₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8666 بازدید، 114 پست، نویسنده: ماهی

• نخبه

نقل قول: ماهی
    به به ! منم به این روش درست می کنم ولی بدون سبزیجات.باید یه بار با سبزیجات امتحان کنم..هویج و سیب زمینیش نپخته ست؟ نسبتهاش مهم نیست...فکر کنم اگه نسبتش درست نباشه وا شه..آره؟

با سبزیجات خیلی خوشمزه تره نسبتهاش والا من چشمی عمل میکنم ولی نسبتهای اصلی اینه

400 گرم گوشت مرغ
    2 عدد هویج متوسط رنده شده
    2عدد پیاز متوسط رنده شده
    2 قاشق سوپخوری سبزی معطر
    1 ق چایخوری زردچوبه
    1 ق س رب گوجه
    1 ق چ پودر پاپریکا
    یک چهارم لیوان آب 1 ق چ پودر پوست لیمو ترش
    نمک و فلفل به میزان لازم

6 سپاس: حورا، gilas، ماهی، farzane، هاچو هاچو، مستانه

• نخبه

حلوای هویج درست کردی؟ آفرین چقدر خوب شده
    خوشحالم که مزه شو دوست داشتی...
    نخبه,

همه تو خونه خوششون اومد من که حلوا درست کردن بلد نبودم خوبه اینو یاد گرفتم و خیلی اسون بود و زمان کمی هم صرف کردم شاید یه روز جای حلوای نذری اینو درست کردم و بردم مسجد :3: چون طعمش با حلوای معمولی خیلی فرق نداره خوش طعمتر هم هست

در مورد ژله راستش من دوست دارم یه ذره شل باشه..ژله خیلی سفت ، زیاد دوست ندارم.برای ژله خرده شیشه همونجور که گفتی باید سفت باشه..یه جورایی مثل پلاستیک میشه...
    ظاهرش چقدر خوشگل شده..مرسی

نه اتفاقا اصلا مزه پلاستیک نمیگیره خب همون ابگرمش رو یکم بیشتر بریز که خیلی هم سفت نباشه من چندین بار درست کردم خیلی خوش طعم میشه یه بار با بستنی طالبی درست کردم یه بارم با بستنی موزی همشون خوش طعم بودن فقط چون بستنی وانیلی سفیده خرده شیشه ها رو بهتر نشون میده اگه با قالبهای خوشگلتر برش بزنی با مزه تر هم میشه و بچه ها هم بیشتر دوست دارن

نقل قول: هاچو هاچو
    واقعا کارت درسته شیرین ژلت با هم ظرفش تو معدم
    باشه فقط بعدا ظرفش رو پس بده لازم دارم:23:

5 سپاس: حورا، gilas، ماهی، farzane، هاچو هاچو

• حورا

شیرین جان چیکار کردی شما. :8:
    5 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، farzane، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: نخبه
    با سبزیجات خیلی خوشمزه تره

نگفتی سبزیجات پخته بود یا نپخته؟ :7: انگار نپخته ست :37:

چون طعمش با حلوای معمولی خیلی فرق نداره خوش طعمتر هم هست

دقیقا مزه ی هویج رو احساس نمی کنی.فقط به جای اینکه آرد بخوری سبزیجات می خوری و این بهتره :1:

3 سپاس: farzane، نخبه، هاچو هاچو

• farzane

نخبه,

:93: وای وای به به ببین شیرین جونم با دنیز نانازی من چه کردن :93:

وایییییییییییییییییییییییییییییی آفلین آفلین مامان شیلین به به به خیلی خوشمزه و خوشگلن کاملا معلومه عزیزم عالییییییییییییییییییییییییییییییی هستن :8: :6: :11:
    خسته نباشی شیرین جون کدبانو 1153
    از طرف من کلی هم دنیز نانازیمو ببوس که گذاشته اینارو بپزی و قوورت بدین 678 قلبونش بلم 1153

4 سپاس: ماهی، حورا، نخبه، هاچو هاچو

• ماهی

شربت به لیمو

این روزها فصل به هست و شربت این میوه که دارای خواص مفید زیادی هست ، نه تنها در تابستون می تونه یه نوشیدنی خنک و خوش عطر باشه بلکه خواص درمانی زیادی هم داره.

مواد لازم :
    به 1 کیلو
    شکر یک کیلو
    آب لیموی تازه نصف استکان یا بیشتر

طرز تهیه

شربت به لیمو به روشهای مختلفی تهیه میشه .مامان من معمولا به رو خرد کرده و ازش مربا می گیره و با اضافه کردن میزان شکر از آب مربا به عنوان شربت استفاده می کنه.ولی من این کارو نکردم.من ترجیح دادم آب به رو بگیرم .

تصویر در دسترس نیست

آب به و شکر رو در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدیم

تصویر در دسترس نیست

بر عکس همه ی مربا ها که معمولا در ظرف رو نمی گذاریم در مورد به در ظرف رو می گذاریم تا پر رنگ تر شه

تصویر در دسترس نیست

من تفاله ی به رو دور نریختم اون رو در یک کیسه تمیز ریخته و در ظرف به قرار دادم تا به ها پخته شن.( بعدا می گم با این تفاله چیکار کردم :3: )

تصویر در دسترس نیست

وقتی شربت قوام اومد ( اندازه کمی از اون رو در بشقاب ریخته تا خنک شه.بعد بین دو انگشت قرار بدید و انگشتتون رو باز کنید.باید بین انگشتتون کش بیاد و نخ بده :4:به این می گن قوام اومدن )
    حالا نوبت آب لیمو ست.میزان ترشی شربت به لیمو به ذائقه شما بستگی داره.من خیلی زیاد ترشش نمی کنم.

تصویر در دسترس نیست

اگر شربت شما زیادی غلیظ شه بعد از مدتی قندک میزنه و اگر کم غلظت باشه کپک می زنه.(چه گرفتاری شدیما :4: )برا همین باید میزان غلظت شربت مناسب باشه.من وقتی شربت آماده شد اون رو توی یک لیوان ریختم و دیدم کناره های لیوان شربت مثل قندک جمع شده بود.فهمیدم که زیادی غلیظ شده .برا همین دوباره کمی آب در اون ریختم و گذاشتم جوشید.

تصویر در دسترس نیست

ظرف شیشه ای رو تمیز شسته و شربت خنک رو در اون بریزید.
    ( توصیه میشه وقتی شیشه رو شستید در حالی که نم داره اون رو برای 10 ثانیه در ماکرو ویو قرار بدید تا استریل شه )

تصویر در دسترس نیست

دانه های به رو دور نریزید.این دانه ها رو اگر دم کنید ( با آب جوش ) برای سرما خوردگی بسیار مفیده.ضد سرفه ست و سینه رو آروم می کنه..بچه که بودم چقدر بابام زورکی این دونه ها رو می داد بخورم :83: دونه ها رو در بشقابی ریخته و بگذارید خشک شن.هر وقت سرما خوردید یا بجوشونید و میل کنید یا دونه ها رو در دهانتون بمکید.
    شربت به لیمو گلاب به روتون برای اسهال بسیار مفید است :4: این میوه دارای خاصیت تقویت‌کننده‌ی معده و التیام ورم روده و مقوی قلب، ضدنفخ، ادرارآور، قاعده‌آور و خلط‌آور است و نقش موثری در بهبود بیماری‌های ریوی دارد. :1:

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، farzane، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال

• نخبه

پفی سبزیجات

کدو سبز رنده شده 2 عدد( 230 گرم)

هویج رنده شده 2 عدد (140 گرم
    کنسرو ذرت 1 پیمانه 160 گرم
    نمک .... فلفل.... پودر سیر....آویشن

آرد 1 پیمانه 50 گرم
    بکینگ پودر 1 و یکدوم قاشق چایخوری 5 گرم
    شیر یکدوم پیمانه 80 میلی لیتر

ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری
    پنیر موزارلا رنده شده 50 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
    روغن مایع سرخ کردنی
    تصویر در دسترس نیست

کدو هویج و ذرت را با مقداری نمک و فلفل .پودر سیر و آویشن خوب مخلوط کنید در ظرفی آرد بکینگ پودر را الک کنید شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ماست و مخلوط بالا ..پنیر و تخم مرغ و جعفری را اضافه کنید همه مواد رو خوب مخلوط کنید
    2 تصویر این بخش در دسترس نیستمقداری روغن در تابه بریزید و یکطرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید سپس در ظرف مورد نظر قرار بدین و هر جور دوست دارید تزئین کنید.. من با سس تند خوردم خوشمزه بید:4:
    غذای ما اماده اس نوش جان
    راستی من و ارش هر کدوممون تونستیم فقط دو تا بخوریم سریع سیرمون کرد
    در هر پرس پفی سبزیجات:
    انرژی 337 کیلو کالری
    چربی 15/8گرم
    کربوهیدرات 37/7
    پروتئین 11/9

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، ملیکا، mahsa joon

• نخبه

این روزها فصل به هست و شربت این میوه که دارای خواص مفید زیادی هست ، نه تنها در تابستون می تونه یه نوشیدنی خنک و خوش عطر باشه بلکه خواص درمانی زیادی هم داره.

این جور چیزا رو باید برم از خونه مامان بیارم خودم از این کارا بلد نیستم حوصلم نمیشه ولی مامانم مربای به رو خیلی خوشمزه درست میکنه و به رو هم از شهر گیو(کوثر میاریم که یکی از بهترین محصولاتشون به هست و اصلا وسط میدون شهرشون هم مجسمه به دارن:4: به جون خودم راست میگم ما به زبان ترکی به (به )میگیم هیوا
    دستت درد نکنه ماهی جون به مامانم نشون میدم تاپیکو
    نمایش یا پنهان متنخیلی از غذاهایی که تو این تاپیکها درست کردین رو تو دفتر نوشتم وسعی میکنم توی فرصت مناسب درستشون کنم خب خرید کردن برای من سخته با بچه نمیشه با ارش هم میریم بیرون کلی خرید میکنیم می اییم بعد بازم میبینم واسه درست کردن یه غذاهایی یه چیز کوچیک کمه این میشه که گاهی بی خیال میشم.. تو این خونه جدید آشپزخونه ام خیلی کوچیکه و سختمه کلی ظرف کثیف میشه و همش هم نمیتونم عکس بگیرم واسه همین دو سه تا عکس میگیرم و میزارم باید ببخشید دیگه که نمیتونم به خوبی شما آشپزی کنم

3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane

• نخبه

نگفتی سبزیجات پخته بود یا نپخته؟ انگار نپخته ست

اره عزیزم نپخته هستش

نقل قول: farzane
    وایییییییییییییییییییییییییییییی آفلین آفلین مامان شیلین به به به خیلی خوشمزه و خوشگلن کاملا معلومه عزیزم عالییییییییییییییییییییییییییییییی هستن
    خسته نباشی

به پای آشپزی شما و مادرتون نمیرسه282

2 سپاس: ماهی، farzane

• هاچو هاچو

ماهی,
    زحمت کشیدی گلی خانوم :78: واسه تنوع خیلی خوب بود :46:
    نخبه,
    آفرین شیرین :105:

3 سپاس: نخبه، ماهی، farzane

• ماهی

پفی سبزیجات

به به.. :93: چقدر خوبه که از سبزیجات زیاد استفاده می کنی...باید امتحانش کنم... :78:
    این جور چیزا رو باید برم از خونه مامان بیارم خودم از این کارا بلد نیستم

والا شیرین جان! من چند وقته تصمیم گرفته م که کمتر از آذوقه مامان کش برم... :4: مخصوصا از وقتی می بینم باید برای بابا و پرستاری از اون زیاد وقت بگذاره...این بار اوله که خودم شربت به لیمو درست کردم. :5: بردم به مامانم نشون دادم گفت باید یه کم ترش ترش می کردی..ولی هب نظر خودم خوب بود.چند وقت پیشم مربای هویج درست کردم..یه خرده قبل ترش هم مارمالاد توت سیاه درست کردم.این کلاس شیرینی پزی فرنگی که رفتم یه خرده جزوه مزوه از بچه ها گرفتم.دارم امتحانشون می کنم...برای جمعیت کم سخت نیست.مامان من چون معمولا از محصولاتش به همه مون می ده باید تو ی حجم زیاد تر درست کنه که خب سخته..
    واسه تنوع خیلی خوب بود

ولی برای اس..ال بهتر بود :23: :9: :46:

• ماهی

خیلی از غذاهایی که تو این تاپیکها درست کردین رو تو دفتر نوشتم وسعی میکنم توی فرصت مناسب درستشون کنم خب خرید کردن برای من سخته با بچه نمیشه با ارش هم میریم بیرون کلی خرید میکنیم می اییم بعد بازم میبینم واسه درست کردن یه غذاهایی یه چیز کوچیک کمه این میشه که گاهی بی خیال میشم.. تو این خونه جدید آشپزخونه ام خیلی کوچیکه و سختمه کلی ظرف کثیف میشه و همش هم نمیتونم عکس بگیرم واسه همین دو سه تا عکس میگیرم و میزارم باید ببخشید دیگه که نمیتونم به خوبی شما آشپزی کنم

وای توجه نکرده بودم به این قسمت :38:
    خیلی خوشحالم که این تاپیک به درد می خوره.و چیزی فراتر از سرگرمی هست برای شما... :5:
    می دونم سخته.مخصوصا اوایل بچه داری تا آدم بیاد عادت کنه طول می کشه..کلا عکس گرفتن سخت ترین قسمت کاره :4: دستت درد نکنه که زحمت می کشی و شرکت می کنی.
    .من کلا عادت دارم زیادی توضیح می دم :4: شاید با عکسای کمتر هم خودم هم بقیه راحت تر باشن. :7: به هر حال ممنون شیرین جونم :11:

• 2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• farzane

ماهی,
    نخبه,

322 322
    1153 1153
    786 786
    :77: :77:
    1252 1252
    953 953
    921 921 957 957 1045 1045 904 904
    1244 1244

ماهی جونم کدبانو خانم خسته نباشی عزیزم :8: :6: :11:
    شیرین جونم کدبانو خانم با دنیز نانازی خاله خسته نباشی عزیزم :8: :6: :11:

کارتوووووووووووووون عالیهههههههههههههههههههههههه به به به چه کردین مرسیییییییییییییییییییی مرسیییییییییییییییییییی خواهر های گلم 1007 1015 1015

3 سپاس: نخبه، ماهی، هاچو هاچو

• نخبه

خیلی خوشحالم که این تاپیک به درد می خوره.و چیزی فراتر از سرگرمی هست برای شما...

هم تو این سایت و هم تو نی نی سایت یه تاپیک هست مربوط به اشپزی ولی اونجا عکس کمتر میزارن و یا فقط از اخر کار بعضیاشونم خیلی خوب توضیح میدن اونایی که خوشم بیاد و حس کنم با ذائقه من و خانوادم جور در میاد رو حتما توی دفتر مینویسم که بعدا فراموش نکنم و یا لااقل اسمش یادم نگه میدارم بعد تو گوگل سرچ میکنم
    نمایش یا پنهان متنمجله اشپزی هم میخرم خیلی دوست دارم ولی خب همیشه همه مواد برای اشپزی یکجا تو خونه ندارم این پفی سبزیجات هم از مجله آشپزی ساناز و سانیا یاد گرفتم خیلی هم خوش طعم بود.. دوست دارم غذاهای جدید تزئینهای جدید سفره آرایی یاد بگیرم که اماده کردنشون هم خیلی سخت نباشه تو سایتهای آشپزی زیاد وول میخورم اگه هم درست نکنم لااقل از دیدن اشپزی دیگرون لذت میبرم

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

وای توجه نکرده بودم به این قسمت :38:

:87:
    نمایش یا پنهان متن :4:

ولی برای اس..ال بهتر بود :23: :1: :46:

استدلال؟ :37:

1 سپاس: ماهی

• ماهی

نقل قول: farzane
    ماهی جونم کدبانو خانم خسته نباشی عزیزم

بوس :11: بوس :11: بوس :11:
    رو حتما توی دفتر مینویسم که بعدا فراموش نکنم

چه کار خوبی می کنی... :65: منم اون دستور مافین خانوم ستوده رو نوشتم خیلی نسبت به دستورهای مافین دیگه بهتر در می اومد..
    خبری ازش نیست.جاش خالیه :2:
    استدلال؟

جدی نشو که بهت نمی آد :32: برو دوباره اون چند خط آخر پست آموزش شربت رو بخون.اونجا گفتم برای چی خوبه :4:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• ماهی

حلوای به

نمایش یا پنهان متنببخشید که گیر دادم به ، بـــــــــــــــــــــه :83: مامانم میگه یک کیلو به خریدی باباشو سوزوندی :83:

این دستور مخصوص سر آشپز ماهی خانوم هستش.. :4: و از هیچ منبعی اقتباس نشده :15: ( فقط در مورد تزئینش از نت ایده گرفتم)

یادتون هست که موقع تهیه شربت به لیمو تفاله های حاصل از آبگیری به رو در یک کیسه گذاشتم و کنار شربت پخت...

مواد لازم:
    پوره ی به 500 گرم ( چون پوره در شهد شکر پخته شده بود دیگه شکر اضافه نکردم )
    آب یک پیمانه
    کره به میزان لازم ( 50 گرم)
    گلاب نصف پیمانه
    زعفران به میزان لازم
    آرد برنج 100 گرم

از هل و دیگر افزودنیهای معطر استفاده نکردم چون عطر به خودش خیلی محشره :1:

تصویر در دسترس نیست

طرز تهیه :

ابتدا آرد برنج رو کمی بو می دیم نه اونقدر که تغییر رنگ بده.فقط بوی خامی گرفته بشه بعد کره رو به میزان لازم اضافه می کنیم در حدی که کل آرد به کره آغشته بشه

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بعد پوره ی به رو اضافه می کنم و کمی تفت می دم

تصویر در دسترس نیست

آب و گلاب رو به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم

تصویر در دسترس نیست

زعفران رو اضافه و بازم هم می زنیم

تصویر در دسترس نیست

اونقدر که حلوا به روغن بیفته

تصویر در دسترس نیست

تا اینجا حلوای ما آماده ست..
    من مقداری از اون رو داغ داغ روی نون می کادو گذاشتم و برای ده دقیقه صبر کردم تا رطوبت حلوا به خرد نون بره و قابل رول شدن بشه

تصویر در دسترس نیست

کمی هم خلال پسته و بادام روی اون ریختم

تصویر در دسترس نیست

نون رو رول می کنیم و با یه چاقوی تیز برش میدیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حلوای ما آماده ست..مقوی خوشمزه و سالم :5:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: نخبه، بهونه، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، farzane، هاچو هاچو، ملیکا، gilas، mahsa joon

• نخبه

به به عجب حلوایی این یکی رو هم حتما سر فرصت که موادش رو داشتم امتحان میکنم 282 افرین ماهی گلی کدبانو
    اره واقعا جای ستوده جون خوش سلیقه خالیه چند تا از دستور غذاهای ایشون هم نوشتم توی دفترم دارم

3 سپاس: ماهی، بچه مثبت، farzane

• ماهی

به به عجب حلوایی این یکی رو هم حتما سر فرصت که موادش رو داشتم امتحان میکنم

مرسی...عطر خیلی خوبی داشت. :3:

2 سپاس: farzane، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: