ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معرفی کاربر اکتیو هفته (هر هفته در همین تاپیک)
aac198000
از بچه مثبت نیز تشکر ویژه دارم
Kishe Mehr
سپاس امین جان
♥Rose♥,
ضمن تبریک مجدد و سپاس بابت لطفتون ، خدمت حضور انورتون عارضم که کاربر اکتیو شدن هیچگونه تضییع حقی نسبت به هیچ کاربر نیست و این امتیازیست برای "اکتیوتر" شدن و افزایش کیفیت سایت و هر کاربری میتونه به این امکان و امتیاز دست پیدا بکنه و دلیل این برداشتتون رو نمیدونم ولی فکر میکنم سوء برداشت از جانب شما باشه که ایشالله همینطوره. به امید تلاش و حضور فعالتر شما در سایت. شادزی
♥Rose♥
خیلی متشکرم از لطف و محبت شما
دلیلش رو خدمتتون عرض کردم و به شما اطمینان میدم که سوءبرداشت نبوده است.
و همینطور از توجه و لطف شما نیز سپاسگزارم
ژنرال
♥Rose♥,
امیدوارم که احساس شما اشتباه باشه! من به سهم خودم بابت فعالیت مثبتتون در سایت تشکر میکنم.
تاپیک های شما اغلب متنوع و مفیده؛ اینو در تاپیک مدیران هم گفتم.
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده +36 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 35 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : lion1360 ( هاشم) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 16 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : Kurosh ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 13 امتیاز جایزه مبارکه
تشکر ویژه از معمار کبیر سایت جناب علیرضا خان و امین آقای بچه مثبت نشان بابت زحمت واریز هدایا
بچه مثبت
ممنون از زحمات فاطمه، کوروش، هاشم، جلال و سایر دوستان
واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
بچه مثبت,
از شما دو عزیز بسیار سپاسگزارم و همچنین از تلاش و زحماتتون نهایت تشکر رو دارم.
و به آقایون : کوروش ، هاشم ، کوروش تبریک عرض میکنم.
aac198000
یاد یارانه ها افتادم
تشکر و سپاس از زحمات تمامی دوستان
وتیریک به اکتیوهای هفته
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده +53 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 41 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : hadi04 ( اЯسام) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 15 امتیاز جایزه مبارکه
نفر پنجم : lion1360 ( هاشم) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 12 امتیاز جایزه مبارکه
تشکر ویژه از معمار کبیر سایت جناب علیرضا خان و امین آقای بچه مثبت نشان بابت زحمت واریز هدایا
serpent
به همه بچه ها تبریک میگم ، مرسی از تلاش شبانه روزی شما و دست اندرکاران محترمتون ، من این فرصت رو غنیمت میشمرم و در همینجا از تمام کسانی که من رو در این راه کمک کردن تشکر میکنم ، مرسی از برنامه خوبتون
بچه مثبت
به فاطمه، کوروش، امیر، هادی، هاشم و سایر دوستان تبریگ میگم
واریز شد
♥Rose♥
بچه مثبت,
به مانند همیشه قدردان زحمات شما دو عزیز هستم و سپاسگزاری میکنم
و به آقایون کوروش، امیر، آرسام، هاشم نیز تبریک عرض میکنم
ژنرال
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده +78 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 55 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 37 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : Ahora Quien ( یلدا)ی عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 14 امتیاز جایزه مبارکه
zrnznn
یا فقط مرور گر خودت اینطوری نشون میده......باحاله
♥Rose♥
با تشکر از زحمات شما
میگم آقا مجتبی اشتباه نکردین ؟!
بچه مثبت
فاطمه، کوروش، امیر و یلدای عزیز! مبارکتون باشه و ممنون بابت فعالیتتون
واریز شد
serpent
مرسی ، مبارک همه باشه ، ببینم این هفته چیکار میکنیدا ، دوس دارم بترکونین