₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8666 بازدید، 114 پست، نویسنده: ماهی

• ملیکا

ماهی,
    مرسی قربونت برم خاله جون :11: :6:

2 سپاس: maryamlondon1، farzane

• maryamlondon1

ماهی قرمزه کدبانوی سایت چه کارای میکنه :93: من هم دوجور غذا عربی کمی سخت پختم وعکسش تو دوربین سیو کردم منتها وقت نمیکنم تاپیک کنم :2: انشالله روزهای اینده سرم کمی خلوت شد تاپیکش میکنم :11: با تشکر از شیرین عزیز اشبز با سلیقه :11: وبقیه بچه ها که زحمت میکشند وتواین تاپیک شرکت میکنند :11:
    3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1
    ماهی قرمزه کدبانوی سایت چه کارای میکنه

به پای شما که نمی رسه مامان مریمِ خوشگل! :11:
    نقل قول: ملیکا
    مرسی قربونت برم خاله جون

بازم از این کارا بکنیا خاله جونم! باشه! 1153
    من هم دوجور غذا عربی کمی سخت پختم وعکسش تو دوربین سیو کردم

آخ جون..خیلی دوس دارم.. :93: منتظریم:93:
    راستی مامان مریم من توی درست کردن فلافل یه مشکلی دارم و اون اینه که کمی خشک میشه..ساندویچای بیرون فلافلشون نرم تره..علتش چی می تونه باشه؟ :9:

2 سپاس: farzane، maryamlondon1

• هاچو هاچو

ملیکا,
    بسیار زیبا و خوش سلیقه است بابا جان :78:

1 سپاس: farzane

• بهونه

نقل قول: ماهی
    کیسه فریزر 2 عدد

یه سوال:4: حالا اگه کیسه فریزر نباشه چی میشه:23:

• farzane

واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییی به به به :93:

ببین ماهی جون جونم چه کرده قرونت بشمممممممممممممممم 1153 کدبانو جونم آفرین عزیزم
    من الان خیلی عجله دارم فقط میگم مثل همیشه بیست بیستی آفرین خواهری مهربونم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییه عزیزم منم فردا میام شله زرد و حلوا رو میزارم ماهی جون جونم :8: :6: :11:

678 داداش بهونه ایی :23: :23:
    اصلا حواسم نبود داداش وحید وقتی انداختیم خوردیم بعد عکسش رو دیدید فهمیدیم جای مناسبی نذاشتیم داداشیییییییییییییییییییییییییییییییی 315 314

خوف کسی حواسش نیست اگه نگی دیگه وحید 824 823
    826

1 سپاس: بهونه

• farzane

سلام ماهی جونم من آمدم با قولی که دادم عزیزم :8: :6: :11:

حلوا و شله زرد

فقط این چند روز خیلی سرم شلوغه یا نبودم یا اگر توو خونه بودم پای درسمو و اگرم پای نت بودم توو فیس بووک بودم 678 806

824 826 827 825 823
    1153
    ببخشید دیکه اگه الان خوب توضیح ندادم یا از تمام مراحل عکس ندارم شرمنده عزیزم چند تا از عکس هامم که نیست خداروشکر 678 من نمیدونم گوشیم جن داره یا مشکل از منو گوشیمه چون من حوصله ندارم از دوربینم استفاده کنم دوربینم همیشه توو کیفمه از خودم عکس میندازم با گوشیم هم این مدت فقط عکس های مربوط به این قسمت رو انداختم ماهی جون جونم

خوب اول طرز تهیه حلوا :

مواد لازم :

آرد 4 تا پیمانه
    آب 8پیمانه
    شکر در برابر هر پیمانه 1 برابر و نصفی
    زعفران به مقدار لازم
    هل به مقدار لازم
    کره 100 گرم
    گلاب نصف پیمانه الی 1 پیمانه به مقدار دلبخواه

داداش بهونه ایی نیایی غلط املایی بگیری ها من دارم عجله ایی و تند تند انجام میدم 678
    ببخشید اگه کمبودی یا غلط املایی یا مشکلی داره دوست های عزیزم 824

اول آرد را الک کرده

بعد آرد را سرخ میکنیم به مقدار دلبخواه
    من خودم حلوای تیره دوست دارم و شک نکنید حلوا هر چی تیره تر باشه خیلی خیلی توو مزه اش فرق داره و خوشمزه تره و تا جایی که نسوزه به نظرم سرخ کنید الان این ماله منه اما همیشه از این تیره تر میکنم
    فق دقت داشته باشین که نباید اصلا مزه ی سوخنگی بگیره اصلا نباید یک لحظه غافل بشین باید مداوم هم بزنید

و سپس که آرد سرخ شد دوباره از الک رد میکنیم

بعد روغن و کره را به آرد اضافه کرده و تفت میدهیم

حالا آب ، شکر ، گلاب ، هل ، و زعفران دم داده و کوبیده شده را همه را درون ظرفی دیگر خوب مخلوط کرده

بعد همه را درون ظرف آرد که با روغن کره داره تفت میخوره میریزیم

سپس ایقدر هم میزنیم و 1 ثانیه هم نباید غافل بشین تا خودش رو بپیره و نه خیلی خیلی سفت بشه نه شل خلاصه اینقدر هم میزنیر که دستتون کنده میشه و اون شب که هیچی تا چند روز از دست درد خوابتون نمیبره 678
    به این شکل در میاد

نوش جان میریم سر بعدی فکرشو بکن توو یه روز این دوتارو بپزی چه شود

طرز تهیه شله زرد برای همه ی دوستای عزیزم و ماهی جونم که خواستن :

برنج نیم دانه 5 پیمانه
    آب به مقدار لازم (یعنی باید طرفی که تووش میپزین تا سرش آب باشه)
    و در شله زرد اصلا آبش نباید کم باشه بلکه گاهی احتیاج که اگه ظرف کوچیکه چند بار بین کار آب اضافه کرد
    شکر در مقابل هر پیمانه برنج 1پیمانه نصفی شکر
    زعفران به مقدار لازم
    روغن یک پیمانه
    گلاب به مقدار دلبخواه

طرز پخت
    ابتدا یک روز الی دو روز برنج رو میزاریم درون ظرفی پر از آب تا خیس بخوره
    بعد برنج رو میگذاریم تا چند ساعت الی نصف روز میپزه بین این زمان شکر را هم اضافه میکنیم تا کاملا برنج پخته و له شده و جا افتاده باشهو میچشیم اگر شکر کم بود اضافه کرده

سپس روغن را اضافه میکنیم و میگذاریم تا 1 ساعتی دوباره پخته شود

بعد زعفران دم شده و گلاب را اضافه کرده

و وقتی کاملا مخلوط شد سپس ظرف را خاموش کرده و نوش جان میفرمایید البته اینقدر خسته شدید که میخوابید ساعت 4 صبح 678

فقط یه چیزی این زعفرانش این بار کم شد و اصلا نباید بزارید کم رنگ بشه هر چه زعفران بیشتر بهتر 678 من خیلی ریختم اما چون زیاد بود و دفعه ی اولم بود جمعیتی درست میکردم اینجوری شد :9:

نمایش یا پنهان متن
    من راستش این شله زرد و حلوا رو خودم یختم چون ما اون شب تا یاعت 5 صبح کار میکردیم و فداش هم برای پدرم خواستیم که یه مراسم بگیریم یعنی چندمین سالگرد فوتش رو داشتیم :2: :17: و مامان هم پا به پای من داشت کارای دیگه مراسم فرداشو میکرد البته توو خونه ی خودمون بود و فقط فامیل های نزدیک چون میگم چندین سالگردش بود و خیلی ساله که میگذره 685 اما ما هر سال با وجود گذشت این همه سال هنوز سالگرد هاشو میگیریم خیلی دوسش دارم هر پانیه و همیشه به یادشم و عذاب میکشم از نبودنش من کلاس پنجم بودم که رفت و الان دانشجو هستم اونو ندارم 790

9 سپاس: ماهی، maryamlondon1، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، ژنرال، gilas، نخبه، mahsa joon

• maryamlondon1

راستی مامان مریم من توی درست کردن فلافل یه مشکلی دارم و اون اینه که کمی خشک میشه..ساندویچای بیرون فلافلشون نرم تره..علتش چی می تونه باشه؟

ماهی جون کمی بکینگ پودر اضافه کن .بعد خمیر نخود باید کمی شل باشه کمی اب بهش اضافه کن وقتی قالب میگیری مواد لیز بخوره بره تو روغن :11: اگه ملاحضه میکنی فلافل بیرون فقط ظاهرشون طلائی شده مغز فلافلشون هنوز خمیره ...

3 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، farzane

• بهونه

نقل قول: farzane
    اصلا حواسم نبود داداش وحید وقتی انداختیم خوردیم بعد عکسش رو دیدید فهمیدیم جای مناسبی نذاشتیم داداشیییییییییییییییییییییییییییییییی

حالا اشکال نداره :4:
    داداش بهونه ایی نیایی غلط املایی بگیری ها من دارم عجله ایی و تند تند انجام میدم

خیالت راحت :83:
    نمایش یا پنهان متن
    اما ما هر سال با وجود گذشت این همه سال هنوز سالگرد هاشو میگیریم خیلی دوسش دارم هر پانیه و همیشه به یادشم و عذاب میکشم از نبودنش من کلاس پنجم بودم که رفت و الان دانشجو هستم اونو ندارم

فرزون خدا رحمت کنه پدر عزیزتون :48: :2:

• maryamlondon1

اما امروز میخواهم براتون ته چین سینه مرغ اموزش بدم امیدوارم خوشتان بیاد ..اما اول چند نکته را روشن کنم ..این ته چین سلیقه ای است بختنش اگه دوست دارید هویج بگذارید ویا سیب زمینی یا هر دو ..ویا کشمش میخواهید کشمش بگذارید یا زرشک یا هردو بستگی به ذائقه شما دارد .....

مواد لازم برای 4 نفر

برنج نیم کیلو

سینه مرغ یک عدد

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی نیم کیلو

هویج نیم کیلو

زرشک مقداری

کشمش مقداری

رشته برنج به اندازه دلخواه تقریبا 250 گرم

بادام 200 گرم یا بیشتر یا کمتر

زعفران دم کرده مقداری

ادویه زرد چوبه نمک فلفل دارچین ولیمو عمانی کوبیده همه مواد به مقدار لازم اما دارچین ولیموکوبیده از هرکدام یک قاشق غذا خوری ..

[center] تصویر در دسترس نیست

ابندا پیاز سرخ میکنیم .میزاریم کنار

بعد به ترتیب سیب زمینی وهویج سرخ میکنیم میزارم تو ظرف که پیاز سرخ شده

.مرغ همراه با یک سر پیاز کوچک وادویه اب پز میکنیم وقتی سرد شد به اینصورت در میاریم

تصویر در دسترس نیست

روری مواد سرخ شده اضافه میکنیم حالا تمام سر خ شده ها را رو اجاق میزاریم وادو یه ومخلفاتش به مواد اضافه میکنیم .رو حرارت ملایم تفت میدیم

تصویر در دسترس نیست

. من رشته برنجی نداشتم به جاش رشته حلوا استفاده کردم به این صورت رشته سرخ کردم وقتی طلائی شد یک استکان اب اضافه کردم وگذشتم نرم بشه و ابش ته کشید...

تصویر در دسترس نیست

..حالا میایم کشمش وزرشک وبادم باهم تفت میدیم وقت تفت دادید رشته را هم اضافه میکنیم وقاطی میکنیم میزاریم کنار به اینصورت ....

تصویر در دسترس نیست

تا برنج پختم واب کش کردم یک کاسه کوچلو برنج سفید ودم نکشیده در اوردم وروش زعفران گذشتم وخوب بهم زدم

تصویر در دسترس نیست

وبه کشمش وزرشک ورشته اضاقه کردم وکمی باز تفت دادم

تصویر در دسترس نیست

..حالا میایم یک دو کفکیر برنج ته قابلمه میزاریم . یک لا ی برنج یک لای مواد مون اضافه میکنیم

تصویر در دسترس نیست

برنج دم میکنیم ...

تصویر در دسترس نیست

اگه دوست دارید کشمش وموادش هم به ان اضافه کنید وگه دوست ندارید بزارید ..پلوتون که آماده شد، توی یه دیس خوشگل بکشین وبا کشمش وزرشک و بقیه موادتون تزئینش کنین...

این هم ته چین سینه مرغ نوش جان :11:

تصویر در دسترس نیست
    هر مشکلی یا سوال باشه من درخدمتم :84: درضمن

ببخشید من وقتم نمیکنم غذا را تزین کنم . :9: به خاطر ادبیات وانشاء درهم برهم پوزش

میخواهم امیداوارم چیزی از نوشتهام دستگیرتون شده :11:

[/center]

9 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، بهونه، farzane، ماهی، ژنرال، gilas، نخبه، mahsa joon

• maryamlondon1

شیعیان عراق مانند شیعیان ایران در مراسم عزاداری سیدالشهدا قیمه معروفی می‌پزند که به آن قیمه نجفی می‌گویند.وبین زوار ابا عبدالله توزیع میکنند که که مزه ان با سایر شهرهای عراق تفاوت داره امروز این قیمه را اموزش میدم ..وتقدیم میکنم به کربلای ارش :6:

مواد لازم برا 4 نفر ..

ربع کیلو نخود

نبم کیلو گوشت

پیاز یک عدد

دو الی سه عدد گوجه متوسط

دارچین ولیمو عمانی از هر کدام یک قاشق غذا خوری .ادویه زرد چوبه نمک فلفل به اندازه

دلخواه ..دوقاشق رب گوجه ..

[center] تصویر در دسترس نیست

طرز تهیه ابتدا نخود از شب قبل خیس کردیم همراه گوشت تو قابلمه میزاریم همراه یک عدد پیاز

تصویر در دسترس نیست

صبر میکنیم تا کف گوشت بالا بیاد وبا قاشق خارج میکنیم تا غذا تمیز وخوشرنگ بشه. :1:

تصویر در دسترس نیست

بعد نخود وگوشت تو زود پز میزاریم خوب بپزه .. بعد از پخت گوشت ونخود اون وبا گوشت کوب خوب میکوبیم . عین گوشت دیزی.واب گوشت کنار میزاریم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

. .. بعد پباز سرخ میکنیم

تصویر در دسترس نیست

وگوشت ونخود له شده را به ان اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم

بعد ادویه ومخلفاتش ورب گوجه وگوجه خورد شده را به مواد اضافه میکنیم وخوب باهم تفت میدهیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

.بعد اب گوشت بهش اضافه میکنیم .وبه مدت نیم ساعت میزاریم خورشت مون جا

بیفته ....

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

خورشت ما اماده است وبابرنج وسبزی ودوغ نوش جون کنید :11:

3 تصویر این بخش در دسترس نیست
    [/center]

9 سپاس: هاچو هاچو، بهونه، ماهی، ژنرال، gilas، farzane، بچه مثبت، نخبه، mahsa joon

• هاچو هاچو

farzane,
    آبجی فرزانه واقعا کارت درسته...خدا انشالله پدرتو رحمت کنه و ازت راضی باشه انشالله :48:
    نمایش یا پنهان متنمنو هم در غم خودت شریک بدون آبجی :2:

maryamlondon1,
    عاااااااالی بود مامی جان :78:

3 سپاس: maryamlondon1، farzane، ماهی

• ماهی

سلام ماهی جونم من آمدم با قولی که دادم عزیزم

فرزانه عزیزم! خیلی خانومی...خیلی :6:
    عجب شله زرد و حلوایی :93:
    کارت عالی بود عزیزم..مرسی.:11: .مرسی:11: ..مرسی.. :11:
    نمایش یا پنهان متنببخش که دیر رسیدم...این یکی دو روز حالم خوب نبود :1:

اما ما هر سال با وجود گذشت این همه سال هنوز سالگرد هاشو میگیریم خیلی دوسش دارم هر پانیه و همیشه به یادشم و عذاب میکشم از نبودنش من کلاس پنجم بودم که

فرزانه جونم روح پدرت از داشتن دختر خانومی مثل تو شاد خواهد بود.باید دست مادرت رو بوسید که تنهایی دختر خانومی مثل تو پرورش داده..خسته نباشه و ایشالله سایه ش بالا سرت باشه :8:خیلی از جوونا هستن که با وجود پدر و مادر بالای سرشون بلدنیستن دماغشونو بالا بکشن.تو باید به خودت افتخار کنی و نباید غصه بخوری .همه ی آدما به یه شکلی توی دلشون یه چیزی شبیه غم هست...منم غم دارم.یه غم نهفته447

maryamlondon1,
    مامان مریم! چه کردی؟ :6:
    من از اون قیمه خوردم :93: مادر شوهر خواهرم خرمشهری هستن.اونا خورشت قیمه شونو همین جوری درست می کنن..:93: فامیلاشون وقتی نذری دارن برامون می فرستن....:93:من خیلی دوس دارم.:93:
    اون ته چین هم باید خوشمزه باشه.من اگه بخوام درست کنم کشمش رو حذف می کنم.
    مرسی مامان مریم.عالی بود :6: فقط ببخشید که دیر دیدم..حالم مساعد نبود :2:

به خاطر ادبیات وانشاء درهم برهم پوزش

میخواهم امیداوارم چیزی از نوشتهام دستگیرتون شده

عاشق ادبیات شما هستم مامان مریم..جور دیگه ای حرف بزنی دوس ندارم :6:

5 سپاس: هاچو هاچو، gilas، farzane، ژنرال، maryamlondon1

• ماهی

از همه ی دوستان ، شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان سپاسگزارم :8:
    نقل قول: نخبه
    ماهی جون حلوای هویج که در دور دهم اموزش دادین رو درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون اینم عکس حلوای هویج من

5 بوفی

ژله خرده شیشه

5 بوفی

کوبیده مرغ چوبی

50 بوفی

پفی سبزیجات

50 بوفی

کوکو سیب زمینی شکم پر

50 بوفی

جمعا 160 بوفی
    ==============================
    ملیکا,

30 بوفی ( دسر با تزئین زیبا)

حلوا

55 بوفی

شله زرد

55 بوفی

جمعا 110 بوفی

ته چین سینه مرغ

55بوفی ( غذای محلی )

قیمه

55 بوفی ( غذای محلی )

جمعا 110 بوفی

شربت به لیمو

50 بوفی

حلوای به

55 بوفی

کباب تابه ای

50 بوفی

جمعا 155 بوفی

نمایش یا پنهان متنضمن تشکر از همه ی شرکت کنندگان...تمرکز درست و حسابی ندارم اگر اشتباهی شده لطفا به من اطلاع بدید :3:

11 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، arash52، farzane، Kishe Mehr، بچه مثبت، بندری، نخبه، maryamlondon1

• farzane

فرزانه عزیزم! خیلی خانومی...خیلی
    عجب شله زرد و حلوایی
    کارت عالی بود عزیزم..مرسی. .مرسی ..مرسی..
    نمایش یا پنهان متن
    ببخش که دیر رسیدم...این یکی دو روز حالم خوب نبود

عزیزمی ماهی جونم مرسی مرسی مهربونم :8: :6: :11:
    میسی میسی مهربونم قابل شمارو نداشت عزیزدلم 282
    بازم یه دنیا تشکر خواهری عزیز کدبانوی خودم 786 1153

خواهش میکنم درکت میکنم آدم گاهی کار داره گاهی سرش شلوغه گاهی هم دلایل شخصی و حوصله نداره و غمکین و بی حوصله و هزار تا ، و ، های دیگه درکت میکنم عزیزم 1024

فرزانه جونم روح پدرت از داشتن دختر خانومی مثل تو شاد خواهد بود.باید دست مادرت رو بوسید که تنهایی دختر خانومی مثل تو پرورش داده..خسته نباشه و ایشالله سایه ش بالا سرت باشه خیلی از جوونا هستن که با وجود پدر و مادر بالای سرشون بلدنیستن دماغشونو بالا بکشن.تو باید به خودت افتخار کنی و نباید غصه بخوری .همه ی آدما به یه شکلی توی دلشون یه چیزی شبیه غم هست...منم غم دارم.یه غم نهفته

ممنون عزیزم ممنونم قربونت بشم خواهری مهربونم یه دنیا تشکر بابت این همه لطف و خوبی دلگرمی و حرف های زیبات عزیزم خیلی لطف داری 671
    :8: :6: :11:

الهی عزیزم نبینم غمتو خواهری جونم 630
    درکت میکنم منم غم دارم 790

مرسییییییییییییییییییییی بابت این تاپیک خوب و مدیریت خوبت و امتیاز ها ممنونم عزیزم کدبانو خانوم خسته نباشی 825 827 826

نقل قول: هاچو هاچو
    آبجی فرزانه واقعا کارت درسته...خدا انشالله پدرتو رحمت کنه و ازت راضی باشه انشالله
    نمایش یا پنهان متن
    منو هم در غم خودت شریک بدون آبجی

مرسی داداش مهدی ممنون داداشی عزیز ممنونم 825 827 826

maryamlondon1,

:93: واااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییی :93:
    عالیه مامان مریم خیلی خوشمزه و عالییییییییییییییییی هستم مریم جونم مامانی مهربون و کدبانو 953 957 1010 1244 1015 979 826 827 825
    عالی بودن ممنون خسته نباشی مامانی :8: :6: :11:

بهونه,

میسی میسی داداش بهونه ایی ممنونم داداش وحید گل مرسی 826 827 825

از همه ممنونم همه ی دوست های گل و عزیزم خسته نباشید و سپاس فراوان به خاطر این همه لطفی که دارید الهی همیشه شاد وسلامت و موفق باشید و غم نداشته باشید 1007 1189

4 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، maryamlondon1، ماهی

• ژنرال

به به آفرین به ملکیا خانوم و فرزانه خانوم :39:

ماهی خانوم هم که دیگه پیش کسوتن :24:

5 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، farzane، maryamlondon1، ماهی

• بچه مثبت

ماهی خانوم، آبجی مریم، ننه فندق، فرزانه و ملیکای عزیز عالی بود
    امتیازها واریز شد d

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: هاچو هاچو، gilas، farzane، ماهی

• هاچو هاچو

مبارک همشون باشه...زحمت کشیدین واقعا :77:
    3 سپاس: farzane، maryamlondon1، ماهی

• farzane

ژنرال,

میسی میسی ژنرال عزیز 282 محسن جان ممنون 1189

بچه مثبت,

میسی میسی داداش مثبت 282 ممنون دستتون درد نکنه داداش امین عزیز 1189

3 سپاس: maryamlondon1، ماهی، هاچو هاچو

• Ahora Quien

شیعیان عراق مانند شیعیان ایران در مراسم عزاداری سیدالشهدا قیمه معروفی می‌پزند که به آن قیمه نجفی می‌گویند.وبین زوار ابا عبدالله توزیع میکنند که که مزه ان با سایر شهرهای عراق تفاوت داره امروز این قیمه را اموزش میدم ..وتقدیم میکنم به کربلای ارش

وای آره ... این غذارو توی مسجد فنلاند تو هلسینکی یه شب درست کرده بودن ... خیلی‌ هم خوش مزست .... مرسی‌ :93:

4 سپاس: maryamlondon1، farzane، ماهی، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: