ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
با سبزیجات خیلی خوشمزه تره نسبتهاش والا من چشمی عمل میکنم ولی نسبتهای اصلی اینه
400 گرم گوشت مرغ
2 عدد هویج متوسط رنده شده
2عدد پیاز متوسط رنده شده
2 قاشق سوپخوری سبزی معطر
1 ق چایخوری زردچوبه
1 ق س رب گوجه
1 ق چ پودر پاپریکا
یک چهارم لیوان آب 1 ق چ پودر پوست لیمو ترش
نمک و فلفل به میزان لازم
نخبه
خوشحالم که مزه شو دوست داشتی...
نخبه,
همه تو خونه خوششون اومد من که حلوا درست کردن بلد نبودم خوبه اینو یاد گرفتم و خیلی اسون بود و زمان کمی هم صرف کردم شاید یه روز جای حلوای نذری اینو درست کردم و بردم مسجد
ظاهرش چقدر خوشگل شده..مرسی
نه اتفاقا اصلا مزه پلاستیک نمیگیره خب همون ابگرمش رو یکم بیشتر بریز که خیلی هم سفت نباشه من چندین بار درست کردم خیلی خوش طعم میشه یه بار با بستنی طالبی درست کردم یه بارم با بستنی موزی همشون خوش طعم بودن فقط چون بستنی وانیلی سفیده خرده شیشه ها رو بهتر نشون میده اگه با قالبهای خوشگلتر برش بزنی با مزه تر هم میشه و بچه ها هم بیشتر دوست دارن
حورا
ماهی
نگفتی سبزیجات پخته بود یا نپخته؟
دقیقا مزه ی هویج رو احساس نمی کنی.فقط به جای اینکه آرد بخوری سبزیجات می خوری و این بهتره
farzane
وایییییییییییییییییییییییییییییی آفلین آفلین مامان شیلین به به به خیلی خوشمزه و خوشگلن کاملا معلومه عزیزم عالییییییییییییییییییییییییییییییی هستن
خسته نباشی شیرین جون کدبانو
از طرف من کلی هم دنیز نانازیمو ببوس که گذاشته اینارو بپزی و قوورت بدین
ماهی
این روزها فصل به هست و شربت این میوه که دارای خواص مفید زیادی هست ، نه تنها در تابستون می تونه یه نوشیدنی خنک و خوش عطر باشه بلکه خواص درمانی زیادی هم داره.
مواد لازم :
به 1 کیلو
شکر یک کیلو
آب لیموی تازه نصف استکان یا بیشتر
طرز تهیه
شربت به لیمو به روشهای مختلفی تهیه میشه .مامان من معمولا به رو خرد کرده و ازش مربا می گیره و با اضافه کردن میزان شکر از آب مربا به عنوان شربت استفاده می کنه.ولی من این کارو نکردم.من ترجیح دادم آب به رو بگیرم .
▧ تصویر در دسترس نیست
آب به و شکر رو در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدیم
▧ تصویر در دسترس نیست
بر عکس همه ی مربا ها که معمولا در ظرف رو نمی گذاریم در مورد به در ظرف رو می گذاریم تا پر رنگ تر شه
▧ تصویر در دسترس نیست
من تفاله ی به رو دور نریختم اون رو در یک کیسه تمیز ریخته و در ظرف به قرار دادم تا به ها پخته شن.( بعدا می گم با این تفاله چیکار کردم
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی شربت قوام اومد ( اندازه کمی از اون رو در بشقاب ریخته تا خنک شه.بعد بین دو انگشت قرار بدید و انگشتتون رو باز کنید.باید بین انگشتتون کش بیاد و نخ بده
حالا نوبت آب لیمو ست.میزان ترشی شربت به لیمو به ذائقه شما بستگی داره.من خیلی زیاد ترشش نمی کنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
اگر شربت شما زیادی غلیظ شه بعد از مدتی قندک میزنه و اگر کم غلظت باشه کپک می زنه.(چه گرفتاری شدیما
▧ تصویر در دسترس نیست
ظرف شیشه ای رو تمیز شسته و شربت خنک رو در اون بریزید.
( توصیه میشه وقتی شیشه رو شستید در حالی که نم داره اون رو برای 10 ثانیه در ماکرو ویو قرار بدید تا استریل شه )
▧ تصویر در دسترس نیست
دانه های به رو دور نریزید.این دانه ها رو اگر دم کنید ( با آب جوش ) برای سرما خوردگی بسیار مفیده.ضد سرفه ست و سینه رو آروم می کنه..بچه که بودم چقدر بابام زورکی این دونه ها رو می داد بخورم
شربت به لیمو گلاب به روتون برای اسهال بسیار مفید است
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
کدو سبز رنده شده 2 عدد( 230 گرم)
هویج رنده شده 2 عدد (140 گرم
کنسرو ذرت 1 پیمانه 160 گرم
نمک .... فلفل.... پودر سیر....آویشن
آرد 1 پیمانه 50 گرم
بکینگ پودر 1 و یکدوم قاشق چایخوری 5 گرم
شیر یکدوم پیمانه 80 میلی لیتر
ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده شده 50 گرم
تخم مرغ دو عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع سرخ کردنی
▧ تصویر در دسترس نیست
کدو هویج و ذرت را با مقداری نمک و فلفل .پودر سیر و آویشن خوب مخلوط کنید در ظرفی آرد بکینگ پودر را الک کنید شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ماست و مخلوط بالا ..پنیر و تخم مرغ و جعفری را اضافه کنید همه مواد رو خوب مخلوط کنید
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمقداری روغن در تابه بریزید و یکطرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید سپس در ظرف مورد نظر قرار بدین و هر جور دوست دارید تزئین کنید.. من با سس تند خوردم خوشمزه بید
غذای ما اماده اس نوش جان
راستی من و ارش هر کدوممون تونستیم فقط دو تا بخوریم سریع سیرمون کرد
در هر پرس پفی سبزیجات:
انرژی 337 کیلو کالری
چربی 15/8گرم
کربوهیدرات 37/7
پروتئین 11/9
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
این جور چیزا رو باید برم از خونه مامان بیارم خودم از این کارا بلد نیستم حوصلم نمیشه ولی مامانم مربای به رو خیلی خوشمزه درست میکنه و به رو هم از شهر گیو(کوثر میاریم که یکی از بهترین محصولاتشون به هست و اصلا وسط میدون شهرشون هم مجسمه به دارن
دستت درد نکنه ماهی جون به مامانم نشون میدم تاپیکو
نمایش یا پنهان متن
خیلی از غذاهایی که تو این تاپیکها درست کردین رو تو دفتر نوشتم وسعی میکنم توی فرصت مناسب درستشون کنم خب خرید کردن برای من سخته با بچه نمیشه با ارش هم میریم بیرون کلی خرید میکنیم می اییم بعد بازم میبینم واسه درست کردن یه غذاهایی یه چیز کوچیک کمه این میشه که گاهی بی خیال میشم.. تو این خونه جدید آشپزخونه ام خیلی کوچیکه و سختمه کلی ظرف کثیف میشه و همش هم نمیتونم عکس بگیرم واسه همین دو سه تا عکس میگیرم و میزارم باید ببخشید دیگه که نمیتونم به خوبی شما آشپزی کنمنخبه
اره عزیزم نپخته هستش
خسته نباشی
به پای آشپزی شما و مادرتون نمیرسه
هاچو هاچو
زحمت کشیدی گلی خانوم
نخبه,
آفرین شیرین
ماهی
به به..
والا شیرین جان! من چند وقته تصمیم گرفته م که کمتر از آذوقه مامان کش برم...
ولی برای اس..ال بهتر بود
ماهی
وای توجه نکرده بودم به این قسمت
خیلی خوشحالم که این تاپیک به درد می خوره.و چیزی فراتر از سرگرمی هست برای شما...
می دونم سخته.مخصوصا اوایل بچه داری تا آدم بیاد عادت کنه طول می کشه..کلا عکس گرفتن سخت ترین قسمت کاره
.من کلا عادت دارم زیادی توضیح می دم
farzane
farzane
نخبه,
ماهی جونم کدبانو خانم خسته نباشی عزیزم
شیرین جونم کدبانو خانم با دنیز نانازی خاله خسته نباشی عزیزم
کارتوووووووووووووون عالیهههههههههههههههههههههههه به به به چه کردین مرسیییییییییییییییییییی مرسیییییییییییییییییییی خواهر های گلم
نخبه
هم تو این سایت و هم تو نی نی سایت یه تاپیک هست مربوط به اشپزی ولی اونجا عکس کمتر میزارن و یا فقط از اخر کار بعضیاشونم خیلی خوب توضیح میدن اونایی که خوشم بیاد و حس کنم با ذائقه من و خانوادم جور در میاد رو حتما توی دفتر مینویسم که بعدا فراموش نکنم و یا لااقل اسمش یادم نگه میدارم بعد تو گوگل سرچ میکنم
نمایش یا پنهان متن
مجله اشپزی هم میخرم خیلی دوست دارم ولی خب همیشه همه مواد برای اشپزی یکجا تو خونه ندارم این پفی سبزیجات هم از مجله آشپزی ساناز و سانیا یاد گرفتم خیلی هم خوش طعم بود.. دوست دارم غذاهای جدید تزئینهای جدید سفره آرایی یاد بگیرم که اماده کردنشون هم خیلی سخت نباشه تو سایتهای آشپزی زیاد وول میخورم اگه هم درست نکنم لااقل از دیدن اشپزی دیگرون لذت میبرمهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
استدلال؟
ماهی
بوس
چه کار خوبی می کنی...
خبری ازش نیست.جاش خالیه
جدی نشو که بهت نمی آد
ماهی
نمایش یا پنهان متن
ببخشید که گیر دادم به ، بـــــــــــــــــــــهاین دستور مخصوص سر آشپز ماهی خانوم هستش..
یادتون هست که موقع تهیه شربت به لیمو تفاله های حاصل از آبگیری به رو در یک کیسه گذاشتم و کنار شربت پخت...
مواد لازم:
پوره ی به 500 گرم ( چون پوره در شهد شکر پخته شده بود دیگه شکر اضافه نکردم )
آب یک پیمانه
کره به میزان لازم ( 50 گرم)
گلاب نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
آرد برنج 100 گرم
از هل و دیگر افزودنیهای معطر استفاده نکردم چون عطر به خودش خیلی محشره
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه :
ابتدا آرد برنج رو کمی بو می دیم نه اونقدر که تغییر رنگ بده.فقط بوی خامی گرفته بشه بعد کره رو به میزان لازم اضافه می کنیم در حدی که کل آرد به کره آغشته بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد پوره ی به رو اضافه می کنم و کمی تفت می دم
▧ تصویر در دسترس نیست
آب و گلاب رو به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
زعفران رو اضافه و بازم هم می زنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
اونقدر که حلوا به روغن بیفته
▧ تصویر در دسترس نیست
تا اینجا حلوای ما آماده ست..
من مقداری از اون رو داغ داغ روی نون می کادو گذاشتم و برای ده دقیقه صبر کردم تا رطوبت حلوا به خرد نون بره و قابل رول شدن بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
کمی هم خلال پسته و بادام روی اون ریختم
▧ تصویر در دسترس نیست
نون رو رول می کنیم و با یه چاقوی تیز برش میدیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حلوای ما آماده ست..مقوی خوشمزه و سالم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
اره واقعا جای ستوده جون خوش سلیقه خالیه چند تا از دستور غذاهای ایشون هم نوشتم توی دفترم دارم
ماهی
مرسی...عطر خیلی خوبی داشت.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→