ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
نخبه
از خودشون اجازه بگیرید
نخبه
نخبه
arash52
دست همتون درد نکنه
به امید دیدار اینترنتی مجدد
carlos
چه پسرهای خوبی
چشممون به جمال هاله نوری دوستان روشن شد
خوش باشین
اینم برای دنیز کوچولو
نمایش یا پنهان متن
اینم برای بقیهgilas
یه بسته هم اسمارتیز بود که باهاش مرجان رو میزدن
بله بله
عکسی که من داشتم ویروسی بود پاک کردم اجازه بدین دوباره برام بفرسته حتما میزارم
ari 93
بازم دلم میخواد جمع شیم دور هم......
KuRoSh
به سلام شیرین خانوم از این طرفا
خیلی خوشحال شدم صداتون رو دوباره شنیدم ولی از شانس بعد نتونستم با کاکو جون خودم محمود صحبت کنم
از همه دوستان هم که برای تولد من هدیه اورده بودن خیلی سپاس گذاری می کنم شرمنده کردن به خدا
مامی حان دست گلت درد نکنه
من تازه فهمیدم که این خوارکی های خوشمزه از جانب شما بوده خیلی خوشمزه بود ولی نامرد ها نزاشتند برداریم بخوریم که همه رو ریختند تو کیسه هاشون
از آرش کمان کش هم بابت هدیه خوشمزه ای که فرستاده بود و کسری هم همش در صدد بردنش بود سپاس گزاری می کنیم خیلی خوشمزه بود ولی حیف که تعداد بسته ها کم بود
مثل شما خانوما نبودن که تنبلی پیشه کنند و بشیند
او کیست نام و نشانش چیست او کسی نیست جز کلانتر
من که به مرد عنکبوتی هزار بار گفتم به خودش هم گفتم دیگه وقتیشه ولی میشد از خنده هاش فهمید که خودش هم موافقه
نه دیگه ارتقاع درجه یافت الان شده مامی مژده
در کل هیچ کدوم از خانوم ها بچه داری بلد نبودن فقط نیگا می کردن
پرو هستی دیگه نیازی به تکرار نیست
و خانوم مسافر کش که زحمت زیاد برای گردوندن ما در شهر تهران و خیابون مستون اینا کشیدن
شیرین چرا تو این عکس شلوارت دو رنگ افتاده
اون قسمتش خیلی جالب بود هاشم اومد نوشابه رو به مرجان بده و توشو نگاه کرد دید خالیه
نوش خونش چیه مشکلی هست
اینم فراموش کردی بگی و یک عدد گوشی تلفن همراه که از آن برای زدن شاپرک استفاده می شد و حسابی هم جواب داد
KuRoSh
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Amir Guitar
farzane
ما که تمام چهره های نورانی و غیر نورانی و قلب دارو راه راه دارو زیارت کردیم
بزار من حرف هامو کپی کنم بیارم یه بار نوشتم
جای همگی اونایی که نبودم داداش آرسام عمو محمود عمو خسرو ماهی جونم مهتاب جونم داداش هاچو ماچویی داداش وحید حورا جونم مامان مریم مستانه جون و .. و .. و .. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ها خالی بود
از همگی هم که بودن خانم ها و آقایون گل ممنون دستتون درد نکنه خیلی خیلی خوش گذشت از اونایی هم که خوراکی گرفتن و خوراکی فرستادن و خوراکی آورن ممنون دست گلتون درد نکنه همش عالی بود دنیز نانازی خوشمل و جیگرمم دیدم بقلش کردم عشق کردم قربونش برم دلم برای دنیز نانازیم تنگ شدهههههههههههههه فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد
چقدر خوب بوداااااااااااااااااا
دلم برای بچه ها و اون روز و دنیز نانازیم تنگ شده
چه عکس هایی شده ها
چه روزی بودا
دنیز نانازیمو ببین توو عکس ها
farzane
ولی عجب تاپیکی شده ها کلی سرگرم این تاپیک شدمو خندیدم واقعا دست همه ی اونایی که بودن و نبودن بازم زنگ زدم و خوراکی فرستادن درد نکنه و جای همه ی اونایی که نبودن خالی خیلی خوش گذشت تا باشه از این قرار ها به همراه دنیز نانازی بوف بوفی
farzane
دستشون درد نکنه بله همون روز صحبتش رو کردیم و همه این کارو دوست داشتیم
lion1360
امیدوارم همه دوستان شاد و خرم باشن همیشه
جای همه دوستان توی قرار جمعه خالی
از نخبه و دختر کوچولوش،گیلاس و آقاشون و مرد عنکبوتی بابت برنامه ریزی این قرار تشکر ویژه میکنم
نخبه خانم و گیلاس و آقاشون هم زحمت کشیده بودن و دو تا کیک خوشمزه آورده بودن
از مژده خانم حسابدارمون تشکر فراوان میکنم
نمایش یا پنهان متن
بابت خرید سمند و کمک به صنعت کشور و رسوندن خودم واقعا"تشکر میکنماز تمام دوستان دیگه که تشریف آورده بودن تشکر میکنم
فرزانه ... ارزوari...مرجانshaparak.....کوروش فسقلی........ مرتضی گارفیلد...
...کسری..... سامان.... بهروز (دلشاد)....سیب....aliiiiiiiiiii
شاپلی و یکی دیگه که همش شیطونی کردن
نمایش یا پنهان متن
داش آرش بابت ترفیعتون تبریک میگم و خیلی ممنون بابت باقلبا و قطابااز مامان مریم بابت شکلاتهای خوشمزشون تشکر میکنم
از عمو محمود و خسرو بابت تماسشون تشکر میکنم
داش آرسام شما همون درمانی که گفتم ادامه بده تا بتونی قرار بعدی بیای داداش
بهونه
hadi04
خوابت میاد هاشم؟ مگه داش خسرو هم درمان میخواست من دلم درد میکردا
هاچو هاچو
لطف دلری فرزانه جان،مرسی که یادی هم از غایبین کردی
KuRoSh
اهان یادم اومد تا سینی رو آوردن مرجان سریع نوشابه رو انداخت تو جیب مانتوش هی می گفت نوشابه خودمه نوشابه خودمه
قرار بود یکی دیگه گول بخوره نوشابه قاپ گول خورد
KuRoSh
و آنهایی که خوراکی ها رو بردن
چی میگی فرزون
خانوما که نشسته بودن یه گوشه و فقط نظاره گر بودن
دست همه اونایی که ما رو یک ساعت منتظر گذاشتند تا ما برسیم درد نکنه حسابی زحمت کشیدن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→