تو این عکس مرجان بنده خدا هی دست به دست غذا رو میچرخوند اون علییییی نامرد هم همه رو میگرفت میزاشت پیش خودش مرجان هم حواسش نبود هی فکر میکرد غذا کمه هی میگرفت اخر سر یه عالمه غذا کنار علییییییییییی کشف و ضبط شد بعد ضبط رو روشن کردیم مرد عنکبوتی رقصید مرد عنکبوتی جای ساحل ناقلا خالی بیاد گیر بده بهت ▧ تصویر در دسترس نیست
بــــــه بــــــــه چشممون به جمال دوستان عزیز منور گردید البته من داداش سامان رو تقریبا دو ماه پیش زیارت کرده بودم خدمت بانوان و نسوان محترمه ی گرامی هم ارادت خاصه داریم
نمایش یا پنهان متناین هم واسه شاپری نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
بگو هزار ماشلله بچه پرو چشمش نزنی صبح ارش منو به محل قراری که با سامان داشتم رسوند تو راه داشتم توضیح میدادم که سامان چهره اش بچگونه اس کوچولو موچولوئه و از این حرفا بعد که با ارش رفتیم سمت ماشین سامان یهو سامان پیاده شد هزار ماشلله گفتم الان ارش میگه این بچه اس مردم از خنده.. اومدم خونه عکس پارسال سامان رو نشونش دادم میگم این بود این شده همگی بگید ماشللههههههههه و الا مامانش ما رو میکشه
حتما وقتی از ماشین پیاده شده به آرش گفتی این فتوشاپشه
نقل قول: نخبه
یاد بگیرید نصف شماست
معنی نصف رو نمیدونستیم که فهمیدیم
نقل قول: نخبه
همونطور که گفتم اصلا جای تو یکی خالی نبود تو می اومدی من و امین گرسنه می موندیم ای همیشه گرسنه بی غذا
کوفت بخوردتون خوردتون نمیشه نمایش یا پنهان متناگه گفتی اون خانومه کنار مرجان کیه؟
به سلامتی ایشالا همیشه به خوشی منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم ایشالا خدا قسمت همتون بکنه دیگه واقعاً تایمی برای شرکت توی قرار سایت و دیدن دوستان نداشتم وگرنه حتماً می اومدم
فکر کن همونجا چقدر خوراکی قورت دادیم نصفش هم اوردیم خونه خرج یک هفته رو اوردم با خورم میگم میشه هر هفته قرار بزارینم همینجا جاتون خالی با نون برنجی که سامان اورده بود امروز یه ایل مهمون راه انداختم
نقل قول: sib
نمیدونستم منم افتادم تو عکس
تو همین یه عکس کامل صورتت پیداست دو تای دیگه هست نیم رخی فقط مماقت معلومه
نقل قول: hosseinhn82
ن شالله همیشه به شادی و خوشی
ممنون چه خوب میشه یه روز شما و برو بکس رزمایش رو ملاقات کنیم
نقل قول: مستانه
به سلامتی ایشالا همیشه به خوشی منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم ایشالا خدا قسمت همتون بکنه دیگه واقعاً تایمی برای شرکت توی قرار سایت و دیدن دوستان نداشتم وگرنه حتماً می اومدم
تا لحظه اخر منتظرتون بودیم کاش می اومدین خیلی دوست داشتم دوباره ببینمت مامی مستون
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
حوصلم نمیشه
نخبه
مرد عنکبوتی
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
mojde
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
این هم واسه شاپرینمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
معنی نصف رو نمیدونستیم که فهمیدیم
نمایش یا پنهان متن
اگه گفتی اون خانومه کنار مرجان کیه؟یواش
Kishe Mehr
این داداش یواش چقدر ساکت و آروم هستن
امین آقا هم چقدر تپل شدن
علیییییییییی آقا کدومشون هستن؟
بطور کلی باید اون هاله ی نورها رو بردارید تا کاملا زیارت کنیم این دوستان عزیز رو
maryamlondon1
نوش جون بعد از سه ماه فکر نکنم چیزی باقی مانده
من هم
علی لندن امده بود ؟؟؟؟؟؟؟
وای عکس دنیز از همه با نمک افتاده الهییییییی قربونش برم
مستانه
منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم
مستانه
نمایش یا پنهان متن
مــــــــــــــــــــــــــــــــاشالا سامان چقدر بزرگ شده!
KuRoSh
hosseinhn82
ان شالله همیشه به شادی و خوشی
gilas
لطفا بدون هماهنگی من یا شیرین عکس نزار
sib
نمیدونستم منم افتادم تو عکس
محسن صائب
نخبه
فکر کن همونجا چقدر خوراکی قورت دادیم نصفش هم اوردیم خونه خرج یک هفته رو اوردم با خورم میگم میشه هر هفته قرار بزارینم همینجا
جاتون خالی با نون برنجی که سامان اورده بود امروز یه ایل مهمون راه انداختم
تو همین یه عکس کامل صورتت پیداست دو تای دیگه هست نیم رخی فقط مماقت معلومه
ممنون چه خوب میشه یه روز شما و برو بکس رزمایش رو ملاقات کنیم
منکه از شب چهارشنبه تا همین امشب خدا به سر شاهده همچنان یا دارم می رم جشن تولد، یا دارن میان جشن تولدم ایشالا خدا قسمت همتون بکنه دیگه واقعاً تایمی برای شرکت توی قرار سایت و دیدن دوستان نداشتم وگرنه حتماً می اومدم
تا لحظه اخر منتظرتون بودیم کاش می اومدین خیلی دوست داشتم دوباره ببینمت مامی مستون
نخبه
گیلاسی یه بسته کامل نگه داشته بود پاستیل هم به همه رسید دستتون درد نکنه
نخبه
بله ایشون چند وقتیه که تهران هست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→