ای کاش فکری به حال زندگیم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار بشه. ای کاش زودتر از پدر و مادرم بمیرم تا غم نداشتنشون رو نکشم . ای کاش وطنم دیگه دردی نکشه.
نقل قول: بچه مثبت
213. سه تا جمله بگو که با «یلدا انوری» شروع بشه
یلدا انوری آدمی هست که کمتر کسی میتونه درکش کنه. یلدا انوری خانواده اش رو دوست داره یلدا انوری قراره واسه خودش خانوم مهندس بشه
214. سه تا جمله بگو که با «قول میدهم» شروع بشه
قول میدهم به خودم که امسال واسه امتحان دانشگاه قبول بشم. قول میدهم یلدای بهتری بشم ... میخوام شادتر باشم و زندگی کنم. قول میدهم که به قول هام وفا کنم.
215- اگه ميتونستي جاي يك نفر ديگه باشي ، دوست داشتي جاي كدوم آدم مهمي بودي ؟ يعني يلدا ميشد يلدا اديسون ، خودت باشي ولي در موقعيت يك نفر ديگه
دوست داشتم جای احمد شاه مسعود باشم
نمایش یا پنهان متناحمدشاه مسعود ملقب به شیر دره پنجشیر (۱۱ سنبله/شهریور ۱۳۳۲ در پنجشیر – ۱۸ سنبله/شهریور ۱۳۸۰ در تخار)، از فرماندهان و مجاهدین افغانستان بود که سالها با ارتش شوروی سابق که افغانستان را اشغال کرده بود جنگید و پس از آن هم درگیریهای داخلی افغانستان نقش عمدهای داشت. وی روز ۱۸ شهریورماه ۱۳۸۰ برابر نهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، بر اثر انفجار انتحاری دو تروریست عرب مظنون به ارتباط با شبکه القاعده که خود را خبرنگار معرفی کرده بودند، در خواجه بهاءالدین ولایت تخار افغانستان کشته شد.
نقل قول: arash52
216- اگه ميتونستي سوار ساعت زمان بشي ، كدوم دوره رو براي بازديد انتخاب مي كردي؟
دوران قبل از جنگ در افغانستان .
217- چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟
ممنونم که گفتی ... تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم .. حتما میخونمش.
222- گفتی نمیخوای ازدواج کنی چون دوس نداری زندگیتو با کسی تقسیم کنی. چرا نمیخوای؟ به خاطر اعتماد از دست رفته ت، از مردها بدت میاد؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
223- فرض کن این 3نفر اومدن خواستگاریت. و باز فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی. کدومو انتخاب میکردی؟ برد پیت - تام کروز - جورج کلونی
چرا تا حالا كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو نخوندي؟ (من با خوندن اين كتاب بيش از پيش علاقمند به ديدن افغانستان شدم و اميدوارم سال 92 بتونم برم يه سر اون ديار)
آدم بزرگی بود .. کسی بود از خودش گذشت تا مردم کشورش چه از هزاره بگیر تا به آخر در صلح زندگی کنند .. نژاد پرستی رو دوست نداشت .. صدای ملت آواره و درد مند بود .. حیف که دیگه نیست ..
نقل قول: ژنرال
222- گفتی نمیخوای ازدواج کنی چون دوس نداری زندگیتو با کسی تقسیم کنی. چرا نمیخوای؟ به خاطر اعتماد از دست رفته ت، از مردها بدت میاد؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
از مردها بدم نمیاد .. خوشمم نمیاد .. بعضی وقت ها حتی پدرم این رو بهم ثابت میکنه .. ولی بازم پدرم هست .. اعتمادم رو از دست دادم به هرچی مرده .. نمیگم همه مثل هم هستن ولی من دیگه اعتمادی ندارم.
نقل قول: ژنرال
223- فرض کن این 3نفر اومدن خواستگاریت. و باز فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی. کدومو انتخاب میکردی؟ برد پیت - تام کروز - جورج کلونی
حتما؟؟؟ برد پیت با زن شوهر دار ریخته بود رو هم .. زن مایک تایسون .. بعدش با جنیفر بود آخرشم با آنجلینا موندگار شد ... تام کروز هم زیاد نمیدونم .. جورج کلونی هم که زن مثل کلکیسون لباسه هر دفعه یکی رو داره .. حتی اگه بمیرم هم هیچ کدومشون رو.. نه اینکه فکرکنید مثلا کلاس میذارم ها نه .. ولی جدی خوشم نمیاد ازشون
6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
پست های اضافه حذف می شود
Ahora Quien, سوالات زیر رو به صورت کامل پاسخ بده
سوال کننده باید قانع بشه یا صرف نظر کنه
206. قشنگترین احساست چی بوده؟ چگونه به گند کشیده شد؟
207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست
206. قشنگترین احساست چی بوده؟ چگونه به گند کشیده شد؟
اینو جواب دادم .. ندادم؟
نقل قول: gilas
207. گفتی دوست داری مجرد بمونی. میدونی داری خودت رو از یکی از نعمت هایی که خدا برات قرار داره محروم میکنی؟ اگر روزی به این دلیل بازخواست بشی چه جوابی خواهی داد؟ نگو اعتمادم از بین رفته که قابل قبول نیست
قشنگترین احساسم وقتی بود که بعد از مدت ها رفتم افغانستان .. و به گند کشیده چون داییم فوت کرد .. بعد از اون بدی های که زن و بچه هاش در حقش کردن رو شنیدم . فکر کنید چند تا پسر برن پدر خودشون رو بزنن اونم کسی که سنی ازش گذشته یعنی وقتی میدیدم پسر هاشو دلم میخواستم خفه شون کنمممممم واییی وایییی یعنی دیوانه میشم .
نقل قول: gilas
اوکی .. درسته و میدونم که دارم خودم رو محروم میکنم .. ولی قولی هم به خودم دادم که فکری به حال خودم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار باشه.
Ahora Quien
ممنونمممم
هاچو هاچو
219 . احساسی که بهت دست میده با دیدن این عکس در یک کلمه.
نمایش یا پنهان متن
220 . اسم عروسک دوران کودکیت ؟
Ahora Quien
ای کاش فکری به حال زندگیم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار بشه.
ای کاش زودتر از پدر و مادرم بمیرم تا غم نداشتنشون رو نکشم .
ای کاش وطنم دیگه دردی نکشه.
یلدا انوری آدمی هست که کمتر کسی میتونه درکش کنه.
یلدا انوری خانواده اش رو دوست داره
یلدا انوری قراره واسه خودش خانوم مهندس بشه
قول میدهم به خودم که امسال واسه امتحان دانشگاه قبول بشم.
قول میدهم یلدای بهتری بشم ... میخوام شادتر باشم و زندگی کنم.
قول میدهم که به قول هام وفا کنم.
Ahora Quien
دوست داشتم جای احمد شاه مسعود باشم
نمایش یا پنهان متن
احمدشاه مسعود ملقب به شیر دره پنجشیر (۱۱ سنبله/شهریور ۱۳۳۲ در پنجشیر – ۱۸ سنبله/شهریور ۱۳۸۰ در تخار)، از فرماندهان و مجاهدین افغانستان بود که سالها با ارتش شوروی سابق که افغانستان را اشغال کرده بود جنگید و پس از آن هم درگیریهای داخلی افغانستان نقش عمدهای داشت. وی روز ۱۸ شهریورماه ۱۳۸۰ برابر نهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، بر اثر انفجار انتحاری دو تروریست عرب مظنون به ارتباط با شبکه القاعده که خود را خبرنگار معرفی کرده بودند، در خواجه بهاءالدین ولایت تخار افغانستان کشته شد.دوران قبل از جنگ در افغانستان .
ممنونم که گفتی ... تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم .. حتما میخونمش.
Ahora Quien
ها یره
اوف ... اصلا موهای تنم سیخ شد ..
السلام عليک يا علی بن موسی الرضا .. آقا جان ... چی بگم ..
عروسک
maryamlondon1
4 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 4 کاربر: ژنرال, Ahora Quien, maryamlondon1, هاچو هاچو
ژنرال
اتفاقاً تو ذهنم بود در موردش ازت بپرسم.
221- نظرت در مورد احمدشاه مسعود (آمر صاحب
223- فرض کن این 3نفر اومدن خواستگاریت. و باز فرض کن که تو حتماً باید یکی از این سه نفرو انتخاب کنی. کدومو انتخاب میکردی؟
برد پیت - تام کروز - جورج کلونی
اگه مجردی رفتی بگو منم بیام
هاچو هاچو
هه
السلام عليک يا علی بن موسی الرضا .. آقا جان ... چی بگم ..
چه اسم قشنگی
4 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 4 کاربر: ژنرال, Ahora Quien, maryamlondon1, هاچو هاچو
مامان جان شما هر موقع تشریف بیارین چند نفری در حال مشاهده این تاپیک هستن...اگه اینطوری باشه که شما هیچ موقع نمیتونی سوال کنی!
224 . کدوم پست رو تو والیبال دوست داری؟
Ahora Quien
فداتتتتت منتظرممم
Ahora Quien
آدم بزرگی بود .. کسی بود از خودش گذشت تا مردم کشورش چه از هزاره بگیر تا به آخر در صلح زندگی کنند .. نژاد پرستی رو دوست نداشت .. صدای ملت آواره و درد مند بود .. حیف که دیگه نیست ..
از مردها بدم نمیاد .. خوشمم نمیاد .. بعضی وقت ها حتی پدرم این رو بهم ثابت میکنه .. ولی بازم پدرم هست .. اعتمادم رو از دست دادم به هرچی مرده .. نمیگم همه مثل هم هستن ولی من دیگه اعتمادی ندارم.
برد پیت - تام کروز - جورج کلونی
حتما؟؟؟ برد پیت با زن شوهر دار ریخته بود رو هم .. زن مایک تایسون .. بعدش با جنیفر بود آخرشم با آنجلینا موندگار شد ... تام کروز هم زیاد نمیدونم .. جورج کلونی هم که زن مثل کلکیسون لباسه هر دفعه یکی رو داره .. حتی اگه بمیرم هم هیچ کدومشون رو.. نه اینکه فکرکنید مثلا کلاس میذارم ها نه .. ولی جدی خوشم نمیاد ازشون
Ahora Quien
ممنونم هاچویییییییییی
اسپک زدن(آبشار زدن)
ژنرال
نشد دیگه!
فرض دوم سوال رو نادیده گرفتی!
Ahora Quien
ای بابا
ژنرال
مبارکه .. به سلامتی...
Ahora Quien
gilas
پست های اضافه حذف می شود
Ahora Quien,
سوالات زیر رو به صورت کامل پاسخ بده
سوال کننده باید قانع بشه یا صرف نظر کنه
دوتا قبلاً بیخیال شدم اما دیگه بیخیال نمیشویم
206 مخصوصاً 207!
خوب درخواست نکردی و صرف نظر کردی
Ahora Quien
اینو جواب دادم .. ندادم؟
این رو هم همینطور
gilas
جواب برای سوال کننده قانع کننده نبود جواب سوالشو نگرفته
قسمت دوم از سوال 206 رو پاسخ نداری
سوال 207 رو هم با سوال پاسخ دادی اگه منظورشو متوجه نشدی می تونی درخواست کنی تویضیح بیشتر بده
serpent
Ahora Quien
قشنگترین احساسم وقتی بود که بعد از مدت ها رفتم افغانستان .. و به گند کشیده چون داییم فوت کرد .. بعد از اون بدی های که زن و بچه هاش در حقش کردن رو شنیدم . فکر کنید چند تا پسر برن پدر خودشون رو بزنن اونم کسی که سنی ازش گذشته یعنی وقتی میدیدم پسر هاشو دلم میخواستم خفه شون کنمممممم واییی وایییی یعنی دیوانه میشم .
اوکی .. درسته و میدونم که دارم خودم رو محروم میکنم .. ولی قولی هم به خودم دادم که فکری به حال خودم بکنم .. نمیخوام تنهاییم ادامه دار باشه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→