₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• KuRoSh

اینم دوتا عکس که از سوژه های اون روز گرفته شده اینم بگم که سوژه زیاد بود ولی خوب نشد که عکس بگیریم :4:
    کلان روز سوژه ای بود :83:

در این تصویر مرد عنکبوتی که خواست چهره اش خط خطی نشود در حال تفکر برای ساخت چای دو رنگ می باشید سامان هم که به افق های دور دست می نگرد که رفته خونه بخت :4: فقط هیکل داش سامان رو داشته باشید :4:
    تصویر در دسترس نیست

در این تصویر مرد عنکبوتی در حال مشاجره با شیرین برای ساخت چای دو رنگ می باشید و سامان هم در حال فکر کردن که کدوم قوری رو اول بردارن و بزنند بترکونند
    یادم اومد اون چیپس که وسط بود هم فکر عده ای رو به خودش مشغول کرده بود که چطور از وسط باز شده بود
    تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: arash52، بچه مثبت، mojde، نخبه، حورا، gilas، بندری، mz56mz، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بهونه، lion1360، SaMaN TaJ، farzane، garfild

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    عکس سینی که شیرین گذاشته 2 تا نوشابه هست! نوشابه سوم کجاست؟ در عکس سفره پهن کردن دقت کنید! شاپری از همه زودتر سهم خودش (نوشابه سوم) رو برداشته!

راست میگیا الان یادمان امد مرجان نوشابه اش رو برداشت و گذاشت تو جیب شلوارش علیییییییییی هم ماستش رو زیر پیراهنش داشت قایم میکرد :23: چه کشیدیم از دست مرجان و علی :23:

11 سپاس: gilas، بچه مثبت، بندری، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بهونه، lion1360، SaMaN TaJ، farzane

• gilas

نقل قول: نخبه
    راستی الباقی پولهای دونگ رو هم با رضایت بچه ها به حساب محک واریز کردیم با نام سایت بوف بوفی که مدارکش رو گیلاسی میزاره .. اقاشون واریز کردن.. دستشون درد نکنه

تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: بچه مثبت، نخبه، بندری، mz56mz، دلشاد، مستانه، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، Kishe Mehr، بهونه، lion1360، SaMaN TaJ، farzane، garfild، تنها

• نخبه

اینم عکس کادوهای نا زو خوشگل دنیز که دائیها و خاله جونیاش اورده بودن براش دست همشون درد نکنه :8: :11:

شال گردن خرگوشی از طرف خاله سانازیsib
    تصویر در دسترس نیست

قلک خوک از طرف خاله مرجان

تصویر در دسترس نیست

دما سنج و دندون گیر و یه دست لباس و جوراب از طرف خاله مژده و مامی مستون

2 تصویر این بخش در دسترس نیستعروسک میکی موس ،دائی هاشم

تصویر در دسترس نیست

دو تا موش عاشق که همو ماچ میکردن، خاله فرزانه

تصویر در دسترس نیست

دائی کوروش فسقلی
    تصویر در دسترس نیست

19 سپاس: حورا، gilas، بچه مثبت، بندری، mz56mz، sib، carlos، دلشاد، علیرضا، مستانه، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، Kishe Mehr، بهونه، lion1360، farzane، garfild، تنها

• gilas

نخبه,

از عکاس هم سپاسگذاری ویژه میشود :4:

10 سپاس: بچه مثبت، بندری، نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

این عروسک بره ناقلا که گیتار میزنه و میخونه بععععع بععععع گردنش رو تکون میده و میرقصه خیلی باحاله اینم دائی بهروز اورده بود

تصویر در دسترس نیست

این عروسک خوشگل هم خاله شیدا(تنها) و مرتضی گارفیلدی زحمت کشیدن
    تصویر در دسترس نیست

این هم از طرف مرد شماره یک...... دائی عنکبوتییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    روش هم نوشته شده بود فندق دوست داشتنی تولدت مبارک از طرف مرد عنکبوتی:4:

تصویر در دسترس نیست

این هم دائی کسریییییییییییییییی
    تصویر در دسترس نیست

همشون منو شرمنده و پولدار کردن:23:
    ارش میگفت صبح میرفتی اینهمه وسایل نداشتی :23:
    از طرف خودم دخترم و ددی ارش از همتون سپاسگذارم ان شالله که عروسی همتون جبران کنم .. اول هم علوسی دائی مهدی و خاله گیلاسیه بعد نوبت مرد عنکبوتیه:4:

17 سپاس: حورا، gilas، mz56mz، carlos، علیرضا، دلشاد، مستانه، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، SaMaN TaJ، farzane، garfild، تنها

• حورا

از دیدن عکس یکی از دوستان خوشحالترتر شدم :9:

دست خاله ها و دایی های دنیز درد نکنه بابت کادوها :46:

من کادوی دنیزو پس کی بدم ؟ :8: فکر نکنید بی معرفتم از همه تونم بیشتر دنیزو دوست دارم :8:

برای مامانی مریم هم میخوام هدیه ناقابل بفرستم . لطفا هر کدوم از دوستان که با هر دو عزیز در ارتباط هستن یه آدرس بدن با پیک بفرستم ایشون زحمت بکشن با هزینه خودم بدست مامانی و دنیز کوچولو برسونن . 826

12 سپاس: بچه مثبت، بندری، gilas، نخبه، mz56mz، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، Kishe Mehr، بهونه، farzane

• بچه مثبت

مبارک فندق کوچولوی دوست داشتنی باشه :buff:

نقل قول: gilas
    سپاسگذار
    سپاسگذار
    نفری صدبار بنویسید سپاسگزارم تا یاد بگیرید :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: حورا، gilas، نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، lion1360، farzane

• بندری

فقط یه روز من نبودم سه صفحه رفتین جلو.

خدا رو شکر که خوش گذشته . منم خیلی خیلی خوشحالم صدای اکثر دوستان رو شنیدم . ان شا الله تو قرارهای دیگه :1:

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بهونه، SaMaN TaJ، farzane

• gilas

نفری صدبار بنویسید سپاسگزارم تا یاد بگیرید

الان 2 به 1 هستیم پس ما درست میگیم خودت 100 بار بنویس :4:

همشون منو شرمنده و پولدار کردن

پولدار که هیچی 6 تا مهمونی هم میتونی بگیری :23:

10 سپاس: بچه مثبت، نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

نقل قول: حورا
    من کادوی دنیزو پس کی بدم ؟ فکر نکنید بی معرفتم از همه تونم بیشتر دنیزو دوست دارم

برای مامانی مریم هم میخوام هدیه ناقابل بفرستم . لطفا هر کدوم از دوستان که با هر دو عزیزان در ارتباطن یه آدرس بدن با پیک بفرستم ایشون زحمت بکشن با هزینه خودم بدست مامانی و دنیز کوچولو برسونن .

ممنون حورا جان شما لطف دارید این دوستان هم منو غافل گیر کردن کلی خجالت کشیدم .. همتون همین که خاله ها و دائیهای دنیز هستین برای من و دخترم بهترین هدیه هستش.. دوستی و صمیمیتی که اینجا بین بچه ها وجود داره خودش یه هدیه بزرگه :8:

12 سپاس: gilas، mz56mz، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، حورا، farzane

• gilas

اول هم علوسی دائی مهدی و خاله گیلاسیه

220 235 236 237 234

824

10 سپاس: بچه مثبت، نخبه، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

ز عکاس هم سپاسگذاری ویژه میشود

اخ گفتیییییییییییییی دست عکساش درد نکنه دو تا بوس از طرف مامان دنیز و خود دنیز :11: :11:

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

پوادار که هیچی 6 تا مهمونی هم میتونی بگیری

:23: به من چه کلاس میزاشتن نمیبردن خب پولش داده بودیم باید میبردیم:23: کسی نبرد منم همرو اوردم خونه چه خوراکیهیا خوشمزه ای هم بود اسمارتیز شکلات مغز دارویفر نارگیلی با روکش شکلات کلا کلاه رفت سرتون که نبردین وووووووووووووووی یادم افتاد برم یه چند تائی بیارم قورت بدم

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• gilas

دو تا بوس از طرف مامان دنیز و خود دنیز

:11: :11:

به من چه کلاس میزاشتن نمیبردن خب پولش داده بودیم باید میبردیم کسی نبرد منم همرو اوردم خونه چه خوراکیهیا خوشمزه ای هم بود اسمارتیز شکلات مغز دارویفر نارگیلی با روکش شکلات کلا کلاه رفت سرتون که نبردین وووووووووووووووی یادم افتاد برم یه چند تائی بیارم قورت بدم

منو بگو شیرینی برنجیا هنوز تو ماشین شازده است :23:

اون شب دیگه حالش خوب نبود با آژانس اومدیم خونه گفتیم فردا همدیگرو میبینیم دیگه هنوز تو خونه داره استراحت میکنه :8:

9 سپاس: نخبه، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، lion1360، farzane

• نخبه

نفری صدبار بنویسید سپاسگزارم تا یاد بگیرید

تو هزار بار بنویس سپاسگذارم پرو :94: محیطی فراهم کردیم تو بتونی چائی ریختن رو تمرین کنی:23:
    اون شب دیگه حالش خوب نبود با آژانس اومدیم خونه گفتیم فردا همدیگرو میبینیم دیگه هنوز تو خونه داره استراحت میکنه

هی میخام بهش زنگ بزنم حالش رو بپرسم مگه این مهمونا میزارن این هفته همه قرار گذاشتن منو پولدار کنن:23: همش میان خونمون کادو میارن :23:
    شارژم هم تموم شده برم از خونه یه زنگ بهش بزنم بچه حالش بده کلی زحمت کشید برای برگزاری این قرار282

9 سپاس: بچه مثبت، gilas، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بهونه، lion1360، farzane

• gilas

این هفته همه قرار گذاشتن منو پولدار کنن همش میان خونمون کادو میارن

پس حسابی خوش به حالت شده ها :23:

شارژم هم تموم شده برم از خونه یه زنگ بهش بزنم بچه حالش بده کلی زحمت کشید برای برگزاری این قرار

دستت ندرده :11:

9 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

گیلاسی همین الان زنگ زدم اقاتون سلام رسوندن:23: حالش هم کمی بهتر بود ان شالله که زودتر خوب بشه :48:
    10 سپاس: بچه مثبت، gilas، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• eltiaam

سلام خدمت ساکنین بوفی

مشخصه که خیلی بهتون خوش گذشته , یه خاطره کوچک و زیبا هم برای من تداعی شد .

جناب بهروز دلشاد , موسسه خبری باشه به ما هم اطلاع بدین خوشحال میشیم

قدم نو رسیده شیرین خانم مبارک باشه .ماشاله دختر شیرینی دارین .الهی به حق حضرت زهرا با دلخوشی شاهد به ثمررسیدنش باشید.

انشاله همه والدین شاهد موفقیت و خوشبختی فرزندانشون باشند. :46:

12 سپاس: نخبه، بچه مثبت، gilas، دلشاد، حورا، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، farzane، نغمه

• نخبه

نقل قول: eltiaam
    سلام خدمت ساکنین بوفی

مشخصه که خیلی بهتون خوش گذشته , یه خاطره کوچک و زیبا هم برای من تداعی شد .

جناب بهروز دلشاد , موسسه خبری باشه به ما هم اطلاع بدین خوشحال میشیم

قدم نو رسیده شیرین خانم مبارک باشه .ماشاله دختر شیرینی دارین .الهی به حق حضرت زهرا با دلخوشی شاهد به ثمررسیدنش باشید.

انشاله همه والدین شاهد موفقیت و خوشبختی فرزندانشون باشن

ممنون282
    شما رو زیاد تو سایت ندیدم من و گیلاسی تو امضامون دو سه هفته ای میشد نوشته بودیم قراری در راه است اونایی که دوست داشتن بیان پیام خصوصی دادن
    ان شالله در قرارهای بعدی سال اینده شما رو هم از نزدیک ببینیم

11 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، حورا، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: