₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 ... 12 13

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    68. دیشب چه خوابی دیدی؟

راستش دیشب درست خوابم نبرد .. و خوابی هم ندیدم.

69. اگه یه نیروی خارق العاده داشتی دوست داشتی چی بود؟

خوندن ذهن آدم ها

70.یه خاطره خنده دار از کودکیت یادت هست بگی؟

آره :83: الان یادم اومد کلی بهش خندیدم

نمایش یا پنهان متن :9: بچه بودم تو ایران .. یه همسایه داشتیم اسم شوهرش محمد بود .. آقا این یه روز صورت رو از بیخ اصلاح کرده بود همچین تمیززززززز ... منم رفتم به دوستم گفتم .. آقا محمد رو دیدی؟ صورتش مثل پوست مرغ شده ... اینم رفت گذاشت کف دست مامانش .. مامانشم به دختر خاله ای من ... دختر خالمم به زن این یارو .. هم به من هم به حرفم تا یک ماه میخندیدن

14 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• بچه مثبت

77. چه جوری میشه هم مغرور بود هم خاکی؟ :4:

78.بزرگترین خیانتی که در حقت شده چیه؟

79. اگر خدا بودی با بندگان گناهکار چه کار میکردی؟ مخصوصاً با اون شخص خاصی که یلدا نمیتونه ببخشه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    14 سپاس: garfild، هاچو هاچو، Ahora Quien، gilas، ژنرال، serpent، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• garfild

80. بهترین و بدترین خبری که تو سایت شنیدی چی بوده؟؟؟
    81. اولین نفری که تو سایت باهاش حرف زدی کی بوده؟؟؟
    82. به کسی که دروغ گفتی آیا حاضر شد تو رو ببخشه؟؟؟

13 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، serpent، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: zrnznn
    67.یلدایی میدونی من از عکس صفحه دسک تاپت خوشم اومد ..رفتم تو نت گشتم پیداش کردم والان اسکرین سیورمه؟ به نظرت به همچین آدمی مثل من چی میگن؟

خوشحالم که خوشت اومد ... به این جور آدم من میگم خوش ذوق

68.یلدایی من احساس میکنم پاسخ های که میدی یه طوریه.... دوست نداری کامل بتوضیحی نه؟ دوست داری زودی تموم بشه!

اگه سوالی خواستی بدونی رو واقعا .. بپرس کامل توضیح میدم.

69.یلداییی حجابت چطوری؟تو فنلاند؟ آیا از اونهاییی که میری تو جاهای مختلف به اقتضای فضا و شرایط حجابت هم کمتر یا بیشتر میشه؟ یا همیشه یه طوری؟

من روسری میپوشم ... نه خیلییییییی با حجاب نه خیلیی آزاد .. همیشه هم در یک حد خودم رو نگه میدارم .. یعنی روسریمو ور نمیدارم اگه جای خاصی برم .. سعی میکنم با همون روسری شیک به نظر بیام

13 سپاس: garfild، بچه مثبت، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: تنها
    74.چه کسی رو تو زندگیت خیلی دوست داری؟

خدا رو

75.شده به کسی که خیلی دوستش داری دروغ بگی؟

نه ... همیشه راستتت

76.جالب ترین تایپیکی که تو سایت خوندی چی بوده؟

زیاد هستنننننن ماشالله

13 سپاس: garfild، بچه مثبت، تنها، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: بچه مثبت
    77. چه جوری میشه هم مغرور بود هم خاکی؟

مغرور واسه بیگانه ها ... خاکی واسه خودی هاا

78.بزرگترین خیانتی که در حقت شده چیه؟

خیانت خودش بزرگه .. داغون میشم از گفتنش

79. اگر خدا بودی با بندگان گناهکار چه کار میکردی؟ مخصوصاً با اون شخص خاصی که یلدا نمیتونه ببخشه!

گذشت... منم گذشت کردم

13 سپاس: garfild، بچه مثبت، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• Ahora Quien

نقل قول: garfild
    80. بهترین و بدترین خبری که تو سایت شنیدی چی بوده؟؟؟

بهترینش همیشه خوشی ها بوده .. بدترینش غم ها ..

81. اولین نفری که تو سایت باهاش حرف زدی کی بوده؟؟؟

یادم نیست خداییش

82. به کسی که دروغ گفتی آیا حاضر شد تو رو ببخشه؟؟؟

آره

13 سپاس: بچه مثبت، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• تنها

83.با اونایی که کشورت رو به این روز درآوردن دوست داری چیکار کنی؟
    84.دوست داشتی ایرانی باشی؟
    85.بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی؟

12 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، gilas، KuRoSh، علیرضا، دلشاد

• Ahora Quien

83.با اونایی که کشورت رو به این روز درآوردن دوست داری چیکار کنی؟

بذارم تو همون کشور زندگی کنند ... بهترین مکان رو بهشون بدم و اونقدر خوبی کنم بهشون که از خجالت بمیرن.

84.دوست داشتی ایرانی باشی؟

ایرانی ها رو دوست دارم ... ولی از افغان بودنم راضی هستم

85.بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی؟

چادر نماز .. تسبیح .. مهر و جانماز تبرک شده ای مشهد ... از دوست مامانم.

13 سپاس: تنها، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، mz56mz، maryamlondon1، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، دلشاد

• levrone

86. در مورد شرایط اقامت تو فنلاند میتونی یه کم واسمون توضیح بدی؟ مراحلش چیه؟ چه فاکتورایی لازم داره؟ الان من از اینجا بخوام اقدام کنم باید چکار کنم؟
    15 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال، garfild، هاچو هاچو، mz56mz، maryamlondon1، diver20، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، دلشاد

• تنها

86.از بین شکلکای یاهو کدومش رو خیلی دوست داری و از کدومش بدت میاد؟
    87.دوست داری ازدواج کنی؟
    88.دوست داری همسرت اهل کجا باشه؟

12 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، ژنرال، garfild، هاچو هاچو، serpent، mz56mz، zrnznn، gilas، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr

• بچه مثبت

با اینکه جواب سوال 78 قانع کننده نبود اما بیخیال میشویممم!
    جواب سوال 79 با جواب سوال 43 به نظر در تناقض است باز هم بیخیال میشویممم

90. از دماغ فیل افتادن یعنی چی؟ خوبه یا بد؟

91. چرا تنهایی؟ غرورت در این تنهایی تأثیر گذار نبوده؟

92. آیا حجاب تا حالا برات مشکل ساز شده؟ دید مردم فنلاند نسبت به یک دختر محجبه چگونه‌ست؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: Ahora Quien، garfild، ژنرال، هاچو هاچو، serpent، mz56mz، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: levrone
    86. در مورد شرایط اقامت تو فنلاند میتونی یه کم واسمون توضیح بدی؟ مراحلش چیه؟ چه فاکتورایی لازم داره؟ الان من از اینجا بخوام اقدام کنم باید چکار کنم؟

راستش من قبول شده اینجا اومدم... الانم زیاد گشتم که به فارسی پیدا کنم .. ولی بهترین راه از طریق تحصیل هست.

13 سپاس: بچه مثبت، levrone، ژنرال، garfild، هاچو هاچو، serpent، mz56mz، diver20، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا

• Ahora Quien

86.از بین شکلکای یاهو کدومش رو خیلی دوست داری و از کدومش بدت میاد؟

:94: اینو دوست دارم .. 337 از این بدم میاد

87.دوست داری ازدواج کنی؟

نه

88.دوست داری همسرت اهل کجا باشه؟

نمیخوام .. ولی اگه میخواستم .. هموطن خودم.

12 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، garfild، هاچو هاچو، serpent، mz56mz، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها

• Ahora Quien

90. از دماغ فیل افتادن یعنی چی؟ خوبه یا بد؟

راستش خودمم درست نمیدونم چرا به دماغ فیل بدبخت گیر دادن .. ولی میشه گفت فکر کنی از همه سر تر باشی ... البته خوبه اگه فکر کنی ... ولی نه در اون حد که کسی رو هم آدم حساب نکنی.

91. چرا تنهایی؟ غرورت در این تنهایی تأثیر گذار نبوده؟

آدم های رو دیدم که میگن اره می فهمیم چی میگی .. هرچی میگی .. میگن اره راست میگی در صورتی که شاید اون حرف هم درست نباشه .. به این خاطر تنهام .. دوست دارم یکی باشه بگه این حرفت اشتباه .. نظر بده .. نه اینکه فقط بگه آره آره آره .. این منو بیزار میکنه از همه ... تنها خوبه .. خودتی و خدات .. غرور .. گفتم واسه بیگانه ها هست

92. آیا حجاب تا حالا برات مشکل ساز شده؟ دید مردم فنلاند نسبت به یک دختر محجبه چگونه‌ست؟

تا حالا هیچ مشکلی نداشتم . مردم فنلاند به این نگاه میکنند چقدر میفهمی .. نه به روسری سرت .. تا حالا ندیدم مردم فنلاند به آدم های محجبه گیر بدن یا توهین کنند.. رفتارشون هم محترمانه بوده

13 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، garfild، هاچو هاچو، mz56mz، serpent، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، نغمه

• serpent

93-دینت رو چطوری انتخاب کردی ? با تحقیق یا همینطوری عین بقیه ?
    94-یه سوال کلیشه ای ، علم بهتر است یا پول ?
    95-تا حالا شده بخاطر یه چیزی از خدا گله کرده باشی و بعدا متوجه بشی که به نفعت بوده ? اگه اره میشه بگی چی ? البته میتونی نگی

10 سپاس: garfild، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، Kishe Mehr

• garfild

96. تا حالا تو زندگیت آرزو کردی که کاش بجا اینکه دختر بودی پسر میشدی؟؟؟چرا؟؟؟

97. اگه خدا ازت میپرسید که بجز انسان بودن دوست داری کدوم یک از آفریده های دیگه ی خدا باشی چی جواب میدادی؟؟

98. رابطت با بچه های کوچیک چطوره?چقدر دوستشون داری؟

11 سپاس: ژنرال، Ahora Quien، هاچو هاچو، mz56mz، serpent، بچه مثبت، zrnznn، gilas، KuRoSh، Kishe Mehr، تنها

• ژنرال

نقل قول: Ahora Quien
    تو بچگی فوت شده بر اثر بیماری سرخک

:17:
    عذر میخوام اگر باعث ناراحتیت شدم :46:

نقل قول: Ahora Quien
    من قزلباش هستم

453
    نمیدونستم افغانستان، قزلباش داره.

99- با کدوم یکی از کاربران سایت، نزدیک تر و راحت تری؟

100- دوست پسر داشتی تا حالا؟ چندتا؟ :4:

101- بزرگترین ارزش انسانی به نظرت چیه؟ یعنی چه چیزی در وجود یک آدم، برای تو بیشترین اهمیت رو داره؟

12 سپاس: garfild، Ahora Quien، بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، serpent، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: serpent
    93-دینت رو چطوری انتخاب کردی ? با تحقیق یا همینطوری عین بقیه ?

عین بقیه ... چیزی که بوده از اول

94-یه سوال کلیشه ای ، علم بهتر است یا پول ?

راستش عقل ... این که نباشه این 2تا بی فایده هست

95-تا حالا شده بخاطر یه چیزی از خدا گله کرده باشی و بعدا متوجه بشی که به نفعت بوده ? اگه اره میشه بگی چی ?

راستش گله نکردم .. حتی تو اوج تنهاییم ...

13 سپاس: garfild، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، serpent، هاچو هاچو، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

96. تا حالا تو زندگیت آرزو کردی که کاش بجا اینکه دختر بودی پسر میشدی؟؟؟چرا؟؟؟

آره ... فقط تو ماه محرم ... واسه اینکه مداحی کنم و سینه بزنم.

97. اگه خدا ازت میپرسید که بجز انسان بودن دوست داری کدوم یک از آفریده های دیگه ی خدا باشی چی جواب میدادی؟؟

سگ

98. رابطت با بچه های کوچیک چطوره?چقدر دوستشون داری؟

وییییییییییییییییییییییی من عاشق بچه هامممممممممممممم

13 سپاس: garfild، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، serpent، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: