ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ملیکا
مرسی قربونت برم خاله جون
maryamlondon1
ماهی
به پای شما که نمی رسه مامان مریمِ خوشگل!
بازم از این کارا بکنیا خاله جونم! باشه!
آخ جون..خیلی دوس دارم..
راستی مامان مریم من توی درست کردن فلافل یه مشکلی دارم و اون اینه که کمی خشک میشه..ساندویچای بیرون فلافلشون نرم تره..علتش چی می تونه باشه؟
هاچو هاچو
بسیار زیبا و خوش سلیقه است بابا جان
بهونه
یه سوال
farzane
ببین ماهی جون جونم چه کرده قرونت بشمممممممممممممممم
من الان خیلی عجله دارم فقط میگم مثل همیشه بیست بیستی آفرین خواهری مهربونم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییه عزیزم منم فردا میام شله زرد و حلوا رو میزارم ماهی جون جونم
اصلا حواسم نبود داداش وحید وقتی انداختیم خوردیم بعد عکسش رو دیدید فهمیدیم جای مناسبی نذاشتیم داداشیییییییییییییییییییییییییییییییی
خوف کسی حواسش نیست اگه نگی دیگه وحید
farzane
حلوا و شله زرد
فقط این چند روز خیلی سرم شلوغه یا نبودم یا اگر توو خونه بودم پای درسمو و اگرم پای نت بودم توو فیس بووک بودم
ببخشید دیکه اگه الان خوب توضیح ندادم یا از تمام مراحل عکس ندارم شرمنده عزیزم چند تا از عکس هامم که نیست خداروشکر
خوب اول طرز تهیه حلوا :
مواد لازم :
آرد 4 تا پیمانه
آب 8پیمانه
شکر در برابر هر پیمانه 1 برابر و نصفی
زعفران به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
کره 100 گرم
گلاب نصف پیمانه الی 1 پیمانه به مقدار دلبخواه
داداش بهونه ایی نیایی غلط املایی بگیری ها من دارم عجله ایی و تند تند انجام میدم
ببخشید اگه کمبودی یا غلط املایی یا مشکلی داره دوست های عزیزم
اول آرد را الک کرده
بعد آرد را سرخ میکنیم به مقدار دلبخواه
من خودم حلوای تیره دوست دارم و شک نکنید حلوا هر چی تیره تر باشه خیلی خیلی توو مزه اش فرق داره و خوشمزه تره و تا جایی که نسوزه به نظرم سرخ کنید الان این ماله منه اما همیشه از این تیره تر میکنم
فق دقت داشته باشین که نباید اصلا مزه ی سوخنگی بگیره اصلا نباید یک لحظه غافل بشین باید مداوم هم بزنید
و سپس که آرد سرخ شد دوباره از الک رد میکنیم
بعد روغن و کره را به آرد اضافه کرده و تفت میدهیم
حالا آب ، شکر ، گلاب ، هل ، و زعفران دم داده و کوبیده شده را همه را درون ظرفی دیگر خوب مخلوط کرده
بعد همه را درون ظرف آرد که با روغن کره داره تفت میخوره میریزیم
سپس ایقدر هم میزنیم و 1 ثانیه هم نباید غافل بشین تا خودش رو بپیره و نه خیلی خیلی سفت بشه نه شل خلاصه اینقدر هم میزنیر که دستتون کنده میشه و اون شب که هیچی تا چند روز از دست درد خوابتون نمیبره
به این شکل در میاد
▧ تصویر در دسترس نیست
نوش جان میریم سر بعدی فکرشو بکن توو یه روز این دوتارو بپزی چه شود
طرز تهیه شله زرد برای همه ی دوستای عزیزم و ماهی جونم که خواستن :
برنج نیم دانه 5 پیمانه
آب به مقدار لازم (یعنی باید طرفی که تووش میپزین تا سرش آب باشه)
و در شله زرد اصلا آبش نباید کم باشه بلکه گاهی احتیاج که اگه ظرف کوچیکه چند بار بین کار آب اضافه کرد
شکر در مقابل هر پیمانه برنج 1پیمانه نصفی شکر
زعفران به مقدار لازم
روغن یک پیمانه
گلاب به مقدار دلبخواه
طرز پخت
ابتدا یک روز الی دو روز برنج رو میزاریم درون ظرفی پر از آب تا خیس بخوره
بعد برنج رو میگذاریم تا چند ساعت الی نصف روز میپزه بین این زمان شکر را هم اضافه میکنیم تا کاملا برنج پخته و له شده و جا افتاده باشهو میچشیم اگر شکر کم بود اضافه کرده
سپس روغن را اضافه میکنیم و میگذاریم تا 1 ساعتی دوباره پخته شود
بعد زعفران دم شده و گلاب را اضافه کرده
و وقتی کاملا مخلوط شد سپس ظرف را خاموش کرده و نوش جان میفرمایید البته اینقدر خسته شدید که میخوابید ساعت 4 صبح
فقط یه چیزی این زعفرانش این بار کم شد و اصلا نباید بزارید کم رنگ بشه هر چه زعفران بیشتر بهتر
نمایش یا پنهان متن
من راستش این شله زرد و حلوا رو خودم یختم چون ما اون شب تا یاعت 5 صبح کار میکردیم و فداش هم برای پدرم خواستیم که یه مراسم بگیریم یعنی چندمین سالگرد فوتش رو داشتیم
maryamlondon1
راستی مامان مریم من توی درست کردن فلافل یه مشکلی دارم و اون اینه که کمی خشک میشه..ساندویچای بیرون فلافلشون نرم تره..علتش چی می تونه باشه؟
ماهی جون کمی بکینگ پودر اضافه کن .بعد خمیر نخود باید کمی شل باشه کمی اب بهش اضافه کن وقتی قالب میگیری مواد لیز بخوره بره تو روغن
بهونه
حالا اشکال نداره
خیالت راحت
نمایش یا پنهان متن
فرزون خدا رحمت کنه پدر عزیزتون
maryamlondon1
اما امروز میخواهم براتون ته چین سینه مرغ اموزش بدم امیدوارم خوشتان بیاد ..اما اول چند نکته را روشن کنم ..این ته چین سلیقه ای است بختنش اگه دوست دارید هویج بگذارید ویا سیب زمینی یا هر دو ..ویا کشمش میخواهید کشمش بگذارید یا زرشک یا هردو بستگی به ذائقه شما دارد .....
مواد لازم برای 4 نفر
برنج نیم کیلو
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی نیم کیلو
هویج نیم کیلو
زرشک مقداری
کشمش مقداری
رشته برنج به اندازه دلخواه تقریبا 250 گرم
بادام 200 گرم یا بیشتر یا کمتر
زعفران دم کرده مقداری
ادویه زرد چوبه نمک فلفل دارچین ولیمو عمانی کوبیده همه مواد به مقدار لازم اما دارچین ولیموکوبیده از هرکدام یک قاشق غذا خوری ..
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
ابندا پیاز سرخ میکنیم .میزاریم کنار
بعد به ترتیب سیب زمینی وهویج سرخ میکنیم میزارم تو ظرف که پیاز سرخ شده
.مرغ همراه با یک سر پیاز کوچک وادویه اب پز میکنیم وقتی سرد شد به اینصورت در میاریم
روری مواد سرخ شده اضافه میکنیم حالا تمام سر خ شده ها را رو اجاق میزاریم وادو یه ومخلفاتش به مواد اضافه میکنیم .رو حرارت ملایم تفت میدیم
. من رشته برنجی نداشتم به جاش رشته حلوا استفاده کردم به این صورت رشته سرخ کردم وقتی طلائی شد یک استکان اب اضافه کردم وگذشتم نرم بشه و ابش ته کشید...
..حالا میایم کشمش وزرشک وبادم باهم تفت میدیم وقت تفت دادید رشته را هم اضافه میکنیم وقاطی میکنیم میزاریم کنار به اینصورت ....
تا برنج پختم واب کش کردم یک کاسه کوچلو برنج سفید ودم نکشیده در اوردم وروش زعفران گذشتم وخوب بهم زدم
وبه کشمش وزرشک ورشته اضاقه کردم وکمی باز تفت دادم
..حالا میایم یک دو کفکیر برنج ته قابلمه میزاریم . یک لا ی برنج یک لای مواد مون اضافه میکنیم
برنج دم میکنیم ...
اگه دوست دارید کشمش وموادش هم به ان اضافه کنید وگه دوست ندارید بزارید ..پلوتون که آماده شد، توی یه دیس خوشگل بکشین وبا کشمش وزرشک و بقیه موادتون تزئینش کنین...
این هم ته چین سینه مرغ نوش جان
▧ تصویر در دسترس نیست
هر مشکلی یا سوال باشه من درخدمتم
ببخشید من وقتم نمیکنم غذا را تزین کنم .
میخواهم امیداوارم چیزی از نوشتهام دستگیرتون شده
[/center]
maryamlondon1
مواد لازم برا 4 نفر ..
ربع کیلو نخود
نبم کیلو گوشت
پیاز یک عدد
دو الی سه عدد گوجه متوسط
دارچین ولیمو عمانی از هر کدام یک قاشق غذا خوری .ادویه زرد چوبه نمک فلفل به اندازه
دلخواه ..دوقاشق رب گوجه ..
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه ابتدا نخود از شب قبل خیس کردیم همراه گوشت تو قابلمه میزاریم همراه یک عدد پیاز
صبر میکنیم تا کف گوشت بالا بیاد وبا قاشق خارج میکنیم تا غذا تمیز وخوشرنگ بشه.
بعد نخود وگوشت تو زود پز میزاریم خوب بپزه .. بعد از پخت گوشت ونخود اون وبا گوشت کوب خوب میکوبیم . عین گوشت دیزی.واب گوشت کنار میزاریم
. .. بعد پباز سرخ میکنیم
وگوشت ونخود له شده را به ان اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم
بعد ادویه ومخلفاتش ورب گوجه وگوجه خورد شده را به مواد اضافه میکنیم وخوب باهم تفت میدهیم
.بعد اب گوشت بهش اضافه میکنیم .وبه مدت نیم ساعت میزاریم خورشت مون جا
بیفته ....
خورشت ما اماده است وبابرنج وسبزی ودوغ نوش جون کنید
هاچو هاچو
آبجی فرزانه واقعا کارت درسته...خدا انشالله پدرتو رحمت کنه و ازت راضی باشه انشالله
نمایش یا پنهان متن
منو هم در غم خودت شریک بدون آبجیmaryamlondon1,
عاااااااالی بود مامی جان
ماهی
فرزانه عزیزم! خیلی خانومی...خیلی
عجب شله زرد و حلوایی
کارت عالی بود عزیزم..مرسی.
نمایش یا پنهان متن
ببخش که دیر رسیدم...این یکی دو روز حالم خوب نبودفرزانه جونم روح پدرت از داشتن دختر خانومی مثل تو شاد خواهد بود.باید دست مادرت رو بوسید که تنهایی دختر خانومی مثل تو پرورش داده..خسته نباشه و ایشالله سایه ش بالا سرت باشه
maryamlondon1,
مامان مریم! چه کردی؟
من از اون قیمه خوردم
اون ته چین هم باید خوشمزه باشه.من اگه بخوام درست کنم کشمش رو حذف می کنم.
مرسی مامان مریم.عالی بود
میخواهم امیداوارم چیزی از نوشتهام دستگیرتون شده
عاشق ادبیات شما هستم مامان مریم..جور دیگه ای حرف بزنی دوس ندارم
ماهی
5 بوفی
5 بوفی
50 بوفی
50 بوفی
50 بوفی
جمعا 160 بوفی
==============================
ملیکا,
30 بوفی ( دسر با تزئین زیبا)
55 بوفی
55 بوفی
جمعا 110 بوفی
55بوفی ( غذای محلی )
55 بوفی ( غذای محلی )
جمعا 110 بوفی
50 بوفی
55 بوفی
50 بوفی
جمعا 155 بوفی
نمایش یا پنهان متن
ضمن تشکر از همه ی شرکت کنندگان...تمرکز درست و حسابی ندارم اگر اشتباهی شده لطفا به من اطلاع بدیدfarzane
فرزانه عزیزم! خیلی خانومی...خیلی
عجب شله زرد و حلوایی
کارت عالی بود عزیزم..مرسی. .مرسی ..مرسی..
نمایش یا پنهان متن
ببخش که دیر رسیدم...این یکی دو روز حالم خوب نبود
عزیزمی ماهی جونم مرسی مرسی مهربونم
میسی میسی مهربونم قابل شمارو نداشت عزیزدلم
بازم یه دنیا تشکر خواهری عزیز کدبانوی خودم
خواهش میکنم درکت میکنم آدم گاهی کار داره گاهی سرش شلوغه گاهی هم دلایل شخصی و حوصله نداره و غمکین و بی حوصله و هزار تا ، و ، های دیگه درکت میکنم عزیزم
ممنون عزیزم ممنونم قربونت بشم خواهری مهربونم یه دنیا تشکر بابت این همه لطف و خوبی دلگرمی و حرف های زیبات عزیزم خیلی لطف داری
الهی عزیزم نبینم غمتو خواهری جونم
درکت میکنم منم غم دارم
مرسییییییییییییییییییییی بابت این تاپیک خوب و مدیریت خوبت و امتیاز ها ممنونم عزیزم کدبانو خانوم خسته نباشی
نمایش یا پنهان متن
منو هم در غم خودت شریک بدون آبجی
مرسی داداش مهدی ممنون داداشی عزیز ممنونم
maryamlondon1,
عالیه مامان مریم خیلی خوشمزه و عالییییییییییییییییی هستم مریم جونم مامانی مهربون و کدبانو
عالی بودن ممنون خسته نباشی مامانی
بهونه,
میسی میسی داداش بهونه ایی ممنونم داداش وحید گل مرسی
از همه ممنونم همه ی دوست های گل و عزیزم خسته نباشید و سپاس فراوان به خاطر این همه لطفی که دارید الهی همیشه شاد وسلامت و موفق باشید و غم نداشته باشید
ژنرال
ماهی خانوم هم که دیگه پیش کسوتن
بچه مثبت
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
farzane
میسی میسی ژنرال عزیز
بچه مثبت,
میسی میسی داداش مثبت
Ahora Quien
وای آره ... این غذارو توی مسجد فنلاند تو هلسینکی یه شب درست کرده بودن ... خیلی هم خوش مزست .... مرسی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→