ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
چه زود گذشت
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستحال نداشتم همشو رنگ کنم
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
soheyla
دنیز جان ، عزیزم ، تولدت مبارک خاله
خیلی خوشگل شدی عزیزم . ماه شدی . یک سال شد که پا تو این دنیا گذاشتی و با وجود گرم ، مهربون و عزیزت ،یه دنیا خوشحالی و خوشبختی به قلب مامان و بابائی و هدیه دادی .
الهی قربونت برم . خیلی دوست داشتم روز تولدت پیشت باشم و هزارتابوست کنم و صدالبته یه دونه هم گازت بگیرم . ( دست خودم نیست . من همیشه فرشته های خوشگل و گاز میگیرم . )ولی حیف که نمیشه ...
عزیزم پیش پیش تولدت مبارک
انشاءالله صدو پنجاه ساله بشی
شیرین جان :
با اینکه دلبندتون و از نزدیک ندیدم ولی خیلی خیلی دوسش دارم
ماشاءالله خیلی خیلی باسلیقه هستید
انشاءالله همه ی کارای تولد با خوبی و خوشی پیش بره و اصلاً خسته نشید
ببخشید که تو نوع فونتا نمیتونم کمکتون کنم . من در این موارد خیلی کم سوادم
نخبه
الهی قربونت برم . خیلی دوست داشتم روز تولدت پیشت باشم و هزارتابوست کنم و صدالبته یه دونه هم گازت بگیرم . ( دست خودم نیست . من همیشه فرشته های خوشگل و گاز میگیرم . )ولی حیف که نمیشه ...
عزیزم پیش پیش تولدت مبارک .
انشاءالله صدو پنجاه ساله بشی .
میسی خاله سهیلا ان شالله خدا یه دونه دخمل ناز نازی یا یه پسل کاکل زری بهتون بده ما هم بیاییم یه عالمه بوسش کنیممممممممممممممم
تا تولد دنیز فقط یکماه مونده با اینکه کلی کار انجام دادم ولی امروز استرس منو گرفت حس میکنم خعلی کارام مونده.. همه چیو برنامه ریزی کردم ولی خب بازم الان استرس گرفتم ووووووووووووووووووووووووووی
با اینکه دلبندتون و از نزدیک ندیدم ولی خیلی خیلی دوسش دارم . لطفاً حرفای من و به جیگرم بگید و به جای من ببوسیدش .
چشم حتما
ممنون یه سایت گیر اوردم و همش از اون تو فونتای خوشمل میارم فقط دو روزه چشام داغون شده بس که زل زدم به کام و دنبال فونت میگردم
دیروز یه باکس کلینکس درست کردم روش از این فونت استفاده کردم خعلی ناز شده
بعد از تفلد عکسای هنرمندیامو میزارم کلی هنر در کردم از خودم... تا دنیز ظهرا میخابه میدوم دنبال مقوا برش زدن روزی یک ساعت کارم اینه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
من بیشتر دنبال طرحهای پروانه گل و رنگین کمون بیدم که توی اون سایت یه سری کفش کردمولی یه چیزایی میخام که فانتزی تر و کارتونی تر باشه پروانه هاش
نخبه
zrnznn
نخبه
نخبه
♥Rose♥
استرس نداشته باش ،ان شاءالله اونطور که دوست داری پیش میره
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
امروز یکیشو با کاغذ رنگی برش زدم چسبوندم رو یکی از وسایلی که برا تفلد درست کردم اونقده خوشمل شدهههههههههههههههههه که نقوووووووووووووووووووو
رز اون چهارمی که پروانه است رو دوست دارم باید ببینم میتونم درستشون کنم
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
حالا تلفن اشكالي نداره ولي مواظب باش دختر گلمون سمت پريز برق نره كه خودت مي دوني
hadi04
نخبه
عمو جان ما تو این خونه کمبود پریز برق داریم والا خودمم نمیدونم کجاس چه برسه به دنیز
خو من چیکار کنممممممممممممممممممم از دست این بلاچه
hadi04
به خودت مسطل باش خودتو ناراحت کننده نکن یه پریز برقه چیزی نیست که
نخبه
باچه
Ahora Quien
الهیییییییییییییییییییییییییییییی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→