₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
1 2 3 4 5 ... 12 13

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• serpent

58- اگه یه روز بخوای یه چیزی رو تو دنیا تغیدر بدی ، اون چیه ?
    59- چطور با بووف بوووووفی اشنا شدی ?
    60- اگه بخوای یه سفر بری ، کجا رو انتخاب میکنی ?

15 سپاس: gilas، mz56mz، zrnznn، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، Ahora Quien، KuRoSh، علیرضا، تنها، پری سا، بندری، دلشاد

• diver20

یلدا جان سلام چطوری؟ :4:

61- دوست داری در آینده همون فنلاند بمونی یا یک کشور دیگه که از نظر آب و هوا بهتر باشه؟

13 سپاس: gilas، mz56mz، zrnznn، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، Ahora Quien، KuRoSh، علیرضا، بندری، دلشاد

• بهونه

سلام تبریک میگم که موفق شدی بشینی روی صندلی داغ و بسوزی:83:

62- از دیدن برف چقدر لذت میبری یا ذوق میکنی؟آفتاب بهتر یا برف؟:4:

63- تا به حال شده کاری که اشتباه بوده انجام میدادی بفهمی و جلوی اونو بگیری؟چقدر خوشحال شدی؟

64- چرا توی چت روم از اسلحه بیشتر استفاده میکنی؟(:94:) این نشان دهنده روحیاتت یا برای مزاح و تفریح؟

10 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، garfild، Ahora Quien، gilas، mz56mz، KuRoSh، علیرضا، پری سا، بندری

• Ahora Quien

نقل قول: zrnznn
    مرسی یلداییی خواهری مهربونم که جواب سوالامو دادی.....

مرسی از خودت عزیزمم :8:

31.تو مسجد میری؟همیشه؟ به ندرت؟

همیشه شب جمعه واسه دعای کمیل میرم .. غیر اونم میرم اگه مراسم خاصی باشه مثل محرم .. یک شبشم از دستم در نمیره.

32.نظرتو در مورد "zrnznn" چه بد چه خوب لطفاً بدون رو دربایستی بگو ..... و بگو کاربر سایت بوف بوفی "zrnznn" رو چطوری می بینی؟

والله .. من شما رو زیاد نمیشناسم .. این وقت ها هم کم میام سایت .. ولی آدم دوست داشتنی معلوم میشی :8:

33.آیا قبلاً ها کار اشتباهی مثلاً در مورد کسی مرتکب شدی که الان دلت بخواد ازش عذر خواهی کنی یا حلالیت بطلبی؟توضیح بده اگر دوست داری

نه .. ولی آدم های هستن که باید بیان و از من عذر بخوان .. ولی اشکال نداره.

یلداییی من نمیدونستم افغانستان به دنیا اومدی.....الان یه حس خاص بهت دارم با بقیه فرق داری......البته این حس حس خوبه نه بد.....الان بیشتر دوست دارم

ممنونم عزیزم :8:

15 سپاس: مگس، zrnznn، هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، gilas، ژنرال، mz56mz، نخبه، بهونه، KuRoSh، ماهی، علیرضا، پری سا، بندری

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    34 . یه جمله خفن فلسفی بلدی بگی؟

نمیدونم فلسفی هست یا نه ... ولی همیشه گفتم
    گل مزن کاهگل مزن دیوار بی بنیاد را .... عزت سگ را بکن نه آدم کم ذات را

35 . چرا واسه تنهاییت یه فکری نمیکنی؟ همین که بگی کسی نمیتونه منو درک کنه که فایده ای واست نداره...

من تو تنهاییم خدا و خودم رو دارم . همین برام کافیه.

36 . آخرین سوتی که دادی یادت هست؟تعریف کن

آخرین سوتی این بود که دوران زبان آموزی تو فنلاند یه ترجمان داشتیم که ترک بود .. آقا منم یه جک تازه یاد گرفته بودم همین که گفتم بچه ها یه روز یه ترک ... پوففففففف ... از اون به بعد دیگه هیچ جکی نگفتم ... البته با عرض پوزش از دوستان.

16 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، gilas، ژنرال، mz56mz، jaj، بهونه، KuRoSh، ماهی، علیرضا، پری سا، بندری، دلشاد، نازنین

• Ahora Quien

نقل قول: ماهی
    37- از نظر تو خوشبختی یعنی چی؟

خوشبختی ... زندگی کردن در فقر بدون عذاب وجدان

38- مرد ایده آل رو تعریف کن...

شرمنده ... ولی وجود نداره .. هیچ انسانی کامل نیست ... حتی زن

38- قشنگترین احساسی که تا حالا تجربه کردی رو اگر دوست داشتی تعریف کن برامون..

