1. در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری مدیران انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد. - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
7. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
تبصره 1 : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... تبصره 2 : شرکت کننده می تواند یه 1 سوال نسبتا شخصی پاشخ ندهد.
8. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
9. در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و مهم ترین را از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.
10. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
مهم : میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
تاریخ شروع صندلی داغ بهمن 1391 :
شنبه 21 بهمن تا شنبه 28 بهمن
مهمان این ماه صندلی داغ
Ahora Quien
▧ تصویر در دسترس نیست
گروه: عضو پیشرفته
نام واقعی: گلی
تاریخ تولد: 01.09.1370
وضعیت تاهل: مجرد دیگه
سوالات سایت از Ahora Quien
مهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد .
1. اسم 2. محل زندگی / محل تولد 3. سن 4. رشته و میزان تحصیلات 5. رنگ مورد علاقه 6. غذای مورد علاقه 7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی 8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه 9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه 10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ) 11. حیوان مورد علاقه 12. میوه مورد علاقه 13. قد و وزن 14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده 15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال 16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی 17. علت موندن در بوف بوفی 18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی 19. چرا Ahora Quien ؟ 20. در یک سطر Ahora Quien را توصیف کنید.
کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوالات تکراری خودداری کنید و شماره سوالات را از 21 شروع کنید .
21. کاربری از سایت هست که ازش بدت بیاد؟ به حد تنفر؟ (من نگفتم اسم بببری! ) 22. کاربری از سایت هست که ازش خیلی خوشت بیاد؟ در حد عشقولانه؟ (بازم نگفتم که اسم ببری! ) 23.تو رویاهات چی میپرورونی؟ (توضیح:به چه آرزو هاییی که دوست داری فکر میکنی؟ و خودتو تو اونها میبینی؟)
نمایش یا پنهان متنکاش اگر مدیرا اجازه میدادن اون دو مورد اول رو با اسم میگفتی
gilas: با در نظر گرفتن قوانین محدویتی وجود نداره
پس با اجازه گیلاس خانم منتظرم سوالات 21 و 22 با اسم و دلیل توضیح بدید
خیلی زیادددد .... حتی همین الان .. آدم های نزدیک به من خیلی من رو بد درک میکنند .. یعنی حتی درک هم نمیکنند .. من خیلی فرق دارم .. کسی من رو درست نفهمیده و در آینده هم نمیفهمه... اوفففف .. تا همینجا بسه
مرسی یلداییی خواهری مهربونم که جواب سوالامو دادی.....
31.تو مسجد میری؟همیشه؟ به ندرت؟ 32.نظرتو در مورد "zrnznn" چه بد چه خوب لطفاً بدون رو دربایستی بگو ..... و بگو کاربر سایت بوف بوفی "zrnznn" رو چطوری می بینی؟ 33.آیا قبلاً ها کار اشتباهی مثلاً در مورد کسی مرتکب شدی که الان دلت بخواد ازش عذر خواهی کنی یا حلالیت بطلبی؟توضیح بده اگر دوست داری
نمایش یا پنهان متنیلداییی من نمیدونستم افغانستان به دنیا اومدی.....الان یه حس خاص بهت دارم با بقیه فرق داری......البته این حس حس خوبه نه بد.....الان بیشتر دوست دارم
34 . یه جمله خفن فلسفی بلدی بگی؟ 35 . چرا واسه تنهاییت یه فکری نمیکنی؟ همین که بگی کسی نمیتونه منو درک کنه که فایده ای واست نداره... 36 . آخرین سوتی که دادی یادت هست؟تعریف کن
22. کاربری از سایت هست که ازش خیلی خوشت بیاد؟ در حد عشقولانه؟ (بازم نگفتم که اسم ببری! )
یاد صندلی داغ پارسال خودم افتادم
46- اگر نفر اول قدرت بلامنازع دنیا بودی بصورت واقعی چی کار میکردی؟ ( یعنی شعار نده ) 47- اگر مشکل بسیار بزرگی داشته باشی که فقط با پول حل بشه، و بهت بگن که علیه کشورت کاری انجام بده یا به کشورت خیانت کن تا ما هم مشکل تو رو حل کنیم، آیا این کار رو میکردی؟ 48- یلدای مجازی با یلدای حقیقی چه فرقی با هم دارن؟ ( یعنی همون چیزی هستی که توی نت هم هستی؟ )
با تشکر از گیلاسی و هاچویی خسته نباشی یلدایی با سوالات آسون گرم میکنیم تا کم کم دما بره بالا
52. پرینت اسکرین از دسکتاپت بذار!
53. دخترها حسودتر هستند یا پسرها؟ چرا؟ (این سوال رو پرسیدم ببینم چقدر واقع بین هستی )
جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کن (لطفاً حتماً جدی باشد ) 54. چرا یلدا این همه ....؟ برای اینکه....
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
gilas
1. در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری مدیران انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
6. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
- پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
7. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
تبصره 1 : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
تبصره 2 : شرکت کننده می تواند یه 1 سوال نسبتا شخصی پاشخ ندهد.
8. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
9. در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و مهم ترین را از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.
10. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
مهم : میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
تاریخ شروع صندلی داغ بهمن 1391 :
شنبه 21 بهمن تا شنبه 28 بهمن
گروه: عضو پیشرفته
نام واقعی: گلی
تاریخ تولد: 01.09.1370
وضعیت تاهل: مجرد دیگه
سوالات سایت از Ahora Quien
مهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد .
1. اسم
2. محل زندگی / محل تولد
3. سن
4. رشته و میزان تحصیلات
5. رنگ مورد علاقه
6. غذای مورد علاقه
7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
11. حیوان مورد علاقه
12. میوه مورد علاقه
13. قد و وزن
14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
17. علت موندن در بوف بوفی
18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
19. چرا Ahora Quien ؟
20. در یک سطر Ahora Quien را توصیف کنید.
gilas
هاچو هاچو
zrnznn
21. کاربری از سایت هست که ازش بدت بیاد؟ به حد تنفر؟ (من نگفتم اسم بببری!
22. کاربری از سایت هست که ازش خیلی خوشت بیاد؟ در حد عشقولانه؟ (بازم نگفتم که اسم ببری!
23.تو رویاهات چی میپرورونی؟ (توضیح:به چه آرزو هاییی که دوست داری فکر میکنی؟ و خودتو تو اونها میبینی؟)
نمایش یا پنهان متن
کاش اگر مدیرا اجازه میدادن اون دو مورد اول رو با اسم میگفتیgilas: با در نظر گرفتن قوانین محدویتی وجود نداره
پس با اجازه گیلاس خانم منتظرم سوالات 21 و 22 با اسم و دلیل توضیح بدید
garfild
25.کدوم شهر ایران دوست داری؟؟؟
26. اگه دست خودت بود کجا دوست داشتی متولد بشی؟؟؟
تنها
اگه بوده کی بوده و اگه دوست داشتی تعریف کن برامون؟
هاچو هاچو
29 . تا حالا دعوای فیزیکی با کسی کردی؟
30 . چه موقعی دوست داری به وطنت برگردی؟
Ahora Quien
یلدا
فنلاند زندگی میکنم ... و متولد کابل هستم (افغانستان)
21 سالم هست
فارسیش میشه کسب و کار فن آوری اطلاعات
قرمز
آش
BMW دوست دارم .. ماشین خودم فعلا پژو 206 هست
ابی دوستتتت دارم .... مست چشات
عاشق والیبال هستم .. بازی هم میکنم ... ورزشکار هم از رافائل نادال
فیلم نقاب از پارسا پیروزفر و امین حیایی .. بازیگر هم رضا عطاران .. فیلم خارجی هم زیاد بید
خرگوش و خرس
موز
170 قدم هست .. 62 کیلو وزنم ....راستتت میگماااا
فقط یک خواهر بزرگتر از خودم دارم .. خودمم آخری بیدم دیگه
مجردممممم
خیلی هیجان انگیزه .. دوست دارم خودم رو بیشتر بشناسم از این طریق
مدیر های عالی ... و همچنین کاربر های عالی تر
والله .. همه چیز خیلی عالی و من هم راضی هستم
علاقه بیش از حدم به آهنگ Ahora Quien مارک آنتونی
مهربون .. دوست داره به همه کمک کنه .. بیش از حد ساده ولی باهوش .. با کمی اخلاق تند .. رک هم هست تازه
Ahora Quien
نه
هاچویییی ولی در حد دوست ...فکر بد نکنید
یه آدم موفق و تسلط روی چند زبان داشته باشم
Ahora Quien
خفنننننن
اصفهان
دوست داشتم اصلا متولد نشم
Ahora Quien
خیلی زیادددد .... حتی همین الان .. آدم های نزدیک به من خیلی من رو بد درک میکنند .. یعنی حتی درک هم نمیکنند .. من خیلی فرق دارم .. کسی من رو درست نفهمیده و در آینده هم نمیفهمه... اوفففف .. تا همینجا بسه
Ahora Quien
سلاممممم .. ممنونم تو خوبی هاچویییی؟؟
آره با یک پسره
هیچ وقتی .. یک بار کافی بود برام
zrnznn
31.تو مسجد میری؟همیشه؟ به ندرت؟
32.نظرتو در مورد "zrnznn" چه بد چه خوب لطفاً بدون رو دربایستی بگو ..... و بگو کاربر سایت بوف بوفی "zrnznn" رو چطوری می بینی؟
33.آیا قبلاً ها کار اشتباهی مثلاً در مورد کسی مرتکب شدی که الان دلت بخواد ازش عذر خواهی کنی یا حلالیت بطلبی؟توضیح بده اگر دوست داری
نمایش یا پنهان متن
یلداییی من نمیدونستم افغانستان به دنیا اومدی.....الان یه حس خاص بهت دارم با بقیه فرق داری......البته این حس حس خوبه نه بد.....الان بیشتر دوست دارمهاچو هاچو
دل به دل راه داره یلدایییی
شکر خدا منم خوب خوبم
34 . یه جمله خفن فلسفی بلدی بگی؟
35 . چرا واسه تنهاییت یه فکری نمیکنی؟ همین که بگی کسی نمیتونه منو درک کنه که فایده ای واست نداره...
36 . آخرین سوتی که دادی یادت هست؟تعریف کن
ماهی
37- از نظر تو خوشبختی یعنی چی؟
38- مرد ایده آل رو تعریف کن...
39- قشنگترین احساسی که تا حالا تجربه کردی رو اگر دوست داشتی تعریف کن برامون..
garfild
41. کدوم شهرهای ایران رفتی؟
42. دودی هستی؟؟؟قلیون یا سیگار؟؟
تنها
44. کسی تو زندگیت بوده که حاضر نباشی هیچ وقت اونو ببخشی؟
45. تا حالا خیانت رو تو زندگیت تجربه کردی؟
Kishe Mehr
46- اگر نفر اول قدرت بلامنازع دنیا بودی بصورت واقعی چی کار میکردی؟ ( یعنی شعار نده )
47- اگر مشکل بسیار بزرگی داشته باشی که فقط با پول حل بشه، و بهت بگن که علیه کشورت کاری انجام بده یا به کشورت خیانت کن تا ما هم مشکل تو رو حل کنیم، آیا این کار رو میکردی؟
48- یلدای مجازی با یلدای حقیقی چه فرقی با هم دارن؟ ( یعنی همون چیزی هستی که توی نت هم هستی؟ )
mz56mz
49_ هدف از زندگى كردن؟؟
50- اين كلمات رو تعبير كن دريا , خاك , كوه , اسمان , جنگل
51- يك بيت شعر كه بتونم اويزه گوشم كنم
ممنون
بچه مثبت
خسته نباشی یلدایی
با سوالات آسون گرم میکنیم تا کم کم دما بره بالا
52. پرینت اسکرین از دسکتاپت بذار!
53. دخترها حسودتر هستند یا پسرها؟ چرا؟ (این سوال رو پرسیدم ببینم چقدر واقع بین هستی
جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کن (لطفاً حتماً جدی باشد
54. چرا یلدا این همه ....؟ برای اینکه....
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
Kishe Mehr,
sib,
ژنرال
55- چرا برادر نداری؟
56- دوس داری برادر داشتی؟ چرا؟
57- اصالتاً متعلق به از کدوم یکی از اقوام افغانستان هستی؟ (پشتون - هزاره - تاجیک - ازبک)
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→