم فقط دو روزه چشام داغون شده بس که زل زدم به کام و دنبال فونت میگردم
    دیروز یه باکس کلینکس درست کردم روش از این فونت استفاده کردم خعلی ناز شده
    بعد از تفلد عکسای هنرمندیامو میزارم کلی هنر در کردم از خودم... تا دنیز ظهرا میخابه میدوم دنبال مقوا برش زدن روزی یک ساعت کارم اینه

3 سپاس: بچه مثبت، soheyla، gilas

• بچه مثبت

20 تصویر این بخش در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: نخبه، zrnznn، ♥Rose♥، gilas، تنها، حورا

• نخبه

ووویییییییییییییییی چقده رنگی رنگی میسی بچه مثبت همه اینا رو به غیر از دو تاشون دیروز تو کامم سیو کردم منتها واسه من رنگی رنگی نیست اینا خعلی خوشگلن

من بیشتر دنبال طرحهای پروانه گل و رنگین کمون بیدم که توی اون سایت یه سری کفش کردمولی یه چیزایی میخام که فانتزی تر و کارتونی تر باشه پروانه هاش

4 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، بندری، حورا

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    4 سپاس: بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، حورا

• zrnznn

خیلی خوشگلن :46: .......من که از بین همه اون دنیز پاپیون داره صفحه قبل رو پسندیدم :10:
    4 سپاس: نخبه، بچه مثبت، ♥Rose♥، حورا

• نخبه

4 تصویر این بخش در دسترس نیستفکر کنم 150 تا فونت سیو کردم :4:
    4 سپاس: بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، حورا

• نخبه

7 تصویر این بخش در دسترس نیست
    5 سپاس: بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، gilas، تنها

• ♥Rose♥

منم با نجمه موافقم، اون پاپیونی ِ هم خیلی زیبا بود و هم ترکیب رنگش عالی :72: دست آقا امین هم درد نکنه :46:
    استرس نداشته باش ،ان شاءالله اونطور که دوست داری پیش میره :46:

2 سپاس: نخبه، حورا

• 5 سپاس: بچه مثبت، نخبه، بندری، تنها، حورا

• نخبه

امین و رز ممنونم خعلی این فونتها به دردم میخوره
    امروز یکیشو با کاغذ رنگی برش زدم چسبوندم رو یکی از وسایلی که برا تفلد درست کردم اونقده خوشمل شدهههههههههههههههههه که نقوووووووووووووووووووو

رز اون چهارمی که پروانه است رو دوست دارم باید ببینم میتونم درستشون کنم

2 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥

• نخبه

دنیز همین الان مشغول در اوردن پریز تلفن.. یکی رو تونسته در بیاره اون یکی رو هر کاری میکنه نمیتونه خعلی سفته:4:

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: بچه مثبت، بندری، hadi04، دلشاد، ♥Rose♥، gilas، Ahora Quien، garfild، تنها، حورا، هاچو هاچو

• بندری

نقل قول: نخبه
    دنیز همین الان مشغول در اوردن پریز تلفن.. یکی رو تونسته در بیاره اون یکی رو هر کاری میکنه نمیتونه خعلی سفته

حالا تلفن اشكالي نداره ولي مواظب باش دختر گلمون سمت پريز برق نره كه خودت مي دوني :bahone:

• hadi04

دختر جان مراقب باش عادت نکنه دست ببره سمت برق :1: شیریییییییییییییییین با اعصاب من بازی نکن :4:

• نخبه

نقل قول: بندری
    حالا تلفن اشكالي نداره ولي مواظب باش دختر گلمون سمت پريز برق نره كه خودت مي دوني

عمو جان ما تو این خونه کمبود پریز برق داریم والا خودمم نمیدونم کجاس چه برسه به دنیز:23:

نقل قول: hadi04
    دختر جان مراقب باش عادت نکنه دست ببره سمت برق شیریییییییییییییییین با اعصاب من بازی نکن

خو من چیکار کنممممممممممممممممممم از دست این بلاچه :62: هی میاد انگولک میکنه به باباش گفتم یه فکری بکنه ماییم و این یه پریز درد سر ساز :94:

3 سپاس: hadi04، حورا، بندری

• hadi04

خو من چیکار کنممممممممممممممممممم از دست این بلاچه :62: هی میاد انگولک میکنه به باباش گفتم یه فکری بکنه ماییم و این یه پریز درد سر ساز :94:

به خودت مسطل باش خودتو ناراحت کننده نکن یه پریز برقه چیزی نیست که :4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: hadi04
    به خودت مسطل باش خودتو ناراحت کننده نکن یه پریز برقه چیزی نیست که

باچه 301 301 301 301 301 301 301 301

1 سپاس: hadi04

• Ahora Quien

اون یکی رو هر کاری میکنه نمیتونه خعلی سفته

الهیییییییییییییییییییییییییییییی 1153 1153 1153 1153 1153

1 سپاس: نخبه