102. دوست داشتی مثل پسرا میرفتی سربازی؟؟؟چرا؟ 103. گفتی عاشق رنگ قرمز هستی تو زندگیت بین اطرافیانت چه کسی رو قرمز میبینی؟؟ 104. تا حالا تو زندگیت عاشق جنس مخالف شدی?به نظرت عاشق شدن یعنی چی؟
خوب این یه چیز کلیه! سوال رو طور دیگه ای طرح میکنم. 105.ببین! وقتی با یک ادمی مواجه میشی که از قبل شناختی روش نداری و تازه باهاش آشنا شدی؛ چه خصوصیتی توی اون ادم باعث میشه جذبش بشی؟ یا توی روابطی که با دوستانت داری، کدوم ویژگی یاعث میشه راغب بشی به رابطه صمیمانه تر و بیشتر با اون شخص؟ اون ویژگی ای که از همه برات مهمتره بگو.
ببین! وقتی با یک ادمی مواجه میشی که از قبل شناختی روش نداری و تازه باهاش آشنا شدی؛ چه خصوصیتی توی اون ادم باعث میشه جذبش بشی؟ یا توی روابطی که با دوستانت داری، کدوم ویژگی یاعث میشه راغب بشی به رابطه صمیمانه تر بیشتر با اون شخص؟ اون ویژگی ای که از همه برات مهمتره بگو.
طرح حرف زدنشون .. کسی که بی فکر حرف بزنه باهاش ادامه نمیدم ... کسی که دهنش به گزافه گویی باز بشه باهاش ادامه نمیدم .. روی حرف زدن خیلی حساسسمممم امیدوارم به جوابتون رسیده باشید .. آخه درست بلد نیستم توضیح بدم
107- نظرت راجع به من چیه؟ ازم بدی دیدی؟ اگه نمیتونی صریح بگی میتونی پیغام خصوصی کنی 108- تا حالا شده سر کسی کلاه بذاری 109-اگه یه میلیون دلار داشتی باهاش چیکار می کردی
خسته نباشى عمو جان ، ممنون از پاسخ گوى 110- آقوى همساده رو ميشناى؟ و چقدر دوستش دارى 111-تا حالا از نوشيدنيهاى الكلى استفاده كردى 112- يه غذاى محلى افغانى
یلداییی جونم سلام صبحت بخیر ...سرو کله من باز پیدا شد
117.یلداییی تو گفتی تو ایران هم زندگی کردی...پس حتماً با دهه فجرو 22 بهمن هم آشنایی...میخوام بدونم اگر مثل امروزی ایران میبودی میرفتی راهپیماییی؟ و نظرت رو در مورد نظام و انقلاب میخوام بدونم......هر چی که هست.....اگر خودت نظری نداری...هیچ فامیلی یا کسی در مورد ایران و شرایطش نداری که حرفی بزنه؟؟؟؟؟ چی میگن؟ 118. الان تو فنلاند با کی داری زندگی میکنی؟ خودت تنهایی یا با خانواده؟ اگر تنهایی منزل شخصی داری؟ یا....؟چجوریه؟ لطفاً توضیح بده. 119.یلداییی نظرت راجع به چیزی که حق مسلمته ولی حقتو بخورن تو هم روت نشه بگی چیه؟....چطوری بگم میزاری حقتو کسی بخوره یا نه؟ یا وایمیسی و میگیریش؟نمیدونم سوالمو گرفتی یا نه؟!
gilas: شماره سوال تصحیح شد . هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
123- چرا بعضی وقتا غیبت میکنی و طولانی مدت نمیای سایت؟ 124- یلدا اسم واقعیت یا اسم دومت؟اگه اسم واقعیت نیست اسم اصلیت چیه؟ 125- نظرت راجب این که خانوما راننده نمیشن چیه؟ رانندگیت چطوره؟چندبار تصادف نکردی؟
117.یلداییی تو گفتی تو ایران هم زندگی کردی...پس حتماً با دهه فجرو 22 بهمن هم آشنایی...میخوام بدونم اگر مثل امروزی ایران میبودی میرفتی راهپیماییی؟ و نظرت رو در مورد نظام و انقلاب میخوام بدونم......هر چی که هست.....اگر خودت نظری نداری...هیچ فامیلی یا کسی در مورد ایران و شرایطش نداری که حرفی بزنه؟؟؟؟؟ چی میگن؟
روزی که امام خمینی اومد .. اگه ایران میبودم آره میرفتم .. راستش نظر خاصی ندارم ... همه فامیل های هم که داشتیم تو ایران پراکنده شدن یعنی خارج از کشور رفتن... ولی دختر خاله ام که تا وقتی که ایران بود از گرونی شکایت داشت.
نقل قول: zrnznn
118. الان تو فنلاند با کی داری زندگی میکنی؟ خودت تنهایی یا با خانواده؟ اگر تنهایی منزل شخصی داری؟ یا....؟چجوریه؟ لطفاً توضیح بده.
من با خانواده زندگی میکنم .. همین هفته ای پیش هم به خونه ای جدید اسباب کشی کردیم .. هم بزرگتر هم ارزون تر ... من بابام و مامانم .. خواهرم هم ازدواج کرده از خودش خونه شخصی داره دو تا پسر شیطون هم دارهههه که عاشقشوونمممممم
نقل قول: zrnznn
119.یلداییی نظرت راجع به چیزی که حق مسلمته ولی حقتو بخورن تو هم روت نشه بگی چیه؟....چطوری بگم میزاری حقتو کسی بخوره یا نه؟ یا وایمیسی و میگیریش؟نمیدونم سوالمو گرفتی یا نه؟!
تا حالا کسی حقم رو نخورده ... اگه قرار باشه این اتفاق بیوفته .. نمیذارم .. تا جایی که زیاده روی نشه از حقم دفاع میکنم .. البته بستگی داره چی باشه.
garfild
103. گفتی عاشق رنگ قرمز هستی تو زندگیت بین اطرافیانت چه کسی رو قرمز میبینی؟؟
104. تا حالا تو زندگیت عاشق جنس مخالف شدی?به نظرت عاشق شدن یعنی چی؟
Ahora Quien
نه مشکلی نیست
میتونی بری و بخونی
هاچو هاچو
دوست پسر اوهههههههههههههه خیلی زیاد .. البته دوسته پسر
حفظ کردن آبروی مردم ... این بهترینه واسه یک انسان
Ahora Quien
من اگه بخوام میتونم اینجا برم .. هیکلم درشته .. غیر از اونم مامان بابام آرزو داشتن که من پسر میبودم .. بوکس هم بلدم .. کلا بعضی خلق و خوی پسرونه دارم.
کسی رو نه ... فقط خدا رو
آره شدم کلی هم ضربه خوردم .. باید بشی تا بفهمی یعنی چی .. ولی احساس خوبیه .. اینه که قلبت واسه کسی میتپه .. که خیلی خاصه
ژنرال
نه دیگه شما میگی ما قبول داریم
خوب این یه چیز کلیه! سوال رو طور دیگه ای طرح میکنم.
105.ببین! وقتی با یک ادمی مواجه میشی که از قبل شناختی روش نداری و تازه باهاش آشنا شدی؛ چه خصوصیتی توی اون ادم باعث میشه جذبش بشی؟ یا توی روابطی که با دوستانت داری، کدوم ویژگی یاعث میشه راغب بشی به رابطه صمیمانه تر و بیشتر با اون شخص؟ اون ویژگی ای که از همه برات مهمتره بگو.
هاچو هاچو
هاچو هاچو
لطف داری یلدایی جان...منم همینطور
106 . دوست داری چه سوالی ازت بکنم الان؟
Ahora Quien
طرح حرف زدنشون .. کسی که بی فکر حرف بزنه باهاش ادامه نمیدم ... کسی که دهنش به گزافه گویی باز بشه باهاش ادامه نمیدم .. روی حرف زدن خیلی حساسسمممم
امیدوارم به جوابتون رسیده باشید ..
jaj
اگه نمیتونی صریح بگی میتونی پیغام خصوصی کنی
108- تا حالا شده سر کسی کلاه بذاری
109-اگه یه میلیون دلار داشتی باهاش چیکار می کردی
Ahora Quien
آخه چرا نمیرییییییییی بخوابی یلدااااااا
mz56mz
110- آقوى همساده رو ميشناى؟ و چقدر دوستش دارى
111-تا حالا از نوشيدنيهاى الكلى استفاده كردى
112- يه غذاى محلى افغانى
ممنونم
Ahora Quien
کاربر جدید هستی نه؟ مشتاقم بیشتر ازت بدونم .. راستش نظر خاصی ندارم امیدوارم دوستای خوبی باشیم.
نه والله خدا ازت راضی باشه .. من بدی ندیدم.
نه .. چون کلاه سر خودم میره .. از هر دست بدی از همون دست پس میگیری.
میرم وطن چند تا خونه میخرم .. تا اونایی که بالای کوه زندگی میکنند از نیش گژدم ها در امان باشن نان آور خونشون رو از دست ندن.
هاچو هاچو
gilas: شماره سوال تصحیح شد .
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
Ahora Quien
ممنون عمویییییییییی
تو کلاه قرمزی باهاش اشنا شدم ... یعنی له له میشم وقتی می بینمش هااااا عاشقشمممم ...
شکر خدا تا الان نه
▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
آخه گشنمه
maryamlondon1
114- ایا شما پاس وشناسنامه فنلاند داری بعد از چند سال اقامت در کشور فنلاند شما شهروند فنلاند شدی ؟؟
115- تا چه مرحله تو ایران تحصیل کردی ؟؟؟؟
116-یلدا جان این سوال وپاسخ شما من حیران کرده میشه درباره جواب که دادی توضیح بدی .. من نشون نمیدم افغان باشم ؟؟؟
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
zrnznn
117.یلداییی تو گفتی تو ایران هم زندگی کردی...پس حتماً با دهه فجرو 22 بهمن هم آشنایی...میخوام بدونم اگر مثل امروزی ایران میبودی میرفتی راهپیماییی؟ و نظرت رو در مورد نظام و انقلاب میخوام بدونم......هر چی که هست.....اگر خودت نظری نداری...هیچ فامیلی یا کسی در مورد ایران و شرایطش نداری که حرفی بزنه؟؟؟؟؟ چی میگن؟
118. الان تو فنلاند با کی داری زندگی میکنی؟ خودت تنهایی یا با خانواده؟ اگر تنهایی منزل شخصی داری؟ یا....؟چجوریه؟ لطفاً توضیح بده.
119.یلداییی نظرت راجع به چیزی که حق مسلمته ولی حقتو بخورن تو هم روت نشه بگی چیه؟....چطوری بگم میزاری حقتو کسی بخوره یا نه؟ یا وایمیسی و میگیریش؟نمیدونم سوالمو گرفتی یا نه؟!
garfild
121. دوست داری به بچگیت برگردی؟؟
122. به ارواح اعتقاد داری؟؟؟
بهونه
بخونههههههههه
123- چرا بعضی وقتا غیبت میکنی و طولانی مدت نمیای سایت؟
124- یلدا اسم واقعیت یا اسم دومت؟اگه اسم واقعیت نیست اسم اصلیت چیه؟
125- نظرت راجب این که خانوما راننده نمیشن چیه؟
Ahora Quien
ممنونممممم
بله من پاسپورت فنلاندی دارم .. میشه گفت از طریق پدرم گرفتم چون بازنشته هستن .. سال 2009 من پاسپورت فنلاندیم رو گرفتم سال 2004 هم اومدم فنلاند.
من شبی که پرواز داشتیم بیاییم اینور امتحان های سال آخر رو میدادم که برم دوم راهنمایی.
منظورم این بود که همه افغان رو از روی هزاره بودنشون میشناسند .. و من هزاره نیستم به این دلیل گفتم .. از نظر چهره.
ژنرال
127- سه شی برای تنهایی؟
128- اگر بهت بگن 24ساعت بیشتر زنده نیستی، چیکار میکنی؟
Ahora Quien
عصر بخیر ...
روزی که امام خمینی اومد .. اگه ایران میبودم آره میرفتم .. راستش نظر خاصی ندارم ... همه فامیل های هم که داشتیم تو ایران پراکنده شدن یعنی خارج از کشور رفتن... ولی دختر خاله ام که تا وقتی که ایران بود از گرونی شکایت داشت.
من با خانواده زندگی میکنم .. همین هفته ای پیش هم به خونه ای جدید اسباب کشی کردیم .. هم بزرگتر هم ارزون تر ... من بابام و مامانم .. خواهرم هم ازدواج کرده از خودش خونه شخصی داره دو تا پسر شیطون هم دارهههه که عاشقشوونمممممم
تا حالا کسی حقم رو نخورده ... اگه قرار باشه این اتفاق بیوفته .. نمیذارم .. تا جایی که زیاده روی نشه از حقم دفاع میکنم .. البته بستگی داره چی باشه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→