ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
Ahora Quien
خانوم صدیقی
نه اصلا
همممم .. هم آره هم نه .. البته داستان های هم شنیدم از پدرم .. ولی خب بازم دوست دارم خودمم هم ببینم.
zrnznn
منظورم این بود که همه افغان رو از روی هزاره بودنشون میشناسند .. و من هزاره نیستم به این دلیل گفتم .. از نظر چهره.
129.هزاره یعنی چی؟ لطفان توضیح بده کامل..دوست دارم بودنم
130.عکس اوتارت عکس خودته؟ چرا اینو انتخاب کردی؟
131.دقیقاً وقتی میایی سایت و با هجوم سوالات ما مواجه میشی چه حسی بهت دست میده؟ در مورد ما چی فکر میکنی؟ خوب یا به ؟ توضیح بده
Ahora Quien
البته میام ولی نظری نمیدم .. ولی بخاطره کارم هم خیلی خسته میشم .. غیر از اون چند وقتی درگیر بیماری پدرم بودم دوبار عمل شده تا حالا .. کسی هم مثل من تو خونه اونقدر قوی نیست که بتونه کنار بیاد .. یا گریه میکنند یا غش .. آره دیگه اینطوریا
اسم واقعیم یلدا هست .. اسم دوم یا همون قرآنی زهرا ... البته دوستان و خانواده با انواع و اقسام اسم ها منو صدا میکنند .. کارشون گیر باشه گلی صدام میکنند.
والله من که راننده شدم .. رانندگیمم خوبه .. تا حالا تصادف هم نداشتم شکر خدا ..
Ahora Quien
کتاب فروش کابل .. کهن دیارا .. دالان بهشت
موبایل .. کتاب .. شمع
هممم ... میرم یه دوش آب گرم میگیرم فقط.
Ahora Quien
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستهزارهها یکی از باشندگان افغانستان و کشورهای همجوار میباشند و بیشتر شیعه مذهب هستند. در افغانستان آنان سومین گروه قومی عمده را تشکیل میدهند. بر پایه بنابر برخی منابع جمعیت آنها تقریباً ۲۷٫۵ درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهند برخی ۱۸٪ بیان میکنند.
هزارهها به زبان فارسی دری با گویش هزارگی صحبت میکنند و فرهنگی مشابه با دیگر اقوام فلات ایران دارند. تعدادی واژههای عربی و ترکی و مغولی به این گویش وارد شدهاست. گویش هزارگی برخی از ویژگیهای دستوری دری سدهٔ چهارم و پنجم هجری را در خود حفظ کردهاست. در لهجهٔ هزارگی دو حرف د غلیظ و ت غلیظ نیز وجود دارد که تلفظشان نزدیک به تلفظ آن حروف در پشتو و اردو است. میزان تفاوت لهجه با فارسی معیار در لهجه جاغوری هزاره بسیار زیاد و در لهجه دایزنگی کم است.
هزارهها عدمتا شیعه دوازده امامی و برخی اسماعیلی هستند. امکان دارد هزارهها در اوایل قرن شانزده میلادی در دوره ایلخانیان و محمد خدابنده الجایتو از اسلام سنی به شیعه گرویده باشند.
هزارهها در زمان حکومت شاه عباس صفوی به دین اسلام شیعی گرویدند. برخی نیز موافق نیستند، مثلًا علی اکبر تشدید دربارهٔ قدمت تشیع در کوهستان غور مینویسد: «مرکز شیعیان غیور یا مسلمین غور اولین تمرکز شیعه در بلاد غور بودهاست. زیرا بین سالهای ۳۵ تا ۴۰ هجری مسلمان شدهاند و در زمان خلافت علی بن ابیطالب، جعده بن خبیره المخزومی که خواهرزاده علی بن ابیطالب بود، از طرف وی به حکومت خراسان منصوب شد. به خاطر رفتار شایسته جعده، مردم غور داوطلبانه به علی بن ابیطالب محبت میورزیدند. امرای غور که وضع را کاملاً انسانی مییابند، بدون جنگ سر بر خط فرمان علی بن ابیطالب گذارده به دین اسلام گرویدند. به پیشنهاد جعده، علی بن ابیطالب فرمان حکومت سرزمین غور را به خاندان ((شنسب)) که امرای قبلی آن سامان بودند صادر کرد و این فرماننامه قرنها در آن خانواده محفوظ بود و مایهٔ افتخار و مباهات آن دودمان به شمار میآمد.
مناطق هزاره نشین در افغانستان به هزارهجات و هزارستان معروف است.
عمدتا مردم هزاره آمیختهای از نژاد شرقی و نژاد غربی هستند.این در حالی است که یافت شده است که یک سوم تا نیمی از کروموزومهای آنان متعلق به آسیای شرق است.
نه خودم نیستم .. از تیپش تو عکس خوشم اومد ..بیشتر همین تیپ رو دوست دارم و همین جور لباس هم دارم.
حسی خوبی دارم .. بعضی از سوال ها نشون میدن که میخوان بیشتر در مورد من بدونند و بیشتر من رو بشناسند .. یا بخوان چیزی از رو دیدگاه من بدونند.
KuRoSh
باید بگم خدا قوت بهت دختر که فعلن یک تنه همه سوال ها رو جواب دادی و نگذاشتی که سوالی باقی بمونه
اولی قصد نداشتم ازت سوال کنم ولی خوب فکر هم کنم در حد بقیه نتونم ازت سوال کنم
بیشتر دوست داشتم در مورد این گفته هات سوال بپرسم ولی انگار ممنوعه تو قواننینی که در صفحه نخست گیلاس عزیز وضع کردن
تو این قسمت هم تاکیدی که می کنه انگار دوست نداری که متاهل باشی که با خوندن تمام نطراتی که دادی متوجه شدم که همین طوره
پس هم رشته هستیم
مبارکه
اره کاکو یادمه داستانش چیه
شماره ها رو می نویسم ولی نمی دونم قبل از من کسی پست بزاره یا نه
132-نظرت در مورد من چیه (شاید جالب مباشه ولی برای من جالبه بدونم دیگران چی در موردم فکر می کنند )
133-تنفری که در درونت رشد کرده و هم چنان باهاته از چی سرچشمه می گیره (دروغ- احساسی که داشتی و به بازی گرفته شدو.....)
134-یه خاطره تعریف کن -مهم نیست در چه زمینه ای باشه بیشتر می خوام بدونم تو فکرت چه چیز هایی وجود داره لطفن اولین خاطره ای که به ذهنت میرسه رو تعریف کن اولین خاطرههههههههههههههه لطفن
Ahora Quien
باید بگم خدا قوت بهت دختر که فعلن یک تنه همه سوال ها رو جواب دادی و نگذاشتی که سوالی باقی بمونه
دروددد .. و ممنونم
درسته
گفتم فکر بد نکنید ..
فکر میکنم تو سایت دو تا کوروش هست نه؟ من با شما صحبت کردمم قبل ها؟؟ یا نه؟
احساسی که داشتم و به بازی گرفته شده .. دورویی .. دروغگویی .. و بی اعتماد شدنم به آدم های اطرافم ... البته چرا .. اعتماد کردم ولی سو استفاده کردن.
سال اولی که اومده بودیم فنلاند .. همه ای مارو بردن تا با اطراف آشنا بشیم .. آقا ما رو بردن داخل کتابخونه و کمی توضیح دادن و آشنا کردن .. ما رو بردن تو یه اتاق تا با کامپیوتر ها کار کنیم....... یه دختری که چند سالی میشد اونجا زندگی میکرد یه آهنگی از افشین برام گذاشت همون آهای بی وفا دیگه دوستم نداری ..هدفون رو گذاشت رو گوشم صدای این به قدری زیاد بود که واییییییییی مغزم رو ترکوند .. منم با همون بلندی صدای آهنگ صدای خودم رو بلند کردم و گفتم کمش کن !!!!!!!!!!!!! ... یعنی فکر کن من چه جوری از اون اتاق رفتم بیرون
mz56mz
135- حالا كه فنلاند هستى عليرضا بوف بوفى رو ديدى؟ دوست دارى برى ببينيش؟
136- دوست دارى چقدر ثروت داشته باشى؟ عدد و رقمش لطفن
137- يه نصيحت به من
باز هم ممنونم
zrnznn
139.فکر میکنی خیلی خوشگلی؟میری جلو آینده در مورد زیبایییت چی فکر میکنی؟
140.میخوای درس بخونی که چی بشه؟
maryamlondon1
141- فکر کنم شما دوست نداری روری هزاره داشته باشی .دوستای من وهمکلاسیام 80 در صدشون افغانی هستند .سه تاشون معلم هستند .ادمای وطن پرستی هستند غیرت وتعصب خاص به میهنشون دارند فرهنگ ورسم وائین ومذهبشون حفظ کردند. هر روز جمعه مسجد میرن نماز جماعت میخونند بچه هاشون هم کلاس قرآن میرن وبا حجاب هستند البته سنی وشیعی تو یک مسجد نماز میخونند . اما سوال من این شما چرا دوست نداری نشون بدی افغان هستی ؟؟ایا زخم دیرینه داری ؟؟
142- زندگی در فنلاند چطوره ؟؟مساجد برا مسلمانها وجود داره حجاب تو مدارس ممنوع نیست غذای حلال تو مدارس برا بچه ها هست . نژاد پرستی چطور؟؟؟
143- میشه زحمت بکشی برامون تعریف کنی چطور از ایران خارج شدی ؟؟قانونی خارج شدی یا قاچاقی ؟؟؟
حورا
144 _ پستهایی که رو دیوار قرار میدین , معمولا ژرف و پر معنی هستن . سوال من این هست
که آیا ریشه توجه شما به این مطالب بر گرفته از علاقتون به فلسفه ست یا اعتقادات
مذهبی؟
145 _ نظرتون درباره هیجان چیه و چطور معنیش میکنید؟
دونفر که به مرحله ازدواج میرسن قاعدتا باید از گذشته هم باخبر باشن , من با توجه به
نظر خودم به غرور وجدان خیلی معتقدم و اینکه آدما بدون ریا و ظاهر سازی , زیباترین
حالت غرورشون بخصوص در امر ازدواج , نشات گرفته از وجدان راحتشونه
146 _شما فکر میکنید غروره وجدانیتون موقع ازدواج چقدره؟
خسته نباشین خواهری خوبم
Ahora Quien
سلاممم سلاممممم
نه تا حالا ایشون رو ندیدم ... فکر کنم شهر دیگه ای زندگی میکنند .. البته مشتاق هستم ببینمشون.
راستش از پول خوشم نمیاد ... زندگی خراب کن و درست کنه .. گفته بودم تو جواب های قبلی ... زندگی فقیرانه با وجدان آسوده بهتره.
پند گفتن با جهول خوابناک تخم افکندن بود در شوره خاک
ممنونم عمویییی
Ahora Quien
راستش نمیدونم
نه اصلا فکر نمیکنم ... بلکه مطمئن هستم
درس بخونم که وقتم بگذره .. فعلا که کار میکنم ولی میخوام واسه امتحان دانشگاه خودم رو آماده کنم.
Ahora Quien
منتظرممم
هاچو هاچو
148. دوست داشتی الان کجا بودی ؟
149 . واسه کی حاضری واقعا جونتو فدا کنی ؟
Ahora Quien
سلام حورا جان و ممنونم
من پستهای که میذارم رو دیوار .. چیزی هست که مورد پسند خودم هست .. چیزهایی که واقعا خوشم میاد و هم عقیده هستم ... نه آدم خیلی مذهبی هستم و نه زیاد به فلسفه علاقه دارم ... چیزی مابین این دو هستم.
هیجان خیلی خوبه من دوستش دارم ... من همیشه اینطوری معنیش میکنم .. مثل این میمونه که کسی رگ های دستت رو از نوک انگشتت داره میکشههه بیرون
اول از همه .. دونستن گذشته ای طرف اصلا خوب نیست .. انسان ها در حال زندگی میکنند و گذشته مال خودشون هست و حتما اون رو به دست فراموشی دادن .. خوب نیست بخواین که براش یاد آوریش کنید .. اگه میخوایید با کسی باشید از این اطمینان پیدا کنید که آینده رو چه جوری میخواد بسازه نه گذشته اش رو ..
نمیدونم جواب های من رو خوندید یا نه .. گفتم اصلا قصد ندارممم ازدواج کنم .. ولی تو اون لحظه غرور رو باید گذاشت کنار .. و پای وجدان رو کشید وسط ... دروغی گفته نشه .. غرور زندگی رو بهم میریزه.
فدات حورا جان
دیااکو
حورا
خوندم یلدا جان
موافقم ولی منظور من وجدان مغرور بود نه اون صفت ناپسند مغرور بودن
ممنون از پاسخ سریع وصادقانه
Ahora Quien
اوه فکر کنم شما بد متوجه شدید ... من از اینکه افغان هستم مشکلی ندارم .. بذارید رک بگم ... ایرانی ها بیشتر هزاره هارو مورد تمسخر قرار میدن اون هم به خاطره چهرشون که مثل ژاپنی ها میمونه .. و از همون چهره میشناسند که اونا افغان هستند .. اون محله ای که من زندگی میکردم کسی باور نمیکرد من افغان هستم چون چهره نمیدادم .. من به این خاطر گفتم نشون نمیدم افغان هستم .. از لحاظ چهره منظورم بود !!
زندگی تو فنلاند از دید من خیلی پر آرامش هست .. اینجا مسجدی هست که از سفارت ایران هست .. ولی افغان ها هم سهمی داشتن از خرید زمین مسجد .. غیر از اون مسلمان های فنلاندی و سیاه پوست هم میان .. حجاب تو مدرسه ها ممنوع نیست .. اگر کسی گوشت نمیخوره براش غذای از سبزیجات درست میکنند ... من نژاد پرستی ندیدم از کسی .. شخصا منظورم از خودم هست.
ما قانونی خارج شدیم ... یعنی قبول شده اومدیم فنلاند .. از طریق سازمان ملل
Ahora Quien
یلدا به یک برگه A4 نگاه میکنه .. داخل قلیون کیم یه شپش هست .. هاچو اون رو میکشه .. گینه بیسائو دیروز تو دبیرخونه بود ..
تنها تو یک اتاقی که سقفش از شیشه باشه تا بتونم آسمون پر ستاره رو ببینم ... گردا گرد هم پر از شمع
کسی که لایقش باشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→