₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 13

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• Ahora Quien

نقل قول: garfild
    120. اسم معلم کلاس اولت؟

خانوم صدیقی

121. دوست داری به بچگیت برگردی؟؟

نه اصلا

122. به ارواح اعتقاد داری؟؟؟

همممم .. هم آره هم نه .. البته داستان های هم شنیدم از پدرم .. ولی خب بازم دوست دارم خودمم هم ببینم.

14 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• zrnznn

نقل قول: Ahora Quien

منظورم این بود که همه افغان رو از روی هزاره بودنشون میشناسند .. و من هزاره نیستم به این دلیل گفتم .. از نظر چهره.

129.هزاره یعنی چی؟ لطفان توضیح بده کامل..دوست دارم بودنم
    130.عکس اوتارت عکس خودته؟ چرا اینو انتخاب کردی؟
    131.دقیقاً وقتی میایی سایت و با هجوم سوالات ما مواجه میشی چه حسی بهت دست میده؟ در مورد ما چی فکر میکنی؟ خوب یا به ؟ توضیح بده

11 سپاس: Ahora Quien، هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، بهونه، gilas، Kishe Mehr، تنها، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: بهونه
    123- چرا بعضی وقتا غیبت میکنی و طولانی مدت نمیای سایت؟

البته میام ولی نظری نمیدم .. ولی بخاطره کارم هم خیلی خسته میشم .. غیر از اون چند وقتی درگیر بیماری پدرم بودم دوبار عمل شده تا حالا .. کسی هم مثل من تو خونه اونقدر قوی نیست که بتونه کنار بیاد .. یا گریه میکنند یا غش .. آره دیگه اینطوریا

124- یلدا اسم واقعیت یا اسم دومت؟اگه اسم واقعیت نیست اسم اصلیت چیه؟

اسم واقعیم یلدا هست .. اسم دوم یا همون قرآنی زهرا ... البته دوستان و خانواده با انواع و اقسام اسم ها منو صدا میکنند .. کارشون گیر باشه گلی صدام میکنند.

125- نظرت راجب این که خانوما راننده نمیشن چیه؟ رانندگیت چطوره؟چندبار تصادف نکردی؟

والله من که راننده شدم .. رانندگیمم خوبه .. تا حالا تصادف هم نداشتم شکر خدا ..

14 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: ژنرال
    126- سه کتاب برای تنهایی؟

کتاب فروش کابل .. کهن دیارا .. دالان بهشت

127- سه شی برای تنهایی؟

موبایل .. کتاب .. شمع

8- اگر بهت بگن 24ساعت بیشتر زنده نیستی، چیکار میکنی؟

هممم ... میرم یه دوش آب گرم میگیرم فقط.

• Ahora Quien

نقل قول: zrnznn
    129.هزاره یعنی چی؟ لطفان توضیح بده کامل..دوست دارم بودنم

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست
    هزاره‌ها یکی از باشندگان افغانستان و کشورهای همجوار می‌باشند و بیشتر شیعه مذهب هستند. در افغانستان آنان سومین گروه قومی عمده را تشکیل می‌دهند. بر پایه بنابر برخی منابع جمعیت آن‌ها تقریباً ۲۷٫۵ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند برخی ۱۸٪ بیان می‌کنند.

هزاره‌ها به زبان فارسی دری با گویش هزارگی صحبت می‌کنند و فرهنگی مشابه با دیگر اقوام فلات ایران دارند. تعدادی واژه‌های عربی و ترکی و مغولی به این گویش وارد شده‌است. گویش هزارگی برخی از ویژگی‌های دستوری دری سدهٔ چهارم و پنجم هجری را در خود حفظ کرده‌است. در لهجهٔ هزارگی دو حرف د غلیظ و ت غلیظ نیز وجود دارد که تلفظشان نزدیک به تلفظ آن حروف در پشتو و اردو است. میزان تفاوت لهجه با فارسی معیار در لهجه جاغوری هزاره بسیار زیاد و در لهجه دایزنگی کم است.

هزاره‌ها عدمتا شیعه دوازده امامی و برخی اسماعیلی هستند. امکان دارد هزاره‌ها در اوایل قرن شانزده میلادی در دوره ایلخانیان و محمد خدابنده الجایتو از اسلام سنی به شیعه گرویده باشند.

هزاره‌ها در زمان حکومت شاه عباس صفوی به دین اسلام شیعی گرویدند. برخی نیز موافق نیستند، مثلًا علی اکبر تشدید دربارهٔ قدمت تشیع در کوهستان غور می‌نویسد: «مرکز شیعیان غیور یا مسلمین غور اولین تمرکز شیعه در بلاد غور بوده‌است. زیرا بین سال‌های ۳۵ تا ۴۰ هجری مسلمان شده‌اند و در زمان خلافت علی بن ابیطالب، جعده بن خبیره المخزومی که خواهرزاده علی بن ابیطالب بود، از طرف وی به حکومت خراسان منصوب شد. به خاطر رفتار شایسته جعده، مردم غور داوطلبانه به علی بن ابیطالب محبت می‌ورزیدند. امرای غور که وضع را کاملاً انسانی می‌یابند، بدون جنگ سر بر خط فرمان علی بن ابیطالب گذارده به دین اسلام گرویدند. به پیشنهاد جعده، علی بن ابیطالب فرمان حکومت سرزمین غور را به خاندان ((شنسب)) که امرای قبلی آن سامان بودند صادر کرد و این فرمان‌نامه قرن‌ها در آن خانواده محفوظ بود و مایهٔ افتخار و مباهات آن دودمان به شمار می‌آمد.

مناطق هزاره نشین در افغانستان به هزاره‌جات و هزارستان معروف است.
    عمدتا مردم هزاره آمیخته‌ای از نژاد شرقی و نژاد غربی هستند.این در حالی است که یافت شده است که یک سوم تا نیمی از کروموزوم‌های آنان متعلق به آسیای شرق است.

130.عکس اوتارت عکس خودته؟ چرا اینو انتخاب کردی؟

نه خودم نیستم .. از تیپش تو عکس خوشم اومد ..بیشتر همین تیپ رو دوست دارم و همین جور لباس هم دارم.

131.دقیقاً وقتی میایی سایت و با هجوم سوالات ما مواجه میشی چه حسی بهت دست میده؟ در مورد ما چی فکر میکنی؟ خوب یا به ؟ توضیح بده

حسی خوبی دارم .. بعضی از سوال ها نشون میدن که میخوان بیشتر در مورد من بدونند و بیشتر من رو بشناسند .. یا بخوان چیزی از رو دیدگاه من بدونند.

13 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild

• KuRoSh

درود بر یلدای عزیز
    باید بگم خدا قوت بهت دختر که فعلن یک تنه همه سوال ها رو جواب دادی و نگذاشتی که سوالی باقی بمونه :1:

اولی قصد نداشتم ازت سوال کنم ولی خوب فکر هم کنم در حد بقیه نتونم ازت سوال کنم
    بیشتر دوست داشتم در مورد این گفته هات سوال بپرسم ولی انگار ممنوعه تو قواننینی که در صفحه نخست گیلاس عزیز وضع کردن :1:
    نقل قول: gilas

:4: این خونمون رو باحال اومدی
    نقل قول: gilas
    وضعیت تاهل: مجرد دیگه

تو این قسمت هم تاکیدی که می کنه انگار دوست نداری که متاهل باشی که با خوندن تمام نطراتی که دادی متوجه شدم که همین طوره
    نقل قول: Ahora Quien
    فارسیش میشه کسب و کار فن آوری اطلاعات

پس هم رشته هستیم :1:
    هاچویییی

مبارکه :4:
    دوست داشتم اصلا متولد نشم

:7:
    خیلی زیادددد .... حتی همین الان .. آدم های نزدیک به من خیلی من رو بد درک میکنند .. یعنی حتی درک هم نمیکنند .. من خیلی فرق دارم .. کسی من رو درست نفهمیده و در آینده هم نمیفهمه... اوفففف .. تا همینجا بسه
    نقل قول: Kishe Mehr
    یاد صندلی داغ پارسال خودم افتادم

اره کاکو یادمه داستانش چیه :4:
    شرمنده ... ولی وجود نداره .. هیچ انسانی کامل نیست ... حتی زن

آدم های رو دیدم که میگن اره می فهمیم چی میگی .. هرچی میگی .. میگن اره راست میگی در صورتی که شاید اون حرف هم درست نباشه .. به این خاطر تنهام .. دوست دارم یکی باشه بگه این حرفت اشتباه .. نظر بده .. نه اینکه فقط بگه آره آره آره .. این منو بیزار میکنه از همه ... تنها خوبه .. خودتی و خدات .. غرور .. گفتم واسه بیگانه ها هست

شماره ها رو می نویسم ولی نمی دونم قبل از من کسی پست بزاره یا نه
    132-نظرت در مورد من چیه (شاید جالب مباشه ولی برای من جالبه بدونم دیگران چی در موردم فکر می کنند )
    133-تنفری که در درونت رشد کرده و هم چنان باهاته از چی سرچشمه می گیره (دروغ- احساسی که داشتی و به بازی گرفته شدو.....)
    134-یه خاطره تعریف کن -مهم نیست در چه زمینه ای باشه بیشتر می خوام بدونم تو فکرت چه چیز هایی وجود داره لطفن اولین خاطره ای که به ذهنت میرسه رو تعریف کن اولین خاطرههههههههههههههه لطفن :1:

12 سپاس: هاچو هاچو، Ahora Quien، mz56mz، ژنرال، zrnznn، maryamlondon1، بچه مثبت، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: KuRoSh
    درود بر یلدای عزیز
    باید بگم خدا قوت بهت دختر که فعلن یک تنه همه سوال ها رو جواب دادی و نگذاشتی که سوالی باقی بمونه

دروددد .. و ممنونم :10:

این خونمون رو باحال اومدی

:3:

تو این قسمت هم تاکیدی که می کنه انگار دوست نداری که متاهل باشی که با خوندن تمام نطراتی که دادی متوجه شدم که همین طوره

درسته

مبارکه

گفتم فکر بد نکنید ..

132-نظرت در مورد من چیه (شاید جالب مباشه ولی برای من جالبه بدونم دیگران چی در موردم فکر می کنند )

فکر میکنم تو سایت دو تا کوروش هست نه؟ من با شما صحبت کردمم قبل ها؟؟ یا نه؟

133-تنفری که در درونت رشد کرده و هم چنان باهاته از چی سرچشمه می گیره

احساسی که داشتم و به بازی گرفته شده .. دورویی .. دروغگویی .. و بی اعتماد شدنم به آدم های اطرافم ... البته چرا .. اعتماد کردم ولی سو استفاده کردن.

134-یه خاطره تعریف کن -مهم نیست در چه زمینه ای باشه بیشتر می خوام بدونم تو فکرت چه چیز هایی وجود داره لطفن اولین خاطره ای که به ذهنت میرسه رو تعریف کن اولین خاطرههههههههههههههه لطفن

سال اولی که اومده بودیم فنلاند .. همه ای مارو بردن تا با اطراف آشنا بشیم .. آقا ما رو بردن داخل کتابخونه و کمی توضیح دادن و آشنا کردن .. ما رو بردن تو یه اتاق تا با کامپیوتر ها کار کنیم....... یه دختری که چند سالی میشد اونجا زندگی میکرد یه آهنگی از افشین برام گذاشت همون آهای بی وفا دیگه دوستم نداری ..هدفون رو گذاشت رو گوشم صدای این به قدری زیاد بود که واییییییییی مغزم رو ترکوند .. منم با همون بلندی صدای آهنگ صدای خودم رو بلند کردم و گفتم کمش کن !!!!!!!!!!!!! ... یعنی فکر کن من چه جوری از اون اتاق رفتم بیرون :4:

15 سپاس: حورا، mz56mz، zrnznn، ژنرال، هاچو هاچو، maryamlondon1، بچه مثبت، KuRoSh، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• mz56mz

سلام مجدد عمو جان

135- حالا كه فنلاند هستى عليرضا بوف بوفى رو ديدى؟ دوست دارى برى ببينيش؟
    136- دوست دارى چقدر ثروت داشته باشى؟ عدد و رقمش لطفن
    137- يه نصيحت به من

باز هم ممنونم

15 سپاس: ژنرال، zrnznn، هاچو هاچو، maryamlondon1، حورا، بچه مثبت، Ahora Quien، KuRoSh، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• zrnznn

138.چه سوالی مونده که هنو ازت نپرسیدیم؟
    139.فکر میکنی خیلی خوشگلی؟میری جلو آینده در مورد زیبایییت چی فکر میکنی؟
    140.میخوای درس بخونی که چی بشه؟

13 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، maryamlondon1، حورا، بچه مثبت، Ahora Quien، KuRoSh، mz56mz، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• maryamlondon1

یلدا جون خیلی ممنون جواب سوالهای من دادی :11: اما باز برمیگردیم اتاق بازپرسی :4: من از پاز پرسی خیلی خوشم میاد اگه ادامه تحصیل داده بودم حتما الان بازپرس جنائی میشدم :83:

منظورم این بود که همه افغان رو از روی هزاره بودنشون میشناسند .. و من هزاره نیستم به این دلیل گفتم .. از نظر چهره.

141- فکر کنم شما دوست نداری روری هزاره داشته باشی .دوستای من وهمکلاسیام 80 در صدشون افغانی هستند .سه تاشون معلم هستند .ادمای وطن پرستی هستند غیرت وتعصب خاص به میهنشون دارند فرهنگ ورسم وائین ومذهبشون حفظ کردند. هر روز جمعه مسجد میرن نماز جماعت میخونند بچه هاشون هم کلاس قرآن میرن وبا حجاب هستند البته سنی وشیعی تو یک مسجد نماز میخونند . اما سوال من این شما چرا دوست نداری نشون بدی افغان هستی ؟؟ایا زخم دیرینه داری ؟؟
    142- زندگی در فنلاند چطوره ؟؟مساجد برا مسلمانها وجود داره حجاب تو مدارس ممنوع نیست غذای حلال تو مدارس برا بچه ها هست . نژاد پرستی چطور؟؟؟
    143- میشه زحمت بکشی برامون تعریف کنی چطور از ایران خارج شدی ؟؟قانونی خارج شدی یا قاچاقی ؟؟؟

11 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، Ahora Quien، KuRoSh، mz56mz، بهونه، ژنرال، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• حورا

سلام خسته نباشی یلدا جان..

144 _ پستهایی که رو دیوار قرار میدین , معمولا ژرف و پر معنی هستن . سوال من این هست

که آیا ریشه توجه شما به این مطالب بر گرفته از علاقتون به فلسفه ست یا اعتقادات

مذهبی؟

145 _ نظرتون درباره هیجان چیه و چطور معنیش میکنید؟

دونفر که به مرحله ازدواج میرسن قاعدتا باید از گذشته هم باخبر باشن , من با توجه به

نظر خودم به غرور وجدان خیلی معتقدم و اینکه آدما بدون ریا و ظاهر سازی , زیباترین

حالت غرورشون بخصوص در امر ازدواج , نشات گرفته از وجدان راحتشونه

146 _شما فکر میکنید غروره وجدانیتون موقع ازدواج چقدره؟

خسته نباشین خواهری خوبم826

14 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، Ahora Quien، بچه مثبت، KuRoSh، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: mz56mz
    سلام مجدد عمو جان

سلاممم سلاممممم

135- حالا كه فنلاند هستى عليرضا بوف بوفى رو ديدى؟ دوست دارى برى ببينيش؟

نه تا حالا ایشون رو ندیدم ... فکر کنم شهر دیگه ای زندگی میکنند .. البته مشتاق هستم ببینمشون.

136- دوست دارى چقدر ثروت داشته باشى؟ عدد و رقمش لطفن

راستش از پول خوشم نمیاد ... زندگی خراب کن و درست کنه .. گفته بودم تو جواب های قبلی ... زندگی فقیرانه با وجدان آسوده بهتره.

137- يه نصيحت به من

پند گفتن با جهول خوابناک تخم افکندن بود در شوره خاک

باز هم ممنونم

ممنونم عمویییی

13 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh، حورا، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild

• Ahora Quien

138.چه سوالی مونده که هنو ازت نپرسیدیم؟

راستش نمیدونم :10:

139.فکر میکنی خیلی خوشگلی؟میری جلو آینده در مورد زیبایییت چی فکر میکنی؟

نه اصلا فکر نمیکنم ... بلکه مطمئن هستم :83: شوخی کردم .. به نظرم معمولی هستم .. از خودمم راضی هستم

140.میخوای درس بخونی که چی بشه؟

درس بخونم که وقتم بگذره .. فعلا که کار میکنم ولی میخوام واسه امتحان دانشگاه خودم رو آماده کنم.

14 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh، حورا، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• Ahora Quien

maryamlondon1,
    منتظرممم :8:

14 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh، حورا، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• هاچو هاچو

147 . با کلمات ( یلدا،شِپش،برگه A4،قلیون،دبیرخونه،کیم،هاچو،گینه بیسائو،دیروز) جمله بساز.
    148. دوست داشتی الان کجا بودی ؟
    149 . واسه کی حاضری واقعا جونتو فدا کنی ؟

12 سپاس: zrnznn، Ahora Quien، KuRoSh، حورا، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: حورا
    سلام خسته نباشی یلدا جان..

سلام حورا جان و ممنونم :46:

144 _ پستهایی که رو دیوار قرار میدین , معمولا ژرف و پر معنی هستن . سوال من این هست که آیا ریشه توجه شما به این مطالب بر گرفته از علاقتون به فلسفه ست یا اعتقادات مذهبی؟

من پستهای که میذارم رو دیوار .. چیزی هست که مورد پسند خودم هست .. چیزهایی که واقعا خوشم میاد و هم عقیده هستم ... نه آدم خیلی مذهبی هستم و نه زیاد به فلسفه علاقه دارم ... چیزی مابین این دو هستم.

145 _ نظرتون درباره هیجان چیه و چطور معنیش میکنید؟

هیجان خیلی خوبه من دوستش دارم ... من همیشه اینطوری معنیش میکنم .. مثل این میمونه که کسی رگ های دستت رو از نوک انگشتت داره میکشههه بیرون :93:

146 _شما فکر میکنید غروره وجدانتون موقع ازدواج چقدره؟

اول از همه .. دونستن گذشته ای طرف اصلا خوب نیست .. انسان ها در حال زندگی میکنند و گذشته مال خودشون هست و حتما اون رو به دست فراموشی دادن .. خوب نیست بخواین که براش یاد آوریش کنید .. اگه میخوایید با کسی باشید از این اطمینان پیدا کنید که آینده رو چه جوری میخواد بسازه نه گذشته اش رو ..
    نمیدونم جواب های من رو خوندید یا نه .. گفتم اصلا قصد ندارممم ازدواج کنم .. ولی تو اون لحظه غرور رو باید گذاشت کنار .. و پای وجدان رو کشید وسط ... دروغی گفته نشه .. غرور زندگی رو بهم میریزه.

خسته نباشین خواهری خوبم

فدات حورا جان :11:

14 سپاس: حورا، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• دیااکو

150- از این موضوع که شبیه افغانها نیستی راضی هستی؟(تو جوابت اینطور به نظر میومد)
    13 سپاس: Ahora Quien، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• حورا

گفتم اصلا قصد ندارممم ازدواج کنم

خوندم یلدا جان :1:

غرور زندگی رو بهم میریزه.

موافقم ولی منظور من وجدان مغرور بود نه اون صفت ناپسند مغرور بودن

ممنون از پاسخ سریع وصادقانه :46:

12 سپاس: Ahora Quien، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، بهونه، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: maryamlondon1
    141- فکر کنم شما دوست نداری روری هزاره داشته باشی .دوستای من وهمکلاسیام 80 در صدشون افغانی هستند .سه تاشون معلم هستند .ادمای وطن پرستی هستند غیرت وتعصب خاص به میهنشون دارند فرهنگ ورسم وائین ومذهبشون حفظ کردند. هر روز جمعه مسجد میرن نماز جماعت میخونند بچه هاشون هم کلاس قرآن میرن وبا حجاب هستند البته سنی وشیعی تو یک مسجد نماز میخونند . اما سوال من این شما چرا دوست نداری نشون بدی افغان هستی ؟؟ایا زخم دیرینه داری ؟؟

اوه فکر کنم شما بد متوجه شدید ... من از اینکه افغان هستم مشکلی ندارم .. بذارید رک بگم ... ایرانی ها بیشتر هزاره هارو مورد تمسخر قرار میدن اون هم به خاطره چهرشون که مثل ژاپنی ها میمونه .. و از همون چهره میشناسند که اونا افغان هستند .. اون محله ای که من زندگی میکردم کسی باور نمیکرد من افغان هستم چون چهره نمیدادم .. من به این خاطر گفتم نشون نمیدم افغان هستم .. از لحاظ چهره منظورم بود !!

142- زندگی در فنلاند چطوره ؟؟مساجد برا مسلمانها وجود داره حجاب تو مدارس ممنوع نیست غذای حلال تو مدارس برا بچه ها هست . نژاد پرستی چطور؟؟؟

زندگی تو فنلاند از دید من خیلی پر آرامش هست .. اینجا مسجدی هست که از سفارت ایران هست .. ولی افغان ها هم سهمی داشتن از خرید زمین مسجد .. غیر از اون مسلمان های فنلاندی و سیاه پوست هم میان .. حجاب تو مدرسه ها ممنوع نیست .. اگر کسی گوشت نمیخوره براش غذای از سبزیجات درست میکنند ... من نژاد پرستی ندیدم از کسی .. شخصا منظورم از خودم هست.

143- میشه زحمت بکشی برامون تعریف کنی چطور از ایران خارج شدی ؟؟قانونی خارج شدی یا قاچاقی ؟؟؟

ما قانونی خارج شدیم ... یعنی قبول شده اومدیم فنلاند .. از طریق سازمان ملل

13 سپاس: حورا، هاچو هاچو، mz56mz، بهونه، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، garfild، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    147 . با کلمات ( یلدا،شِپش،برگه A4،قلیون،دبیرخونه،کیم،هاچو،گینه بیسائو،دیروز) جمله بساز.

یلدا به یک برگه A4 نگاه میکنه .. داخل قلیون کیم یه شپش هست .. هاچو اون رو میکشه .. گینه بیسائو دیروز تو دبیرخونه بود .. :83: اوکیه؟؟؟

148. دوست داشتی الان کجا بودی ؟

تنها تو یک اتاقی که سقفش از شیشه باشه تا بتونم آسمون پر ستاره رو ببینم ... گردا گرد هم پر از شمع

149 . واسه کی حاضری واقعا جونتو فدا کنی ؟

کسی که لایقش باشه

12 سپاس: هاچو هاچو، حورا، mz56mz، بهونه، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، garfild
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: