هزار مشال............................ چه کفش های شیکی داه دخمل رعناتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ........خانمی شده ...هزار مشال....دلم میخواد از نزدیک بگیرمش بغلم و بببوسمشششششششششو دور از چشم مامانش فیشارش بدمممممممممممممممممممممم . . . مبارک باشه تغییر دکوراسیون دادید؟
چه کفش های شیکی داه دخمل رعناتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ........خانمی شده ...هزار مشال....دلم میخواد از نزدیک بگیرمش بغلم و بببوسمشششششششششو دور از چشم مامانش فیشارش بدمممممممممممممممممممممم .
میسی میسی خاله مهندس
نقل قول: zrnznn
مبارک باشه تغییر دکوراسیون دادید؟
با اجازه بزرگترا بعله نمایش یا پنهان متنوسایل قبلی اصلا به خونه جدید نمیاومد و منم دوسشون نداشتم
مبارکت باشه.....با رنگ پرده ها سته انشال همیشه به شادی استفاده کنی
نمایش یا پنهان متناون پرده رو یه شب قبل زایمانم خریدم اصلا نمیتونستم برم مغازه و پرده انتخاب کنم ..الانم نمیتونم یه پرده ساده سفارش دادم بدوزن از جنس کوسن سبزه ان شالله سه شنبه اماده میشه میارم حالا بعدا پیلدار بشیم خونه بزرگتر بخریم دنیز هم بزرگ بشه من وقت کنم چیزی باب میلم بخرم همه چی بدیو بدیو میخریم یعنی دنیز روانی میکنه ادمو وقتی باهاش میریم خرید ..کلا وحش میزنه همش پی شیطونی و فرار کردنه
سلام . ماشاءالله چقدر ناز شده . شیرین عسل . کفشاش چه ماهن . مبارکش باشه . انشاءالله 150 سال زنده و سلامت باشه هرسال عید لباسهائی خوشگلتر از سال پیش بپوشه .
دکوراسیون جدید مبارک . انشاءالله همیشه شاد و سرزنده باشید .
نقل قول: نخبه
همه چی بدیو بدیو میخریم یعنی دنیز روانی میکنه ادمو وقتی باهاش میریم خرید ..کلا وحش میزنه همش پی شیطونی و فرار کردنه
انشاءالله کمی بزرگتر بشه باهاتون میاد خرید و نظر میده . دوتائی میرید بیرون . مامان و دخمل . خوش بحالتون ....
وویی این یه قسمتو دوست دارم بعد مادر و دختر میری ددر دودور
بایدم دوست داشته باشید . بهتر از این نمیشه . یکی از خواهرام سه تا پسر داره . همیشه شاکیه که وقتی میره جشن یا خرید یا استخر ، تنهاست وهیچ کس پیشش نیست . میگه تازه اون موقع است که میفهمم خیلی تنهام . همش باید خودم و به یکی از خواهرام یا خواهرزاده هام بچسبونم . مادر همسرم دوتا پسر داره . همیشه باخودم فکر میکنم وقتی از دست من عصبانی میشه حداقل یکی و نداره دو کلمه پشت سر من باهاش حرف بزنه دلش سبک بشه . دختر واقعاً همدم و شفیق مادرشه .
نقل قول: نخبه
مرسی خاله سهیلا.. اخ جون پسملی هم تا دو ماه دیگه دنیا میاد
ممنون شیرین جان ،لطف دارید . دکتر انشاءالله برای اوایل اردیبهشت وقت داده . 4 یا 5ام . خاله جون ، اگه خدا بخوادیک ماه و نیم دیگه به دنیا میاد . البته با این شیطنتی که وروجک داره اگه تا اون موقع طاقت بیاره و زودتر به دنیا نیاد ...
تنها
jaj
hadi04
حالا تو برو اول بچه رو بیار زن هم خدا بزرگه
نغمه
باید بگی حالا تو بچه بخواه زنش هم جور میشه
hadi04
نه به خدا آبجی نغمه منظورم دقیقا همین بود اول بره یه دونه بچه بیاره بعد فکر زن گرفتن کنه تا بدونه زن گرفتن یعنی چی
jaj
نخبه
دختر رعنای من
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
Holtek
به به لباساي عيدشم كه پوشيده
نخبه
نخیلم لباس عیدش سارافونه خوشگله هنوز نپوشیده
Holtek
خدا حفظش كنه و سايه شما هميشه بالا سرش باشه ، عيدت و عيدشو و عيدتون هم پيشاپيش مبارك
نخبه
ممنون خدا گل پسر شما رو هم براتون حفظ کنه و سال خوب و پر برکت همراه سلامتی باشه براتون
zrnznn
چه کفش های شیکی داه دخمل رعناتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
.
.
.
مبارک باشه
نخبه
.
میسی میسی خاله مهندس
با اجازه بزرگترا بعله
نمایش یا پنهان متن
وسایل قبلی اصلا به خونه جدید نمیاومد و منم دوسشون نداشتمzrnznn
مبارکت باشه.....با رنگ پرده ها سته
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اون پرده رو یه شب قبل زایمانم خریدم اصلا نمیتونستم برم مغازه و پرده انتخاب کنم ..الانم نمیتونم یه پرده ساده سفارش دادم بدوزن از جنس کوسن سبزه ان شالله سه شنبه اماده میشه میارم♥Rose♥
soheyla
سلام
ماشاءالله چقدر ناز شده . شیرین عسل
کفشاش چه ماهن . مبارکش باشه . انشاءالله 150 سال زنده و سلامت باشه هرسال عید لباسهائی خوشگلتر از سال پیش بپوشه
دکوراسیون جدید مبارک . انشاءالله همیشه شاد و سرزنده باشید .
انشاءالله کمی بزرگتر بشه باهاتون میاد خرید و نظر میده . دوتائی میرید بیرون . مامان و دخمل . خوش بحالتون ....
نخبه
وویی این یه قسمتو دوست دارم بعد مادر و دختر میری ددر دودور
کفشاش چه ماهن . مبارکش باشه . انشاءالله 150 سال زنده و سلامت باشه هرسال عید لباسهائی خوشگلتر از سال پیش بپوشه .
مرسی خاله سهیلا.. اخ جون پسملی هم تا دو ماه دیگه دنیا میاد
نخبه
میسی خاله فاطمه
soheyla
بایدم دوست داشته باشید . بهتر از این نمیشه
یکی از خواهرام سه تا پسر داره .
همیشه شاکیه که وقتی میره جشن یا خرید یا استخر ، تنهاست وهیچ کس پیشش نیست . میگه تازه اون موقع است که میفهمم خیلی تنهام . همش باید خودم و به یکی از خواهرام یا خواهرزاده هام بچسبونم
مادر همسرم دوتا پسر داره . همیشه باخودم فکر میکنم وقتی از دست من عصبانی میشه حداقل یکی و نداره دو کلمه پشت سر من باهاش حرف بزنه دلش سبک بشه
دختر واقعاً همدم و شفیق مادرشه
دکتر انشاءالله برای اوایل اردیبهشت وقت داده . 4 یا 5ام .
خاله جون ، اگه خدا بخوادیک ماه و نیم دیگه به دنیا میاد .
البته با این شیطنتی که وروجک داره اگه تا اون موقع طاقت بیاره و زودتر به دنیا نیاد ...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→