₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
1 2 3 4 ... 7 8

بدون عکس

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

سلاممممممممممممممممم من اومدمممممممممممممممم256بالاخره این بچه خوابید و من وقت کردم این تاپیک رو اماده کنم و عکسای روز قرار رو براتون بزارم بسی خوش بگذشت جای همگیتون خالی بود.. از همه عزیزانی که تشریف اوردن و ما سعادت دیدارشون رو داشتیم تبرای همه زحمتهایی که کشیدن از راه دور و نزدیک با وسیله ایاب و ذهاب یا بدون وسیله ایاب و ذهاب تشریف اوردن:4:تشکر مینماییم
    از عمو بندری عزیز عمو محمود گل و دائی ارسام جوات :23: هم تشکرمیکنم که زنگ زدن ولی فرار نکردن :83: ممنون عموهای مهربون و دائی ارسام که زنگ زدین خیلی دوست داشتیم که همراهمون بودین و میدیدمتون ولی حیف که نشد ان شالله در قرارهای بعدی سایت
    خب حالا بریم سر وقت عکسها تا دنیز بیدار نشده یه چندتایی اپلود کنم
    راستی از همه دوستان هم ممنون بابات هدیه های زیبایی که برای دنیز اوردن حسابی شرمنده ام کردن ان شالله که عروسی همتون جبران کنم

دست مامان مریم گل ومهربون هم درد نکنه برای شکلاتها و اسمارتیز و پاستیل خوشمزه282
    اقاجون ارش هم برای ترفیع کاری که گرفتن شیرینی فرستاده بودن تبریک میگیم دست شما هم درد نکنه

دست گیلاسی خاله مژده و اقا مهدی هم درد نکنه کلی برای برگزاری این قرار زحمت کشیدن282

اخ راستی یادم نبود بگم که مرد عنکبوتی هم همراه ما بودن و هی زحمت میکشیدن چائی دو رنگ میریختن برامون .. خلاصه که حسابی تمرین کردن الان کاملا اماده هستن که برن خونه بخت:23:

تصویر در دسترس نیست

از سمت راست: یواش(سجاد) سامان.. مرد عنکبوتی.. دوست بهروز (دلشاد) و اخری هم خود دلشاد

ماهی جون بیا بگو این مرد عنکبوتی وقت زن گرفتنشه یا نه بلته چائی بریزه:4: تو بخش غذا بیار بوفی ببر بهش بوفی زر بدین

تصویر در دسترس نیست

این یکی هم شدیدا وقت زن گرفتنشه سفره رو پهن کرد و غذا رو هم چید هزار ماشلله از هر انگشتش یه هنر فوران میکرد:23:
    تصویر در دسترس نیستاگه گفتین این مرد خانه دار کیه؟

تصویر در دسترس نیست این یکی گفته چهرش کاملا پیدا باشه که زودتر از مرد عنکبوتی و اون اقای با سلیقه بختش باز بشه:4:

تصویر در دسترس نیست
    این اقا هاشم هم وسط شدیدا مشغول کمک کردنه روی مرد عنکبوتی و بقیه رو کم کرده:23:

تصویر در دسترس نیست
    نخیرررررررررر این دو تا کل انداختن تو تمیز کردن و جمع کردن ظرفا.. هی من میگم وقت علوسیشونه میگید نه

این هم خواستگارا که دم در صف کشیدن:23: کسری هم چادرش رو نیاورده بود مجبور شد نایلون بزاره سرش حجابشو رعایت کنه:23:

تصویر در دسترس نیست

دنیز بیدار شد نمیزاره بشینم پای کام دو تا عکس دسته جمعی رو هم میزارم بعد میام خدمتتون برای توضیحات اضافی:4:

از سمت راست بالا:گیلاس .. مرجانshaparak... فرزانه ... ارزوari.... هاشم lion1360... مهدی اقاشون گیلاسی اینا....کوروش فسقلی........ مرتضی گارفیلد...مرد عنکبوتی
    ردیف پایین خاله مژده... مامان شیلین و دخملش دنیز فندقی....کسری..... سامان.... بهروز (دلشاد)
    [
    تصویر در دسترس نیست
    تو این عکس فقط داشته باشید دنیز چه از ته دل گریه میکنه خیلی خنده دار شده عاشق این عکسش شدیم منو باباش :8: مادر به قربونش اون روز اصلا اذیتم نکرد فقط اون لحظه کلافه شد یه جیغ بنفش زد بعد ساکت شد
    تصویر در دسترس نیست

42 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، hadi04، aac198000، حورا، mojde، Life Dream، arash52، مستانه، Kishe Mehr، یواش، maryamlondon1، gilas، علیرضا، levrone، کوروش فسقلی، h

• دلشاد

وااااااای چه روزی بود دست همگی درد نکنه 256 256 307 307 307 265 271
    منم از داش خسرو و داش محمود و داش آرسام بابت زنگهاشون تشکر میکنم جای همتون خالی بود :6:

19 سپاس: hadi04، نخبه، هاچو هاچو، بچه مثبت، aac198000، mojde، حورا، Life Dream، Kishe Mehr، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، lion1360، بندری، S

• hadi04

به به واقعا جای ما خالی بوده ها راستی شیرین چقده لاغر شدی :42: :4: واه واه علوس خانومو ببین آقاشون رو ببین بنده خدا چه بر سر آقاتون آوردی هنوز هیچی نشده همه موهاش ریخته بنده خدا
    امین هم که دائم تو فکره نه خدایی این استیلت رو از پشت هزار تا پرده هم ببینم میشناسمت امین :23:

17 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، aac198000، mojde، نخبه، حورا، دلشاد، Life Dream، Kishe Mehr، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ

• hadi04

راستی عزیز دایی سامان رو ببین اعزامی ایشالا؟ التماس دعا داریم :4:
    18 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، aac198000، mojde، نخبه، حورا، دلشاد، Life Dream، Kishe Mehr، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ، s

• بچه مثبت

به ظاهر خیلی خوش گذشته، جای من و همه دوستان که نبودن خالی. :4:

ممنون از همه دوستان که زحمت کشیدن از نقاط دور و نزدیک دور هم جمع شدن.
    جا داره از دنیز، نخبه، گیلاس و آقاشون، فرزانه، آری، تنها، جومونگ، فسقلی، سامان تاج، گارفیلد، دلشاد و همراهش، مرد عنکبوتی، آقای سفره پهن کن، یواش، آبجی مریم، محمود، بندری، آرسام و آرش باقلوا صمیمانه تشکر کنم و تشکر ویژه داشته باشم از مسئول تدارکات، عکاس و فیلمبردار، حمل و نقل و ساقی مجلس (آبدارچی :83:)

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    21 سپاس: نخبه، aac198000، mojde، hadi04، هاچو هاچو، حورا، دلشاد، Life Dream، Kishe Mehr، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری، علیر

• نخبه

اینم عکس دنیز بوفی که براتون کیک تولد اورده بود

گیلاسی و اقاشون هم کیک علوسی اولدن ولی زودی همشو قورت دادیم نشد عکس بگیریم مثل همین کیک بود دست اونا هم درد نکنه و خوشبخت باشن ان شالله282

تصویر در دسترس نیست

29 سپاس: aac198000، بچه مثبت، mojde، hadi04، هاچو هاچو، حورا، دلشاد، Life Dream، Kishe Mehr، یواش، maryamlondon1، مستانه، gilas، علیرضا، کوروش فسقلی، hosseinhn82، mz56mz

• حورا

از دیدن عکسهای نورانی و غیره دوستان شاد شدم :1:

دنیز کوچولو :8:

امیدوارم همیشه خوش باشید :46:

شیرین جان مرسی که زحمت تاپیک قرارو کشیدی و عکسهاتونو گذاشتی و البته با تشکر ویژه از دنیز قشنگم :83: :8:

20 سپاس: aac198000، بچه مثبت، نخبه، mojde، hadi04، هاچو هاچو، دلشاد، Life Dream، Kishe Mehr، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، hosseinhn82، farzane، بهونه، بندر

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    به ظاهر خیلی خوش گذشته، جای من و همه دوستان که نبودن خالی

جای تو که خیلی خالیییییییییییییییییییییییییییی بود:23:

19 سپاس: aac198000، بچه مثبت، mojde، hadi04، هاچو هاچو، حورا، دلشاد، Life Dream، مستانه، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری، ari 93، SaMaN TaJ،

• نخبه

این سبزی رو هم دلشاد اورده بود که سر به سر ما بزاره به یاد تاپیک دو سال پیش گروه سبزی پاکنها و خورد کنها... سبزی پاکنها همشون حضور داشتن خورد کنها فراری بودن و نیومدن غنی ساز هم که مثل همیشه حضور داشت:4: منم با پروئی سبزی رو اوردم خونمون دیشب پاک کردم و با اقامون اقاتون اقاشون نوش جان فرمودیم:4: فکر کردین ما کم میاوریم :75:

تصویر در دسترس نیست

25 سپاس: hadi04، حورا، هاچو هاچو، بچه مثبت، دلشاد، Life Dream، aac198000، Kishe Mehr، mojde، یواش، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، hosseinhn82، mz56mz، golmangoli، li

• هاچو هاچو

:8: به به چشممون به چهره دوستان گل روشن شد :6:
    :75: من موندم این سامان چطوری از در آلاچیق تو اومده!!! :89:
    جای خالی منم که از تو عکس معلوم میشه :4:
    اوج هیجان و تعجب رو تو عکسی که مرجان واسه پهن
    کردنه سفره کمک میکرد احساس کردم :4:
    ای جااانم دنیز رو ببین :8:
    آقای گیلی رو هم که واقعا سوپرایز شدم وقتی فهمیدم کی هستش :98:

18 سپاس: hadi04، حورا، دلشاد، Life Dream، نخبه، aac198000، Kishe Mehr، mojde، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، golmangoli، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ، se

• mojde

عزيزا ممنون از همگي مخصوصا از مامان مريم به خاطر خوراكيهاي خوشمزه .جاي كساني كه نبودن خالي .خداوند قسمت همگي بكنه :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    حمل و نقل و ساقی مجلس (آبدارچی :83:)

:22: :4:

21 سپاس: حورا، hadi04، بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، Life Dream، نخبه، aac198000، Kishe Mehr، maryamlondon1، مستانه، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، golmangoli، lion1360، farz

• بچه مثبت

نقل قول: mojde
    (آبدارچی :83:)
    منظورم ساقی اول و دوم بودا نه سوم :4:

به ظاهر هنگام سفره پهن کردن بین علما اختلاف افتاده بود :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    20 سپاس: Life Dream، نخبه، aac198000، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، mojde، یواش، حورا، maryamlondon1، مستانه، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری

• Life Dream

باز هم يه گردهمايي ديگه! :4: اميدوارم كه حسابي خوش گذشته باشه، دنيز كوچولو توو عكس اولي خيلي خوشگل اومده، مدل موهاش خيلي قشنگه، انشالله كه هميشه در شادي باشيد :1:
    17 سپاس: aac198000، بچه مثبت، دلشاد، نخبه، هاچو هاچو، Kishe Mehr، mojde، حورا، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ، serpent

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    به ظاهر هنگام سفره پهن کردن بین علما اختلاف افتاده بود

:23: اخر هم من وارد عمل شدم و فتوا دادم

14 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، Kishe Mehr، mojde، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ

• نخبه

الان دنیز رو بردم حموم خسته بشه لالا کنه بیام نطق کنم اینجا:4: هیشکی مثل ما نمیتونه بچه داری کنه:23: بچه داری میکنوم آی بچه داری میکونوم صمد اقا:4:
    16 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، Kishe Mehr، mojde، حورا، maryamlondon1، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ، serpent

• نخبه

سر این دو تا نوشابه هم دعوایی بود aliiiiii و مرجان میخاستن همو به قتل برسونن:23: مرد عنکبوتی وارد عمل شد نزاشت:23:

تصویر در دسترس نیست

24 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، hadi04، دلشاد، mojde، یواش، حورا، Kishe Mehr، maryamlondon1، مستانه، gilas، علیرضا، کوروش فسقلی، mz56mz، arash52، golmangoli، lion1360، far

• دلشاد

نقل قول: نخبه
    سر این دو تا نوشابه هم دعوایی بود aliiiiii و مرجان میخاستن همو به قتل برسونن مرد عنکبوتی وارد عمل شد نزاشت

واسه نوشابه 300 تومان اضافه ازمون پخ کردن :4:

15 سپاس: Kishe Mehr، mojde، هاچو هاچو، نخبه، maryamlondon1، gilas، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، lion1360، بندری، SaMaN TaJ، serpent

• نخبه

نقل قول: hadi04
    به به واقعا جای ما خالی بوده ها راستی شیرین چقده لاغر شدی

اوهوم خیلی لاغر شدم میدونم :9: چشمم نزنی:4:

نقل قول: Life Dream
    از هم يه گردهمايي ديگه! اميدوارم كه حسابي خوش گذشته باشه، دنيز كوچولو توو عكس اولي خيلي خوشگل اومده، مدل موهاش خيلي قشنگه، انشالله كه هميشه در شادي باشيد

جای شما خالی بود امیدوارم بتونم یه روز شما رو از نزدیک ببینم دائی مهربون دنیز282

نقل قول: هاچو هاچو
    من موندم این سامان چطوری از در آلاچیق تو اومده!!!

بگو هزار ماشلله بچه پرو چشمش نزنی :94: صبح ارش منو به محل قراری که با سامان داشتم رسوند تو راه داشتم توضیح میدادم که سامان چهره اش بچگونه اس کوچولو موچولوئه و از این حرفا بعد که با ارش رفتیم سمت ماشین سامان یهو سامان پیاده شد هزار ماشلله:23: گفتم الان ارش میگه این بچه اس مردم از خنده.. اومدم خونه عکس پارسال سامان رو نشونش دادم میگم این بود این شده:23: همگی بگید ماشللههههههههه و الا مامانش ما رو میکشه:4:

17 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، hadi04، هاچو هاچو، mojde، maryamlondon1، gilas، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، حورا، lion1360، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ، serpent

• Kishe Mehr

خیلی خوشحالم که به شما دوستان عزیز خوش گذشته :8: همین که به شما خوش گذشته انگار به منم خوش گذشته. همین که به من خوش گذشته انگار به شما هم خوش گذشته. همین که خدایا به داده ات شکر.. به اونی که میخوای بدی شکر ... چی دارم میگم :51:

ولی خیلی خوشم میاد که هر از گاهی از این قرارها گذاشته میشه.. ما که سعادت نداشتیم خدمت شما دوستان عزیز برسیم.. حتی وقت هم نکردم بهتون زنگ بزنم :17: یعنی یادم بود ولی نشد که بشه.. ایشالله سری بعدی تشریف بیارید شیراز ، اینجا قرار بذاریم :4:

15 سپاس: hadi04، mojde، هاچو هاچو، نخبه، maryamlondon1، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، golmangoli، farzane، بهونه، بندری، ماهی، دلشاد، SaMaN TaJ

• نخبه

آقای گیلی رو هم که واقعا سوپرایز شدم وقتی فهمیدم کی هستش

245 یاد بگیرید نصف شماست:4:

جای خالی منم که از تو عکس معلوم میشه
    اوج هیجان و تعجب رو تو عکسی که مرجان واسه پهن
    کردنه سفره کمک میکرد احساس کردم

همونطور که گفتم اصلا جای تو یکی خالی نبود تو می اومدی من و امین گرسنه می موندیم ای همیشه گرسنه بی غذا:23:
    اونجا کلی خوردیم تازه بقیشم ریختیم تو لاینون همون نایلون خودمون اوردیم خونه که سر بی شام رو بالش نزاریم:23:

16 سپاس: Kishe Mehr، mojde، هاچو هاچو، دلشاد، maryamlondon1، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، golmangoli، lion1360، farzane، بهونه، بندری، ماهی، SaMaN TaJ، serpent
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: