₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• Ahora Quien

نقل قول: Life Dream
    بيا تاپيكتو جوزفيش كردم!

ممنونمممم :93:

12 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، mz56mz، gilas، بهونه، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• هاچو هاچو

218 . خسته شدی ؟ :5:
    219 . احساسی که بهت دست میده با دیدن این عکس در یک کلمه.

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

220 . اسم عروسک دوران کودکیت ؟ 1184
    نقل قول: arash52
    (خودمم نفهميدم چي گفتم :4: )

:23:

11 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، maryamlondon1، ژنرال، mz56mz، gilas، بهونه، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: بچه مثبت
    212. سه تا جمله بگو که با «ایکاش» شروع بشه

ای کاش فکری به حال زندگیم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار بشه.
    ای کاش زودتر از پدر و مادرم بمیرم تا غم نداشتنشون رو نکشم .
    ای کاش وطنم دیگه دردی نکشه.

213. سه تا جمله بگو که با «یلدا انوری» شروع بشه

یلدا انوری آدمی هست که کمتر کسی میتونه درکش کنه.
    یلدا انوری خانواده اش رو دوست داره
    یلدا انوری قراره واسه خودش خانوم مهندس بشه
    :10:

214. سه تا جمله بگو که با «قول میدهم» شروع بشه

قول میدهم به خودم که امسال واسه امتحان دانشگاه قبول بشم.
    قول میدهم یلدای بهتری بشم ... میخوام شادتر باشم و زندگی کنم.
    قول میدهم که به قول هام وفا کنم.

14 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، Kishe Mehr، mz56mz، gilas، بهونه، ماهی، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild، نغمه

• Ahora Quien

215- اگه ميتونستي جاي يك نفر ديگه باشي ، دوست داشتي جاي كدوم آدم مهمي بودي ؟ يعني يلدا ميشد يلدا اديسون ، خودت باشي ولي در موقعيت يك نفر ديگه

دوست داشتم جای احمد شاه مسعود باشم

نمایش یا پنهان متناحمدشاه مسعود ملقب به شیر دره پنجشیر (۱۱ سنبله/شهریور ۱۳۳۲ در پنجشیر – ۱۸ سنبله/شهریور ۱۳۸۰ در تخار)، از فرماندهان و مجاهدین افغانستان بود که سالها با ارتش شوروی سابق که افغانستان را اشغال کرده بود جنگید و پس از آن هم درگیری‌های داخلی افغانستان نقش عمده‌ای داشت. وی روز ۱۸ شهریورماه ۱۳۸۰ برابر نهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، بر اثر انفجار انتحاری دو تروریست عرب مظنون به ارتباط با شبکه القاعده که خود را خبرنگار معرفی کرده بودند، در خواجه بهاءالدین ولایت تخار افغانستان کشته شد.

216- اگه ميتونستي سوار ساعت زمان بشي ، كدوم دوره رو براي بازديد انتخاب مي كردي؟

دوران قبل از جنگ در افغانستان .

217- چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟

ممنونم که گفتی ... تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم .. حتما میخونمش.

14 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، بچه مثبت، ژنرال، Kishe Mehr، arash52، mz56mz، gilas، بهونه، ماهی، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    216 . خسته شدی ؟

ها یره :10:

217 . احساسی که بهت دست میده با دیدن این عکس در یک کلمه.

اوف ... اصلا موهای تنم سیخ شد ..
    السلام عليک يا علی بن موسی الرضا .. آقا جان ... چی بگم ..

218 . اسم عروسک دوران کودکیت ؟

عروسک :21:

14 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، بچه مثبت، Kishe Mehr، mz56mz، gilas، بهونه، ماهی، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild، نغمه

• maryamlondon1

خدا قوت یلدا جان :11: الان نمیتونم سوال کنم به خاطر اینکه ...... :4: شماره سوال بهم میخوره گیلاس میاد دعوامون میکنه :83:

4 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 4 کاربر: ژنرال, Ahora Quien, maryamlondon1, هاچو هاچو

12 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، Ahora Quien، mz56mz، gilas، حورا، بهونه، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• ژنرال

نقل قول: Ahora Quien
    احمدشاه مسعود ملقب به شیر دره پنجشیر

اتفاقاً تو ذهنم بود در موردش ازت بپرسم.

221- نظرت در مورد احمدشاه مسعود (آمر صاحب :4:) چیه؟

222- گفتی نمیخوای ازدواج کنی چون دوس نداری زندگیتو با کسی تقسیم کنی. چرا نمیخوای؟ به خاطر اعتماد از دست رفته ت، از مردها بدت میاد؟ یا دلیل دیگه ای داره؟

223- فرض کن این 3نفر اومدن خواستگاریت. و باز فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی. کدومو انتخاب میکردی؟
    برد پیت - تام کروز - جورج کلونی

چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟ (من با خوندن اين كتاب بيش از پيش علاقمند به ديدن افغانستان شدم و اميدوارم سال 92 بتونم برم يه سر اون ديار)

اگه مجردی رفتی بگو منم بیام :4:

12 سپاس: هاچو هاچو، arash52، بچه مثبت، mz56mz، gilas، بهونه، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• هاچو هاچو

ها یره :10:

هه :10:
    اوف ... اصلا موهای تنم سیخ شد ..
    السلام عليک يا علی بن موسی الرضا .. آقا جان ... چی بگم ..

:24: سلامتو میرسونم... :90:
    عروسک :21:

چه اسم قشنگی :21:

نقل قول: maryamlondon1
    خدا قوت یلدا جان الان نمیتونم سوال کنم به خاطر اینکه ...... شماره سوال بهم میخوره گیلاس میاد دعوامون میکنه

4 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 4 کاربر: ژنرال, Ahora Quien, maryamlondon1, هاچو هاچو

مامان جان شما هر موقع تشریف بیارین چند نفری در حال مشاهده این تاپیک هستن...اگه اینطوری باشه که شما هیچ موقع نمیتونی سوال کنی! :5:

224 . کدوم پست رو تو والیبال دوست داری؟

12 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، Ahora Quien، mz56mz، gilas، بهونه، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: maryamlondon1
    خدا قوت یلدا جان

فداتتتتت منتظرممم :11:

11 سپاس: mz56mz، ژنرال، gilas، بهونه، هاچو هاچو، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: ژنرال
    221- نظرت در مورد احمدشاه مسعود (آمر صاحب ) چیه؟

آدم بزرگی بود .. کسی بود از خودش گذشت تا مردم کشورش چه از هزاره بگیر تا به آخر در صلح زندگی کنند .. نژاد پرستی رو دوست نداشت .. صدای ملت آواره و درد مند بود .. حیف که دیگه نیست ..

222- گفتی نمیخوای ازدواج کنی چون دوس نداری زندگیتو با کسی تقسیم کنی. چرا نمیخوای؟ به خاطر اعتماد از دست رفته ت، از مردها بدت میاد؟ یا دلیل دیگه ای داره؟

از مردها بدم نمیاد .. خوشمم نمیاد .. بعضی وقت ها حتی پدرم این رو بهم ثابت میکنه .. ولی بازم پدرم هست .. اعتمادم رو از دست دادم به هرچی مرده .. نمیگم همه مثل هم هستن ولی من دیگه اعتمادی ندارم.

223- فرض کن این 3نفر اومدن خواستگاریت. و باز فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی. کدومو انتخاب میکردی؟
    برد پیت - تام کروز - جورج کلونی

حتما؟؟؟ برد پیت با زن شوهر دار ریخته بود رو هم .. زن مایک تایسون .. بعدش با جنیفر بود آخرشم با آنجلینا موندگار شد ... تام کروز هم زیاد نمیدونم .. جورج کلونی هم که زن مثل کلکیسون لباسه هر دفعه یکی رو داره .. حتی اگه بمیرم هم هیچ کدومشون رو.. نه اینکه فکرکنید مثلا کلاس میذارم ها نه .. ولی جدی خوشم نمیاد ازشون

13 سپاس: ژنرال، gilas، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، ماهی، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild، نغمه

• Ahora Quien

سلامتو میرسونم...

ممنونم هاچویییییییییی :46:

چه اسم قشنگی

:23: والله

224 . کدوم پست رو تو والیبال دوست داری؟

اسپک زدن(آبشار زدن)

13 سپاس: ژنرال، gilas، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، ماهی، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild، نغمه

• ژنرال

نه اینکه فکرکنید مثلا کلاس میذارم ها نه .. ولی جدی خوشم نمیاد ازشون

نشد دیگه!
    فرض دوم سوال رو نادیده گرفتی!
    فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی

11 سپاس: Ahora Quien، gilas، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی

ای بابا :2: ....همون تام کروز رو :5:

12 سپاس: ژنرال، gilas، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، ماهی، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• ژنرال

.همون تام کروز رو

مبارکه .. به سلامتی... :4:

11 سپاس: Ahora Quien، بهونه، هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild، نغمه

• Ahora Quien

مبارکه .. به سلامتی...

:83: ممنونم

9 سپاس: gilas، بهونه، هاچو هاچو، ژنرال، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، garfild

• gilas

نقل قول: gilas
    6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.

پست های اضافه حذف می شود

Ahora Quien,
    سوالات زیر رو به صورت کامل پاسخ بده

سوال کننده باید قانع بشه یا صرف نظر کنه

206. قشنگ‌ترین احساست چی بوده؟ چگونه به گند کشیده شد؟

207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست

چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟
    دوتا قبلاً بیخیال شدم اما دیگه بیخیال نمیشویم
    206 مخصوصاً 207!

خوب درخواست نکردی و صرف نظر کردی :2:

12 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، serpent، بهونه، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

206. قشنگ‌ترین احساست چی بوده؟ چگونه به گند کشیده شد؟

اینو جواب دادم .. ندادم؟

207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست

این رو هم همینطور :66:

11 سپاس: gilas، serpent، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، garfild

• gilas

Ahora Quien,

جواب برای سوال کننده قانع کننده نبود جواب سوالشو نگرفته

قسمت دوم از سوال 206 رو پاسخ نداری

سوال 207 رو هم با سوال پاسخ دادی اگه منظورشو متوجه نشدی می تونی درخواست کنی تویضیح بیشتر بده

11 سپاس: serpent، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• serpent

224-چرا به سوالات جواب کامل نمیدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ؟ :7: :4:
    12 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، mz56mz، gilas، ژنرال، Kishe Mehr، Life Dream، تنها، KuRoSh، garfild

• Ahora Quien

قسمت دوم از سوال 206 رو پاسخ نداری

قشنگترین احساسم وقتی بود که بعد از مدت ها رفتم افغانستان .. و به گند کشیده چون داییم فوت کرد .. بعد از اون بدی های که زن و بچه هاش در حقش کردن رو شنیدم . فکر کنید چند تا پسر برن پدر خودشون رو بزنن اونم کسی که سنی ازش گذشته یعنی وقتی میدیدم پسر هاشو دلم میخواستم خفه شون کنمممممم واییی وایییی یعنی دیوانه میشم .

اوکی .. درسته و میدونم که دارم خودم رو محروم میکنم .. ولی قولی هم به خودم دادم که فکری به حال خودم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار باشه.

13 سپاس: serpent، بچه مثبت، بهونه، حورا، هاچو هاچو، mz56mz، gilas، ژنرال، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، garfild، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: