ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
مرسی مامان مریم کدبانو خسته نباشی حتما اون ته چیم مرغ رو امتحان میکنم من غذاهایی که شیرین باشن رو دوست دارم حس میکنم که غذای شیرینی باشه برم اینم بنویسم تو دفترم
maryamlondon1
ته چین مرغ وقیمه نجفی
نوش جون
اره اگه زرشک دوست داری زرشگ بزار .من کشمش دوست دارم بچه ها 50 /50 کشمش ویا زرشگ دوست دارند من هر دو میزارم
فدای تو فرحناز جونم
نوش جون امیدوارم درست کنی
ماهی خانوم هم که دیگه پیش کسوتن
دست درد نکنه محسن ژنرال مدیر خان من برگ چغندرم
ممنون امین جان
نوش جون مال حسینه ونذری چون به نام امام حسین مزه ای دیگه داره
maryamlondon1
مرسی مامان مریم کدبانو خسته نباشی حتما اون ته چیم مرغ رو امتحان میکنم من غذاهایی که شیرین باشن رو دوست دارم حس میکنم که غذای شیرینی باشه برم اینم بنویسم تو دفترم
قربونت برم ته چین مرغ زحمتش زیاده ولی خوشمزه است .من هم کشمش دوست دارم
mahsa joon
مامان مريم جونم عاشقتم ..
نخبه,
شيرين جون با اين غذاهايي كه درست كردي دلم آب شد
نخبه
بال مرغ به اندازه ته قابلمه تان
پیاز
ابلیمو
نمک و فلفل (من ادویه مرغ هم زدم)
زعفران دم کرده
من کنجد هم ریختم میتونید بریزید میتونید نریزید
همه این مواد رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم دو سه ساعت تو یخچال بمونه حالا کمتر هم شد اکشال نداره من یه ساعت گذاشتم موند طوری هم نشد
برنجمون رو ابکش میکنیم ته قابلمه روغن میریزیم بالها رو میچینیم و سپس ارام ارام برنج رو اضافه میکنیم میتونید روی بال رو برنج زعفرونی وبقیه رو برنج سفید بریزید که ما وقت این قرتی بازیها رو نداشتیم همون برنج سفید ریختیم
در اخر هم کمی روغن یا کره روی برنج میریزیم و میگذاریم روی حرارت کم تا بپزه و بیاورید و قورت بدهید نوش جان
نیدونم چرا همه بالها به برنج نچسبید ولی بازم اکشال نداره مهم اینه که خوشمزه بید
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
نخبه
باشه
مواد لازم :
سیب زمینی
زعفران اگه ندارید یا حال دم کردن ندارید زردچوبه مقدار کمی.. منم وقت قر و فر زعفران دم کردن نداشتم کمی زردچوبه ریختم ولی عالی بود طعمش
جدیدا زدم تو خط ته دیگ و این صحبتا
سیب زمینی رو رنده میکنید بعد تو ابکش میگیرید زیر اب تا نشاسته اش بره بعد که ابش کاملا رفت کمی زعفران یا زردچوبه و نمک میریزیم توش و بعد تو ماهی تابه روغن میریزیدوقتی گرم شد سیب زمینی رو ته ظرف پهن میکنیم و برنج که ابکش کرده ایم رو روی اون میریزیم و در اخر کمی روغن یا کره روی برنج اضافه میکنیم درب ظرف را میبندیم و میگذاریم بپزد بعد هم طبق معمول قورت میدهیم نوش جان
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
mahsa joon
من ته ديگ ميخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
ژنرال
تازه بعد از 2ماه این پستو الان دیدم
شما شاخه نباتی مامان
اشتباه لُپی بوده... منتها لُپِش یه کم گُنده بوده
نخبه
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
برنج 4 پیمانه
ماست 1 استکان (ماست چکیده یا لااقل بزارید اب ماستتون بره)
زرشک یا کشمش
گردو
نمک و فلفل سیاه
برنج رو ابکشی میکنیم
تخم مرغ و ماست و اب زعفران رو با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید
اگه بخاهید زرشک بریزید باید زرشک رو بشویید و با شکر و کمی نمک تو روغن تفت بدین خب من زرشک نریختم ترش دوس ندارم
2/3 برنج را با موادی که اماده کردیم مخلوط میکنیم کف ظرف مورد نظرمون رو چرب میکنیم و برنج رو کفش پهن میکنیم بعد هم مرغها رو که ریش ریش شده رو روی برنج میریزیم و کشمش و گردو هم اضافه میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد دوباره یه لایه دیگه برنج زعفرانی میکشیم و دوباره مرغ و کشمش و گردو و در اخر هم برنج سفیدی که نگه داشتیم رو روی موادمون میریزیم و کمی فشار میدیم بعد در ظرف رو بگذارید تا بپزه من توی پلوپز میپزم ولی اگه میخاهید تو فر بپزید در ظرف رو ببندید معمولا ظرف پیرکش هستش و یا با فویل بپوشونید و روی فویل هم چند تا سوراخ ایجاد کنید و توی طبقه وسط فر 180 درجه یا کمتر بزارید بپزهتا دو ساعت وقتی برشته شد یعنی ته چین اماده قورت دادن بیده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
هاچو هاچو
آفرین شیرین
مامانم داره به سلامتی میره مکه باز دوران گرسنگی شروع میشه
نخبه
به سلامتی ان شالله قسمت خودتون باشه
دوران گرسنگی ؟ تو ؟ با اون دست پخت که من ازت دیدم تو گرسنه نمی مونی.. بعد هم خب بگو یه سری غذا بپزه بزاره تو فریزر شما فقط گرمش کن و در ضمن خاهرتم که هست بگو اون بپزونه..
zrnznn
شیرین جون عکساشو ندارییییییییییییییییییییی؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→