ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
تم پدر خوانده دیگه چیه
Kishe Mehr
زهر مار
نخبه
اینجا خانواده رد میشه ننه
دیااکو
مست کردنش رو با دیده اغماض نگاه می کنیم ولی شلوار عروسکه رو چرا درآورده اونم با اون حالت؟؟؟؟؟؟؟؟
Ahora Quien
نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
خانوممممممممممممممممممم
تولدتتت مبارککککککککککککککک انشالله همیشه سلامت باشیییییی و خندوننننننن
نخبه
عروسکه پسمل بوداااااااااا
نخبه
عروسکه پسمل بوداااااااااا
جیگریییییییییییییی دنیززززززززززززز
نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
خانوممممممممممممممممممم
تولدتتت مبارککککککککککککککک انشالله همیشه سلامت باشیییییی و خندوننننننن
میسی خاله یلدا
تنها
METALLICA
سلام شیرینی خامه ای ، خوبی ؟
نگا فندقش چقدی شده ، شیطونه میگه بزنم ... اهم بزنم به تخته که چشم نخوره
اون نی نی دخمله کیه اون بالا ؟ دوست فندقه ؟؟؟
ژنرال
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
خخخخخخخخ بچه که بیاد کلا خونه ات دو دقیقه یه بار بمب منفجر میشه
این که فندق نیست دوست فندقه
دخمل اون عسل طلاییه که شیطنت از چشماش میباره اون که به نظر درشت تر از بقیه میاد
نخبه
کفری ام الان .. زین پس خانواده شوهر را به دلیل نحس بودن در هیچ گونه از مراسم کودک خود دعوت نخاهیم کرد باشد که مورد قبول حق تعالی واقع گردد
بندری
اگه مثل ما قبل از ماه رمضوني تولد و مي گرفتي حالا اينطوري نمي شد . ما هم تولد ياسين كوچولو 27 تير بود يه هفته قبل از ماه رمضون جشن تولد 6 سالگيشو گرفتيم
شما هم سخت نگير عمو ان شا الله هر چي كه نيكوست پيش بياد
mz56mz
نخبه
عمو خیر سرم خاستم قبل تولدش نباشه و امادگی هم داشته باشیم تیر ماه خرجمون بالا بود نمیشد تولد بگیرم
عمو به قول دوستام من بنیانگذار تولد تو نی نی سایت بودم تو کلوپمون تمام برنامه ها رو من یاد بقیه دادم حالا من موندم و حوضم و بقیه به زودی تولدهایی که تمام برنامه هاشو من یادشون دادم برگزار میشه نمیدونم کسی میتونه حال منو درک کنه یا نه فکر کنم خاله ناهید درکم کنه
اشتب کردم خاستم تولد کنار خانواده بگیرم
عصبانی امممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مرگ بر امریکا
نخبه
عمو خو تفلد بچه ام کی میرقصه من حسرت شادی تو جشن بچه ام به دلم مونده بس که هر بار هر مناسبتی شد یکی از فامیلش شوهر مرد و من مجبور شدم سوت و کور بر گزار کنم جشنشو
نخبه
بندری
خاله ناهيد حتما حال شما رو درك ميكنه و منم حال آقا آرش بنده خدا رو كه مونده اين وسط چكار كنه . امان از دست شما خانوما
بنده خدا تو كار انجام شده قرار گرفته حالا ميگي بايد چكار كنه . . اشكالي نداره يه راه گريز ان شا الله تو شهريور پيدا ميشه برا
خودمونيم ها خانواده شوهر همشون ماهن
نخبه
والا مال ما به جای ماه نحسن
عمو خو مگه چیه یه عمه 90 ساله فوت کرده حالا حتما باید تا 40 صبر کنه؟ والا به خدا اگر مادر بزرگ من می میرد تا 40 صبر نمیکردم البته چون من برا تولد برنامه ریزی کردم اگه یه تولد ساده بود ازش میگذشتم ولی اصلا امکان نداره از این تولد بگذرم اونهمه پول طراحی دادم شبا که دنیز میخابید مینشستم مقوا برش میزدم کاغذ رنگی برش میزدم اندازه مورچه که مثلا اسم دنیز رو بتونم خوشگل در بیارم بزنم رو یکی از مقواها .. سه ماهه من کارم اینه اون وقت به خاطر فوت یه فسیل زور داره بگه تا 40 صبر کن .راه حل هم داره منتها این جور مواقع شوهر و خانواده اش خود خاه میشن.. اخه عمه ای که فقط عید میدیدنش 40 نگه داشتنش چیه.. ملت ایران مرده پرستن
راه گریزش اینه که اول شهریور که 15 روزی از فوت عمه عتیقه گذشت من با خانواه خودم و دوستانم یه جشن کوچولو تو خونه مادرم بگیرم و یه تولد هم بعد از 40 عمه فسیل برای اقوام شوهر بگیرم
بد بختی اینه اینو فعلا نمیشه تو مغز خودخاه همسر بکنم
بندری
صبر كن آب ها از آسياب بيافته مطمئن باش همه چي درست ميشه ولي با اصرار شما مطمئنا كارتون رو بامشكل بيشتري مواجه مي كنه آقاتون هم صد در صد اين همه زحمت تون رو ناديده نميگيره . مطمئن باش حتي اگه مراسم رو بگيرين وقتي آقاآرش قلبا راضي نباشن و حتي اگه چيزي هم نگند به دلتون نمي چسبه و احساس رضايت نمي كنيد . برا ما هم يه همچين مسائلي بوده با اندك تفاوت هايي ولي خب خدا روشكر خودمون همه چي رو حل كرديم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→