₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    بطور کلی باید اون هاله ی نورها رو بردارید تا کاملا زیارت کنیم این دوستان عزیز رو

از خودشون اجازه بگیرید :4:

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، mz56mz، gilas، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری، Kishe Mehr

• نخبه

برم خونه مادر شوهر برگردم عکس کادوهای خوشگل دنیز رو هم میزارم که دائیها و خاله های مهربون بوفی براش اوردن282
    12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، mz56mz، gilas، کوروش فسقلی، حورا، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری

• نخبه

راستی الباقی پولهای دونگ رو هم با رضایت بچه ها به حساب محک واریز کردیم با نام سایت بوف بوفی که مدارکش رو گیلاسی میزاره .. اقاشون واریز کردن.. دستشون درد نکنه 282
    13 سپاس: بچه مثبت، حورا، دلشاد، mz56mz، gilas، کوروش فسقلی، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، بندری، ملیکا

• arash52

امیدوارم که چه بچه های خوبی :4:

دست همتون درد نکنه :46:

به امید دیدار اینترنتی مجدد :24:

13 سپاس: دلشاد، mz56mz، بچه مثبت، gilas، کوروش فسقلی، حورا، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، نخبه، بندری، Kishe Mehr

• carlos

به به به لذت بردم .:65:
    چه پسرهای خوبی :86:
    چشممون به جمال هاله نوری دوستان روشن شد :65:
    خوش باشین :46:
    اینم برای دنیز کوچولو :11:

نمایش یا پنهان متناینم برای بقیه :11:
    :9:

12 سپاس: hadi04، دلشاد، بچه مثبت، gilas، mz56mz، کوروش فسقلی، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، نخبه، بندری

• gilas

نقل قول: نخبه
    گیلاسی یه بسته کامل نگه داشته بود پاستیل هم به همه رسید دستتون درد نکنه

یه بسته هم اسمارتیز بود که باهاش مرجان رو میزدن :4:

راستی الباقی پولهای دونگ رو هم با رضایت بچه ها به حساب محک واریز کردیم با نام سایت بوف بوفی که مدارکش رو گیلاسی میزاره .. اقاشون واریز کردن.. دستشون درد نکنه

بله بله 286

عکسی که من داشتم ویروسی بود پاک کردم اجازه بدین دوباره برام بفرسته حتما میزارم :1:

13 سپاس: دلشاد، mz56mz، کوروش فسقلی، بچه مثبت، حورا، lion1360، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، نخبه، بندری، Kishe Mehr

• ari 93

واااااااااااااااااااااای خاله مرسی جوووونممم خیلی خوب کاری کردید..چه روزی بود خیلی خوش گذشت خیلی خیلی زیاد..... 286 310
    بازم دلم میخواد جمع شیم دور هم...... 308

15 سپاس: mz56mz، دلشاد، کوروش فسقلی، بچه مثبت، حورا، lion1360، gilas، hadi04، farzane، بهونه، هاچو هاچو، mojde، نخبه، بندری، Kishe Mehr

• KuRoSh

سلاممممممممممممممممم من اومدمممممممممممممممم

به سلام شیرین خانوم از این طرفا :4:
    از عمو بندری عزیز عمو محمود گل و دائی ارسام جوات

خیلی خوشحال شدم صداتون رو دوباره شنیدم ولی از شانس بعد نتونستم با کاکو جون خودم محمود صحبت کنم :8:
    راستی از همه دوستان هم ممنون بابات هدیه های زیبایی که برای دنیز اوردن حسابی شرمنده ام کردن ان شالله که عروسی همتون جبران کنم

از همه دوستان هم که برای تولد من هدیه اورده بودن خیلی سپاس گذاری می کنم شرمنده کردن به خدا :9: :42:
    دست مامان مریم گمهربون هم درد نکنه برای شکلاتها و پاستیل خوشمزه

مامی حان دست گلت درد نکنه
    من تازه فهمیدم که این خوارکی های خوشمزه از جانب شما بوده خیلی خوشمزه بود ولی نامرد ها نزاشتند برداریم بخوریم که همه رو ریختند تو کیسه هاشون :86:
    اقاجون ارش هم برای ترفیع کاری که گرفتن شیرینی فرستاده بودن تبریک میگیم دست شما هم درد نکنه

از آرش کمان کش هم بابت هدیه خوشمزه ای که فرستاده بود و کسری هم همش در صدد بردنش بود سپاس گزاری می کنیم خیلی خوشمزه بود ولی حیف که تعداد بسته ها کم بود :4:
    اخ راستی یادم نبود بگم که مرد عنکبوتی هم همراه ما بودن و هی زحمت میکشیدن چائی دو رنگ میریختن برامون
    حالا در صفحات بعدی از زحماتی که کشیدن رو نمایی می شود :4:
    این یکی هم شدیدا وقت زن گرفتنشه سفره رو پهن کرد و غذا رو هم چید هزار ماشلله از هر انگشتش یه هنر فوران میکرد

مثل شما خانوما نبودن که تنبلی پیشه کنند و بشیند :10:
    اگه گفتین این مرد خانه دار کیه؟

او کیست نام و نشانش چیست او کسی نیست جز کلانتر
    این اقا هاشم هم وسط شدیدا مشغول کمک کردنه روی مرد عنکبوتی و بقیه رو کم کرده
    تمام رقبا رو از دور مسابقه حدف کرد از بس فعال بود
    نخیرررررررررر این دو تا کل انداختن تو تمیز کردن و جمع کردن ظرفا.. هی من میگم وقت علوسیشونه میگید نه

من که به مرد عنکبوتی هزار بار گفتم به خودش هم گفتم دیگه وقتیشه ولی میشد از خنده هاش فهمید که خودش هم موافقه :23:
    این هم خواستگارا که دم در صف کشیدن کسری هم چادرش رو نیاورده بود مجبور شد نایلون بزاره سرش حجابشو رعایت کنه

:4:
    خاله مژده

نه دیگه ارتقاع درجه یافت الان شده مامی مژده :4:
    مادر به قربونش اون روز اصلا اذیتم نکرد فقط اون لحظه کلافه شد یه جیغ بنفش زد بعد ساکت شد

در کل هیچ کدوم از خانوم ها بچه داری بلد نبودن فقط نیگا می کردن
    اینم عکس دنیز بوفی که براتون کیک تولد اورده بود
    :11: دست گلش درد نکنه ولی آخرش اضافه اومد
    منم با پروئی سبزی رو اوردم خونمون دیشب پاک کردم و با اقامون اقاتون اقاشون نوش جان فرمودیم

پرو هستی دیگه نیازی به تکرار نیست :10:
    نقل قول: بچه مثبت
    نقل و ساقی مجلس (آبدارچی )

و خانوم مسافر کش که زحمت زیاد برای گردوندن ما در شهر تهران و خیابون مستون اینا کشیدن :23:
    تصویر در دسترس نیست

شیرین چرا تو این عکس شلوارت دو رنگ افتاده :37:
    سر این دو تا نوشابه هم دعوایی بود aliiiiii و مرجان میخاستن همو به قتل برسونن
    مگه سه تا نوشابه نبود که یکیش خالی بود
    اون قسمتش خیلی جالب بود هاشم اومد نوشابه رو به مرجان بده و توشو نگاه کرد دید خالیه :23:
    مرد عنکبوتی وارد عمل شد نزاشت

:4:
    این سالادها هم با سینیش مرد عنکبوتی قورت داد یه جا

نوش خونش چیه مشکلی هست :4: قرار به من تار پرت کردن یاد بده
    نقل قول: gilas
    یه بسته هم اسمارتیز بود که باهاش مرجان رو میزدن

اینم فراموش کردی بگی و یک عدد گوشی تلفن همراه که از آن برای زدن شاپرک استفاده می شد و حسابی هم جواب داد :23:

14 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، lion1360، gilas، farzane، دلشاد، بهونه، هاچو هاچو، mojde، نخبه، بندری، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• KuRoSh

و اینم یک عکس از دنیز اینا و خوابش اینا در کل بگم نمی دونم شیرین چی به دنیز داده بود که بچه خوابش رو آورده بود تو قرار :74:
    تصویر در دسترس نیست

19 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، حورا، lion1360، gilas، farzane، دلشاد، بهونه، hosseinhn82، هاچو هاچو، arash52، mojde، نخبه، بندری، مستانه، Kishe Mehr، SaMaN TaJ، garfild، تنه

• بچه مثبت

نقل قول: کوروش فسقلی
    مگه سه تا نوشابه نبود
    عکس سینی که شیرین گذاشته 2 تا نوشابه هست! نوشابه سوم کجاست؟ در عکس سفره پهن کردن دقت کنید! شاپری از همه زودتر سهم خودش (نوشابه سوم) رو برداشته! :83:

نقل قول: کوروش فسقلی
    هاشم اومد نوشابه رو به مرجان بده
    مرد عنکبوتی اومد نوشابه خالی رو به شاپری بده که هاشم هم این وسط گول خورد :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: farzane، حورا، دلشاد، بهونه، lion1360، hosseinhn82، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، mojde، نخبه، gilas، بندری

• Amir Guitar

8 سپاس: farzane، دلشاد، بهونه، هاچو هاچو، mojde، gilas، بندری، Kishe Mehr

• farzane

678 به به چه چهره هایی نوروانی و ستاره های خوشملی توو صورت های نورانیمون هست 301 265 241
    ما که تمام چهره های نورانی و غیر نورانی و قلب دارو راه راه دارو زیارت کردیم 678
    بزار من حرف هامو کپی کنم بیارم یه بار نوشتم 453

جای همگی اونایی که نبودم داداش آرسام عمو محمود عمو خسرو ماهی جونم مهتاب جونم داداش هاچو ماچویی داداش وحید حورا جونم مامان مریم مستانه جون و .. و .. و .. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ها خالی بود 369

از همگی هم که بودن خانم ها و آقایون گل ممنون دستتون درد نکنه خیلی خیلی خوش گذشت از اونایی هم که خوراکی گرفتن و خوراکی فرستادن و خوراکی آورن ممنون دست گلتون درد نکنه همش عالی بود دنیز نانازی خوشمل و جیگرمم دیدم بقلش کردم عشق کردم قربونش برم دلم برای دنیز نانازیم تنگ شدهههههههههههههه فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد 1153 786 227

چقدر خوب بوداااااااااااااااااا 1006 1252 1086 921 957 1045 1113 904 953 1244 1007 825

دلم برای بچه ها و اون روز و دنیز نانازیم تنگ شده 208

چه عکس هایی شده ها 825
    چه روزی بودا 979

دنیز نانازیمو ببین توو عکس ها 1024

15 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، بهونه، lion1360، mz56mz، hadi04، حورا، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، mojde، نخبه، gilas، بندری، Kishe Mehr، SaMaN TaJ

• farzane

دلم کیک بی بی رو میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد هوس خوراکی های خوشمزه رو کردم نصفه شبی حالا من چیچار بتونم 368 391

ولی عجب تاپیکی شده ها کلی سرگرم این تاپیک شدمو خندیدم واقعا دست همه ی اونایی که بودن و نبودن بازم زنگ زدم و خوراکی فرستادن درد نکنه و جای همه ی اونایی که نبودن خالی خیلی خوش گذشت تا باشه از این قرار ها به همراه دنیز نانازی بوف بوفی 678

12 سپاس: دلشاد، بهونه، بچه مثبت، lion1360، mz56mz، hadi04، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، mojde، نخبه، gilas، بندری

• farzane

انشاالله این دفعه توو قرار بعدی نام همه اونایی که بردم که نبودن و جاشون خیلی خالی بود و اونایی که نام نبردم و نبودن هم همه و همه باشن توو قرار بعدی 248 369

راستی الباقی پولهای دونگ رو هم با رضایت بچه ها به حساب محک واریز کردیم با نام سایت بوف بوفی که مدارکش رو گیلاسی میزاره .. اقاشون واریز کردن.. دستشون درد نکنه

دستشون درد نکنه بله همون روز صحبتش رو کردیم و همه این کارو دوست داشتیم 286

14 سپاس: بهونه، بچه مثبت، lion1360، mz56mz، hadi04، حورا، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد، مستانه

• lion1360

سلام دوستان عزیز
    امیدوارم همه دوستان شاد و خرم باشن همیشه
    جای همه دوستان توی قرار جمعه خالی371
    از نخبه و دختر کوچولوش،گیلاس و آقاشون و مرد عنکبوتی بابت برنامه ریزی این قرار تشکر ویژه میکنم :84:
    نخبه خانم و گیلاس و آقاشون هم زحمت کشیده بودن و دو تا کیک خوشمزه آورده بودن 904
    از مژده خانم حسابدارمون تشکر فراوان میکنم :84:
    نمایش یا پنهان متنبابت خرید سمند و کمک به صنعت کشور و رسوندن خودم واقعا"تشکر میکنم

از تمام دوستان دیگه که تشریف آورده بودن تشکر میکنم
    فرزانه ... ارزوari...مرجانshaparak.....کوروش فسقلی........ مرتضی گارفیلد...
    ...کسری..... سامان.... بهروز (دلشاد)....سیب....aliiiiiiiiiii
    شاپلی و یکی دیگه که همش شیطونی کردن 307
    نمایش یا پنهان متنداش آرش بابت ترفیعتون تبریک میگم و خیلی ممنون بابت باقلبا و قطابا921

از مامان مریم بابت شکلاتهای خوشمزشون تشکر میکنم 921
    از عمو محمود و خسرو بابت تماسشون تشکر میکنم :6:
    داش آرسام شما همون درمانی که گفتم ادامه بده تا بتونی قرار بعدی بیای داداش :4:

18 سپاس: بهونه، بچه مثبت، maryamlondon1، farzane، mz56mz، hadi04، حورا، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، arash52، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد، مستانه، Kishe Mehr، SaMaN TaJ

• بهونه

خوش بگذره و گذشته :4: به همه :78:
    11 سپاس: بچه مثبت، farzane، hadi04، حورا، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد

• hadi04

نقل قول: lion1360
    داش خسرو شما همون درمانی که گفتم ادامه بده تا بتونی قرار بعدی بیای داداش

خوابت میاد هاشم؟ مگه داش خسرو هم درمان میخواست من دلم درد میکردا :4:

12 سپاس: farzane، هاچو هاچو، بهونه، کوروش فسقلی، بچه مثبت، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد، مستانه، lion1360

• هاچو هاچو

farzane,
    لطف دلری فرزانه جان،مرسی که یادی هم از غایبین کردی 826

11 سپاس: بهونه، کوروش فسقلی، بچه مثبت، mojde، نخبه، gilas، حورا، بندری، دلشاد، Kishe Mehr، farzane

• KuRoSh

عکس سینی که شیرین گذاشته 2 تا نوشابه هست! نوشابه سوم کجاست؟ در عکس سفره پهن کردن دقت کنید! شاپری از همه زودتر سهم خودش (نوشابه سوم) رو برداشته!

اهان یادم اومد تا سینی رو آوردن مرجان سریع نوشابه رو انداخت تو جیب مانتوش هی می گفت نوشابه خودمه نوشابه خودمه :23:
    مرد عنکبوتی اومد نوشابه خالی رو به شاپری بده که هاشم هم این وسط گول خورد

قرار بود یکی دیگه گول بخوره نوشابه قاپ گول خورد :23:

10 سپاس: بچه مثبت، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد، هاچو هاچو، بهونه، lion1360، farzane

• KuRoSh

نقل قول: farzane
    خوراکی گرفتن و خوراکی فرستادن و خوراکی آورن

و آنهایی که خوراکی ها رو بردن :4:
    فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم

چی میگی فرزون
    خانوما که نشسته بودن یه گوشه و فقط نظاره گر بودن :86:
    کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد
    :89: جدی میگی فرزون :4:
    دلم برای بچه ها و اون روز و دنیز نانازیم تنگ شده

:90:
    واقعا دست همه ی اونایی که

دست همه اونایی که ما رو یک ساعت منتظر گذاشتند تا ما برسیم درد نکنه حسابی زحمت کشیدن :4:

10 سپاس: بچه مثبت، mojde، نخبه، gilas، بندری، دلشاد، بهونه، lion1360، farzane، garfild
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: