₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8666 بازدید، 114 پست، نویسنده: ماهی

• farzane

نقل قول: ماهی
    آخ جون شله زرد. .من تا حالا خودم درست نکردم. .تو رو خدا اونو هم بذار!!!

عزیزمییییییییییییییییییییییی ماهی جون جونممممممممممممم 1153

:93: منم شله زرد خیلی دوس دارم خواهری مهربونم آخ جون آخ جون چشم چشم اونم میزارم هولاااااااااااااااااااا حتما :93:

من شله زرد و حلوا هارو به اندازه ی شیرین جات دوست دارم به خاطر همین زیاد درست میکنم :9:

خیلی راحت و خوشمزه هستن چشم ماهی جون جونم :8: :6: :11:

3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، حورا

• ملیکا

ژله دوس دارم.. :5:

این آخرین شاهکارمو :24: تقدیم میکنم به شما :9:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنالبته ببخشید که دور ظرف کثیفه سفت بود نمیشدتمیزش کرد تزیینشم زشت شد چون اسمارتیزا رو ژله سرسره باری میکردن :9:

7 سپاس: بچه مثبت، farzane، هاچو هاچو، ماهی، نخبه، gilas، حورا

• farzane

ملیکا,

:93: چه خوشملهههههههههههههههههههههههههههههههههههه :93:

:82: منم ژله خیلی خیلی دوست دارمممممممممممممممممممممممممممممم :82:

میسی میسی آفلین آفلین ملیکا جونم خیلی خوشمله عزیزدلممممممم :8: :6: :11:

4 سپاس: ملیکا، هاچو هاچو، ماهی، حورا

• ملیکا

farzane,
    فرزانه جونم مرسی عزیزدلم :11: :6:

4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane، حورا

• هاچو هاچو

از دست تو چی بگم؟

:4: یه چیزی بگو :65:
    دفعه بعد حواسم هست توی عکسا بیفتن :10:

:4: لطف میکنی واقعا...من فک کردم ممنوع التصویر شدن :38:

3 سپاس: ماهی، farzane، حورا

• ماهی

نقل قول: farzane
    خیلی راحت و خوشمزه هستن

آسونه ولی حلوا ها و شیرین جات ایران علیرغم آسونی شون قلق دارن.مثلا میزان غلظت میزان جوشیدن میزان شل و سفتی و این چیزا باید توشون رعایت شه...عادت داریم شله زردو همیشه برامون می آرن در خونه :83: برا همین هیچ وقت درست نکردیم.من همیشه فکر می کنم شله زدر توی حجم بالا خوب میشه...کلا بعضی غذاهای ایرانی اینطوری هستن....به هر حال منتظر می مونیم :82:
    نقل قول: ملیکا
    این آخرین شاهکارمو تقدیم میکنم به شما

به به ..ملیکا جون..چه خوشگله :78: اون سه تا وسطی هم ژله ست؟ چه خوشگله.. :93:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یه چیزی بگو

حرفم نمی آد804
    نقل قول: هاچو هاچو
    من فک کردم ممنوع التصویر شدن

یه کمی تغییر دکوراسیون دادم...:62: از اونجا برشون داشتم:62: حالا باز باید بیارمشون..:62: از دست تو :62: :4:

5 سپاس: نخبه، farzane، هاچو هاچو، ملیکا، حورا

• نخبه

یه کمی تغییر دکوراسیون دادم... از اونجا برشون داشتم حالا باز باید بیارمشون.. از دست تو

چند وقت پیش بیرون بودیم از این گلهای نسوز شما خریدیم به خواهرم پیشنهاد دادم بخره گفتم یکی از دوستام تو اشپزخونه اش گذاشته شما هم بخر با مزه اس :4: تازشم سرویس جدید اشپزخونه خواهرمو هم سبز کردیم از عمو محمود تقلید کردیم:4:

4 سپاس: ماهی، farzane، هاچو هاچو، حورا

• farzane

آسونه ولی حلوا ها و شیرین جات ایران علیرغم آسونی شون قلق دارن.مثلا میزان غلظت میزان جوشیدن میزان شل و سفتی و این چیزا باید توشون رعایت شه...عادت داریم شله زردو همیشه برامون می آرن در خونه برا همین هیچ وقت درست نکردیم.من همیشه فکر می کنم شله زدر توی حجم بالا خوب میشه...کلا بعضی غذاهای ایرانی اینطوری هستن....به هر حال منتظر می مونیم

خوب آره ماهی جونم اینایی رو که گفتی کاملا درسته عزیزم الان توو خونه ی ما هم هر کدوم یه چیزی رو بهتر از اون یکی بلده و خوشمزه تر درست میکنه خوب به اون راحتی که داره باید خوشمزه هم در بیاد قربونت بشم اما کدبانویی مثل تو حتما میتونه خوشمزه درست کنه شله زرو و حلوا رو خواهری مهربونم چشم حتما دو تاشو میزارم عزیزم :8: :6: :11:

3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، حورا

• هاچو هاچو

حرفم نمی آد 804

:83:
    یه کمی تغییر دکوراسیون دادم... از اونجا برشون داشتم حالا باز باید بیارمشون.. از دست تو :62: :4:

:17: حتما تا الان دق کردن :17:
    نمایش یا پنهان متن :4:

نمایش یا پنهان متناگه بشه که یه غذایی هم تو این تاپیک پخته بشه ممنون میشم :4:

3 سپاس: farzane، ماهی، حورا

• هاچو هاچو

:22: چیه؟پست تکراری تا حالا ندیدی؟ :22:
    3 سپاس: farzane، ماهی، حورا

• مستانه

وای خدای من :6: چه تاپیک خوشمزه ای :85:

دختر گلم شیرین تا تو خونه ما بود دست به سیاه و سفید نمی زدا 219 بنده خدا باباش چقدر زحمت کشید براش، همینکه شوهرش دادیم ببین چه هنرایی از خودش در ور می کنه :6:
    ماهی جون هرچی درست کنیم قبوله؟! :9:

5 سپاس: farzane، هاچو هاچو، نخبه، ماهی، حورا

• ماهی

نقل قول: نخبه
    زشم سرویس جدید اشپزخونه خواهرمو هم سبز کردیم از عمو محمود تقلید کردیم

خیلی مسحور کننده ست453
    farzane,

نقل قول: هاچو هاچو
    حتما تا الان دق کردن

نه بابا از روبرو به بغل انتقال یافتن.اون موقع تا حالا تمام رخ نظاره گر بودن.حالا نیمرخ ما رو تماشا می کنن :83:
    نقل قول: مستانه
    ببین چه هنرایی از خودش در ور می کنه

خاصیت آقایون همینه دیگه.استعداد های نهفته بالفعل میشه :83:
    نقل قول: مستانه
    ماهی جون هرچی درست کنیم قبوله؟!

اگه اولین تاپیک رو نگاه کنی خودم تخم مرغ و اسفناج درست کردم..هر چیزی حتی صبحونه و نوشیدنی هم میشه و امتیاز می گیره. :5: چه برسه که دست مستون خانومم بهش بخوره..حتما خوش نمک و خوشمزه میشه :6:

3 سپاس: حورا، هاچو هاچو، farzane

• ملیکا

اون سه تا وسطی هم ژله ست؟ چه خوشگله.. :93:

اره عزیزم همشون ژلن.
    نمایش یا پنهان متنطعم بلوبری. سیب-اناناس(خودم قاطیشون کردم) .اخریم الوورا که خیلی کوچیک شد(تک تکشونم با بستنی وانیلی مخلوط کردم) ژله ایم که کف ظرف پخش شده :4: ترکیب همشونه :9: موقعی که میخواستم از قالب دربیارم زیادی تو اب نگه داشتم اب شدن :2:

4 سپاس: ماهی، حورا، هاچو هاچو، farzane

• بهونه

دست مامی ماهی درد نکنه با این همه هنری که بلده:4:ولی خوباشو هنوز آموزش نمیده میخواد بزاره وقتی که منو دعوت میکنه رو نمایی کنه:83:

از ننه دنیز هم تشکر به عمل میاد با اون ریزه پیزه آشپزی میکنه و از همه سختر اینه که تحمل میکنه تا عکس بگیر بعد همشو قورت بده:4:

از نکته سنجی عکس فرزانه هم کتاب بووقققققق بود که به عنوان زیر بشقابی استفاده شده:23:
    تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: ماهی، حورا، هاچو هاچو، ملیکا، farzane

• ماهی

نقل قول: ملیکا
    اره عزیزم همشون ژلن.

بابا خیلی خوشگلن..همینو آموزش بده ملیکا جونم...من راستش نفهمیدم چطوری اینجوری درشون آوردی :93:
    نقل قول: بهونه
    ولی خوباشو هنوز آموزش نمیده میخواد بزاره وقتی که منو دعوت میکنه رو نمایی کن

:100: :4:

5 سپاس: حورا، هاچو هاچو، بهونه، ملیکا، farzane

• ماهی

اینبار براتون روش بسته بندی کباب تابه ای رو آوردم..
    با این روش در مدت 20 دقیقه می تونید یک غذای کامل و خوشمزه رو تهیه کنید.
    البته کباب تابه ای رو قبلا علیرضای عزیز آموزش داده بودن ولی توی این تاپیک بیشتر می خواستم روش نگهداری کباب تابه ای رو آموزش بدم..برای دانشجوها یا خانومای شاغل یا کلا برای وقتایی که آدم فرصت آشپزی پیدا نمی کنه :3:

کباب تابه ای

مواد لازم : گوشت چرخ کرده 1 کیلو
    پیاز سه عدد متوسط ( رنده شده یا میکس شده )
    نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
    کیسه فریزر 2 عدد :4:

گوشت چرخ کرده رو با پیاز میکس شده یا رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده حسابی ورز می دیم

گوشت رو در کیسه فریزری پهن می کنیم به ضخامت حدود نیم سانت

کیسه فریزر رو صاف توی فریزر قرار می دیم تا یخ بسته شه
    بعد اونو در م یآریم و با چاقوی تیز برش می دیم و دوباره بسته بندی کرد در فریزر نگه داری می کنیم

هر موقع خواستیم کباب درست کنیم گوشتها رو از فریزر در آورده در روغن سرخ می کنیم

به همین راحتی :66:

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: حورا، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، ملیکا، بهونه، farzane، maryamlondon1، ژنرال، Kishe Mehr، mahsa joon

• حورا

راستی حورا جان! من پسته خام هم گرفتم برای مربای پوست پسته..حتی جوشوندمش تا تلخیش گرفته شه..ولی چون آخر فصل پسته بودش ، رنگشون جالب نبود..قسمتهای سیاه زیاد داشت...برا همین فکر کردم جالب نمیشه..درستش نکردم..

مرسی ماهی خانم ایشاله سال دیگه :46: :1:

بچه ها ممنون از غذا و دسرهایی که درست میکنین و دل ما آب میشه :46:

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ماهی، farzane، maryamlondon1

• هاچو هاچو

نه بابا از روبرو به بغل انتقال یافتن.اون موقع تا حالا تمام رخ نظاره گر بودن.حالا نیمرخ ما رو تماشا می کنن :83:

:83: :83:
    کباب تابه ای

خیلی هم خوب :46:

3 سپاس: ماهی، farzane، maryamlondon1

• ملیکا

همینو آموزش بده

وای استرس گرفتم :9:

-اول ژله با طعم بلو بری یا همون تمشک ابی رو تو اب جوش حل میکنیم بعد بجای اب یخ از بستنی وانیلی استفاده میکنیم :1:

مخلوطرو میریزیم تو قالب میزاریم طبقه بالای یخچال تا خودشو بگیره :5:

بعد طعم سیبو با اناناس مخلوط میکنیم(طعما سلیقه ایه من معمولا طعمارو باهم ترکیب میکنم این ترکیبم خوشمزست) تو اب حل میکنیم بستنی وانیلی رو اضافه

میکنیمو میریزیم توهمون قالب تا خودشو بگیره.

سومین رنگم ترکیب سیب-هندوانه هست و اخریم که خیلی کوجیک شد(چون اب شد) الووراست اینارم مثل قبلیا درست میکنیم اخرم قالبو واسه چند لحظه

کوتاه میذاریم تو اب نسبتا جوش تا ژله از قالب جدا شه و برگردونیم تو ظرف :1:( شنیدم اگه قبل ازاینکه ژله رو تو قالب بریزیم قالبو با یکم اب خیس کنیمو بزاریم

تو یخچال تا یکم خنک شه ژله به ظرف نمیچسبه و راحت جدا میشه ولی تا حالا امتحان نکردم)

تصویر در دسترس نیست

تموم شد :24: ببخشید اگه بد توضیح دادم :11:

9 سپاس: ماهی، gilas، هاچو هاچو، farzane، بچه مثبت، بهونه، ژنرال، نخبه، mahsa joon

• ماهی

نقل قول: حورا
    مرسی ماهی خانم ایشاله سال دیگه

انشالله :56:
    نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی هم خوب

خیلی هم مرسی :56:
    ملیکا,
    به به...من ژله رو با بستنی امتحان نکردم.اینبار امتحان می کنم.خوشم اومده از قیافه ش :93:
    مرسی از توضیحت..خیلی هم خوب بود.عکسو هم برات گذاشتم اینجا که همه استفاده کنن..مرسی مرسی :78:

4 سپاس: ملیکا، هاچو هاچو، farzane، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: