₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 4 5 6 7 8

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• dragon

خوش بحالتون :buff:
    حسودیمان شد وحشتناک :2:

8 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، بهونه، farzane، کوروش فسقلی

• نخبه

نقل قول: dragon
    خوش بحالتون
    حسودیمان شد وحشتناک

جای شما هم خالی :46:

9 سپاس: dragon، بندری، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، بهونه، farzane، lion1360، کوروش فسقلی

• حورا

7 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، دلشاد، gilas، بهونه، farzane، کوروش فسقلی

• SaMaN TaJ

سلوووووووووووووووم :8:
    یه سلام لایت خفن به همه :4:
    خوش حال شدیم بچه ها رو زیارت کردیم :11: دست کسایی که واسه قرار زحمت کشیدن درد نکنه :58: منم به نوبه خودم با کلانتری سر کوچه هماهنگ کرده بودم که یه وقت بچه های بالا رو نفرستن :84: البته اونجا به غیر از من کلانتر یکی بود از این کارای حراستی زباد انجام داده بود :4: هاشم جان ساعت چنده؟ :50:

تو اون عکس دست جمعیه که دارم با تیلیف حرف میزنم،دایی هادی پشت خط بود :35:
    نقل قول: هاچو هاچو
    من موندم این سامان چطوری از در آلاچیق تو اومده!!!

چی بود دیگه بابا :4: مثل بنز اومدم تو
    نقل قول: نخبه
    بگو هزار ماشلله بچه پرو چشمش نزنی

زمین خوردتم فامیل :84:
    صبح ارش منو به محل قراری که با سامان داشتم رسوند تو راه داشتم توضیح میدادم که سامان چهره اش بچگونه اس کوچولو موچولوئه و از این حرفا بعد که با ارش رفتیم سمت ماشین سامان یهو سامان پیاده شد هزار ماشلله:23: گفتم الان ارش میگه این بچه اس مردم از خنده.. اومدم خونه عکس پارسال سامان رو نشونش دادم میگم این بود این شده:23: همگی بگید ماشللههههههههه و الا مامانش ما رو میکشه

بنده خدا :4: یه جوری میگین انگار کامیون دیدین :4:
    خدایی یه سلام اولترا بهش برسون :52:
    نقل قول: Kishe Mehr
    البته من داداش سامان رو تقریبا دو ماه پیش زیارت کرده بودم

زیارت از ماس رفیق :10: راستی با زحمتای ما؟ :3:
    نقل قول: maryamlondon1
    نوش جون بعد از سه ماه فکر نکنم چیزی باقی مانده

هر چی باقی موند،اوردم تو ماشین خوردمش :35:
    نقل قول: کوروش فسقلی
    فقط هیکل داش سامان رو داشته باشید

:9: اختیار دارین،برم معتاد بشم واسه قرار سال بعد :9:
    نقل قول: Kishe Mehr
    این داداش سامان وقتی اومد شیراز اینطوری نبود، چی کارش کردین که اینطور شده؟

آب و هوای شیراز بم ساخنه...کمپلت خراب کردم از نو ساختیم :83:

از عمو محمود عزیز :46: عمو خسرو گل :46: و دایی هادی جیگر طلا هم سپاس که با تماس لایتشون دل مارو لایت تر کردن...خاتون خالی :6:

11 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، دلشاد، hadi04، gilas، mz56mz، Kishe Mehr، بهونه، farzane، lion1360، کوروش فسقلی

• SaMaN TaJ

دخمل فامیلمون هم که جا داره دوباره ازش تشکر کنم :4: فکر کنم فقط نیم ساعت از صبح تا عصر بیدار بود :10:

اون همه وسیله هم که منو فامیل با خودمون آوردیم نصفش کردیم.تا کرمونشاه دهنم هی تکون میخورد از بس هله هوله داشتم...ولی خوااااااااااااب بودما این آخریا :56:

راستی شاپری کمرت خوب شد؟موبایل کسری که پوکید؟ :50:
    نمایش یا پنهان متنای تف به شانست شاپری!!!! :2:

نقل قول: gilas
    منو بگو شیرینی برنجیا هنوز تو ماشین شازده است

الان دیگه آرد شده :4:

10 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، دلشاد، hadi04، gilas، بهونه، farzane، lion1360، کوروش فسقلی، تنها

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    امروز, 00:26 125
    دخمل فامیلمون هم که جا داره دوباره ازش تشکر کنم فکر کنم فقط نیم ساعت از صبح تا عصر بیدار بو

نمایش یا پنهان متندنیز معمولا ظهرها خوابه و تو خونه هم فقط نیم ساعت الی یک ساعت بیداره صبحها از 7-8 بیداره تا 10 بعد میخابه تا 11 دوباره بیداره تا 11و نیم بعد میخابه و این وسط مسطا واسه شیر خوردن بیدار میشه و لالا ولی از 5 به بعد شنگوله که خب بچم مراعات حال منو کرد خوابید از قرار که برگشتیم مستقیم رفتیم خونه ننه ارش:4: بچم بازیش گرفته بود کلی بازی کرد اوردمش خونه هم کلی بازی کرد عوضش اخر شب حسابی خوابید که منم تونستم لالا کنم..
    افرین به دخملم که هوای مامانش رو داره اینجور وقتا

اون همه وسیله هم که منو فامیل با خودمون آوردیم نصفش کردیم.تا کرمونشاه دهنم هی تکون میخورد از بس هله هوله داشتم...ولی خوااااااااااااب بودما این آخریا

اخ نگوووووووووووو وقتی اومدم تو راه یهو یادم افتاد که خب شد غذا هم اوردم با خودم و الا کی حال داشت بره غذا درست کنه.. رفتیم خونه ننه ارش میگه شام بمونید منم گفتم نه ممنون شام داریم بنده خدا فکر کرده عجب عروس زرنگی از صبح بیرون بوده سه سوت هم شام درست کرده اومده عیادت ننه شوهر:23: دیگه خبر نداشت که تا سقف ماشین خوراکی بار زدیم اوردیم با خودمون.. میگم سامان دفعه بعدی با کامیون بیا بارو بندیلمون زیاده :23: دفعه بعد قابلمه هم بیاریم با خودمون:4:

بنده خدا یه جوری میگین انگار کامیون دیدین
    خدایی یه سلام اولترا بهش برسون

:4:
    سلامت باشی
    فامیل جان به ارش گفتم سامان رفت خونشون گفت ااااااااااااااا خب چرا گذاشتی بره شبونه خسته میشه تو راه خب میگفتی می اومد خونه ما میخابید صبح میرفت.. :24: میگم چیکار کردی خوشش اومده ازت :37:
    نون برنجی هم که گذاشتم تو ماشین میگه واسه من اورده نه تو.. اقا اصلا از این به بعد هر چی به من دادین روش بنویسید واسه کیه ما تو خونه دعوامون نشه سر خوراکیا:23:

آب و هوای شیراز بم ساخنه...کمپلت خراب کردم از نو ساختیم

:23:

9 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بهونه، SaMaN TaJ، mojde، farzane، lion1360، کوروش فسقلی

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    توجه کردی عاقبت پستای ما آخرش یکی دل درد میگیره؟

از بس میخوری خوب بچه :10:

الان دیگه آرد شده

نه آمارشو گرفتم هنوز سالمه :4:

9 سپاس: نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بهونه، mojde، farzane، lion1360، کوروش فسقلی، دلشاد

• ماهی

9 سپاس: نخبه، دلشاد، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بهونه، gilas، mojde، farzane، کوروش فسقلی

• Kishe Mehr

یعنی تو عکسا معلوم نیست :65:

:66:

زیارت از ماس رفیق :10: راستی با زحمتای ما؟ :3:

مخلص شما :11: اختیار داری داداش کدوم زحمت؟ سعادت ندادی که بیشتر در خدمت باشیم :6: امیدوارم بهت خوش گذشته باشه :10:

نقل قول: SaMaN TaJ
    آب و هوای شیراز بم ساخنه...کمپلت خراب کردم از نو ساختیم :83:

میخواستی بزنی زمین یه برج بسازی از روش :83:

9 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، بهونه، SaMaN TaJ، gilas، mojde، farzane، دلشاد، کوروش فسقلی

• Kishe Mehr

راستی مامان مریم چقدر قشنگ توی عکس افتادن :65: احسان کوچولو هم اونجا داره شیطونی میکنه :4:
    10 سپاس: هاچو هاچو، بندری، نخبه، بهونه، SaMaN TaJ، gilas، mojde، farzane، دلشاد، کوروش فسقلی

• SaMaN TaJ

گفت ااااااااااااااا خب چرا گذاشتی بره شبونه خسته میشه تو راه خب میگفتی می اومد خونه ما میخابید صبح میرفت..

مگه آرش خان به فکرمون باشه،تو که هیچی :2:
    نون برنجی هم که گذاشتم تو ماشین میگه واسه من اورده نه تو..

راست میگه خب...شما با بچه ها میل کردین،کافیه :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    سعادت ندادی که بیشتر در خدمت باشیم

کم سعادتی از ما بود جیگر :84:
    نقل قول: Kishe Mehr
    میخواستی بزنی زمین یه برج بسازی از روش

یه هتل گرد کنار هایپر مارکت شیراز دارن میسازن،باید اونجوری طرح میدادم واسه خودم :83:

10 سپاس: هاچو هاچو، gilas، نخبه، mojde، farzane، Kishe Mehr، دلشاد، بهونه، lion1360، کوروش فسقلی

• نخبه

مگه آرش خان به فکرمون باشه،تو که هیچی

خب دفعه بعد اومدی بیا خونمون بمون از اینا هم داریم 1094 200 380

راست میگه خب...شما با بچه ها میل کردین،کافیه

یعنی من با این هیکلم یه دونه نون برنجی کافیمه :43:

یه هتل گرد کنار هایپر مارکت شیراز دارن میسازن،باید اونجوری طرح میدادم واسه خودم

:23:

10 سپاس: SaMaN TaJ، farzane، Kishe Mehr، هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، lion1360، کوروش فسقلی، حورا، gilas

• 8 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، lion1360، کوروش فسقلی، حورا، نخبه، gilas

• garfild

سلام
    من خیلی وقت بود اینترنت نداشتم و الان تازه دیدم
    بسیار از همه شما دوستان به خصوص خانوم ها شیرین ، مژده و گیلاس متشکرم و بسیار خوش گذشت

فقط 2نکته که در پست ها مشاهده شد
    یکیش که بچه مثبت ام منو از لیست جا انداخته بود 314

و یکی دیگش اینکه کوروش جان نوشته بودن یک ساعت معطل بودن باید در جواب بکم که منو یکی دیگه شما رو معطل نذاشتیم بلکه یکی دیگه شما رو یک ساعت معطل یه لنگه پا نگه داشته بود 388
    بیخودی ننداز گردن ما 315
    از طرف منو یکی دیگه :10:

10 سپاس: hadi04، دلشاد، بچه مثبت، farzane، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، Kishe Mehr، حورا، نخبه، gilas

• تنها

سلام
    شیرین جون و گیلاس جون بابت کیک خیلی خیلی ممنون از ممژده و آقا مهدی بابت زحماتشون متشکرم
    از مرد عنکبوتی بابت چایی خوشمزه ای که داد ممنونم
    شیرین جون اصلا قابل دنیز کوچولو رو نداشت مبارکش باشه

نقل قول: garfild
    و یکی دیگش اینکه کوروش جان نوشته بودن یک ساعت معطل بودن باید در جواب بکم که منو یکی دیگه شما رو معطل نذاشتیم بلکه یکی دیگه شما رو یک ساعت معطل یه لنگه پا نگه داشته بود
    بیخودی ننداز گردن ما
    از طرف منو یکی دیگه

موافقم بدجوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور
    میخواستم اونجا که این حرف زدی جوابتو بدم شانس اوردی سامان اونجا بود برو دعاشو به جون سامان بکن 390 388

8 سپاس: دلشاد، farzane، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، Kishe Mehr، نخبه، gilas، lion1360

• بچه مثبت

بچه مثبت ام منو از لیست جا انداخته بود
    شما در قلب ما جا داری :4:

اصلاح شد.:buff:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: lion1360، farzane، کوروش فسقلی، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، garfild، نخبه، gilas، تنها

• farzane

315 منظورتون من که نبود هان هان من که از همه زودتر آمدم 2 ساعت منتظر بودم همتون بیایید و جمع بشید 315

شیرین جونم قابل تو و دنیز نانازیمو نداشت عزیزدلم :8: :6: :11:

از خاله مژده و گیلاس جونو آقاشونم سپاسگذارم 369
    و همچنین از مرد عنکبوتی بابت چایی های خوشمزشون 337

8 سپاس: کوروش فسقلی، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، حورا، نخبه، gilas، lion1360

• KuRoSh

تازشم یه نفر دیگه هم کلی عوض شده بودددددددددددد مثل سامان من که دیدمش چشام اینجوری شد

کی بوده :7:
    اختیار دارین،برم معتاد بشم واسه قرار سال بعد

از همون معتاد ها که مژده میگه :4:
    و یکی دیگش اینکه کوروش جان نوشته بودن یک ساعت معطل بودن باید در جواب بکم که منو یکی دیگه شما رو معطل نذاشتیم بلکه یکی دیگه شما رو یک ساعت معطل یه لنگه پا نگه داشته بود

مرتضی جان من نامی نبردم :3:
    نقل قول: farzane
    منظورتون من که نبود هان هان من که از همه زودتر آمدم 2 ساعت منتظر بودم همتون بیایید و جمع بشید

:4: نه بابا شما که از منم زودتر اونجا بودی

اینم یه سری دیگه عکس
    این خوشگله که می ببیند نیاز به درمان داشت رفتم از نزدیک معاینه کردم وضعیت پاش خراب بود شیشه بریده بود :2:

تصویر در دسترس نیست

اینم زمانی بود که علی در حال سلام و احوال پرسی بود که کسری برای مخفی ماند روسری سرش کرده بود نامحرم نبینتش :23:
    ولی هر کی از راه میرسید یدونه میزد تو سر کسری کسری هم می گفت این کی بود :23:
    تصویر در دسترس نیست

یک معتاد ،یک جانی ،یک قاتل ،یک فراری و یک ....
    تصویر در دسترس نیست

اینم چند تا حرکت پارکور هیتال از کسری که چند روز پیش هم تولدش بود :46: براش آرزوی سلامتی می کنم :48:
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

و این هم یک عکس از شیرین و فندوقش در حال خروج از آلاچیق برای بردن فندوق 213884883864
    تصویر در دسترس نیست

و اینم اخرین عکس زمانی که همه خوردند و بردندو رفتند و ما ماندیم و این ظروف 867
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

و در اخر جا داره از تمام دوستان گلم تشکر کنم بخاطر تمام زحماتی که کشیدن
    و بازم به آبجی گلم و آقاشون تبریک میگم امید وارم در کنار هم تا آخر عمر زندگی کنند
    و جای تمام دوستان که نتونستند بیان و ما رو با حضور خودشون خوشحال کنند خالی بود 825

اخ داشت یادم میرفت وقتی که نهار تموم شد علی یدونه زنبور رو گرفت افتاد زمین ، سری بعدی که اومد بگیره شاپری نزاشت بگیره دست علی رو نیش زد :4: ولی علی از رو نرفت زنبور رو برداشت رفت سمت دخترا که هر کدوم به طرفی فرار می کرد ن :23: داستانی بود :23: مرجان نمیزاشت علی زنبوره رو بگیره من مرده اون محافظت کردنت هستم مرجان :23:

13 سپاس: farzane، بندری، mz56mz، هاچو هاچو، Kishe Mehr، حورا، دلشاد، hadi04، نخبه، gilas، تنها، kasragtr، بهونه

• هاچو هاچو

کوروش فسقلی,
    :4: زحمت کشیدی،مرسی 826

6 سپاس: farzane، Kishe Mehr، کوروش فسقلی، دلشاد، نخبه، gilas

• Kishe Mehr

فندق اونجا داره چه نگاه معناداری میکنه :23: حالا به کی داره نگاه میکنه؟ :4:

داش کسری دستش مرسی. من خودم که بلد نیستم از این کارا بکنم ولی یه داداش دارم اونم بلد نیست :9: البته یه داداش دیگه دارم به نام کسری که اون بلده :15:

دستت مرسی فقسلی :4:

7 سپاس: حورا، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، دلشاد، farzane، نخبه، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: