₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien
1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien

670 بازدید، 241 پست، نویسنده: gilas

• garfild

102. دوست داشتی مثل پسرا میرفتی سربازی؟؟؟چرا؟
    103. گفتی عاشق رنگ قرمز هستی تو زندگیت بین اطرافیانت چه کسی رو قرمز میبینی؟؟
    104. تا حالا تو زندگیت عاشق جنس مخالف شدی?به نظرت عاشق شدن یعنی چی؟

11 سپاس: ژنرال، Ahora Quien، mz56mz، هاچو هاچو، serpent، zrnznn، gilas، KuRoSh، علیرضا، بچه مثبت، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: ژنرال
    عذر میخوام اگر باعث ناراحتیت شدم

نه مشکلی نیست :46:

نمیدونستم افغانستان، قزلباش داره.

میتونی بری و بخونی

96- با کدوم یکی از کاربران سایت، نزدیک تر و راحت تری؟

هاچو هاچو

97- دوست پسر داشتی تا حالا؟ چندتا؟

دوست پسر اوهههههههههههههه خیلی زیاد .. البته دوسته پسر :4:

98- بزرگترین ارزش انسانی به نظرت چیه؟ یعنی چه چیزی در وجود یک آدم، برای تو بیشترین اهمیت رو داره؟

حفظ کردن آبروی مردم ... این بهترینه واسه یک انسان

13 سپاس: garfild، بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، هاچو هاچو، serpent، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: garfild
    102. دوست داشتی مثل پسرا میرفتی سربازی؟؟؟چرا؟

من اگه بخوام میتونم اینجا برم .. هیکلم درشته .. غیر از اونم مامان بابام آرزو داشتن که من پسر میبودم .. بوکس هم بلدم .. کلا بعضی خلق و خوی پسرونه دارم.

103. گفتی عاشق رنگ قرمز هستی تو زندگیت بین اطرافیانت چه کسی رو قرمز میبینی؟؟

کسی رو نه ... فقط خدا رو

104. تا حالا تو زندگیت عاشق جنس مخالف شدی?به نظرت عاشق شدن یعنی چی؟

آره شدم کلی هم ضربه خوردم .. باید بشی تا بفهمی یعنی چی .. ولی احساس خوبیه .. اینه که قلبت واسه کسی میتپه .. که خیلی خاصه

13 سپاس: garfild، ژنرال، serpent، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، zrnznn، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• ژنرال

نقل قول: Ahora Quien
    میتونی بری و بخونی

نه دیگه شما میگی ما قبول داریم :bachemosbat:

حفظ کردن آبروی مردم ... این بهترینه واسه یک انسان

خوب این یه چیز کلیه! سوال رو طور دیگه ای طرح میکنم.
    105.ببین! وقتی با یک ادمی مواجه میشی که از قبل شناختی روش نداری و تازه باهاش آشنا شدی؛ چه خصوصیتی توی اون ادم باعث میشه جذبش بشی؟ یا توی روابطی که با دوستانت داری، کدوم ویژگی یاعث میشه راغب بشی به رابطه صمیمانه تر و بیشتر با اون شخص؟ اون ویژگی ای که از همه برات مهمتره بگو.

11 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، هاچو هاچو، zrnznn، garfild، gilas، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• هاچو هاچو

96- با کدوم یکی از کاربران سایت، نزدیک تر و راحت تری؟
    هاچو هاچو

لطف داری یلدایی جان...منم همینطور 826

106 . دوست داری چه سوالی ازت بکنم الان؟

12 سپاس: Ahora Quien، mz56mz، ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

ببین! وقتی با یک ادمی مواجه میشی که از قبل شناختی روش نداری و تازه باهاش آشنا شدی؛ چه خصوصیتی توی اون ادم باعث میشه جذبش بشی؟ یا توی روابطی که با دوستانت داری، کدوم ویژگی یاعث میشه راغب بشی به رابطه صمیمانه تر بیشتر با اون شخص؟ اون ویژگی ای که از همه برات مهمتره بگو.

طرح حرف زدنشون .. کسی که بی فکر حرف بزنه باهاش ادامه نمیدم ... کسی که دهنش به گزافه گویی باز بشه باهاش ادامه نمیدم .. روی حرف زدن خیلی حساسسمممم
    امیدوارم به جوابتون رسیده باشید .. :10: آخه درست بلد نیستم توضیح بدم

11 سپاس: mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها

• jaj

107- نظرت راجع به من چیه؟ ازم بدی دیدی؟
    اگه نمیتونی صریح بگی میتونی پیغام خصوصی کنی
    108- تا حالا شده سر کسی کلاه بذاری
    109-اگه یه میلیون دلار داشتی باهاش چیکار می کردی

12 سپاس: Ahora Quien، ژنرال، هاچو هاچو، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: هاچو هاچو
    لطف داری یلدایی جان...منم همینطور

:5:

106 . دوست داری چه سوالی ازت بکنم الان؟

آخه چرا نمیرییییییییی بخوابی یلدااااااا :4:

11 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، تنها، نغمه

• mz56mz

خسته نباشى عمو جان ، ممنون از پاسخ گوى
    110- آقوى همساده رو ميشناى؟ و چقدر دوستش دارى
    111-تا حالا از نوشيدنيهاى الكلى استفاده كردى
    112- يه غذاى محلى افغانى

ممنونم

13 سپاس: هاچو هاچو، Ahora Quien، ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، نغمه

• Ahora Quien

نقل قول: jaj
    105- نظرت راجع به من چیه؟ ازم بدی دیدی؟

کاربر جدید هستی نه؟ مشتاقم بیشتر ازت بدونم .. راستش نظر خاصی ندارم امیدوارم دوستای خوبی باشیم.
    نه والله خدا ازت راضی باشه .. من بدی ندیدم.

106- تا حالا شده سر کسی کلاه بذاری

نه .. چون کلاه سر خودم میره .. از هر دست بدی از همون دست پس میگیری.

107-اگه یه میلیون دلار داشتی باهاش چیکار می کردی

میرم وطن چند تا خونه میخرم .. تا اونایی که بالای کوه زندگی میکنند از نیش گژدم ها در امان باشن نان آور خونشون رو از دست ندن.

13 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، نغمه

• هاچو هاچو

113 . آخه چرا نمیری بخوابی یلداااااا؟ :4:

gilas: شماره سوال تصحیح شد .
    هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

11 سپاس: Ahora Quien، ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

نقل قول: mz56mz
    خسته نباشى عمو جان ، ممنون از پاسخ گوي

ممنون عمویییییییییی :46:

107- آقوى همساده رو ميشناى؟ و چقدر دوستش دارى

تو کلاه قرمزی باهاش اشنا شدم ... یعنی له له میشم وقتی می بینمش هااااا عاشقشمممم ...

108-تا حالا از نوشيدنيهاى الكلى استفاده كردى

شکر خدا تا الان نه

109- يه غذاى محلى افغانى

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، ژنرال، zrnznn، mz56mz، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، نغمه

• Ahora Quien

111 . آخه چرا نمیری بخوابی یلداااااا؟

آخه گشنمه :83:

13 سپاس: maryamlondon1، ژنرال، zrnznn، mz56mz، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، نغمه

• maryamlondon1

با عرض سلام وخسته نباشید به مدیران محترم :11: شما هم خسته نباشی یلدا جون :11:

114- ایا شما پاس وشناسنامه فنلاند داری بعد از چند سال اقامت در کشور فنلاند شما شهروند فنلاند شدی ؟؟

115- تا چه مرحله تو ایران تحصیل کردی ؟؟؟؟

116-یلدا جان این سوال وپاسخ شما من حیران کرده میشه درباره جواب که دادی توضیح بدی .. من نشون نمیدم افغان باشم ؟؟؟ :11:

نقل قول: zrnznn
    64.یلداییی تا به حال شده کسی مسخره ات کنه؟ مثلان به خاطر اصلیتتت؟

من نشون نمیدم افغان باشم

هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

12 سپاس: ژنرال، zrnznn، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• zrnznn

یلداییی جونم سلام صبحت بخیر ...سرو کله من باز پیدا شد :4:

117.یلداییی تو گفتی تو ایران هم زندگی کردی...پس حتماً با دهه فجرو 22 بهمن هم آشنایی...میخوام بدونم اگر مثل امروزی ایران میبودی میرفتی راهپیماییی؟ و نظرت رو در مورد نظام و انقلاب میخوام بدونم......هر چی که هست.....اگر خودت نظری نداری...هیچ فامیلی یا کسی در مورد ایران و شرایطش نداری که حرفی بزنه؟؟؟؟؟ چی میگن؟
    118. الان تو فنلاند با کی داری زندگی میکنی؟ خودت تنهایی یا با خانواده؟ اگر تنهایی منزل شخصی داری؟ یا....؟چجوریه؟ لطفاً توضیح بده.
    119.یلداییی نظرت راجع به چیزی که حق مسلمته ولی حقتو بخورن تو هم روت نشه بگی چیه؟....چطوری بگم میزاری حقتو کسی بخوره یا نه؟ یا وایمیسی و میگیریش؟نمیدونم سوالمو گرفتی یا نه؟!

10 سپاس: mz56mz، garfild، gilas، بچه مثبت، بهونه، ژنرال، هاچو هاچو، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr

• garfild

120. اسم معلم کلاس اولت؟
    121. دوست داری به بچگیت برگردی؟؟
    122. به ارواح اعتقاد داری؟؟؟

11 سپاس: gilas، بچه مثبت، ژنرال، zrnznn، Ahora Quien، هاچو هاچو، mz56mz، KuRoSh، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• بهونه

سلام بخونههه .... ممنونم

بخونههههههههه:23:مرسی

123- چرا بعضی وقتا غیبت میکنی و طولانی مدت نمیای سایت؟
    124- یلدا اسم واقعیت یا اسم دومت؟اگه اسم واقعیت نیست اسم اصلیت چیه؟
    125- نظرت راجب این که خانوما راننده نمیشن چیه؟:4: رانندگیت چطوره؟چندبار تصادف نکردی؟:23:

11 سپاس: ژنرال، zrnznn، Ahora Quien، هاچو هاچو، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، garfild

• Ahora Quien

نقل قول: maryamlondon1
    شما هم خسته نباشی یلدا جون

ممنونممممم :8:

114- ایا شما پاس وشناسنامه فنلاند داری بعد از چند سال اقامت در کشور فنلاند شما شهروند فنلاند شدی ؟؟

بله من پاسپورت فنلاندی دارم .. میشه گفت از طریق پدرم گرفتم چون بازنشته هستن .. سال 2009 من پاسپورت فنلاندیم رو گرفتم سال 2004 هم اومدم فنلاند.

115- تا چه مرحله تو ایران تحصیل کردی ؟؟؟؟

من شبی که پرواز داشتیم بیاییم اینور امتحان های سال آخر رو میدادم که برم دوم راهنمایی.

116-یلدا جان این سوال وپاسخ شما من حیران کرده میشه درباره جواب که دادی توضیح بدی .. من نشون نمیدم افغان باشم ؟؟؟

منظورم این بود که همه افغان رو از روی هزاره بودنشون میشناسند .. و من هزاره نیستم به این دلیل گفتم .. از نظر چهره.

14 سپاس: zrnznn، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، maryamlondon1، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه

• ژنرال

126- سه کتاب برای تنهایی؟

127- سه شی برای تنهایی؟

128- اگر بهت بگن 24ساعت بیشتر زنده نیستی، چیکار میکنی؟

11 سپاس: Ahora Quien، هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها

• Ahora Quien

یلداییی جونم سلام صبحت بخیر

عصر بخیر ... :heehee:

117.یلداییی تو گفتی تو ایران هم زندگی کردی...پس حتماً با دهه فجرو 22 بهمن هم آشنایی...میخوام بدونم اگر مثل امروزی ایران میبودی میرفتی راهپیماییی؟ و نظرت رو در مورد نظام و انقلاب میخوام بدونم......هر چی که هست.....اگر خودت نظری نداری...هیچ فامیلی یا کسی در مورد ایران و شرایطش نداری که حرفی بزنه؟؟؟؟؟ چی میگن؟

روزی که امام خمینی اومد .. اگه ایران میبودم آره میرفتم .. راستش نظر خاصی ندارم ... همه فامیل های هم که داشتیم تو ایران پراکنده شدن یعنی خارج از کشور رفتن... ولی دختر خاله ام که تا وقتی که ایران بود از گرونی شکایت داشت.

118. الان تو فنلاند با کی داری زندگی میکنی؟ خودت تنهایی یا با خانواده؟ اگر تنهایی منزل شخصی داری؟ یا....؟چجوریه؟ لطفاً توضیح بده.

من با خانواده زندگی میکنم .. همین هفته ای پیش هم به خونه ای جدید اسباب کشی کردیم .. هم بزرگتر هم ارزون تر ... من بابام و مامانم .. خواهرم هم ازدواج کرده از خودش خونه شخصی داره دو تا پسر شیطون هم دارهههه که عاشقشوونمممممم

119.یلداییی نظرت راجع به چیزی که حق مسلمته ولی حقتو بخورن تو هم روت نشه بگی چیه؟....چطوری بگم میزاری حقتو کسی بخوره یا نه؟ یا وایمیسی و میگیریش؟نمیدونم سوالمو گرفتی یا نه؟!

تا حالا کسی حقم رو نخورده ... اگه قرار باشه این اتفاق بیوفته .. نمیذارم .. تا جایی که زیاده روی نشه از حقم دفاع میکنم .. البته بستگی داره چی باشه.

14 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، maryamlondon1، بهونه، gilas، علیرضا، Kishe Mehr، تنها، garfild، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: