260. چقدر به مشیت الهی و قسمت و امتحان الهی اعتقاد داری ؟ تا حالا فکر کردی داری امتحان می شی ؟؟؟ قبول شدی ؟؟؟
به امتحان واقعا اعتقاد دارم .. آدما توی این امتحان ها خواسته یا ناخواسته قرار میگیرند .. باید یادشون باشه که نا امید نباشند .. و کمک از خدا بگیرند .. نه از بنده ای خدا. امتحان زیاد شدم راستش .. جاهای هم کم آوردم .. ولی بازم به خدا توکل کردم .. قبول هم هم شدم هم نشدم .. بیشتر قبول نشدم چرا دروغ ..
نقل قول: gilas
261. تا حالا شرمنده خدا شدی ؟؟؟ کی و سر چه جریانی ؟؟
آره شده .. سر همین جریان روسری نپوشیدنم .. شنیده بودم که نامحرم هست پسر دایی .. ولی یه جورایی خودم رو میزدم به اون راه .. آخه شوهر خواهرم پسر داییم هست .. تا اینکه رفتم از مرجع تقلید پرسیدم .. خیلی شرمنده شدم از هم خودم هم از خدا .. نمیدونم ولی برای من اینا مهمه.
نقل قول: gilas
262. آدم پر توقعی هستی ؟؟؟ پر توقع یا کم توقع بودن رو تو چی میدونی ؟
نه راستش پرتوقع نیستم .. بیشتر هم گفتم وقتی به کسی خوبی میکنی .. منتظر نباش اونم بیاد بهت خوبی کنه .. این دلیل نمیشه که از اونم توقع داشته باشی .. توضیح دادم نه؟
اوه یادم اومد تو کتاب فروشی ها دیده بودم ولی شک داشتم بخرم چون اینجا ایرانه وضعیت سانسور افتضاحه سپاس از توضیحات
ولی من کاملش رو خوندم دلتتت بسوزهههه
نقل قول: KuRoSh
آبکش شدم
دختر کبریت کش
ولی حال میداداااا
از کدوم مستند ها از درنده ها یا پرنده ها
از سوسکشم نگاه میکنم
سوال قبلی حس می کنم برداشت تفکری بود سوال من عمق فکریش زیاد بود برداشتی که خودت کسب کردی اگر متوجه سوالم شده باشی
والله بازم همون.
نترس من قول میدم که کسی ندونه بچه ها گوشاشون رو می گیرن
نیخاممممممم
263-می خواستم در مورد احمد شاه مسعود بپرسم که خودت کمی توضیح داده بودی چی می دونی در موردش و هدفی که داشت -می خوام ببینم این هدفی که من می دونم رو خود مردم کشورش هم می دونند به طریقی میشه گفت بزرگترین هدفش هم بود بعد از این که کشورش رو از دست روس ها نجات بده و گرفتار طالبان بشه
الان خودت چی فهمیدی؟سوالتم پیچیده بید
264.خواننده مورد علاقت ایرانی و افغانی و خارجی همراه با ترانه هاشون
ایرانی .. ابی دوست دارم ولیییی .. سیاوش این آهنگش واسه منه نگو طفلکی منم من من شهامتم زیاده هیچ کسی هنوز تو دنیا مثل من که دل نداده مثل پرواز پرنده توی قلب آسمونها من دلو به عشق سپردم توی قلب کهکشونها پر زدم من توی چشمات با تو من پرواز کردم من از پایان می ترسیدمو آغاز کردم
افغانی .. شفیق مرید
ربابم را بیاور تا بخوانم برای سرزمین ما بخوانم برای سرزمین زخمی ما سرود روشن فردا بخوانم .. فردا بخوانم دوباره مادرک در انتظارست دم دروازه بابه بیقرارست چرا فرزندش از مکتب نیامد به هر کوچه صدای انفجارست
خارجی .. تو سایت هم گذاشته بودمش یه بار
The Script - Hall of Fame ft. will.i.am
You could be the greatest You can be the best You can be the king kong banging on your chest
You could beat the world You could beat the war You could talk to God, go banging on his door
You can throw your hands up You can be the clock You can move a mountain You can break rocks You can be a master Don't wait for luck Dedicate yourself and you can find yourself
Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name Cause you burn with the brightest flame And the world's gonna know your name And you'll be on the walls of the hall of fame
265-تنهایی _+_) با هر کدوم از حروفش یک جمله که خلاف این واژه باشه
273. یکی از اون سوالهای سخت سخت که میخوای برای اثبات مثبت بودن بچه مثبت ازش بپرسی چیه؟
274. کدوم کاربر به نظرت برای مدیریت در انجمن مناسب است و باید به کادر مدیران اضافه بشه؟ (نپیچونیا ) 275. فنلاندی ها ولنتاین چیکارا میکنن؟ تو چیکار کردی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من نمی دونم این یلدا رفته مسافرت یا نه اگر رفته پس چرا همش اینجاس و منو از سوال پرسیدن انداخته از وقتی که گفته میره مسافرت می بینی تو رو خدا
نقل قول: maryamlondon1
زن گرفتن پیراهن نیست که هروقت دل تو زد بندازی دور ..حرف زندگی یک روز دو روز نیست بچه هات از سینه چه زنی تغذیه میشن..در دامن چه زنی بزرگ میشن تا بچه های صالح تحویل جامعه بدی .. چه زنی امین اسرار زندگی وناموست قرار میدی .اگه انتخاب تو درست نباشه وفقط از روی هوس بچگانه باشه ضربه عاطفی جبران ناپذیری میخوری .در ثانی زن که میخواهی انتخاب کنی همکیش تو باشه از طبقه خودت باشه هم دین تو باشه تا بعدین اعتقادات خانواده ات زیر سوال نبره .... ارزو میکنم همه جوانا خوشبخت بشن واز روی احساس تصمیم نگیرند
اینا همش درسته مامی جان و قبول دارم
نقل قول: Ahora Quien
چرا آخه؟؟
خوب چون باید قدت بالای 180 باشه و گرنه نمی تونی خوب به توپ ضربه بزنی
دلم که سوخت هیچ خودم هم جزغاله شدم
از سوسکشم نگاه میکنم
279- تا حالا سوسک افتاده روت -رفته تو لباست حست چی بوده اون موقع
الان خودت چی فهمیدی؟ سوالتم پیچیده بید
خوب خیلی واضع بود که هدف اصلیش چی بود از قیام میگیم یا مبارزه
نگو طفلکی منم منمن شهامتم زیادههیچ کسی هنوز تو دنیامثل من که دل ندادهمثل پرواز پرندهتوی قلب آسمونهامن دلو به عشق سپردمتوی قلب کهکشونهاپر زدم من توی چشماتبا تو من پرواز کردممن از پایان می ترسیدموآغاز کردم
نگووووووووووو من همیشه اینو زمزمه می کنم اینم بگم که عاشق سیاوش هستم همه آهنگ هاش رو گوش دادم و تا حدودی هم حفظ هستم
میدونستی من کمی هم خنگم .. بتوضیح پسریممم
اره می دونستم فقط نمی خواستم دیگران بدونند ولی الان دیدم که خیلی این خنگی پیشرفت کرده منظورم این بود که هر کدوم از حرف هاش رو جدا کنی و باهاش یه جمله بسازی و طوری که مخالف معنی اصلی تنهایی باشه
280-به نظر تو بچه تخص به چه بچه ای میگن 281-نظرت در مورد این جمله من چیه سکوت فریادیست که عاشق ها بر سر معشوق خود سر می دهند
273. یکی از اون سوالهای سخت سخت که میخوای برای اثبات مثبت بودن بچه مثبت ازش بپرسی چیه؟
اون رو که شوخی کردم .. ولی اگه روزی کسی دوستت داشته باشه.. و برای بدست آوردنت هرکاری کرده باشه .. حتی کتک بخوره .. تهدید به مرگ بشه .. یک خانواده بریزن سرش با کلی التماس و خواهش از آخر بهت برسه .. همه راضی بشن.. ولی ازش اشتباهی ناخواسته سر بزنه .. مثل حرف زدن با کسی .. با اینکه منظوری هم نداشته باشه فقط بخواد کمکش کنه چون دلش براش سوخته .. ولی براش اتفاقی بیوفته (مثل تجاوز) و بیاد بهت بگه .. تو حاضری اون رو ببخشی؟؟ حاضری چشم پوشی کنی؟ (برای دوستم میپرسم ..)
نقل قول: بچه مثبت
274. کدوم کاربر به نظرت برای مدیریت در انجمن مناسب است و باید به کادر مدیران اضافه بشه؟
والله ... من همین مدیر ها رو دوست دارم
نقل قول: بچه مثبت
275. فنلاندی ها ولنتاین چیکارا میکنن؟ تو چیکار کردی؟
مثل جاهای دیگه .. کادو میخرند .. قرار میذارند .. میرن شام میخورند .. من اون روز تو کشتی بودم .. داشتم از سر درد میمردم از بس این کشتی تکون تکون خورد
جای دوستان خالی .. راستش اتاقمون اون پایین پایین بود .. زیر پارکینگ ماشین ها بعدشم مفتی رفتیم ... یعنی 0یورو فقط 90یورو واسه پارکینگ ماشین دادیم .. غذا برده بودیم واسه خودمون .. اونجا هم که رسیدیم رفتیم توی رستوران ترکی دیگه ترکوندیم خودمون رو .. کمی گذشت زدیم .. هوا عالییییییییی بود ... 5عصر دوباره برگشتیم کشتی ... شبش تو راه بودیم صبح 10 رسیدیم هلسینکی .. بد نبود .. ولی من از فنلاند بیشتر خوشم میاد .. ولی خانواده خوششون اومد از اونجا .. ایشالله قسمت همگی ... پیشنهاد میکنم تابستون برید .
نقل قول: تنها
277-اگه قرار بود اسمت رو خودت انتخاب کنی دوست داشتی اسمت چی بود؟به جز یلدا
سوفیانا
نقل قول: تنها
8-دوست داری چه اسمی رو برا بچه هات انتخاب کنی؟هم دختر و هم پسر
من نمی دونم این یلدا رفته مسافرت یا نه اگر رفته پس چرا همش اینجاس و منو از سوال پرسیدن انداخته از وقتی که گفته میره مسافرت می بینی تو رو خدا
زود اومدم دیگه
بابا من با همین قدم با فنلاندی های که قدشون 180 بود مسابقه دادم .. اونم دوبار .. هر دوبار هم تیم ما برد ... تو اون شهر قبلیمون .. مربی داشتیم ایرانی بود .. یادش بخیر آقای آشتیانی کلی کمکمون کرد .. یعنی هر شنبه به عشق والیبال از همه چی میزدیم .. جمع میشیدم میرفتیم .. نمیدیدم بارون میباره با برف .. همه دختر ها دور هم جمع میشیدم بازی میکردیم مسابقه میدادیم .. شده بود بعضی اوقات داداش ها یا شوهر هاشونمم میاوردن .. اون موقع بازی خیلی جذاب میشد ... یادش بخیر.
276- تا حالا سوسک افتاده روت -رفته تو لباست حست چی بوده اون موقع
آره تو حموم .. رو پام نشسته بود .. چه بزرگ هم بود .. دیدم پام میخاره همچین که چشمم رفت بود پایین ... وییییییی راستش من آدم جیغ جیغوی نیستم ... جیغ هم بزنم بی صدا هست دیگه از شانسم که یهوی پریدم هوا .. دمپایی از پام افتاد این سوسک هم زیرش له شد
نگووووووووووو من همیشه اینو زمزمه می کنم اینم بگم که عاشق سیاوش هستم همه آهنگ هاش رو گوش دادم و تا حدودی هم حفظ هستم
اره می دونستم فقط نمی خواستم دیگران بدونند ولی الان دیدم که خیلی این خنگی پیشرفت کرده منظورم این بود که هر کدوم از حرف هاش رو جدا کنی و باهاش یه جمله بسازی و طوری که مخالف معنی اصلی تنهایی باشه
نتونستم هرکاری کردم
277-به نظر تو بچه تخص به چه بچه ای میگن
همون تخس دیگه؟ بچه ای که .. هر چی رو به زور گریه بخواد بدست بیاره.
278-نظرت در مورد این جمله من چیه سکوت فریادیست که عاشق ها بر سر معشوق خود سر می دهند
خودت گفتی اینو؟؟؟ بعد اون موقع اون معشوقه پررو نمیشه؟
Ahora Quien, سوال سختیه، نمیدونم میتونم به راحتی با قضیه کنار بیام یا نه! اما اگر خیانتی در کار نباشه احتمالاً نادیده خواهم گرفت و صداشو در نمیارم!
حالا خوبه گفتم نپیچونا که پیچوندی! سوال 274 رو میگم!!!!!!!!!!
282.اگر یه روز شوهر آیندهت بهت بگه میخوام سرت هوو بیارم چیکار میکنی؟
gilas: شماره سوالات درست شد.
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 18 با 3 سوال - 42 با 3 سوال - 52 با 3 سوال - 122 با 1 سوال - 147 با 3 سوال - 150 با 3 سوال - 152 با 2 سوال - 159 با 3 سوال - 184 با 3 سوال - 188 با 2 سوال - 226 با 3 سوال - 232 با 1 سوال
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام و خسته نباشيد 283.اونطور كه متوجه شدم تحصيلاتتون در حد هنرستان هست. چه نمره هايي در چه درسهايي بايد داشته باشيد تا بتونيد در رشته ي موردعلاقتون ادامه تحصيل بديد؟
284.محبوبترين كانال تلويزيوني در فنلاند چيه؟ جواب اين سوال رو فكر ميكنم همه ساكنان فنلاند بدونن حتي اگه اهل تلويزيون تماشا كردن نباشند
285.نام ادبي ترين روزنامه فنلاند چيه ؟ كه معمولا خوندنش براي افراد، پرستيژ مياره! اين رو هم در همه ي مدارس به دانش اموزان ياد ميدن
283.اونطور كه متوجه شدم تحصيلاتتون در حد هنرستان هست. چه نمره هايي در چه درسهايي بايد داشته باشيد تا بتونيد در رشته ي موردعلاقتون ادامه تحصيل بديد؟
من که رفتم برای امتحان ... سخترین سوال ها فیزیک و شیمی و ریاضی بودن (هیچی نموند دیگه ) و من واقعا سخت هست اینا برام .. اگه زبان مادری خودم بود باز یه چیزی .. به نمره نیست .. به همون امتحانی هست که میگیرن.
نقل قول: Torshide
284.محبوبترين كانال تلويزيوني در فنلاند چيه؟ جواب اين سوال رو فكر ميكنم همه ساكنان فنلاند بدونن حتي اگه اهل تلويزيون تماشا كردن نباشند
من که میگم MTV3 ولی من شبکه Jim رو دوست دارم.
نقل قول: Torshide
285.نام ادبي ترين روزنامه فنلاند چيه ؟ كه معمولا خوندنش براي افراد، پرستيژ مياره! اين رو هم در همه ي مدارس به دانش اموزان ياد ميدن
Helsingin Sanomat .. مهمترین روزنامه اشون هست ... یادم میاد تو شرکت Ericsson بودم.. یکی زنگ زد که مهمترین صفحه ها رو نمیتونه باز کنه .. منم رفتم دیدم مهمترین صفحه اش همین سایت Helsingin Sanomat بود .. فکر کن یارو از اون کله گنده های شرکت Ericsson بود .. اونوقت مهمترین صفحه همین بود براش.
Ahora Quien
به امتحان واقعا اعتقاد دارم .. آدما توی این امتحان ها خواسته یا ناخواسته قرار میگیرند .. باید یادشون باشه که نا امید نباشند .. و کمک از خدا بگیرند .. نه از بنده ای خدا.
امتحان زیاد شدم راستش .. جاهای هم کم آوردم .. ولی بازم به خدا توکل کردم .. قبول هم هم شدم هم نشدم .. بیشتر قبول نشدم چرا دروغ ..
آره شده .. سر همین جریان روسری نپوشیدنم .. شنیده بودم که نامحرم هست پسر دایی .. ولی یه جورایی خودم رو میزدم به اون راه .. آخه شوهر خواهرم پسر داییم هست .. تا اینکه رفتم از مرجع تقلید پرسیدم .. خیلی شرمنده شدم از هم خودم هم از خدا .. نمیدونم ولی برای من اینا مهمه.
نه راستش پرتوقع نیستم .. بیشتر هم گفتم وقتی به کسی خوبی میکنی .. منتظر نباش اونم بیاد بهت خوبی کنه .. این دلیل نمیشه که از اونم توقع داشته باشی .. توضیح دادم نه؟
Ahora Quien
چرا آخه؟؟
ولی حال میداداااا
از سوسکشم نگاه میکنم
والله بازم همون.
نیخاممممممم
الان خودت چی فهمیدی؟
ایرانی .. ابی دوست دارم ولیییی .. سیاوش این آهنگش واسه منه
نگو طفلکی منم من
من شهامتم زیاده
هیچ کسی هنوز تو دنیا
مثل من که دل نداده
مثل پرواز پرنده
توی قلب آسمونها
من دلو به عشق سپردم
توی قلب کهکشونها
پر زدم من توی چشمات
با تو من پرواز کردم
من از پایان می ترسیدمو
آغاز کردم
افغانی .. شفیق مرید
ربابم را بیاور تا بخوانم
برای سرزمین ما بخوانم
برای سرزمین زخمی ما
سرود روشن فردا بخوانم .. فردا بخوانم
دوباره مادرک در انتظارست
دم دروازه بابه بیقرارست
چرا فرزندش از مکتب نیامد
به هر کوچه صدای انفجارست
خارجی .. تو سایت هم گذاشته بودمش یه بار
The Script - Hall of Fame ft. will.i.am
You could be the greatest
You can be the best
You can be the king kong banging on your chest
You could beat the world
You could beat the war
You could talk to God, go banging on his door
You can throw your hands up
You can be the clock
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don't wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself
Standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame
میدونستی من کمی هم خنگم .. بتوضیح پسریممم
Ahora Quien
ممنونممممممممم
دوست دارم جدا باشم ... به قول گفتی .. دوری و دوستی ... ولی هواشون رو هم دارم.
بیشتر همون یه دونه دوستم هست ... راستش خواهرم خیلی برخورد تند داره .. منطقی بعضی اوقات فکر نمی کنه ...
Ahora Quien
ای بابا ای بابا
خواهش میکننمممم
خدا بیامرز داییم رو .. خیلی غریب مرد .. خیلی
نمیدونم ...ویژگی اخلاقی .. شاید .. حساس بودنم رو ..
ستم و ظلم رو
Ahora Quien
فدات خانومییی
271. یلدا دوست داری نفر بعدیت که رو صندلی داغ میشینه کی باشه؟ خواهش میکنم نظر خودتو بگو ...حتماً اگر هم انتخاب اون شخص علت خاصی داره بگووووو
بچه مثبت ...
آره میخونم قرآن .. قرآن کلا آرامش میده .. ولی بیشتر اوقات زیارت آل یاسین با صدای استاد فرهمند رو گوش میدم .. واقعا آروم میشم.
بچه مثبت
274. کدوم کاربر به نظرت برای مدیریت در انجمن مناسب است و باید به کادر مدیران اضافه بشه؟ (نپیچونیا
275. فنلاندی ها ولنتاین چیکارا میکنن؟ تو چیکار کردی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
277-اگه قرار بود اسمت رو خودت انتخاب کنی دوست داشتی اسمت چی بود؟به جز یلدا
278-دوست داری چه اسمی رو برا بچه هات انتخاب کنی؟هم دختر و هم پسر
KuRoSh
اگر رفته پس چرا همش اینجاس و منو از سوال پرسیدن انداخته از وقتی که گفته میره مسافرت
اینا همش درسته مامی جان و قبول دارم
279- تا حالا سوسک افتاده روت -رفته تو لباست
نگووووووووووو من همیشه اینو زمزمه می کنم
اینم بگم که عاشق سیاوش هستم همه آهنگ هاش رو گوش دادم و تا حدودی هم حفظ هستم
اره می دونستم فقط نمی خواستم دیگران بدونند ولی الان دیدم که خیلی این خنگی پیشرفت کرده
منظورم این بود که هر کدوم از حرف هاش رو جدا کنی و باهاش یه جمله بسازی و طوری که مخالف معنی اصلی تنهایی باشه
280-به نظر تو بچه تخص به چه بچه ای میگن
281-نظرت در مورد این جمله من چیه
سکوت فریادیست که عاشق ها بر سر معشوق خود سر می دهند
Ahora Quien
اون رو که شوخی کردم .. ولی اگه روزی کسی دوستت داشته باشه.. و برای بدست آوردنت هرکاری کرده باشه .. حتی کتک بخوره .. تهدید به مرگ بشه .. یک خانواده بریزن سرش با کلی التماس و خواهش از آخر بهت برسه .. همه راضی بشن.. ولی ازش اشتباهی ناخواسته سر بزنه .. مثل حرف زدن با کسی .. با اینکه منظوری هم نداشته باشه فقط بخواد کمکش کنه چون دلش براش سوخته .. ولی براش اتفاقی بیوفته (مثل تجاوز) و بیاد بهت بگه .. تو حاضری اون رو ببخشی؟؟ حاضری چشم پوشی کنی؟ (برای دوستم میپرسم ..)
والله ... من همین مدیر ها رو دوست دارم
مثل جاهای دیگه .. کادو میخرند .. قرار میذارند .. میرن شام میخورند .. من اون روز تو کشتی بودم .. داشتم از سر درد میمردم از بس این کشتی تکون تکون خورد
Ahora Quien
جای دوستان خالی .. راستش اتاقمون اون پایین پایین بود .. زیر پارکینگ ماشین ها
سوفیانا
پسر طاها .. دختر سوگند.. یا رها
Ahora Quien
اگر رفته پس چرا همش اینجاس و منو از سوال پرسیدن انداخته از وقتی که گفته میره مسافرت می بینی تو رو خدا
زود اومدم دیگه
بابا من با همین قدم با فنلاندی های که قدشون 180 بود مسابقه دادم .. اونم دوبار .. هر دوبار هم تیم ما برد ... تو اون شهر قبلیمون .. مربی داشتیم ایرانی بود .. یادش بخیر آقای آشتیانی کلی کمکمون کرد .. یعنی هر شنبه به عشق والیبال از همه چی میزدیم .. جمع میشیدم میرفتیم .. نمیدیدم بارون میباره با برف .. همه دختر ها دور هم جمع میشیدم بازی میکردیم مسابقه میدادیم .. شده بود بعضی اوقات داداش ها یا شوهر هاشونمم میاوردن .. اون موقع بازی خیلی جذاب میشد ... یادش بخیر.
آره تو حموم .. رو پام نشسته بود .. چه بزرگ هم بود .. دیدم پام میخاره همچین که چشمم رفت بود پایین ... وییییییی راستش من آدم جیغ جیغوی نیستم ... جیغ هم بزنم بی صدا هست
اینم بگم که عاشق سیاوش هستم همه آهنگ هاش رو گوش دادم و تا حدودی هم حفظ هستم
نتونستم هرکاری کردم
همون تخس دیگه؟
سکوت فریادیست که عاشق ها بر سر معشوق خود سر می دهند
خودت گفتی اینو؟؟؟ بعد اون موقع اون معشوقه پررو نمیشه؟
بچه مثبت
سوال سختیه، نمیدونم میتونم به راحتی با قضیه کنار بیام یا نه! اما اگر خیانتی در کار نباشه احتمالاً نادیده خواهم گرفت و صداشو در نمیارم!
حالا خوبه گفتم نپیچونا که پیچوندی! سوال 274 رو میگم!!!!!!!!!!
282. اگر یه روز شوهر آیندهت بهت بگه میخوام سرت هوو بیارم چیکار میکنی؟
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 18 با 3 سوال - 42 با 3 سوال - 52 با 3 سوال - 122 با 1 سوال - 147 با 3 سوال - 150 با 3 سوال - 152 با 2 سوال - 159 با 3 سوال - 184 با 3 سوال - 188 با 2 سوال - 226 با 3 سوال - 232 با 1 سوال
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
منم سوال سخت بلد هستمااا
از دوستان هرکسی میتونه راهنمایی کنه یا جوابی بده .. خواهشا بنویسن.
جدی گفتم .. راستش من فقط دوستان بوف بوفی رو در حد همون کامنت و پست میشناسم نه زیاد .. و نمیتونم بگم کی خوبه.
اینطوریش
ولی نه .. ناراحت میشم .. باهاش حرف میزنم .. کدوم کار یا رفتار من باعث شده .. اگه بشه تغییرش میدم .. هرچی که باشه.
Torshide
283.اونطور كه متوجه شدم تحصيلاتتون در حد هنرستان هست. چه نمره هايي در چه درسهايي بايد داشته باشيد تا بتونيد در رشته ي موردعلاقتون ادامه تحصيل بديد؟
284.محبوبترين كانال تلويزيوني در فنلاند چيه؟
جواب اين سوال رو فكر ميكنم همه ساكنان فنلاند بدونن حتي اگه اهل تلويزيون تماشا كردن نباشند
285.نام ادبي ترين روزنامه فنلاند چيه ؟ كه معمولا خوندنش براي افراد، پرستيژ مياره!
اين رو هم در همه ي مدارس به دانش اموزان ياد ميدن
مرسي و موفق باشيد
gilas
تا ساعت 12 ظهر به وقت تهران برای پرسیدن سوال وقت باقی است
تنها
287-دوست داشتی تو کدوم یک از دوره های تاریخی،تو چه کشوری،تو چه شهری و تو چه خانواده ای به دنیا میومدی؟
288-دوست داری امین خان (بچه مثبت) رو از نزدیک ببینی؟اگه آره با دلیل بگو
هاچو هاچو
289 . از اعضای خانوادتم کسی شاهده صندلی داغت بود ؟
290 . اون خود شناسی که از صندلی داغ مد نظرت بود،حاصل کردی یا نه؟
gilas : سوال 289 و 290 با 10 بوفی خریداری شد .
Ahora Quien
سلام و ممنونم دوست عزیز.
من که رفتم برای امتحان ... سخترین سوال ها فیزیک و شیمی و ریاضی بودن (هیچی نموند دیگه
284.محبوبترين كانال تلويزيوني در فنلاند چيه؟
جواب اين سوال رو فكر ميكنم همه ساكنان فنلاند بدونن حتي اگه اهل تلويزيون تماشا كردن نباشند
من که میگم MTV3 ولی من شبکه Jim رو دوست دارم.
اين رو هم در همه ي مدارس به دانش اموزان ياد ميدن
Helsingin Sanomat .. مهمترین روزنامه اشون هست ... یادم میاد تو شرکت Ericsson بودم.. یکی زنگ زد که مهمترین صفحه ها رو نمیتونه باز کنه .. منم رفتم دیدم مهمترین صفحه اش همین سایت Helsingin Sanomat بود ..
شرکت Ericsson بود .. اونوقت مهمترین صفحه همین بود براش.
Ahora Quien
دوست دارم ولی بلد نیستم
یک خانواده ای سر شناس .. تو یکی از شهر های کشور یونان .. تا بتونم از اون لباس خوشگل خوشگلاش بپوشم
ایشون اسمشون امین هست؟ آره دوست دارم همه ای بچه هارو از نزدیک ببینم .. دلیل هم دوستی ..
Ahora Quien
ممنونم هاچویییییییییییییییییی
نه
آره حاصل کردم ... و سعی میکنم خودم رو درست کنم .. چه از لحاض تنهایی و چیزای دیگه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→