همیشه قشنگترین احساسم به گند کشیده شده .. ولی اولین باری که بعد از 14 سال رفتم وطنم ..

14 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، zrnznn، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، ماهی، علیرضا، تنها، دلشاد

• zrnznn

نمایش یا پنهان متنگیلاسی جونم اگر اشتباه نکنم شماره سوالات تو پست ماهی خانم اشتباه شده .... :7: ولی من طبق همین میرم جلو ..اگر بایستی درست بشه که خودتون تصحیحش کنید

65.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟ یا هر چیز دیگه؟! اگر آره آیا بخشیدیشون؟
    66.چه ویژگی مثبتی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که وقتی تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو سرتو با افتخار بالا میگیری؟
    67.چه ویژگی منفی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو از اون سرافکنده یا ناراحت میشی؟

نمایش یا پنهان متنخواهری مهربونم امیدوارم از سوالاتم ناراحت نشی...چون واقعان قصدم ناراحت کردنت نیست :1: :8:

13 سپاس: هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، garfild، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: garfild
    39.آدم احساسی هستی یا نه؟

کمی .. بستگی به شرایط هم داره

40. کدوم شهرهای ایران رفتی؟

فقط تهران بودم

41. دودی هستی؟؟؟قلیون یا سیگار؟؟

یک بار سیگار کشیدم واسه امتحان .. دیگه نه

13 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، zrnznn، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: تنها
    42.تو زندگیت کسی هست که ازش متنفر باشی؟

43. کسی تو زندگیت بوده که حاضر نباشی هیچ وقت اونو ببخشی؟

44. تا حالا خیانت رو تو زندگیت تجربه کردی؟

جواب هر سه سوال آره ..

13 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، zrnznn، gilas، ژنرال، Kishe Mehr، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: Kishe Mehr
    45- اگر نفر اول قدرت بلامنازع دنیا بودی بصورت واقعی چی کار میکردی؟ ( یعنی شعار نده )

نژاد پرستی رو از بین میبردم .. همه باید در یک سطح میبودن .. پولدار فقیر .. کمک میکردم به همه .. مسلمون .. بی دین ... مسیحی ...

46- اگر مشکل بسیار بزرگی داشته باشی که فقط با پول حل بشه، و بهت بگن که علیه کشورت کاری انجام بده یا به کشورت خیانت کن تا ما هم مشکل تو رو حل کنیم، آیا این کار رو میکردی؟

اصلا .. کشور من به اندازه بهش خیانت شده.

47- یلدای مجازی با یلدای حقیقی چه فرقی با هم دارن؟ ( یعنی همون چیزی هستی که توی نت هم هستی؟ )

کمی فرق دارن ... یلدای مجازی غم نداره

14 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، zrnznn، gilas، ژنرال، Kishe Mehr، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: mz56mz
    48_ هدف از زندگى كردن؟؟

بی هدف هستم .. مجبوری

49- اين كلمات رو تعبير كن دريا , خاك , كوه , اسمان , جنگل

دریا .. دل طوفانی .. خاک .. اشتباه خلقت شدن .. کوه .. غرور .. آسمان .. بی رحم ... جنگل .. گم شدن

50- يك بيت شعر كه بتونم اويزه گوشم كنم

ما ز یاران پند یاری داشتیم .. خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

13 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: بچه مثبت
    51. پرینت اسکرین از دسکتاپت بذار!

تصویر در دسترس نیست

52. دخترها حسودتر هستند یا پسرها؟ چرا؟

دخترها ... چون من میگم بهت :10:

53. چرا یلدا این همه ...؟ برای اینکه....

چرا یلدا این همه بی اعصابه ... برای اینکه اعصاب نداره... تنهاس .. ولی مهم نیست

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، gilas، Kishe Mehr، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: ژنرال
    54- چرا برادر نداری؟

داشتم .. تو بچگی فوت شده بر اثر بیماری سرخک

55- دوس داری برادر داشتی؟ چرا؟

آره ... چون من با پسر ها بزرگ شدم .. و اگر برادر داشتم حتما باهاش راحت میبودم

56- اصالتاً متعلق به از کدوم یکی از اقوام افغانستان هستی؟ (پشتون - هزاره - تاجیک - ازبک)

من قزلباش هستم

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، gilas، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: serpent
    57- اگه یه روز بخوای یه چیزی رو تو دنیا تغیدر بدی ، اون چیه ?

خود دنیا رو ..

58- چطور با بووف بوووووفی اشنا شدی ?

خیلی اتفاقی ... و موندگار هم شدم.

59- اگه بخوای یه سفر بری ، کجا رو انتخاب میکنی ?

اصفهان

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، gilas، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: diver20
    یلدا جان سلام چطوری؟

سلام ممنونم شما خوبی؟ :1:

نقل قول: diver20
    60- دوست داری در آینده همون فنلاند بمونی یا یک کشور دیگه که از نظر آب و هوا بهتر باشه؟

من اینجارو دوست دارم .. تا به زور بیرونم نکنند جایی نمیرم.

14 سپاس: هاچو هاچو، garfild، zrnznn، بچه مثبت، gilas، Kishe Mehr، serpent، mz56mz، diver20، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: بهونه
    سلام تبریک میگم که موفق شدی بشینی روی صندلی داغ و بسوزی

سلام بخونههه .... ممنونم :4:

61- از دیدن برف چقدر لذت میبری یا ذوق میکنی؟آفتاب بهتر یا برف؟

عاشق سرما هستم ... برف عالییییههه

62- تا به حال شده کاری که اشتباه بوده انجام میدادی بفهمی و جلوی اونو بگیری؟چقدر خوشحال شدی؟

اره .. بوده .. مثلا نمیدونستم پسر دایی نامحرم هست .. پس پوششم رو درست کردم.

63- چرا توی چت روم از اسلحه بیشتر استفاده میکنی؟

این نشان دهنده روحیاتت یا برای مزاح و تفریح؟

واسه تفریح فقط

12 سپاس: هاچو هاچو، garfild، zrnznn، بچه مثبت، gilas، serpent، mz56mz، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

64.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟ یا هر چیز دیگه؟! اگر آره آیا بخشیدیشون؟

من نشون نمیدم افغان باشم ... من اونقدر مغرور نشون میدم خودم رو که کسی اجازه نداشته باشه مسخره ام کنه.

65.چه ویژگی مثبتی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که وقتی تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو سرتو با افتخار بالا میگیری؟

خاکی بودن و راحت بودنم

66.چه ویژگی منفی در وجودت یا اخقلایاتتت یا زندگیت هست که تو جمعی که در اون مورد صحبت میشه تو از اون سرافکنده یا ناراحت میشی؟

فعلا چیزی نبوده شکر خدا.

خواهری مهربونم امیدوارم از سوالاتم ناراحت نشی...چون واقعان قصدم ناراحت کردنت نیست

نه عزیزم ... اصلا ناراحت نمیشم :11:

12 سپاس: هاچو هاچو، garfild، بچه مثبت، gilas، serpent، mz56mz، maryamlondon1، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• هاچو هاچو

گیلاسی جونم اگر اشتباه نکنم شماره سوالات تو پست ماهی خانم اشتباه شده .... ولی من طبق همین میرم جلو ..اگر بایستی درست بشه که خودتون تصحیحش کنید

اصلاح شد 533
    نمایش یا پنهان متنحالا میفهمم چرا گیلی وقتی دوره های قبل این اشتباه میشد موهاشو میکند :62:

68. دیشب چه خوابی دیدی؟
    69. اگه یه نیروی خارق العاده داشتی دوست داشتی چی بود؟
    70.یه خاطره خنده دار از کودکیت یادت هست بگی؟

12 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، garfild، gilas، ژنرال، serpent، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• zrnznn

71.یلدایی میدونی من از عکس صفحه دسک تاپت خوشم اومد ..رفتم تو نت گشتم پیداش کردم والان اسکرین سیورمه؟ :4: به نظرت به همچین آدمی مثل من چی میگن؟ :4:
    72.یلدایی من احساس میکنم پاسخ های که میدی یه طوریه.... دوست نداری کامل بتوضیحی نه؟ دوست داری زودی تموم بشه!
    73.یلداییی حجابت چطوری؟تو فنلاند؟ آیا از اونهاییی که میری تو جاهای مختلف به اقتضای فضا و شرایط حجابت هم کمتر یا بیشتر میشه؟ یا همیشه یه طوری؟

نمایش یا پنهان متنواقعان خسته نباشی...امشب دیگه از دست من راحت میشی چون میخوام برم بخوابم :4:

14 سپاس: Ahora Quien، هاچو هاچو، بچه مثبت، garfild، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، maryamlondon1، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• تنها

74.چه کسی رو تو زندگیت خیلی دوست داری؟
    75.شده به کسی که خیلی دوستش داری دروغ بگی؟
    76.جالب ترین تایپیکی که تو سایت خوندی چی بوده؟

13 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، Ahora Quien، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، KuRoSh، علیرضا، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: