ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
KuRoSh
کلان روز سوژه ای بود
در این تصویر مرد عنکبوتی که خواست چهره اش خط خطی نشود در حال تفکر برای ساخت چای دو رنگ می باشید سامان هم که به افق های دور دست می نگرد که رفته خونه بخت
در این تصویر مرد عنکبوتی در حال مشاجره با شیرین برای ساخت چای دو رنگ می باشید و سامان هم در حال فکر کردن که کدوم قوری رو اول بردارن و بزنند بترکونند
یادم اومد اون چیپس که وسط بود هم فکر عده ای رو به خودش مشغول کرده بود که چطور از وسط باز شده بود
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
راست میگیا الان یادمان امد مرجان نوشابه اش رو برداشت و گذاشت تو جیب شلوارش علیییییییییی هم ماستش رو زیر پیراهنش داشت قایم میکرد
gilas
نخبه
شال گردن خرگوشی از طرف خاله سانازیsib
▧ تصویر در دسترس نیست
قلک خوک از طرف خاله مرجان
▧ تصویر در دسترس نیست
دما سنج و دندون گیر و یه دست لباس و جوراب از طرف خاله مژده و مامی مستون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستعروسک میکی موس ،دائی هاشم
▧ تصویر در دسترس نیست
دو تا موش عاشق که همو ماچ میکردن، خاله فرزانه
▧ تصویر در دسترس نیست
دائی کوروش فسقلی
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
از عکاس هم سپاسگذاری ویژه میشود
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
این عروسک خوشگل هم خاله شیدا(تنها) و مرتضی گارفیلدی زحمت کشیدن
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم از طرف مرد شماره یک...... دائی عنکبوتییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
روش هم نوشته شده بود فندق دوست داشتنی تولدت مبارک از طرف مرد عنکبوتی
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم دائی کسریییییییییییییییی
▧ تصویر در دسترس نیست
همشون منو شرمنده و پولدار کردن
ارش میگفت صبح میرفتی اینهمه وسایل نداشتی
از طرف خودم دخترم و ددی ارش از همتون سپاسگذارم ان شالله که عروسی همتون جبران کنم .. اول هم علوسی دائی مهدی و خاله گیلاسیه بعد نوبت مرد عنکبوتیه
حورا
دست خاله ها و دایی های دنیز درد نکنه بابت کادوها
من کادوی دنیزو پس کی بدم ؟
برای مامانی مریم هم میخوام هدیه ناقابل بفرستم . لطفا هر کدوم از دوستان که با هر دو عزیز در ارتباط هستن یه آدرس بدن با پیک بفرستم ایشون زحمت بکشن با هزینه خودم بدست مامانی و دنیز کوچولو برسونن .
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
خدا رو شکر که خوش گذشته . منم خیلی خیلی خوشحالم صدای اکثر دوستان رو شنیدم . ان شا الله تو قرارهای دیگه
gilas
الان 2 به 1 هستیم پس ما درست میگیم خودت 100 بار بنویس
پولدار که هیچی 6 تا مهمونی هم میتونی بگیری
نخبه
برای مامانی مریم هم میخوام هدیه ناقابل بفرستم . لطفا هر کدوم از دوستان که با هر دو عزیزان در ارتباطن یه آدرس بدن با پیک بفرستم ایشون زحمت بکشن با هزینه خودم بدست مامانی و دنیز کوچولو برسونن .
ممنون حورا جان شما لطف دارید این دوستان هم منو غافل گیر کردن کلی خجالت کشیدم .. همتون همین که خاله ها و دائیهای دنیز هستین برای من و دخترم بهترین هدیه هستش.. دوستی و صمیمیتی که اینجا بین بچه ها وجود داره خودش یه هدیه بزرگه
gilas
نخبه
اخ گفتیییییییییییییی دست عکساش درد نکنه دو تا بوس از طرف مامان دنیز و خود دنیز
نخبه
پوادار که هیچی 6 تا مهمونی هم میتونی بگیری
gilas
منو بگو شیرینی برنجیا هنوز تو ماشین شازده است
اون شب دیگه حالش خوب نبود با آژانس اومدیم خونه گفتیم فردا همدیگرو میبینیم دیگه هنوز تو خونه داره استراحت میکنه
نخبه
تو هزار بار بنویس سپاسگذارم پرو
هی میخام بهش زنگ بزنم حالش رو بپرسم مگه این مهمونا میزارن این هفته همه قرار گذاشتن منو پولدار کنن
شارژم هم تموم شده برم از خونه یه زنگ بهش بزنم بچه حالش بده کلی زحمت کشید برای برگزاری این قرار
gilas
پس حسابی خوش به حالت شده ها
دستت ندرده
نخبه
eltiaam
مشخصه که خیلی بهتون خوش گذشته , یه خاطره کوچک و زیبا هم برای من تداعی شد .
جناب بهروز دلشاد , موسسه خبری باشه به ما هم اطلاع بدین خوشحال میشیم
قدم نو رسیده شیرین خانم مبارک باشه .ماشاله دختر شیرینی دارین .الهی به حق حضرت زهرا با دلخوشی شاهد به ثمررسیدنش باشید.
انشاله همه والدین شاهد موفقیت و خوشبختی فرزندانشون باشند.
نخبه
مشخصه که خیلی بهتون خوش گذشته , یه خاطره کوچک و زیبا هم برای من تداعی شد .
جناب بهروز دلشاد , موسسه خبری باشه به ما هم اطلاع بدین خوشحال میشیم
قدم نو رسیده شیرین خانم مبارک باشه .ماشاله دختر شیرینی دارین .الهی به حق حضرت زهرا با دلخوشی شاهد به ثمررسیدنش باشید.
انشاله همه والدین شاهد موفقیت و خوشبختی فرزندانشون باشن
ممنون
شما رو زیاد تو سایت ندیدم من و گیلاسی تو امضامون دو سه هفته ای میشد نوشته بودیم قراری در راه است اونایی که دوست داشتن بیان پیام خصوصی دادن
ان شالله در قرارهای بعدی سال اینده شما رو هم از نزدیک ببینیم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→