225- بهترین خریدی که تا به حال انجام دادی چی بوده؟بهترین منظور اینکه بیشتر خوشت بیاد از اون چیز 226- گرون ترین خریدی که کردی چی بوده؟ 227- بیشتر دوست چه چیزایی بخری؟منظور لباس یا ماشین یا عروسک یا کفش یا کیف یا......
نمایش یا پنهان متنبخونه خسته نباشید میگه بهت خودمو میگما
228. اگر من میهمان صندلی داغ باشم اولین سوالی که ازم میپرسی چیه؟ 229. یک نصیحت برای بچه مثبت و یک انتقاد از بچه مثبت 230. راهکاری برای تشویق کاربران برای فعالیت بیشتر در سایت ارائه بده
راستی تو سوال 4 من متوجه میزان تحصیلاتت نشدم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نظرم مثبته. فکر میکنم دختر مستقلی باشی قدتم بلنده بوکسم بلدی یه بارم یقه یه پسر رو گرفتی زدی تو گوشش
راستی با توجه به نصیحتت احساس کردم از پافشاری برای جواب دادن به سوال 206 کمی ناراحت شدی! هدف ناراحت کردنت نبود میخواستم صندلی داغ زیاد سرد نباشه
231. خط قرمز برای یلدا چیه؟
232. شیرینکاری بلدی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام یلدایییییی 233. دوست داری الان که میخوابی چه خوابی ببینی؟ 234. واسه چی آفریده شدی؟ 235. از چی خیلی میترسی؟
gilas: با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
سوال 234و 235 با هزینه 10 بوفی پرسیده شد
پستهای شماره 5 با 3 سوال - 12 با 3 سوال - 38 با 3 سوال - 65 با 1 سوال - 71 با 1 سوال - 95 با 3 سوال - 106 با 3 سوال - 138 با 3 سوال - 142 با 2 سوال - 145 با 3 سوال - 162 با 3 سوال - 168 با 1 سوال و 190 با 3 سوال
خط قرمز یعنی یک مرز و حد نهایی که هرکس از این مرز عبور کنه هر چی دیده از چشم خودش دیده یعنی کسی اجازه نداره ازین مرز عبور کند
من موندم این چه جور آلزایمری هست که یادش مونده 45 سال زندگی میکنه اینجا ولی نمیدونه رختشور خونه کجاست
آخه آلزایمر حافظه ی کوتاه مدت رو خراب می کنه نه بلند مدت
نقل قول: Ahora Quien
مرد ایده آل ... واسه من چهره ... قد .. اصلا مهم نیست ... مهم قلبش هست .. مهم مهربونیش .. اینکه بتونم بهش تکیه کنم .. خونه ام همون جایی باشه که اون حضور داره .. حاضرم حتی باهاش نون خشک بخورم ولی بدونم مرد هست .. غیرت داره .. خانواده اش براش مهمه .. این مرد ایده آل از دید من هست.
یلدا جان ! الان 21 سالت هست..این جواب رو یه جا یاد داشت کن و 10 سال دیگه بخونش...برات جالب خواهد بود
238- همه ی آدما یواشکی هایی برای خودشون دارن.به نظر من این اجتناب ناپذیره...آیا چیزی هست که مکررا انجامش بدی و فقط مربوط به خلوت خودت باشه و نخوای کسی بدونه ؟ نمی خوام تعریفش کنی.فقط بگو آره یا نه...
مامان جان شما هر موقع تشریف بیارین چند نفری در حال مشاهده این تاپیک هستن...اگه اینطوری باشه که شما هیچ موقع نمیتونی سوال کنی!
نگران نباش یاد گرفتم چه موقع پست بزارم وقتی همه لالائی میکنند الان هم کسی نیست به جز خودم بزار استین بالا بزنم 1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 1 کاربر: maryamlondon1 یلدا جون خسته نباشی عزیزم
240-یلدا جون ایا دوست داری همه عمرت تو غربت سپری کنی ؟؟یعنی ارزو نداری یک روز به کشور ت برگردی وانجا زندگی کنی وبین هموطنای خودت باشی؟؟ ..
241- در فنلاند ایا دوستای زیادی داری ؟از چه کشورهای هستند ؟؟نظر ت در باره کسانی که به خارج میان وبه خاطر خواسته های شخصی از دین خارج میشن وپناهندگی شرم اوری میگیرند وابروی هموطنانشون مییبرن چه هست ؟؟
242- یلدا جان اگه پسر داشتی وبه سن ازدواج رسیده باشه ..ودخترکه در نظر گرفته برا ازدواج باب میل شما وخانواده نباشه چکار میکنی؟؟ نمایش یا پنهان متن چند روز پیش یک مشکل داشتم در باره همین موضوع وقتی با یکی از دوستا ن مشورت کردم ایشون که ادم مذهبی هم هستند به من گفت مریم خانم شما انگلیس زندگی میکنی .یعنی منظور ایشون اینکه شما خارج زندگی میکنی باید حرام وحلال وغیرت وناموس فراموش کنی ولی وقتی ازش پرسیدم ایا راضی هستی همچین عروس داشته باشی؟؟ جوابی نداشت به من بده ..ایا نظر اون تا یید میکنی ؟؟ احساس کردم خیلی به من توهین شد یعنی هرکس بیاد خارح باید بی بند وبار باشه تا به او بگن ادم متمدن وبا کلاس .اگه اینجوری باشه ایا حیوانات از ما متمدن تر نیستند ؟؟ نمیدونم به نظرم عیب از خودم که میخواهم زندگی ام تمیز وبدون هیچ الودگی باشه ...
سلام یلدا جان باز من دیر رسیدم ایشالا که هنوز قدرت پاسخگویی داری 243- چند بار باهات شوخی کردم در مورد اعصاب و این حرفها ناراحت نشدی؟ 244- اگر توی دریا در حال غرق شدن باشم چطوری کمکم میکنی؟ 245- به چه سازی علاقه داری ؟
سلام، خسته نباشيد اميدوارم از جوزفناك شدن تاپيكت لذت برده باشي
راستش من هيچ وقت توو صندلي داغ كسي سوال طرح نكردم و شركت هم نكردم، چون در مورد زندگي خصوصي هيچ كس حس كنجكاوي ندارم، ولي براي شما چون احساستونو نسبت به گذشته درك ميكنم (اين بلا سر خودمم اومده و پنج سال از بهترين سالهاي زندگيم هدر رفت) شايد براي همين مساله دارم براي دومين بار سوال مطرح ميكنم:
246- كي و از كجا ميخواييد زندگي واقعي (نيمه دوم و اخر) رو شروع كنيد، بايد خودتون اون جرقه رو از جايي بزنيد، براش برنامه اي داريد؟ ميدونيد اگه رووش مصمم نباشيد اون جرقه هيچ گاه زده نميشه؟!
247- شده از خودت بدت بياد به خاطر فرصتهايي كه در گذشته دور و نزديك به خاطر بيتفاوتي مفت از دست دادي؟!
248- براي شخصي كه بهتون از لحاظ عاطفي (خواسته يا ناخواسته) ضربه زد، آرزوي خوشبختي ميكنيد؟
دوستان عزیزم ... از امروز که میشه 3شنبه تا 5شنبه دارم میرم سفر اونم با کشتییییی وای خدای من یک بار رفتم همش خواب بودم ایندفعه رو خدا به خیر بگذرونه . اگر دست رسی به اینترنت داشتم حتما سوال هاتون رو جواب میدم .. اگرهم نه که شرمنده ای همه وقتی برگشتم جواب میدم .. ولی اگه تونستم تا وقت رفتن این سوال ها رو هم جواب میدم .. موفق باشید همه .. بازم ممنونم از سوال ها. به امید دیدار .. حلالم کنید دیگه
کجا میری من تازه اومدم سوال کنم یلداااااااااااااااااااااااااااااییییییی
کتاب کهن دیارا
249- در مورد این کتاب برداشت خودت رو بگو و اسم نویسنده کتاب و موضوع کتاب
چرا انسان ها راست نمیگن؟ چه دلیلی اونارو وادار به دروغ میکنه؟
این که مشخصه چون دوست دارن
زود قضاوت کردن گریه ام میگیره البته بعضی اوقات
آخ گفتی
مرد ایده آل ... واسه من چهره ... قد .. اصلا مهم نیست ... مهم قلبش هست .. مهم مهربونیش .. اینکه بتونم بهش تکیه کنم .. خونه ام همون جایی باشه که اون حضور داره .. حاضرم حتی باهاش نون خشک بخورم ولی بدونم مرد هست .. غیرت داره .. خانواده اش براش مهمه .. این مرد ایده آل از دید من هست.
دوستانی که این شرایط رو دارن اعلام آمادگی کنند حداقل یه عروسی بیوفتیم اون ور آب ها
به کوروش واسه تاپیک کمی لبخند نوش جان کنید .
سپاس گزارم ولی هنوز ندیدم که مثبت دادی
250-بچه که بودی یلدا شاهکاری که کردی منظورم خرابکاریی که کردی در زمان بچگیت چی بوده 251- تا حالا از خجالت آب شدی که بعدش ذوب بشی داستانش رو تعریف کن
بعدش من تا صفحه 6 بیشتر نخوندم و الان هم که داری میری مسافرت اول که کادو یادت نره دوم کی میایی بقیه سوال ها رو جواب بدی سوممممم باید بابت این تاخیر یک هفته دیگه بشینی چون صندلی یخ کرده
Ahora Quien
فکر کنم الان جواب ها کامل شده
به سوال های شما فکر کنم کامل جواب دادم
بهونه
226- گرون ترین خریدی که کردی چی بوده؟
227- بیشتر دوست چه چیزایی بخری؟منظور لباس یا ماشین یا عروسک یا کفش یا کیف یا......
نمایش یا پنهان متن
بخونه خسته نباشید میگه بهتAhora Quien
خرید ماشینم
گرون ترین .. کفش زمستونی بود که خریدم واسه خودم .. چون واقعا لیز شده بود خیابونا .. البته قبل اینکه ماشین بخرم.
بیشتر دوست دارم لباس های مختلف بخرم ..
بچه مثبت
خسته نباشی
228. اگر من میهمان صندلی داغ باشم اولین سوالی که ازم میپرسی چیه؟
229. یک نصیحت برای بچه مثبت و یک انتقاد از بچه مثبت
230. راهکاری برای تشویق کاربران برای فعالیت بیشتر در سایت ارائه بده
راستی تو سوال 4 من متوجه میزان تحصیلاتت نشدم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
نظرت در مورد یلدا چیه؟
همیشه خودتو جای دیگران بذار اگر حس میکنی چیزی ناراحتت میکنه احتمالا دیگران روهم ازار میده
انتقادی ندارم
راستش تو این قبال مسائل بلد نیستم نظری بدم یا حرفی بزنم.
Ahora Quien
من رشته ام کسب و کار فن آوری اطلاعات هست Business Information Technology
3سال این رشته رو خوندم و میخوام ادامه بدم .
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
فکر میکنم دختر مستقلی باشی قدتم بلنده بوکسم بلدی یه بارم یقه یه پسر رو گرفتی زدی تو گوشش
راستی با توجه به نصیحتت احساس کردم از پافشاری برای جواب دادن به سوال 206 کمی ناراحت شدی! هدف ناراحت کردنت نبود
231. خط قرمز برای یلدا چیه؟
232. شیرینکاری بلدی؟
Ahora Quien
نه اشکالی نداره .. ناراحت نشدم
میشه توضیح بدی کمی !
راستش نه .. به جاش مطالب جالب و به درد بخور به بقیه میگم که سرگرمشون کنم.
هاچو هاچو
233. دوست داری الان که میخوابی چه خوابی ببینی؟
234. واسه چی آفریده شدی؟
235. از چی خیلی میترسی؟
gilas: با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
سوال 234و 235 با هزینه 10 بوفی پرسیده شد
پستهای شماره 5 با 3 سوال - 12 با 3 سوال - 38 با 3 سوال - 65 با 1 سوال - 71 با 1 سوال - 95 با 3 سوال - 106 با 3 سوال - 138 با 3 سوال - 142 با 2 سوال - 145 با 3 سوال - 162 با 3 سوال - 168 با 1 سوال و 190 با 3 سوال
Ahora Quien
سلام هاچویییییی
یه خواب خوب ... خوابی که واقعا خبرهای خوبی هم برام به دنبالش بیاد.
یعنی چی؟ میشه توضیح بدی
فریاد هیچ شیری خانه ای چوبی مرا ویران نکرد .. من از سکوت موریانه میترسم.
بچه مثبت
یعنی کسی اجازه نداره ازین مرز عبور کند
mz56mz
236- چرا هنوز بيدارى؟؟؟
237- يه لطيفه تعريف كن كه بخنديم
ماهی
یلدا جان ! الان 21 سالت هست..این جواب رو یه جا یاد داشت کن و 10 سال دیگه بخونش...برات جالب خواهد بود
238- همه ی آدما یواشکی هایی برای خودشون دارن.به نظر من این اجتناب ناپذیره...آیا چیزی هست که مکررا انجامش بدی و فقط مربوط به خلوت خودت باشه و نخوای کسی بدونه ؟ نمی خوام تعریفش کنی.فقط بگو آره یا نه...
ژنرال
همون جریان تام کروزه دیگه
239- یکی همون از همون یواشکی هایی که ماهی گفت رو تعریف کن.
maryamlondon1
مامان جان شما هر موقع تشریف بیارین چند نفری در حال مشاهده این تاپیک هستن...اگه اینطوری باشه که شما هیچ موقع نمیتونی سوال کنی!
نگران نباش یاد گرفتم چه موقع پست بزارم وقتی همه لالائی میکنند
الان هم کسی نیست به جز خودم
یلدا جون خسته نباشی عزیزم
240-یلدا جون ایا دوست داری همه عمرت تو غربت سپری کنی ؟؟یعنی ارزو نداری یک روز به کشور ت برگردی وانجا زندگی کنی وبین هموطنای خودت باشی؟؟ ..
241- در فنلاند ایا دوستای زیادی داری ؟از چه کشورهای هستند ؟؟نظر ت در باره کسانی که به خارج میان وبه خاطر خواسته های شخصی از دین خارج میشن وپناهندگی شرم اوری میگیرند وابروی هموطنانشون مییبرن چه هست ؟؟
242- یلدا جان اگه پسر داشتی وبه سن ازدواج رسیده باشه ..ودخترکه در نظر گرفته برا ازدواج باب میل شما وخانواده نباشه چکار میکنی؟؟
نمایش یا پنهان متن
چند روز پیش یک مشکل داشتم در باره همین موضوع وقتی با یکی از دوستا ن مشورت کردم ایشون که ادم مذهبی هم هستند به من گفت مریم خانم شما انگلیس زندگی میکنی .یعنی منظور ایشون اینکه شما خارج زندگی میکنی باید حرام وحلال وغیرت وناموس فراموش کنی ولی وقتی ازش پرسیدم ایا راضی هستی همچین عروس داشته باشی؟؟ جوابی نداشت به من بده ..ایا نظر اون تا یید میکنی ؟؟ احساس کردم خیلی به من توهین شد
hadi04
243- چند بار باهات شوخی کردم در مورد اعصاب و این حرفها ناراحت نشدی؟
244- اگر توی دریا در حال غرق شدن باشم چطوری کمکم میکنی؟
245- به چه سازی علاقه داری ؟
Life Dream
راستش من هيچ وقت توو صندلي داغ كسي سوال طرح نكردم و شركت هم نكردم، چون در مورد زندگي خصوصي هيچ كس حس كنجكاوي ندارم، ولي براي شما چون احساستونو نسبت به گذشته درك ميكنم (اين بلا سر خودمم اومده و پنج سال از بهترين سالهاي زندگيم هدر رفت) شايد براي همين مساله دارم براي دومين بار سوال مطرح ميكنم:
246- كي و از كجا ميخواييد زندگي واقعي (نيمه دوم و اخر) رو شروع كنيد، بايد خودتون اون جرقه رو از جايي بزنيد، براش برنامه اي داريد؟ ميدونيد اگه رووش مصمم نباشيد اون جرقه هيچ گاه زده نميشه؟!
247- شده از خودت بدت بياد به خاطر فرصتهايي كه در گذشته دور و نزديك به خاطر بيتفاوتي مفت از دست دادي؟!
248- براي شخصي كه بهتون از لحاظ عاطفي (خواسته يا ناخواسته) ضربه زد، آرزوي خوشبختي ميكنيد؟
Ahora Quien
اگر دست رسی به اینترنت داشتم حتما سوال هاتون رو جواب میدم .. اگرهم نه که شرمنده ای همه وقتی برگشتم جواب میدم .. ولی اگه تونستم تا وقت رفتن این سوال ها رو هم جواب میدم .. موفق باشید همه .. بازم ممنونم از سوال ها.
به امید دیدار .. حلالم کنید دیگه
KuRoSh
249- در مورد این کتاب برداشت خودت رو بگو و اسم نویسنده کتاب و موضوع کتاب
این که مشخصه
آخ گفتی
دوستانی که این شرایط رو دارن اعلام آمادگی کنند حداقل یه عروسی بیوفتیم اون ور آب ها
سپاس گزارم
250-بچه که بودی یلدا شاهکاری که کردی منظورم خرابکاریی که کردی در زمان بچگیت چی بوده
251- تا حالا از خجالت آب شدی که بعدش ذوب بشی
بعدش من تا صفحه 6 بیشتر نخوندم و الان هم که داری میری مسافرت اول که کادو یادت نره دوم کی میایی بقیه سوال ها رو جواب بدی سوممممم باید بابت این تاخیر یک هفته دیگه بشینی چون صندلی یخ کرده
دیگه سوالی از متهم ندارم می توننند برن به سفر
Ahora Quien
همونی که شما گفتی دیگه ..هرکس از این مرز عبور کنه هر چی دیده از چشم خودش دیده .. یک باری هم دعوای فیزیکی داشتم حسابش رو کف دستش گذاشتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→