ممنون شیرین جان ،لطف دارید . دکتر انشاءالله برای اوایل اردیبهشت وقت داده . 4 یا 5ام . خاله جون ، اگه خدا بخوادیک ماه و نیم دیگه به دنیا میاد . البته با این شیطنتی که وروجک داره اگه تا اون موقع طاقت بیاره و زودتر به دنیا نیاد
هورااااااااااااااااااااا سهیلا جون امروز 1 اردیبهشت مثل برق و باد گذشت چه انتظار شیرینی الان به اوج شیرینی رسیده روزت مبارک باشه گل گلییییی پسرت سلامت بیاد بغلت
هورااااااااااااااااااااا سهیلا جون امروز 1 اردیبهشت مثل برق و باد گذشت چه انتظار شیرینی الان به اوج شیرینی رسیده روزت مبارک باشه گل گلییییی پسرت سلامت بیاد بغلت
وای من خیلی وقته میخام یه اس به این بچه بدم وقت نمیشه هی کار پیش میاد یادم میره شماره تو گوشی قبلیم بود پیدا کردم برم تا یادم نرفته یه اس بدم ببینم پسرمون دنیا اومد قلبونش برم
وای چقدر خوشحالم سهیلا جون طعم مادر شدن رو چشید خدایا هزاران بار شکرت
میسی مامی مستون اره خعلی شبیه باباشه کلی عکس با مزه ازش تو گوشیم دارم لامصب این بلوتوث کام عکسای گوشی منو قبلو نمیکنه یه بار با رم ریدر باید عکسا رو بریزم تو کام
[quote=نخبه]دخی طلای مادر داره از شیر گرفته میشه واسه همین کمتر وقت میکنم بیام [/quote] [quote=نخبه]و همچینین از پوشک گرفته شده منتها گاهی در میده تو شلبار [/quo
الهیییییییییییییییییییییییییی دنیز جون داره با شیر خداحافظی میکنه دلم کباب میشه برای نی نی هاااای که از شیر میگیرنشون انشاالله همیشه سالم و قوی باشه گل گلی
این در میده خیلی باحال بود هدیه سادات یه دو هفته ای هست که خرابکاریهاشو متوجه میشه بعد میاد به من میگه: عبض( عوض) گل مامان بزرگ شده اینقده ذوق میکنم. مراقبش باش دخملی رو دو تا کار تواما براش استرس زا نباشه
نغمه
دکتر انشاءالله برای اوایل اردیبهشت وقت داده . 4 یا 5ام .
خاله جون ، اگه خدا بخوادیک ماه و نیم دیگه به دنیا میاد .
البته با این شیطنتی که وروجک داره اگه تا اون موقع طاقت بیاره و زودتر به دنیا نیاد
نخبه
وای من خیلی وقته میخام یه اس به این بچه بدم وقت نمیشه هی کار پیش میاد یادم میره شماره تو گوشی قبلیم بود پیدا کردم برم تا یادم نرفته یه اس بدم ببینم پسرمون دنیا اومد قلبونش برم
وای چقدر خوشحالم سهیلا جون طعم مادر شدن رو چشید
خدایا هزاران بار شکرت
نخبه
و همچینین از پوشک گرفته شده منتها گاهی در میده تو شلبار
مستانه
چه خانومی شده برای خودش، ماشالا
و چقدر شبیه باباشه
خدا حفظش کنه
نخبه
کلی عکس با مزه ازش تو گوشیم دارم لامصب این بلوتوث کام عکسای گوشی منو قبلو نمیکنه یه بار با رم ریدر باید عکسا رو بریزم تو کام
zrnznn
ای جانمممممممممممممممممممممم
.
.
.
الهی الان سهیلا جون یا در شرف مامان شدنه یا شده دیگه
بندری
دخی طلای مادر داره از شیر گرفته میشه واسه همین کمتر وقت میکنم بیام
و همچینین از پوشک گرفته شده منتها گاهی در میده تو شلبار
خب پس به سلامتي اگه پول پوشك رو رو حساب كنيم چيزي حدود 50 هز تا در ماه جلو افتادي
پس كم كم دينز داداش راميز خودشو ميخواد چون مي خوان با هم بزرگ شن
روز مادر هم مباركتون باشه شيرين خانوم
نخبه
خبر گرفتم ازش حالش خوبه و امروز پنجشنبه 4 اردیبهشت ظهر میره اتاق عمل برای سزارین
نخبه
پس كم كم دينز داداش راميز خودشو ميخواد چون مي خوان با هم بزرگ شن
وووی پیل پوشک رو بگو پس انداز کنم باهاش طلا بخرم
ممنون عمو جان
zrnznn
همیشه خوش خبر باشی عزیزممممممممم
خدا رو شکررررررر.....خیلی خوشحالم
ایشال به سلامتی فارغ بشه
jaj
بندری
gilas
zrnznn
آقا خسروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو چه خبری در راه استتتتتتت؟
نغمه
[/quote]
[quote=نخبه]و همچینین از پوشک گرفته شده منتها گاهی در میده تو شلبار [/quo
الهیییییییییییییییییییییییییی دنیز جون داره با شیر خداحافظی میکنه دلم کباب میشه برای نی نی هاااای که از شیر میگیرنشون
این در میده خیلی باحال بود
خوش خبر باشی شیرین جون الهی شکر.
♥Rose♥
شیرین جون عسک جدید بزار
بندری
نغمه
zrnznn
پریشب سایت بود
نغمه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→