ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
farzane
عزیزمییییییییییییییییییییییی ماهی جون جونممممممممممممم
من شله زرد و حلوا هارو به اندازه ی شیرین جات دوست دارم به خاطر همین زیاد درست میکنم
خیلی راحت و خوشمزه هستن چشم ماهی جون جونم
ملیکا
این آخرین شاهکارمو
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
البته ببخشید که دور ظرف کثیفه سفت بود نمیشدتمیزش کرد تزیینشم زشت شد چون اسمارتیزا رو ژله سرسره باری میکردنfarzane
میسی میسی آفلین آفلین ملیکا جونم خیلی خوشمله عزیزدلممممممم
ملیکا
فرزانه جونم مرسی عزیزدلم
هاچو هاچو
ماهی
آسونه ولی حلوا ها و شیرین جات ایران علیرغم آسونی شون قلق دارن.مثلا میزان غلظت میزان جوشیدن میزان شل و سفتی و این چیزا باید توشون رعایت شه...عادت داریم شله زردو همیشه برامون می آرن در خونه
به به ..ملیکا جون..چه خوشگله
حرفم نمی آد
یه کمی تغییر دکوراسیون دادم...
نخبه
چند وقت پیش بیرون بودیم از این گلهای نسوز شما خریدیم به خواهرم پیشنهاد دادم بخره گفتم یکی از دوستام تو اشپزخونه اش گذاشته شما هم بخر با مزه اس
farzane
آسونه ولی حلوا ها و شیرین جات ایران علیرغم آسونی شون قلق دارن.مثلا میزان غلظت میزان جوشیدن میزان شل و سفتی و این چیزا باید توشون رعایت شه...عادت داریم شله زردو همیشه برامون می آرن در خونه برا همین هیچ وقت درست نکردیم.من همیشه فکر می کنم شله زدر توی حجم بالا خوب میشه...کلا بعضی غذاهای ایرانی اینطوری هستن....به هر حال منتظر می مونیم
خوب آره ماهی جونم اینایی رو که گفتی کاملا درسته عزیزم الان توو خونه ی ما هم هر کدوم یه چیزی رو بهتر از اون یکی بلده و خوشمزه تر درست میکنه خوب به اون راحتی که داره باید خوشمزه هم در بیاد قربونت بشم اما کدبانویی مثل تو حتما میتونه خوشمزه درست کنه شله زرو و حلوا رو خواهری مهربونم چشم حتما دو تاشو میزارم عزیزم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
اگه بشه که یه غذایی هم تو این تاپیک پخته بشه ممنون میشمهاچو هاچو
مستانه
دختر گلم شیرین تا تو خونه ما بود دست به سیاه و سفید نمی زدا
ماهی جون هرچی درست کنیم قبوله؟!
ماهی
خیلی مسحور کننده ست
farzane,
نه بابا از روبرو به بغل انتقال یافتن.اون موقع تا حالا تمام رخ نظاره گر بودن.حالا نیمرخ ما رو تماشا می کنن
خاصیت آقایون همینه دیگه.استعداد های نهفته بالفعل میشه
اگه اولین تاپیک رو نگاه کنی خودم تخم مرغ و اسفناج درست کردم..هر چیزی حتی صبحونه و نوشیدنی هم میشه و امتیاز می گیره.
ملیکا
اره عزیزم همشون ژلن.
نمایش یا پنهان متن
طعم بلوبری. سیب-اناناس(خودم قاطیشون کردم) .اخریم الوورا که خیلی کوچیک شد(تک تکشونم با بستنی وانیلی مخلوط کردم) ژله ایم که کف ظرف پخش شدهبهونه
از ننه دنیز هم تشکر به عمل میاد با اون ریزه پیزه آشپزی میکنه و از همه سختر اینه که تحمل میکنه تا عکس بگیر بعد همشو قورت بده
از نکته سنجی عکس فرزانه هم کتاب بووقققققق بود که به عنوان زیر بشقابی استفاده شده
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
بابا خیلی خوشگلن..همینو آموزش بده ملیکا جونم...من راستش نفهمیدم چطوری اینجوری درشون آوردی
ماهی
با این روش در مدت 20 دقیقه می تونید یک غذای کامل و خوشمزه رو تهیه کنید.
البته کباب تابه ای رو قبلا علیرضای عزیز آموزش داده بودن ولی توی این تاپیک بیشتر می خواستم روش نگهداری کباب تابه ای رو آموزش بدم..برای دانشجوها یا خانومای شاغل یا کلا برای وقتایی که آدم فرصت آشپزی پیدا نمی کنه
مواد لازم : گوشت چرخ کرده 1 کیلو
پیاز سه عدد متوسط ( رنده شده یا میکس شده )
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
کیسه فریزر 2 عدد
گوشت چرخ کرده رو با پیاز میکس شده یا رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده حسابی ورز می دیم
گوشت رو در کیسه فریزری پهن می کنیم به ضخامت حدود نیم سانت
کیسه فریزر رو صاف توی فریزر قرار می دیم تا یخ بسته شه
بعد اونو در م یآریم و با چاقوی تیز برش می دیم و دوباره بسته بندی کرد در فریزر نگه داری می کنیم
هر موقع خواستیم کباب درست کنیم گوشتها رو از فریزر در آورده در روغن سرخ می کنیم
به همین راحتی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
مرسی ماهی خانم ایشاله سال دیگه
بچه ها ممنون از غذا و دسرهایی که درست میکنین و دل ما آب میشه
هاچو هاچو
خیلی هم خوب
ملیکا
وای استرس گرفتم
-اول ژله با طعم بلو بری یا همون تمشک ابی رو تو اب جوش حل میکنیم بعد بجای اب یخ از بستنی وانیلی استفاده میکنیم
مخلوطرو میریزیم تو قالب میزاریم طبقه بالای یخچال تا خودشو بگیره
بعد طعم سیبو با اناناس مخلوط میکنیم(طعما سلیقه ایه من معمولا طعمارو باهم ترکیب میکنم این ترکیبم خوشمزست) تو اب حل میکنیم بستنی وانیلی رو اضافه
میکنیمو میریزیم توهمون قالب تا خودشو بگیره.
سومین رنگم ترکیب سیب-هندوانه هست و اخریم که خیلی کوجیک شد(چون اب شد) الووراست اینارم مثل قبلیا درست میکنیم اخرم قالبو واسه چند لحظه
کوتاه میذاریم تو اب نسبتا جوش تا ژله از قالب جدا شه و برگردونیم تو ظرف
تو یخچال تا یکم خنک شه ژله به ظرف نمیچسبه و راحت جدا میشه ولی تا حالا امتحان نکردم)
▧ تصویر در دسترس نیست
تموم شد
ماهی
انشالله
خیلی هم مرسی
ملیکا,
به به...من ژله رو با بستنی امتحان نکردم.اینبار امتحان می کنم.خوشم اومده از قیافه ش
مرسی از توضیحت..خیلی هم خوب بود.عکسو هم برات گذاشتم اینجا که همه استفاده کنن..مرسی مرسی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→