₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    تم تولد دنیز این باشه ----> پدر خوانده

تم پدر خوانده دیگه چیه :7:

2 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    بچه پرو کارهای بی حیاتی میخاد میگه هوس بچه کردم:23: ادمو یاد جک میندازه :23:

زهر مار :23: حالا جوکتو بگو ببینم؟ :37:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ژنرال

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا جوکتو بگو ببینم؟

اینجا خانواده رد میشه ننه

2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• دیااکو

مست کردنش رو با دیده اغماض نگاه می کنیم ولی شلوار عروسکه رو چرا درآورده اونم با اون حالت؟؟؟؟؟؟؟؟

6 سپاس: نخبه، بندری، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال، مستانه

• Ahora Quien

جیگریییییییییییییی دنیززززززززززززز
    نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
    خانوممممممممممممممممممم
    تولدتتت مبارککککککککککککککک انشالله همیشه سلامت باشیییییی و خندوننننننن
    :11:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    عروسکه رو چرا درآورده اونم با اون حالت؟؟؟؟؟؟؟؟

عروسکه پسمل بوداااااااااا :24:

1 سپاس: هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    عروسکه رو چرا درآورده اونم با اون حالت؟؟؟؟؟؟؟؟

عروسکه پسمل بوداااااااااا :24:
    نقل قول: Ahora Quien
    nامروز, 12:20 1385
    جیگریییییییییییییی دنیززززززززززززز
    نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
    خانوممممممممممممممممممم
    تولدتتت مبارککککککککککککککک انشالله همیشه سلامت باشیییییی و خندوننننننن

میسی خاله یلدا282

2 سپاس: soheyla، هاچو هاچو

• تنها

اااااااااااااااااای جانم :11: :11: :11:
    1 سپاس: هاچو هاچو

• METALLICA

چه خونه شلخته ای :4:
    سلام شیرینی خامه ای ، خوبی ؟
    نگا فندقش چقدی شده ، شیطونه میگه بزنم ... اهم بزنم به تخته که چشم نخوره :4:

تصویر در دسترس نیست

اون نی نی دخمله کیه اون بالا ؟ دوست فندقه ؟؟؟ :98:

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• ژنرال

تم پدر خوانده دیگه چیه

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

نقل قول: METALLICA
    چه خونه شلخته ای

خخخخخخخخ بچه که بیاد کلا خونه ات دو دقیقه یه بار بمب منفجر میشه

نقل قول: METALLICA
    نگا فندقش چقدی شده ، شیطونه میگه بزنم ... اهم بزنم به تخته که چشم نخوره

این که فندق نیست دوست فندقه

دخمل اون عسل طلاییه که شیطنت از چشماش میباره اون که به نظر درشت تر از بقیه میاد :4:

2 سپاس: soheyla، METALLICA

• نخبه

:4: ژنرال تم مم فعلا مالید عمه ارش دو روزه فوت کرده .. کلا فامیلای شوهر من نحسن اون از پارسال که موقع دنیا اوومدن دنیز زنجیر وار فاک و افمیلش فوت کردن و من در سکوت دنیا اومدن بچه ام رو حتی جشن نگرفتم و اینم از امسال که کلی نقشه برا تولد کشیده بودم که عمه هزار ساله همسن جنتی شوهرم گند زد بهش
    کفری ام الان .. زین پس خانواده شوهر را به دلیل نحس بودن در هیچ گونه از مراسم کودک خود دعوت نخاهیم کرد باشد که مورد قبول حق تعالی واقع گردد

2 سپاس: بندری، soheyla

• بندری

کفری ام الان .. زین پس خانواده شوهر را به دلیل نحس بودن در هیچ گونه از مراسم کودک خود دعوت نخاهیم کرد باشد که مورد قبول حق تعالی واقع گردد

اگه مثل ما قبل از ماه رمضوني تولد و مي گرفتي حالا اينطوري نمي شد . ما هم تولد ياسين كوچولو 27 تير بود يه هفته قبل از ماه رمضون جشن تولد 6 سالگيشو گرفتيم :1:

شما هم سخت نگير عمو ان شا الله هر چي كه نيكوست پيش بياد :46:

2 سپاس: نخبه، soheyla

• mz56mz

خودمون يه قرار ميزاريم براش جشن ميگيريم 265 786 265 256 271 296
    3 سپاس: نخبه، بندری، soheyla

• نخبه

نقل قول: بندری
    اگه مثل ما قبل از ماه رمضوني تولد و مي گرفتي حالا اينطوري نمي شد . ما هم تولد ياسين كوچولو 27 تير بود يه هفته قبل از ماه رمضون جشن تولد 6 سالگيشو گرفتيم

عمو خیر سرم خاستم قبل تولدش نباشه و امادگی هم داشته باشیم تیر ماه خرجمون بالا بود نمیشد تولد بگیرم

شما هم سخت نگير عمو ان شا الله هر چي كه نيكوست پيش بياد

عمو به قول دوستام من بنیانگذار تولد تو نی نی سایت بودم تو کلوپمون تمام برنامه ها رو من یاد بقیه دادم حالا من موندم و حوضم و بقیه به زودی تولدهایی که تمام برنامه هاشو من یادشون دادم برگزار میشه نمیدونم کسی میتونه حال منو درک کنه یا نه فکر کنم خاله ناهید درکم کنه :20: .. به یه خانومی تو اصفهان با عکس دنیز تم دادم طراحی کردن شمع و بادکنک و ظرف و ظروف خریدم همه چی اماده بود که گند زده شد توش.. دلم به حال بچه ام میسوزه از من بدتر این قدر بد شانسه.. شوهرمم جو گیره برا هر فسیلی باید تا 40 روز صبر کنیم مطمئنم اگه بعد از 40 بخام مراسم بگیرم که با اونهمه عروسی که ما تو فامیل داریم تو شهریور محاله وقت بشه و بعد هم میدونم که روز تولد دنیز یکی در میون خانواده شوهرم غیب میشن میرن سفر و نمیان اونجوری دیگه من مماق و یه جاهای دیگه ام میسوزه:4:
    اشتب کردم خاستم تولد کنار خانواده بگیرم :62:
    عصبانی امممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :20: :62:

مرگ بر امریکا

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    خودمون يه قرار ميزاريم براش جشن ميگيريم

عمو خو تفلد بچه ام کی میرقصه من حسرت شادی تو جشن بچه ام به دلم مونده بس که هر بار هر مناسبتی شد یکی از فامیلش شوهر مرد و من مجبور شدم سوت و کور بر گزار کنم جشنشو :20: فقط بخور بخور و تمام :20:

• نخبه

راستی عمو خسرو قبل رمضان هم یکی دیگه از اقوامش فوت شده بود تازه 40 در اومده بود که این یکی مرد کلا عاشق زنجیر هستن زنجیره وار مرگ میاد سراغ فامیلاش
    1 سپاس: بندری

• بندری

فکر کنم خاله ناهید درکم کنه ..

خاله ناهيد حتما حال شما رو درك ميكنه و منم حال آقا آرش بنده خدا رو كه مونده اين وسط چكار كنه . امان از دست شما خانوما :bahone:

شوهرمم جو گیره برا هر فسیلی باید تا 40 روز صبر کنیم مطمئنم اگه بعد از 40 بخام مراسم بگیرم که با اونهمه عروسی که ما تو فامیل داریم تو شهریور محاله وقت بشه

بنده خدا تو كار انجام شده قرار گرفته حالا ميگي بايد چكار كنه . . اشكالي نداره يه راه گريز ان شا الله تو شهريور پيدا ميشه برا :35: 265 265 گرفتن .

خودمونيم ها خانواده شوهر همشون ماهن

2 سپاس: نخبه، soheyla

• نخبه

خودمونيم ها خانواده شوهر همشون ماهن

والا مال ما به جای ماه نحسن:4:

خاله ناهيد حتما حال شما رو درك ميكنه و منم حال آقا آرش بنده خدا رو كه مونده اين وسط چكار كنه . امان از دست شما خانوما

عمو خو مگه چیه یه عمه 90 ساله فوت کرده حالا حتما باید تا 40 صبر کنه؟ والا به خدا اگر مادر بزرگ من می میرد تا 40 صبر نمیکردم البته چون من برا تولد برنامه ریزی کردم اگه یه تولد ساده بود ازش میگذشتم ولی اصلا امکان نداره از این تولد بگذرم اونهمه پول طراحی دادم شبا که دنیز میخابید مینشستم مقوا برش میزدم کاغذ رنگی برش میزدم اندازه مورچه که مثلا اسم دنیز رو بتونم خوشگل در بیارم بزنم رو یکی از مقواها .. سه ماهه من کارم اینه اون وقت به خاطر فوت یه فسیل زور داره بگه تا 40 صبر کن .راه حل هم داره منتها این جور مواقع شوهر و خانواده اش خود خاه میشن.. اخه عمه ای که فقط عید میدیدنش 40 نگه داشتنش چیه.. ملت ایران مرده پرستن :30:

بنده خدا تو كار انجام شده قرار گرفته حالا ميگي بايد چكار كنه . . اشكالي نداره يه راه گريز ان شا الله تو شهريور پيدا ميشه برا گرفتن .

راه گریزش اینه که اول شهریور که 15 روزی از فوت عمه عتیقه گذشت من با خانواه خودم و دوستانم یه جشن کوچولو تو خونه مادرم بگیرم و یه تولد هم بعد از 40 عمه فسیل برای اقوام شوهر بگیرم
    بد بختی اینه اینو فعلا نمیشه تو مغز خودخاه همسر بکنم

2 سپاس: بندری، ماهی

• بندری

بد بختی اینه اینو فعلا نمیشه تو مغز خودخاه همسر بکنم

صبر كن آب ها از آسياب بيافته مطمئن باش همه چي درست ميشه ولي با اصرار شما مطمئنا كارتون رو بامشكل بيشتري مواجه مي كنه آقاتون هم صد در صد اين همه زحمت تون رو ناديده نميگيره . مطمئن باش حتي اگه مراسم رو بگيرين وقتي آقاآرش قلبا راضي نباشن و حتي اگه چيزي هم نگند به دلتون نمي چسبه و احساس رضايت نمي كنيد . برا ما هم يه همچين مسائلي بوده با اندك تفاوت هايي ولي خب خدا روشكر خودمون همه چي رو حل كرديم :1:

1 سپاس: نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: