₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: بندری
    صبر كن آب ها از آسياب بيافته مطمئن باش همه چي درست ميشه ولي با اصرار شما مطمئنا كارتون رو بامشكل بيشتري مواجه مي كنه آقاتون هم صد در صد اين همه زحمت تون رو ناديده نميگيره . مطمئن باش حتي اگه مراسم رو بگيرين وقتي آقاآرش قلبا راضي نباشن و حتي اگه چيزي هم نگند به دلتون نمي چسبه و احساس رضايت نمي كنيد . برا ما هم يه همچين مسائلي بوده با اندك تفاوت هايي ولي خب خدا روشكر خودمون همه چي رو حل كرديم

والا بهش هیچی نگفتم فقط تو دلم حرص میخورم و اینجا دارم میگم.. ناراحت میشم از اینکه اون خودش چیزی نمیگه یعنی ندیده بود اون شبا و ظهرهایی که من از خابم زدم و برا بچه وسایل تولد درست کردم ندیده بود هر اخر هفته میرفتم خرید میکردم و غذا درست میرکدم میزاشتم فریزر برا تولد.. یعنی ندیده چقدر زحمت کشیدم با بچه کوچیک یعنی یادش رفته دو هفته اس برا دنیز تولدش سه چرخه خریدم نمیبرمش تو حیاط که تولدش بشه کادو بدم بهش یعنی بچم تا اخر شهریور صبر کنه؟ چقدر ادم باید خود خواه باشه.. یعنی همش هیچ؟ دلم میخاد خودش بگه تولد بگیر .. اینکه من تولد بگیرم اون ناراحت بشه چون عمه اش مرده یه چیز دروغه چون برا یه ادم پیر که دقیقا سالی یه بار ده دقیقه میدیدش اینهمه ناز و قوز نداره فقط و فقط یه خودنماییه... فقط امیدوارم کاری نکنه که برا همیشه تو ذهنم بمونه و از عمه اش به بدی یاد کنم :15:

5 سپاس: soheyla، بندری، مگس، serpent، هاچو هاچو

• بندری

بگویید و صبر کنید

نمایش یا پنهان متنبا همسرتان در این مورد صحبت کنید و بگویید که چه چیزهایی شما را آزار می دهد و چه انتظاراتی از او دارید. سعی کنید با لحنی آرام، دوستانه و تشویق کننده با او حرف بزنید و هرگز با حرف ها و لحن تان به او نشان ندهید که قصد اصلاح کردن یا تغییر دادنش را دارید. در روزهای بعد از این گفت وگو از همسرتان انتظار نداشته باشید که نسخه کپی شده حرف های شما باشد بلکه به او زمان دهید و تمامی تلاش هایش را ببینید. اگر شما موفق شده باشید او بهترین کاری که می تواند بکند را انجام خواهد داد گرچه همان بهترین هم ممکن است با خواسته واقعی شما تفاوت زیادی داشته باشد..

نمایش یا پنهان متناگه كتابيه چون از يه جا برات كپي كردم نمي دونم ربط داشت يا نه ولي فكر كنم ربط داشت . حالا ربط داشت يا نه :bahone:

2 سپاس: نخبه، serpent

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    اگه كتابيه چون از يه جا برات كپي كردم نمي دونم ربط داشت يا نه ولي فكر كنم ربط داشت . حالا ربط داشت يا نه

:4: تا حدودی ربط داره الان چون عصبانیم سعی میکنم اصلا حرف نزنم باهاش در این مورد حرصمو دارم اینجا با نوشتن خالی میکنم چون ننویسم و به کسی نگم از غصه دق میکنم

این هفته که بگذره هفته بعد حرف میزنم دیگه بیشتر از این نمیتونم تو دلم نگه دارم اگه تو همین یه هفته هم از غصه سکته نکنم .. یعنی ادم به بد شانسی خودم و بچه ام ندیده ام تا حالا.

امیدوارم وقتی اروم و منطقی حرف میزنم جو گیر نشه و قبول کنه و الا اون موقع اینهمه حرف که تو یه هفته مونده تو دلم ممکنه فوران کنه بد بشه :4: اون وقته که یه حال اساسی ازش بگیرمااااااااااااااااااااااااااااااا.. ولم کنیددددددددددددددددددددددددددددددددددد میخام بکشمششششششششششششششششششششش :94: :4:

3 سپاس: ماهی، بندری، serpent

• بندری

نقل قول: نخبه
    اون وقته که یه حال اساسی ازش بگیرمااااااااااااااااااااااااااااااا.. ولم کنیددددددددددددددددددددددددددددددددددد میخام بکشمششششششششششششششششششششش

نمي دونم ولي تو يه تاپيكي بود نوشته بودي مي خوام دنيام نباشه وقتي اون نباشه . يه چيزي تو همين مايه ها بود حالا اصل جملت رو نمي دونم . آره هلاكشي :74:

2 سپاس: نخبه، serpent

• نخبه

نمي دونم ولي تو يه تاپيكي بود نوشته بودي مي خوام دنيام نباشه وقتي اون نباشه . يه چيزي تو همين مايه ها بود حالا اصل جملت رو نمي دونم . آره هلاكشي

کشتمشششششششششششش راضی شد بالاخره هوریا 243

2 سپاس: بندری، serpent

• بندری

راضی شد بالاخره هوریا

خب خدا رو شكر :72: . از بس كه عجولي ميشيني اعصاب خودتو خورد مي كني . مي بينم كه حسابي هم داري محكم كاري مي كني . حديث داريم كه ميگه ( حذرو من مكرا و مكرو من الجميع النسوان ) :bahone: پس به سلامتي به همين زودي عكساي دنيز كوچولو رو مي بينيم كه يه تولد خوشگل براش گرفتي :46:

2 سپاس: serpent، نخبه

• serpent

ببین شیرین خانوم من میگم کیکه تولدش رو اول من بخورم ببینم خوشمزه س یا نه بعد براش بخر میدونی اخه میترسم خوب نباشه ابروت جلو مهمونا بره :bahone:
    1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: serpent
    ببین شیرین خانوم من میگم کیکه تولدش رو اول من بخورم ببینم خوشمزه س یا نه بعد براش بخر میدونی اخه میترسم خوب نباشه ابروت جلو مهمونا بره

من خودم متخصص خوردن کیک بیدم نگران نباش :4: میخورم میام تعریف میکنم که خوب بود یا نه که یه وقت تو مریض نشی اگه بد بود یه همچین ادم دلسوزی ام من:23:

خب خدا رو شكر . از بس كه عجولي ميشيني اعصاب خودتو خورد مي كني . مي بينم كه حسابي هم داري محكم كاري مي كني . حديث داريم كه ميگه ( حذرو من مكرا و مكرو من الجميع النسوان ) پس به سلامتي به همين زودي عكساي دنيز كوچولو رو مي بينيم كه يه تولد خوشگل براش گرفتي

عمو به همین راحتیا هم راضی نشد که فکر میکنید خودخواهیش بهش اجازه نمیداد قبول کنه با کلی داد و بیداد وتهدید :4: حرفمو به کرسی نشوندم
    ولی دیگه توبه کنم بخام با خانواده جشن بگیرم برا بچه

2 سپاس: بندری، هاچو هاچو

• mz56mz

هورااااااا جشن تولد دنيز عزيز جوررررررر شد 265 : 1153
    3 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو

• بندری

ولی دیگه توبه کنم بخام با خانواده جشن بگیرم برا بچه

دقيقا ما هم يه همچين تصميمي داريم برا تولد بچه ها مون چون خانواده ها ايراد زيادي مي گيرن ولي خب طبق بر آورد من كادوهاي خانواده بهتر از دوستانه از اين گزينه هم نميشه به آسوني گذشت . باور كن :bahone:

ان شا الله خوشبختيشو ببيني . احتمالا من كه عكساشو بايد دير ببينم چون ما هم داريم جمعه هفته بعد ميريم مسافرت . 371

ان شا الله هميشه خوش باشين . حالا يه فاتحه هم از ته دل و با رضايت قلب برا عمه خانوم هم بخون بنده خدا :4:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

ان شا الله هميشه خوش باشين . حالا يه فاتحه هم از ته دل و با رضايت قلب برا عمه خانوم هم بخون بنده خدا
    فاتحه اش رو که خوندیم بسه دیگه چه خبرشه تازشم عمو جان ما که هنوز جشن نگرفتیم تا دو هفته دیگه هزار جور اتفاق می افته از شانس گند من
    همین الان ارش اومد خونه و گفت یکی از اقوام که یه پسر جوان 25 ساله بود ایست قلبی کرده و فوت شده الانم داره میره مراسم ختم... :2:

ان شا الله خوشبختيشو ببيني . احتمالا من كه عكساشو بايد دير ببينم چون ما هم داريم جمعه هفته بعد ميريم مسافرت .

مسافرت هم خوش بگذره منم تصمیم دارم بعد از تولد برم یه هفته مسافرت بس که این مدت بهم استرس وارد شده و دنیز هم هر روز که بزرگتر میشه اذیتش بیشتر میشه برم به خودم و مغزم یکم استراحت بدم بوخودا

دقيقا ما هم يه همچين تصميمي داريم برا تولد بچه ها مون چون خانواده ها ايراد زيادي مي گيرن ولي خب طبق بر آورد من كادوهاي خانواده بهتر از دوستانه از اين گزينه هم نميشه به آسوني گذشت . باور كن
    نمایش یا پنهان متنعمو جا تو این وضعیت اقتصادی ادم ایهمه خرج میکنه نه تو رو خدا بیان کادو درست حسابی هم ندن خب ما هم برا اونا میبریم اونا هم تولد بچه ما جبران میکنن
    بعد هم شاس من و دنیز خانواده شوهرم به ما که میرسه با اینهمه پول خودشون رو میزنن به بدبختی و نداری بعد جشن و مراسم ما که تموم میشه یهو از اسمون و زمین پول میریزه براشون یا جشن تولد بچه های دخترشون مثل چی پول خرج میکنن کلا شوهر من از همه بچه هاشون بهتره براشون کلی کار میکنه ولی طفلی دستش نمک نداره
    فقط عمو بزرگ دنیز همیشه کادوی خوب میده پدر بزرگش :32:
    منظورم از اینکه جشن خانوادگی نمیگیرم یعنی یا با دوستام که همشون بچه همسن دنیز دارن یه جا مثل شهر کودک میبریمشون بازی میکنن و یه کیک میخریم و همشون با هم فوت کنن مثل همین جشن کفش دوزکی که گرفتیم براشون منتها این بار برنامه ریزی میکنیم درست و حسابی شاید هم جایی رو اجاره کردیم
    اگر هم اینطور نشد با ارش میریم رستوران و دنیز رو میبریم پارک و شهر بازی و هر چی اسباب بازی دلش خاست براش میخریم و اتلیه میبریم و تمام.. فکر کنم این بهترین تولد برای بچه اس بعد هم که مهد کودک رفت جشنهاش رو اونجا میگیریم

4 سپاس: نغمه، بندری، soheyla، هاچو هاچو

• بچه مثبت

واقعاً که!
    برو خجالت بکش پررو.

351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    واقعاً که!
    برو خجالت بکش پررو.

اصلا نمیکشمممممممممممممممممممممم :19:

2 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو

• نخبه

نمایش یا پنهان متن مثبتی دیگه یاد گرفتم و دوره و زمونه باهام کاری کرده که فقط به فکر خودم شوهرم و بچم باشم چون همه ادمهای دور و برم همینجوری هستن پس منم میخام عین اونا باشم لنگه خودشون.. شما از بیرون داری نگاه میکنی به قضیه و خیلی چیزا رو نمیدونی و منم نمیخام بگم ولی شاعر میگه صلاح کار خویش خسروان دانند حافظا :4: من خوب میدونم باید چه کنم و کجا کوتاه نیام.

6 سپاس: soheyla، بندری، بچه مثبت، حورا، istikoki، هاچو هاچو

• دلشاد

حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد!

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: نخبه، نغمه، ♥Rose♥

• نغمه

سلام شیلین جون و دنیز نازی نازی خوبی خوشی کجایی؟ من بلاخره موفق به آپلود عکس هدیه سادات شدم در تک عکسی ها گذاشتم اما چون احتمال دادم مانند عکس قبلی موفق به دیدنش نشی بیام و در خانه ات دخملم رو بذارم تا با دنیز جااان آتشی بپا کنند که ندانی که چطور جمعش کنی با سپاس :38:

تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، بندری، تنها، حورا، نخبه، hadi04، gilas، مخلوط کن، mz56mz، ژنرال، zrnznn، هاچو هاچو، garfild، مارمولک، مستانه

• نخبه

به زودی در این مکان عکسهای تولد و اتلیه گذاشته میشه :4:
    4 سپاس: gilas، نغمه، soheyla، مارمولک

• نخبه

12 تصویر این بخش در دسترس نیست

ادامه دارد

18 سپاس: serpent، بچه مثبت، ماهی، hadi04، نغمه، gilas، مخلوط کن، ♥Rose♥، حورا، mz56mz، ژنرال، soheyla، Kishe Mehr، zrnznn، هاچو هاچو، garfild، بندری، مستانه

• نخبه

16 تصویر این بخش در دسترس نیست
    ادامه دارد

18 سپاس: ماهی، serpent، hadi04، بچه مثبت، نغمه، gilas، مخلوط کن، ♥Rose♥، حورا، mz56mz، ژنرال، Kishe Mehr، zrnznn، هاچو هاچو، garfild، مارمولک، بندری، مستانه

• ماهی

چه با سلیقه و پر حوصله... :93:
    آفرین شیرین جون... :110:
    اعتراف می کنم خیلی خانوووووووووووومی... :11:

6 سپاس: بچه مثبت، نخبه، مخلوط کن، ♥Rose♥، حورا، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: