₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
1 2 ... 8 9 10 11 12 13

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• Ahora Quien

نقل قول: mz56mz
    شب خوش عمو جان

ظهر بخیر عمویی :9:

236- چرا هنوز بيدارى؟؟؟

داشتم هی صفحه رو رفرش میکردم واسه سوال های جدید ... بعدشم داشتم از یوتوب برنامه Dr.Phil رو میدیدم زمان از دستم در رفت

237- يه لطيفه تعريف كن كه بخنديم

یک نفر تو اتوبوس کبریت می خواسته، به بغل دستیش می گه:
    - اسمت چیه؟
    - همایون.
    - به به، شغلت چیه؟
    - زنبوردار.
    - به به، کجا می ری؟
    - اهواز.
    - عجب جایی! کبریت داری؟
    - نه.
    - نه و نکمه! با اون اسمت، مردک پشه باز، تو این گرما سگ می ره اهواز که تو می رى؟

13 سپاس: هاچو هاچو، تنها، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: ماهی
    آخه آلزایمر حافظه ی کوتاه مدت رو خراب می کنه نه بلند مدت

آهان نمیدونستم مرسی :9:

یلدا جان ! الان 21 سالت هست..این جواب رو یه جا یاد داشت کن و 10 سال دیگه بخونش...برات جالب خواهد بود

چشم حتما :9:

238- همه ی آدما یواشکی هایی برای خودشون دارن.به نظر من این اجتناب ناپذیره...آیا چیزی هست که مکررا انجامش بدی و فقط مربوط به خلوت خودت باشه و نخوای کسی بدونه ؟ نمی خوام تعریفش کنی.فقط بگو آره یا نه...

آره هست

14 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: ژنرال
    همون جریان تام کروزه دیگه

:9:

نقل قول: ژنرال
    239- یکی همون از همون یواشکی هایی که ماهی گفت رو تعریف کن.

اینکه وقتی کسی خونه نیست بشینم جلو آینه واسه خودم حرف بزنم .. حرفایی که واسه خودم خیلی مهم هستند ولی بقیه سر در نمیارند .. بعد میشینم واسه خودم نظر میدم ... بعد از خودم انتقاد میکنم .. دیونه نیستما :4:

12 سپاس: هاچو هاچو، تنها، ماهی، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: maryamlondon1
    یلدا جون خسته نباشی عزیزم

ممنونممم مریم جاننن :11:

240-یلدا جون ایا دوست داری همه عمرت تو غربت سپری کنی ؟؟یعنی ارزو نداری یک روز به کشور ت برگردی وانجا زندگی کنی وبین هموطنای خودت باشی؟؟ ..

راستش از اینجا راضی هستم .. مشکل دیگه ای که اینجاست فامیل های هم که دارم تو افغانستان دارن کم کم میرن خارج از کشور .. اگر هم بخوام برم وطن زندگی کنم به عشق چند تا فامیل میتونی زندگی کنی اونجا ... غیر اون هم نمیدونم.

241- در فنلاند ایا دوستای زیادی داری ؟از چه کشورهای هستند ؟؟نظر ت در باره کسانی که به خارج میان وبه خاطر خواسته های شخصی از دین خارج میشن وپناهندگی شرم اوری میگیرند وابروی هموطنانشون مییبرن چه هست ؟؟

بله دوست زیاد دارم .. بیشتریشون افغان هستند .. چون هر شنبه خونه ای هر خانوم افغانی جلسه ی قرآن برگزار میشه .. بیشتر دختر های افغان هم می بینم .. غیر از اون هم یک دوست خیلی نزدیک دارم که از کشور سیریلانکا هست.
    راستش من افغان های رو هم دیدم که برای قبولی دین خودشون رو عوض کردن .. واقعا جای افسوس هست که دین خودشون رو تغییر میدن ... فقط افسوس میخورم و ناراحت میشم که یعنی اینقدر مهم هست قبولی یک کشور که از همه چیز خودشون میگذرند .. شاید هم مشکلی دارند .. خدا میدونه.

242- یلدا جان اگه پسر داشتی وبه سن ازدواج رسیده باشه ..ودخترکه در نظر گرفته برا ازدواج باب میل شما وخانواده نباشه چکار میکنی؟؟

اول از همه دلم میخواد با پسر خودم صحبت کنم و ببینم اون دختر چه ویژگی های داره .. مثل یک دوست ازش بپرسم نه یک مادر نگران .. ازش بخوام من رو با دختر آشنا کنه و همچنین با خانواده ای اون دختر .. در آخر حرف های خودم رو در قبال نظر بهش میزنم .. اگر واقعا راضی به بودن با اون دختر بود تحت هر شرایطی کمکش میکنم.

ایا نظر اون تا یید میکنی ؟؟

اصلا .. من سر در نمیارم واقعا چرا بعضی ها اینطور فکر میکنند ... حتی فامیل ما هم براشون جالب بود که آیا ما واقعا تو ماه رمضان روزه میگیرم یا نه ... فکر میکنند چون اومدیم خارج باید همه چیز رو فراموش کنیم و بشیم یک خارجی به تمام .. واقعا جای تائسف داره .. من واقعا ناراحت میشم از این طرز فکر .. با اینکه ما تو شهر قبلی که از پایتخت دور بودیم در به در دنبال مسجد میگشتیم حتی ماه محرم با همون مجلس کوچیک دلمون باز میشد ...

13 سپاس: تنها، ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: hadi04
    سلام یلدا جان باز من دیر رسیدم ایشالا که هنوز قدرت پاسخگویی داری

سلام آقا آرسام .. بله هنوز قدرت دارم :10:

243- چند بار باهات شوخی کردم در مورد اعصاب و این حرفها ناراحت نشدی؟

نه اصلا بلکه اینقدر خندیدم که دلم رو درد گرفته .. مخصوصا اون آهنگی که خوندید هنوزم دارمش :3:

244- اگر توی دریا در حال غرق شدن باشم چطوری کمکم میکنی؟

شنا که بلد نیستم .. یک قایق پیدا میکنم ... اگر هم پیدا نکردم خودم رو میزنم به آب .. هر چی باد آباد :1:

245- به چه سازی علاقه داری ؟

به Violin ..

13 سپاس: hadi04، ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، garfild، نغمه

• تنها

سلاااااااااام یلدایی 261
    خوبی؟خسته نباشید بهت میگم 786

یلدایییی حس میکنم یجورایی خیلی شبیه همیم شاید اگه منم جای تو روی صندلی داغ بودم خیلی از سوالا رو مثل تو جواب میدادم :1:

252-از شخصیت های کارتونی کدوم رو بیشتر دوست داری؟؟هم ایرانی هم خارجی؟

253-اگه میشد که زمان به عقب برگرده دوست داشتی همچین اتفاقی میوفتاد؟؟دوست داشتی برگردی و دوباره از کجا زندگیتو شروع کنی؟

254-فیلم زمانه رو میبینی؟؟اگه آره نظرت راجع به ارغوان چیو؟و بهزاد و کاراش و دروغایی که گفت و قولایی که زد زیرش؟

امیدوارم سفر بهت خیلی خیلی خوش بگذره :8:

واااااای چقدر اینجا سرعت بالاست :4:

11 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، gilas، KuRoSh، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: KuRoSh
    کجا میری من تازه اومدم سوال کنم یلداااااااااااااااااااااااااااااییییییی

گفتم تا جایی که بتونم جواب میدم .. هنوز هستم :10:

249- در مورد این کتاب برداشت خودت رو بگو و اسم نویسنده کتاب و موضوع کتاب

کهن دیارا .. خاطرات خانوم فرح ديبا هست(فرح پهلوی) .. که از دوران کودکی خودش نوشته تا دوران پس از شاه .. واقعا خوندنی و جالب بود .. وقتی داستان زندگی بک نفر رو از قلم خودش بخونی واقعا جالبه ... من خوشم اومد .. پیشنهاد میکنم شما هم بخونیدش

دوستانی که این شرایط رو دارن اعلام آمادگی کنند حداقل یه عروسی بیوفتیم اون ور آب ها

کوروششششششششششش :94:

سپاس گزارم ولی هنوز ندیدم که مثبت دادی

خواهش میکنم .. پس برو ببین دیگه :10:

250-بچه که بودی یلدا شاهکاری که کردی منظورم خرابکاریی که کردی در زمان بچگیت چی بوده

آره داخل کمد پر از لباس 10تا کبریت روشن کردم :4: تا به این اندازه شر بودم .. آخه تنها بودم همه سر کار منم خونه تنها

251- تا حالا از خجالت آب شدی که بعدش ذوب بشی داستانش رو تعریف کن

همون کبریت روشن کردنم خیلی شاهکار بود واسم :83:

دیگه سوالی از متهم ندارم می توننند برن به سفر

ممنونم :23:

10 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، Life Dream، ژنرال، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: تنها
    سلاااااااااام یلدایی
    خوبی؟خسته نباشید بهت میگم
    یلدایییی حس میکنم یجورایی خیلی شبیه همیم شاید اگه منم جای تو روی صندلی داغ بودم خیلی از سوالا رو مثل تو جواب میدادم

سلام عزیزم و ممنونم :46:
    واقعا ... یعنی کسی مثل من هم هست؟ .. :93:

252-از شخصیت های کارتونی کدوم رو بیشتر دوست داری؟؟هم ایرانی هم خارجی؟

من تام و جری رو دوست دارم .. کلاه قرمزی جز شخصیت کارتونی حساب میشه؟ اگه میشه عاشقشممم

253-اگه میشد که زمان به عقب برگرده دوست داشتی همچین اتفاقی میوفتاد؟؟دوست داشتی برگردی و دوباره از کجا زندگیتو شروع کنی؟

اره واقعا دوست داشتم .. از اونجایی که پام رو گذاشتم تو فنلاند .. میخوام دوباره از اون جا شروع کنم ..

254-فیلم زمانه رو میبینی؟؟اگه آره نظرت راجع به ارغوان چیو؟و بهزاد و کاراش و دروغایی که گفت و قولایی که زد زیرش؟

راستش من اصلاااااااااا سریال هارو دنبال نمیکنم .. خواهرم خیلی دوست داره ولی من اصلاااااا من مستند بیشتر دوست دارم نگاه کنم.

امیدوارم سفر بهت خیلی خیلی خوش بگذره

ممنونم عزیزممممم :8:

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، ژنرال، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: Life Dream
    سلام، خسته نباشيد اميدوارم از جوزفناك شدن تاپيكت لذت برده باشي

سلام و بازم ممنونم واسه جوزففففف :46:

246- كي و از كجا ميخواييد زندگي واقعي (نيمه دوم و اخر) رو شروع كنيد، بايد خودتون اون جرقه رو از جايي بزنيد، براش برنامه اي داريد؟ ميدونيد اگه رووش مصمم نباشيد اون جرقه هيچ گاه زده نميشه؟!

درسته ... گفتم که میخوام شروع کنم .. شاید از فردا یا ماه دیگه .. ولی دلم میخواد زودتر اون جرقه رو بزنم ..

247- شده از خودت بدت بياد به خاطر فرصتهايي كه در گذشته دور و نزديك به خاطر بيتفاوتي مفت از دست دادي؟!

آره گاهی اوقات شده .. ولی بدیش اینه که آدم خونسردی هم هستم .. میگم خب شد که شد چیکار کنم .. خیلی بده نه؟ :9:

248- براي شخصي كه بهتون از لحاظ عاطفي (خواسته يا ناخواسته) ضربه زد، آرزوي خوشبختي ميكنيد؟

آره آرزوی خوشبختی میکنم .. ولی میدونم روزی یه جایی اونم ضربه میخوره .. این یک قانونه .. من نفرین نمیکنم نه .. ولی از هر دست بدی از همون دست میگیری.

12 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، maryamlondon1، Life Dream، ژنرال، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، garfild، نغمه

• KuRoSh

Ahora Quien,
    عجب متهم پرویی داریم برووووو دیگه سفر داره صدات می کنه
    فکر کنم باید بیاییم خودمون بدرقت کنیم بری :4: :94:

255- خط قرمز یلدا تا چه حد وسعت داره

100+156می شود=256 و اینک این شما و این هم سوال بعدی
    یلدا برداشت شخصیت کاری به دین و تفکراتی که در فکرت هست ندارم تا حالا چی از خدا فهمیدی یا بهتر بگم تجربه کردی

257- باز باران با ترانه بقیش رو بگو و از باران خوشت میاد تا حالا هوایی دونفره زیر بارون رو تجربه کردی :4:

10 سپاس: هاچو هاچو، Ahora Quien، mz56mz، بچه مثبت، maryamlondon1، Life Dream، gilas، تنها، ژنرال، garfild

• هاچو هاچو

Ahora Quien,
    سفر به سلامت یلدایییی 287
    نمایش یا پنهان متن ولی خدا بهت رحم کنه وقتی برگشتی باید تا چند مدت بشینی سوالا رو جواب بدی :38:

الان هم کسی نیست به جز خودم بزار استین بالا بزنم 1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 0 ميهمان، 1 کاربر: maryamlondon1

پس زودتر پست بذار تا مریم لندن پست نذاشته 453
    نقل قول: Ahora Quien
    یعنی چی؟ میشه توضیح بدی

نه 378
    نمایش یا پنهان متن:4: یعنی فکر میکنی واسه چی آفریده شدی و هدف از خلقتت چیه؟

258 . واسه چکاری داری میری سفر ؟ :4:
    259 . با کلمات ( اورنگوتان،سبزی فروشی،کویت،ویلون،بابالنگ دراز،شامپو) جمله بساز.

gilas: سوالات 257 و 258 با 10 بوفی خریداری شد

12 سپاس: Ahora Quien، mz56mz، بچه مثبت، maryamlondon1، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، ژنرال، garfild، نغمه

• Ahora Quien

عجب متهم پرویی داریم برووووو دیگه سفر داره صدات می کنه
    فکر کنم باید بیاییم خودمون بدرقت کنیم بری

:94: اصلا نمیرم .... بابا خب نزدیکه واسم هنوزم وقت دارمممم :10:

یلدا برداشت شخصیت کاری به دین و تفکراتی که در فکرت هست ندارم تا حالا چی از خدا فهمیدی یا بهتر بگم تجربه کردی

فکر کنم تو سوال های قبلی جواب دادم .. درسته؟

255- خط قرمز یلدا تا چه حد وسعت داره

نمیگم .. اون وقت همه میدونن :4:

257- باز باران با ترانه بقیش رو بگو و از باران خوشت میاد تا حالا هوایی دونفره زیر بارون رو تجربه کردی

با گوهر های فراوان میخورد بر بام خانه :10:
    از بارون نم نم نه .. بارون همچین تند باید باشه .. خودتم تنها خیس بشی ..
    آره با مامانم حس تجربه کردم
    :4:

12 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، ژنرال، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    سفر به سلامت یلدایییی

مرسی هاچوییییی :20:

ولی خدا بهت رحم کنه وقتی برگشتی باید تا چند مدت بشینی سوالا رو جواب بدی

گفتم اگه دسترسی داشتم به نت حتما جواب میدم.

یعنی فکر میکنی واسه چی آفریده شدی و هدف از خلقتت چیه؟

واسه زندگی .. سختی .. خوشحالی .. غم .. تلاش کردن .. درس گرفتن .. از همه مهم تر انسان بودن.

258 . واسه چکاری داری میری سفر ؟

واسه تفریح .. میریم کشتی .. تو راهیم میرسیم سوئد .. میگردیم .. برمیگردیم دوباره .. دل مامان بابام گرفته بود . البته همه میریم با خواهر محترم.
    چی گفتم اصلا :83:

259 . با کلمات ( اورنگوتان،سبزی فروشی،کویت،ویلون،بابالنگ دراز،شامپو) جمله بساز.

یک اورانگوتان تو سبزی فروشی داره ویلون میزنه .. بابا لنگ دراز رفته کویت شامپو بخره.

13 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، maryamlondon1، Kishe Mehr، Life Dream، ژنرال، gilas، KuRoSh، بهونه، تنها، garfild، نغمه

• maryamlondon1

اول از همه دلم میخواد با پسر خودم صحبت کنم و ببینم اون دختر چه ویژگی های داره .. مثل یک دوست ازش بپرسم نه یک مادر نگران .. ازش بخوام من رو با دختر آشنا کنه و همچنین با خانواده ای اون دختر .. در آخر حرف های خودم رو در قبال نظر بهش میزنم .. اگر واقعا راضی به بودن با اون دختر بود تحت هر شرایطی کمکش میکنم.

ممنون جواب سوالهای من دادی خیلی زحمت کشیدی :11: شرمنده :9: اما در باره این جواب ..خوب من با بچه هام دوست هستم منتها پسرم احساس غرور پیش از حد میکنه ومیخواهد با دست خالی رو پای خودش بیاسته..امیدوارم موفق بشه واشتباه جبران ناپذیری را تو زندگیش انجام نده :2: لندن دیروز برف امد انجا به شدت سرده نمیدونم تو این سرما با کشتی چطور میری سفر :10: خلاصه سفر خوشی برات ارزو میکنم :6:
    پس زودتر پست بذار تا مریم لندن پست نذاشته

نگران نباش با مربم لندن 1 هماهنگی کردم 804

11 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، Life Dream، ژنرال، gilas، KuRoSh، Ahora Quien، هاچو هاچو، بهونه، تنها، garfild

• gilas

260. چقدر به مشیت الهی و قسمت و امتحان الهی اعتقاد داری ؟ تا حالا فکر کردی داری امتحان می شی ؟؟؟ قبول شدی ؟؟؟

261. تا حالا شرمنده خدا شدی ؟؟؟ کی و سر چه جریانی ؟؟

262. آدم پر توقعی هستی ؟؟؟ پر توقع یا کم توقع بودن رو تو چی میدونی ؟

11 سپاس: KuRoSh، Life Dream، هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، بهونه، تنها، Ahora Quien، بچه مثبت، garfild، نغمه

• Ahora Quien

maryamlondon1,
    خواهش میکنم مریم جان .. امیدوارم پسرتون انتخاب درستی انجام بده .. بعدشم الان تو راه هستم اصلا برفی نیست هوا هم خیلی عالی هست 10صبع میرسم sweden الان هم کمی نت ضعیف هست ولی سعی میکنم جواب بدم

10 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، بهونه، بچه مثبت، تنها، gilas، garfild، نغمه

• KuRoSh

اسپک زدن(آبشار زدن)

اونم با اون قدت :4: :10: حداقل می گفتی توپ جمع کن :4:
    کهن دیارا .. خاطرات خانوم فرح ديبا هست(فرح پهلوی) .. که از دوران کودکی خودش نوشته تا دوران پس از شاه .. واقعا خوندنی و جالب بود .. وقتی داستان زندگی بک نفر رو از قلم خودش بخونی واقعا جالبه ... من خوشم اومد .. پیشنهاد میکنم شما هم بخونیدش

اوه یادم اومد تو کتاب فروشی ها دیده بودم ولی شک داشتم بخرم چون اینجا ایرانه وضعیت سانسور افتضاحه
    سپاس از توضیحات
    کوروششششششششششش

آبکش شدم 299 :83:
    همون کبریت روشن کردنم خیلی شاهکار بود واسم

دختر کبریت کش :4:
    من مستند بیشتر دوست دارم نگاه کنم.

از کدوم مستند ها :10: از درنده ها یا پرنده ها
    فکر کنم تو سوال های قبلی جواب دادم .. درسته؟

سوال قبلی حس می کنم برداشت تفکری بود سوال من عمق فکریش زیاد بود برداشتی که خودت کسب کردی اگر متوجه سوالم شده باشی
    نمیگم .. اون وقت همه میدونن

نترس من قول میدم که کسی ندونه :4: بچه ها گوشاشون رو می گیرن 286
    خوب من با بچه هام دوست هستم منتها پسرم احساس غرور پیش از حد میکنه ومیخواهد با دست خالی رو پای خودش بیاسته..امیدوارم موفق بشه واشتباه جبران ناپذیری را تو زندگیش انجام نده

این که خوبه مامی جان بخواد روی پای خودش بایسته :39:

263-می خواستم در مورد احمد شاه مسعود بپرسم که خودت کمی توضیح داده بودی
    چی می دونی در موردش و هدفی که داشت -می خوام ببینم این هدفی که من می دونم رو خود مردم کشورش هم می دونند :4: به طریقی میشه گفت بزرگترین هدفش هم بود بعد از این که کشورش رو از دست روس ها نجات بده و گرفتار طالبان بشه

264.خواننده مورد علاقت ایرانی و افغانی و خارجی :4: همراه با ترانه هاشون

265-تنهایی _+_) با هر کدوم از حروفش یک جمله که خلاف این واژه باشه

9 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، تنها، Ahora Quien، بچه مثبت، gilas، garfild

• maryamlondon1

1,
    خواهش میکنم مریم جان .. امیدوارم پسرتون انتخاب درستی انجام بده .. بعدشم الان تو راه هستم اصلا برفی نیست هوا هم خیلی عالی هست 10صبع میرسم sweden الان هم کمی نت ضعیف هست ولی سعی میکنم جواب بدم

خوش به حالتون هوا خوبه ..انشالله به سلامتی به مقصد برسید :6: ا
    این که خوبه مامی جان بخواد روی پای خودش بایسته

اره جلال جان خوبه ادم رو پای خودش بایسته ولی زن گرفتن پیراهن نیست که هروقت دل تو زد بندازی دور ..حرف زندگی یک روز دو روز نیست باید بدونی بچه هات از سینه چه زنی تغذیه میشن..در دامن چه زنی بزرگ میشن تا بچه های صالح تحویل جامعه بدی .. چه زنی امین اسرار زندگی وناموست قرار میدی .اگه انتخاب تو درست نباشه وفقط از روی هوس بچگانه باشه ضربه عاطفی جبران ناپذیری میخوری .در ثانی زن که میخواهی انتخاب کنی همکیش تو باشه از طبقه خودت باشه هم دین تو باشه تا بعدین اعتقادات خانواده ات زیر سوال نبره .... ارزو میکنم همه جوانا خوشبخت بشن واز روی احساس تصمیم نگیرند :1:

266- یلدا جان اگه ازدواج کردی دوست داری با خانواده شوهرت زندگی کنی ویا جدا از انها ؟؟؟

267- چقدر با خواهرت صمیمی هستی منظور م ایا خواهرت همراز وهمدم تو هست ؟؟یا دوستات ؟؟

11 سپاس: ژنرال، بهونه، Life Dream، تنها، zrnznn، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، KuRoSh، gilas، garfild

• تنها

واقعا ... یعنی کسی مثل من هم هست؟

به نظرم شبیه همیم :1:

کلاه قرمزی جز شخصیت کارتونی حساب میشه؟ اگه میشه عاشقشممم

بللللللللللللللللللله چرا که نشه؟؟؟؟ :8: :8: :8:

آره آرزوی خوشبختی میکنم .. ولی میدونم روزی یه جایی اونم ضربه میخوره .. این یک قانونه .. من نفرین نمیکنم نه .. ولی از هر دست بدی از همون دست میگیری.

احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :39:

ممنون از اینکه به سوالام جواب دادی :46:

268-اگر قدرت اینو داشتی که یکی رو زنده کنب دوست داشتی کیو زنده میکردی؟؟

269-اگه بهت بگن میتونی یکی از ویژگی های اخلاقی و ظاهری خودت رو تغییر بدی دوست داشتی کدوم ویژگیتو تغییر میدادی؟؟

270-اگه قدرت اینو داشتی که کسی یا چیزی رو نابود میکردی دوست داشتی چیو نابود میکردی؟؟

10 سپاس: Life Dream، zrnznn، ژنرال، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، KuRoSh، maryamlondon1، gilas، garfild

• zrnznn

سلام یلدایییی من آخرین باری که بودم صفحه 4 تازه شروع شده بود:4: الان اومدم دیدم رسیدی صفحه 9 ....بابا خسته نباشید داری هاااااا :3:

271. یلدا دوست داری نفر بعدیت که رو صندلی داغ میشینه کی باشه؟ خواهش میکنم نظر خودتو بگو ...حتماً اگر هم انتخاب اون شخص علت خاصی داره بگووووو :37:
    272. قرآن میخونی؟ آیا سوره خاصی؟ یا آیه خاصی؟ یا ترجمه آیه ای چیزی هست که با اون آرامش بگیری ؟ یا هر چیز دیگه ای؟!!!!!!!!!

8 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، Life Dream، Ahora Quien، بچه مثبت، KuRoSh، maryamlondon1، garfild
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: