₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » **جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**

376 بازدید، 153 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

اینم از آرم بوف بوفی که به محض ورود بهروز اویزونش کرد از اون بالا

تصویر در دسترس نیست

ای جونمممممممممممم این عکس دخترمه رو پای خاله گیلاسی لالا کرده داره خواب میبینه شیر میخوره زبونش بیرونه:23:

تصویر در دسترس نیست

این هم کسری جنگولک باز در حال جنگولک بازی:4:

تصویر در دسترس نیست

20 سپاس: gilas، mz56mz، بچه مثبت، علیرضا، دلشاد، carlos، ماهی، مستانه، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، Kishe Mehr، arash52، بندری، بهونه، lion1360، SaMaN TaJ، farzane، ga

• ماهی

وااااااااااااای وقت نمی کنم همه ی پستا رو بخونم :20:
    خوشحالم که بهتون خوش گذشته...و متاسفم که نبودم.
    من یه نذری کردم وقتی Ok شد خودم یه قرار راه می اندازم... :4:
    نقل قول: نخبه
    ماهی جون بیا بگو این مرد عنکبوتی وقت زن گرفتنشه یا نه بلته چائی بریزه

شیرین جان! والله از وقت زن گرفتنش که گذشته.. :4: ولی اشکالی نداره ازدواج پخته تر نتیجه ش بهتره :4: اینقدرم خط خطیش کردی که هیچ چی نمی بینیم..ولی اینطوری جذابیتش بیشتر شده :23:
    ایشالله همیشه خوش باشید 369

11 سپاس: نخبه، بچه مثبت، دلشاد، carlos، gilas، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، farzane

• نخبه

نقل قول: ماهی
    شیرین جان! والله از وقت زن گرفتنش که گذشته.. ولی اشکالی نداره ازدواج پخته تر نتیجه ش بهتره

اینی که من میبینم جزغاله شده دیگه از پختگی گذشته:23:

اینقدرم خط خطیش کردی که هیچ چی نمی بینیم..ولی اینطوری جذابیتش بیشتر شده

من نکردم خاله ماهی خودش اینکارو کرده نیس تحت تعقیبه:23: از جانب دخملا:23:
    ایشالله همیشه خوش باشید

ممنون ان شالله بتونیم یه روزی شما رو هم از نزدیک زیارت کنیم خیلی دوست دارم ببینمتون

11 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، ماهی، gilas، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• دلشاد

نقل قول: eltiaam
    جناب بهروز دلشاد , موسسه خبری باشه به ما هم اطلاع بدین خوشحال میشیم

دوست عزیز همان طور که شیرین فرمودند دو هفته ست در امضا و صفحه شخصی اطلاع رسانی شده بود من هم دعوتی بودم انشالله سری بعد

12 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، حورا، farzane

• علیرضا

خیلی عکسهای باحالی بود... 908 :78: خوشحالم که بهتون خوش گذشته.... جای ما رو هم خالی میکردین. خیلی دلم میخواست که تو جمعتون باشم.
    فندق تو این عکس آخر چقدر بامزست... :83: :90: خدا حفظش کنه 408

16 سپاس: نخبه، ماهی، gilas، دلشاد، mz56mz، بچه مثبت، مستانه، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، arash52، بندری، بهونه، lion1360، حورا، farzane

• carlos

مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77:

11 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، دلشاد، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، بندری، بهونه، حورا، farzane

• gilas

گیلاسی همین الان زنگ زدم اقاتون سلام رسوندن

سلامت باشه :8:

حالش هم کمی بهتر بود ان شالله که زودتر خوب بشه

ایشالا :48:

اینم از آرم بوف بوفی که به محض ورود بهروز اویزونش کرد از اون بالا

بوفی اینجا بوفی اونجا بوفی همه جا :4:

ای جونمممممممممممم این عکس دخترمه رو پای خاله گیلاسی لالا کرده داره خواب میبینه شیر میخوره زبونش بیرونه

ای جووون دلم :8:

11 سپاس: دلشاد، نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، حورا، farzane

• نخبه

نقل قول: علیرضا
    خیلی عکسهای باحالی بود... خوشحالم که بهتون خوش گذشته.... جای ما رو هم خالی میکردین. خیلی دلم میخواست که تو جمعتون باشم

خیلی دوست داشتیم شما هم توی این جمعها حضور داشته باشین حیف که ایران نیستین...

نقل قول: علیرضا
    فندق تو این عکس آخر چقدر بامزست... خدا حفظش کنه

ممنون من و باباش هم عاشق اون عکسشیم واقعا شبیه فندق افتاده:23: ای قلبونش برم برم یه ماچ از بچم بکنم دلم تنگ شد براش :8:

10 سپاس: دلشاد، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

سال بعد تابستون قرار در جاده چالوسسسسسسسسسس برگزار خواهد شد.. این بار مرد عنکبوتی میخاد همونجا رو اجاق برامون اشپزی کنه دوستاشم میخان اش درست کنن برامون ما هم امتیاز میدیم گفته بوده باشممممممممممممممم برای سال بعد خودتون رو اماده کنیددددددددددد.. شوخی هم ندارم کاملا جدی گفتممممممممممم 286 337 322 310 371
    12 سپاس: دلشاد، mz56mz، hadi04، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• ماهی

اینی که من میبینم جزغاله شده دیگه از پختگی گذشته

:83:
    نیس تحت تعقیبه از جانب دخملا

آخی عزیــــــــــــــــــــــزم! :65:چرا که نباشه؟ :15: هم مدرسه ای های ما همه یه جورایی تحت تعقیبن :4: ..اشکال از مدرسه مونه فکر کنم :83:
    نمایش یا پنهان متنهم مدرسه ای باید هوای هم مدرسه ایشو داشته باشه خب... :83:

10 سپاس: دلشاد، نخبه، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، farzane

• نخبه

نقل قول: carlos
    مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

مبارک غلام شماست ..
    حالا بگو چی مبارکه ما هم بدونیم:4:

11 سپاس: دلشاد، carlos، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• دلشاد

این عروسک بره ناقلا که گیتار میزنه و میخونه بععععع بععععع گردنش رو تکون میده و میرقصه خیلی باحاله اینم دائی بهروز اورده بود

قابلی نداشت راستی اون قلبم چی شد :90:

10 سپاس: نخبه، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• دلشاد

علیرضا,
    یکی از بچه ها منو با علیرضا اشتباه گرفته بود :23:

10 سپاس: نخبه، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    قابلی نداشت راستی اون قلبم چی شد

بعدا تو صفحه شخصیم عکسشو میزارم که کجا گذاشتمش

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• نخبه

قابلی نداشت راستی اون قلبم چی شد

بعدا تو صفحه شخصیم عکسشو میزارم که کجا گذاشتمش
    یکی از بچه ها منو با علیرضا اشتباه گرفته بود

تو رو نه دوستت رو اشتباه گرفته بودن :4:

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، mojde، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• دلشاد

تو رو نه دوستت رو اشتباه گرفته بودن

:4:

8 سپاس: هاچو هاچو، mojde، نخبه، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، lion1360، farzane

• هاچو هاچو

این دوستان هم منو غافل گیر کردن کلی خجالت کشیدم

یه بار دیگه بگو!!! :4:
    gilas,
    :83: :83: باز این خجالت کشید :83:
    ای جونمممممممممممم این عکس دخترمه رو پای خاله گیلاسی لالا کرده داره خواب میبینه شیر میخوره زبونش بیرونه

:8: جااااانم :6:
    این هم کسری جنگولک باز در حال جنگولک بازی :4:

:4: کاش بودم یه بَتلی با هم میکردیم :4:

8 سپاس: دلشاد، gilas، mojde، نخبه، کوروش فسقلی، بندری، بهونه، farzane

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    باز این خجالت کشید

نه کووووووووووو کجاااااااااا ؟ :4:

9 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، کوروش فسقلی، دلشاد، بندری، بهونه، lion1360، mojde، farzane

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    نه کووووووووووو کجاااااااااا ؟ :4:

نمایش یا پنهان متن :4: ای کلک چرا دفعه پیش که من اومدم آقاتون رو معرفی نکردی :15:

8 سپاس: mojde، نخبه، کوروش فسقلی، دلشاد، gilas، بندری، بهونه، farzane

• Holtek

خوشحاليم كه بدون ما بهتان خوش گذشته :1:
    8 سپاس: دلشاد، gilas، بندری، نخبه، بهونه، mojde، farzane، کوروش فسقلی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: