₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
1 2 3 4 5 ... 7 8

بدون عکس

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

این سالادها هم با سینیش مرد عنکبوتی قورت داد یه جا:4:

تصویر در دسترس نیست

21 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، دلشاد، یواش، maryamlondon1، بچه مثبت، کوروش فسقلی، hosseinhn82، mz56mz، arash52، حورا، golmangoli، lion1360، farzane، بهونه، بندری، ماهی،

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اوهوم خیلی لاغر شدم میدونم چشمم نزنی

حوصلم نمیشه :4:

12 سپاس: نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، maryamlondon1، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، farzane، بهونه، بندری، ماهی

• نخبه

تو این عکس مرجان بنده خدا هی دست به دست غذا رو میچرخوند اون علییییی نامرد هم همه رو میگرفت میزاشت پیش خودش مرجان هم حواسش نبود هی فکر میکرد غذا کمه هی میگرفت اخر سر یه عالمه غذا کنار علییییییییییی کشف و ضبط شد بعد ضبط رو روشن کردیم مرد عنکبوتی رقصید:23:
    مرد عنکبوتی:23: جای ساحل ناقلا خالی بیاد گیر بده بهت
    تصویر در دسترس نیست

23 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، دلشاد، Kishe Mehr، maryamlondon1، علیرضا، بچه مثبت، کوروش فسقلی، hosseinhn82، mz56mz، arash52، حورا، golmangoli، lion1360، farzane، بهونه، بن

• نخبه

مهمون دارم برم برمیگردم
    12 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، Kishe Mehr، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، حورا، lion1360، farzane، بهونه، بندری، serpent

• mojde

نقل قول: بچه مثبت
    منظورم ساقی اول و دوم بودا نه سوم

286 264

نقل قول: دلشاد
    واسه نوشابه 300 تومان اضافه ازمون پخ کردن

:74:

12 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، maryamlondon1، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، lion1360، farzane، بهونه، بندری، ماهی، serpent

• Kishe Mehr

بــــــه بــــــــه چشممون به جمال دوستان عزیز منور گردید :8: البته من داداش سامان رو تقریبا دو ماه پیش زیارت کرده بودم :6: خدمت بانوان و نسوان محترمه ی گرامی هم ارادت خاصه داریم :84:

نمایش یا پنهان متناین هم واسه شاپری 913

نمایش یا پنهان متن:4:

نمایش یا پنهان متن:9:

14 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، یواش، hadi04، mojde، gilas، مستانه، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، farzane، بهونه، بندری

• هاچو هاچو

بگو هزار ماشلله بچه پرو چشمش نزنی صبح ارش منو به محل قراری که با سامان داشتم رسوند تو راه داشتم توضیح میدادم که سامان چهره اش بچگونه اس کوچولو موچولوئه و از این حرفا بعد که با ارش رفتیم سمت ماشین سامان یهو سامان پیاده شد هزار ماشلله گفتم الان ارش میگه این بچه اس مردم از خنده.. اومدم خونه عکس پارسال سامان رو نشونش دادم میگم این بود این شده همگی بگید ماشللههههههههه و الا مامانش ما رو میکشه

:83: :83: حتما وقتی از ماشین پیاده شده به آرش گفتی این فتوشاپشه :83: :83:
    یاد بگیرید نصف شماست :4:

معنی نصف رو نمیدونستیم که فهمیدیم :4:
    همونطور که گفتم اصلا جای تو یکی خالی نبود تو می اومدی من و امین گرسنه می موندیم ای همیشه گرسنه بی غذا

:83: کوفت بخوردتون :4: خوردتون نمیشه :62:
    نمایش یا پنهان متناگه گفتی اون خانومه کنار مرجان کیه؟ :4:

15 سپاس: Kishe Mehr، یواش، hadi04، mojde، دلشاد، gilas، مستانه، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ

• یواش

سلام با تشکر از زحمات دوستان مخصوصا خاله مژده و مامان شیرین و گیلاس بابت این تاپیک :46:
    14 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، mojde، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، حورا، farzane، بهونه، بندری

• Kishe Mehr

یواش,
    این داداش یواش چقدر ساکت و آروم هستن :6: سعادت نبود ایشون رو هم زیارت کنیم...
    امین آقا هم چقدر تپل شدن :65:
    علیییییییییی آقا کدومشون هستن؟ :37: اون پیراهن سفیده آستین کوتاهه؟ :4:

بطور کلی باید اون هاله ی نورها رو بردارید تا کاملا زیارت کنیم این دوستان عزیز رو :24:

12 سپاس: mojde، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، farzane، بهونه، بندری، SaMaN TaJ

• maryamlondon1

دست مامان مریم گمهربون هم درد نکنه برای شکلاتها و پاستیل خوشمزه

314
    نوش جون بعد از سه ماه فکر نکنم چیزی باقی مانده :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    آقای گیلی رو هم که واقعا سوپرایز شدم وقتی فهمیدم کی هستش

من هم :100:
    aliiiiii و مرجان

علی لندن امده بود ؟؟؟؟؟؟؟

وای عکس دنیز از همه با نمک افتاده الهییییییی قربونش برم :11: :11:

17 سپاس: Kishe Mehr، mojde، دلشاد، gilas، مستانه، hadi04، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، حورا، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، بندری، SaMaN TaJ

• مستانه

به سلامتی ایشالا همیشه به خوشی
    منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم :4: ایشالا خدا قسمت همتون بکنه :4: دیگه واقعاً تایمی برای شرکت توی قرار سایت و دیدن دوستان نداشتم :1: وگرنه حتماً می اومدم :4:

15 سپاس: gilas، دلشاد، hadi04، Kishe Mehr، mojde، بچه مثبت، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، حورا، farzane، بهونه، هاچو هاچو، بندری، SaMaN TaJ

• مستانه

بعضی از بچه ها چرا صورتاشون اونطوری شده؟! :2: خدایی نکرده ...........؟! :2:
    نمایش یا پنهان متن :10:

مــــــــــــــــــــــــــــــــاشالا سامان چقدر بزرگ شده! :4:

14 سپاس: Kishe Mehr، mojde، دلشاد، بچه مثبت، hadi04، کوروش فسقلی، mz56mz، gilas، نخبه، farzane، بهونه، هاچو هاچو، بندری، SaMaN TaJ

• KuRoSh

شب میایم و بلغور می کنیم با زمینه نمودن عکس هایی از دوستان و سوژه ها :4:
    11 سپاس: دلشاد، mz56mz، Kishe Mehr، gilas، بچه مثبت، نخبه، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• hosseinhn82

به سلامتی
    ان شالله همیشه به شادی و خوشی
    :1:

12 سپاس: دلشاد، gilas، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، حورا، کوروش فسقلی، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• gilas

نقل قول: کوروش فسقلی
    شب میایم و بلغور می کنیم با زمینه نمودن عکس هایی از دوستان و سوژه ها

لطفا بدون هماهنگی من یا شیرین عکس نزار

11 سپاس: mz56mz، دلشاد، بچه مثبت، نخبه، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• sib

خیلی خوش گذشت واقعا.دست همگی درد نکنه :24:
    نمیدونستم منم افتادم تو عکس :4:

12 سپاس: نخبه، دلشاد، بچه مثبت، حورا، mz56mz، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• محسن صائب

انشاا... همیشه شاد و سرزنده باشید :46:
    11 سپاس: نخبه، دلشاد، بچه مثبت، حورا، mz56mz، کوروش فسقلی، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    کوفت بخوردتون خوردتون نمیشه

فکر کن همونجا چقدر خوراکی قورت دادیم نصفش هم اوردیم خونه خرج یک هفته رو اوردم با خورم میگم میشه هر هفته قرار بزارینم همینجا :4:
    جاتون خالی با نون برنجی که سامان اورده بود امروز یه ایل مهمون راه انداختم:23:

نقل قول: sib
    نمیدونستم منم افتادم تو عکس

تو همین یه عکس کامل صورتت پیداست دو تای دیگه هست نیم رخی فقط مماقت معلومه:4:

نقل قول: hosseinhn82
    ن شالله همیشه به شادی و خوشی

ممنون چه خوب میشه یه روز شما و برو بکس رزمایش رو ملاقات کنیم:4:

نقل قول: مستانه
    به سلامتی ایشالا همیشه به خوشی
    منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم ایشالا خدا قسمت همتون بکنه دیگه واقعاً تایمی برای شرکت توی قرار سایت و دیدن دوستان نداشتم وگرنه حتماً می اومدم

تا لحظه اخر منتظرتون بودیم کاش می اومدین خیلی دوست داشتم دوباره ببینمت مامی مستون :8:

17 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، حورا، mz56mz، gilas، sib، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، hosseinhn82، هاچو هاچو، mojde، بندری، مستانه، Kishe Mehr، SaMaN TaJ

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    نوش جون بعد از سه ماه فکر نکنم چیزی باقی مانده

گیلاسی یه بسته کامل نگه داشته بود پاستیل هم به همه رسید دستتون درد نکنه282

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، mz56mz، gilas، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری، SaMaN TaJ

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    علی لندن امده بود ؟؟؟؟؟؟؟

بله ایشون چند وقتیه که تهران هست

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، mz56mz، gilas، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: