نمیدونم فلسفی هست یا نه ... ولی همیشه گفتم گل مزن کاهگل مزن دیوار بی بنیاد را .... عزت سگ را بکن نه آدم کم ذات را
نقل قول: هاچو هاچو
35 . چرا واسه تنهاییت یه فکری نمیکنی؟ همین که بگی کسی نمیتونه منو درک کنه که فایده ای واست نداره...
من تو تنهاییم خدا و خودم رو دارم . همین برام کافیه.
نقل قول: هاچو هاچو
36 . آخرین سوتی که دادی یادت هست؟تعریف کن
آخرین سوتی این بود که دوران زبان آموزی تو فنلاند یه ترجمان داشتیم که ترک بود .. آقا منم یه جک تازه یاد گرفته بودم همین که گفتم بچه ها یه روز یه ترک ... پوففففففف ... از اون به بعد دیگه هیچ جکی نگفتم ... البته با عرض پوزش از دوستان.
نمایش یا پنهان متنگیلاسی جونم اگر اشتباه نکنم شماره سوالات تو پست ماهی خانم اشتباه شده .... ولی من طبق همین میرم جلو ..اگر بایستی درست بشه که خودتون تصحیحش کنید
65.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟ یا هر چیز دیگه؟! اگر آره آیا بخشیدیشون؟ 66.چه ویژگی مثبتی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که وقتی تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو سرتو با افتخار بالا میگیری؟ 67.چه ویژگی منفی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو از اون سرافکنده یا ناراحت میشی؟
نمایش یا پنهان متنخواهری مهربونم امیدوارم از سوالاتم ناراحت نشی...چون واقعان قصدم ناراحت کردنت نیست
45- اگر نفر اول قدرت بلامنازع دنیا بودی بصورت واقعی چی کار میکردی؟ ( یعنی شعار نده )
نژاد پرستی رو از بین میبردم .. همه باید در یک سطح میبودن .. پولدار فقیر .. کمک میکردم به همه .. مسلمون .. بی دین ... مسیحی ...
نقل قول: Kishe Mehr
46- اگر مشکل بسیار بزرگی داشته باشی که فقط با پول حل بشه، و بهت بگن که علیه کشورت کاری انجام بده یا به کشورت خیانت کن تا ما هم مشکل تو رو حل کنیم، آیا این کار رو میکردی؟
اصلا .. کشور من به اندازه بهش خیانت شده.
نقل قول: Kishe Mehr
47- یلدای مجازی با یلدای حقیقی چه فرقی با هم دارن؟ ( یعنی همون چیزی هستی که توی نت هم هستی؟ )
71.یلدایی میدونی من از عکس صفحه دسک تاپت خوشم اومد ..رفتم تو نت گشتم پیداش کردم والان اسکرین سیورمه؟ به نظرت به همچین آدمی مثل من چی میگن؟ 72.یلدایی من احساس میکنم پاسخ های که میدی یه طوریه.... دوست نداری کامل بتوضیحی نه؟ دوست داری زودی تموم بشه! 73.یلداییی حجابت چطوری؟تو فنلاند؟ آیا از اونهاییی که میری تو جاهای مختلف به اقتضای فضا و شرایط حجابت هم کمتر یا بیشتر میشه؟ یا همیشه یه طوری؟
نمایش یا پنهان متنواقعان خسته نباشی...امشب دیگه از دست من راحت میشی چون میخوام برم بخوابم
serpent
59- چطور با بووف بوووووفی اشنا شدی ?
60- اگه بخوای یه سفر بری ، کجا رو انتخاب میکنی ?
diver20
61- دوست داری در آینده همون فنلاند بمونی یا یک کشور دیگه که از نظر آب و هوا بهتر باشه؟
بهونه
62- از دیدن برف چقدر لذت میبری یا ذوق میکنی؟آفتاب بهتر یا برف؟
63- تا به حال شده کاری که اشتباه بوده انجام میدادی بفهمی و جلوی اونو بگیری؟چقدر خوشحال شدی؟
64- چرا توی چت روم از اسلحه بیشتر استفاده میکنی؟(
Ahora Quien
مرسی از خودت عزیزمم
همیشه شب جمعه واسه دعای کمیل میرم .. غیر اونم میرم اگه مراسم خاصی باشه مثل محرم .. یک شبشم از دستم در نمیره.
والله .. من شما رو زیاد نمیشناسم .. این وقت ها هم کم میام سایت .. ولی آدم دوست داشتنی معلوم میشی
نه .. ولی آدم های هستن که باید بیان و از من عذر بخوان .. ولی اشکال نداره.
ممنونم عزیزم
Ahora Quien
نمیدونم فلسفی هست یا نه ... ولی همیشه گفتم
گل مزن کاهگل مزن دیوار بی بنیاد را .... عزت سگ را بکن نه آدم کم ذات را
من تو تنهاییم خدا و خودم رو دارم . همین برام کافیه.
آخرین سوتی این بود که دوران زبان آموزی تو فنلاند یه ترجمان داشتیم که ترک بود .. آقا منم یه جک تازه یاد گرفته بودم همین که گفتم بچه ها یه روز یه ترک ... پوففففففف ... از اون به بعد دیگه هیچ جکی نگفتم ... البته با عرض پوزش از دوستان.
Ahora Quien
خوشبختی ... زندگی کردن در فقر بدون عذاب وجدان
شرمنده ... ولی وجود نداره .. هیچ انسانی کامل نیست ... حتی زن
همیشه قشنگترین احساسم به گند کشیده شده .. ولی اولین باری که بعد از 14 سال رفتم وطنم ..
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
گیلاسی جونم اگر اشتباه نکنم شماره سوالات تو پست ماهی خانم اشتباه شده ....65.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟ یا هر چیز دیگه؟! اگر آره آیا بخشیدیشون؟
66.چه ویژگی مثبتی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که وقتی تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو سرتو با افتخار بالا میگیری؟
67.چه ویژگی منفی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو از اون سرافکنده یا ناراحت میشی؟
نمایش یا پنهان متن
خواهری مهربونم امیدوارم از سوالاتم ناراحت نشی...چون واقعان قصدم ناراحت کردنت نیستAhora Quien
کمی .. بستگی به شرایط هم داره
فقط تهران بودم
یک بار سیگار کشیدم واسه امتحان .. دیگه نه
Ahora Quien
جواب هر سه سوال آره ..
Ahora Quien
نژاد پرستی رو از بین میبردم .. همه باید در یک سطح میبودن .. پولدار فقیر .. کمک میکردم به همه .. مسلمون .. بی دین ... مسیحی ...
اصلا .. کشور من به اندازه بهش خیانت شده.
کمی فرق دارن ... یلدای مجازی غم نداره
Ahora Quien
بی هدف هستم .. مجبوری
دریا .. دل طوفانی .. خاک .. اشتباه خلقت شدن .. کوه .. غرور .. آسمان .. بی رحم ... جنگل .. گم شدن
ما ز یاران پند یاری داشتیم .. خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
Ahora Quien
▧ تصویر در دسترس نیست
دخترها ... چون من میگم بهت
چرا یلدا این همه بی اعصابه ... برای اینکه اعصاب نداره... تنهاس .. ولی مهم نیست
Ahora Quien
داشتم .. تو بچگی فوت شده بر اثر بیماری سرخک
آره ... چون من با پسر ها بزرگ شدم .. و اگر برادر داشتم حتما باهاش راحت میبودم
من قزلباش هستم
Ahora Quien
خود دنیا رو ..
خیلی اتفاقی ... و موندگار هم شدم.
اصفهان
Ahora Quien
سلام ممنونم شما خوبی؟
من اینجارو دوست دارم .. تا به زور بیرونم نکنند جایی نمیرم.
Ahora Quien
سلام بخونههه .... ممنونم
عاشق سرما هستم ... برف عالییییههه
اره .. بوده .. مثلا نمیدونستم پسر دایی نامحرم هست .. پس پوششم رو درست کردم.
واسه تفریح فقط
Ahora Quien
من نشون نمیدم افغان باشم ... من اونقدر مغرور نشون میدم خودم رو که کسی اجازه نداشته باشه مسخره ام کنه.
خاکی بودن و راحت بودنم
فعلا چیزی نبوده شکر خدا.
نه عزیزم ... اصلا ناراحت نمیشم
هاچو هاچو
اصلاح شد
نمایش یا پنهان متن
حالا میفهمم چرا گیلی وقتی دوره های قبل این اشتباه میشد موهاشو میکند68. دیشب چه خوابی دیدی؟
69. اگه یه نیروی خارق العاده داشتی دوست داشتی چی بود؟
70.یه خاطره خنده دار از کودکیت یادت هست بگی؟
zrnznn
72.یلدایی من احساس میکنم پاسخ های که میدی یه طوریه.... دوست نداری کامل بتوضیحی نه؟ دوست داری زودی تموم بشه!
73.یلداییی حجابت چطوری؟تو فنلاند؟ آیا از اونهاییی که میری تو جاهای مختلف به اقتضای فضا و شرایط حجابت هم کمتر یا بیشتر میشه؟ یا همیشه یه طوری؟
نمایش یا پنهان متن
واقعان خسته نباشی...امشب دیگه از دست من راحت میشی چون میخوام برم بخوابمتنها
75.شده به کسی که خیلی دوستش داری دروغ بگی؟
76.جالب ترین تایپیکی که تو سایت خوندی چی بوده؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→