₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 ... 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• KuRoSh

نقل قول: hadi04
    هر سه تا سوالت طوریه که انگار منو با یکی از علمای اسلام اشتباه گرفتی اکثر پاسخهاش رو باید از اینها بپرسی من فقط میتونم نظر شخصیمو بگم که شاید اشتباه باشه در کل مرد تاوان نمیده چون زن از چند نظر در جامعه ضعیفتر از مرد هست خوب دین اسلام برای حمایت بیشتر از زن این قوانین رو میذاره

آرسام جان من نظر دین رو نمی خوام من فقط نظر خودت رو می خوام و کاری هم به علما ندارم اینجا شما طرف سوال ما هستی نه اونها منم سوال هایی که می کنم فقط نظر شخصی خودت رو می خوام فقط همین
    شرمنده دیگه اگر نوع سوال هام این طوریه فقط می خوام بدونم تفکراتت چطوریه :11:
    نباید خودمون رو فریب بدیم زن با مرد متفاوته هم از نظر جسمی و هم روحی خوب چرا فرق نذاره؟

بله منم می دونم فرق دارن ولی چرا ما فقط مرد ها رو نگاه می کنیم در صورتی که زن ها هم نقاط قوت زیادی دارن و گاهی هم از مرد ها پیشی می گیرن

245-اگه یه روزی تنها بشی چیکار می کنی حتا خدا هم کنارت نباشه
    246-اگه یه روز بفهمی که این همه کارایی که کردی بی فایده بوده چه حسی بهت دست میده
    247-یکی از عادت های بچه گیت رو بگو و کمی هم توضیح بده :4:

6 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، ♥Rose♥، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: KuRoSh
    آرسام جان من نظر دین رو نمی خوام من فقط نظر خودت رو می خوام و کاری هم به علما ندارم اینجا شما طرف سوال ما هستی نه اونها منم سوال هایی که می کنم فقط نظر شخصی خودت رو می خوام فقط همین

درسته ولی من هنوز خیلی از سوالات از جمله همینایی که پرسیدی توی ذهنم هست که براشون پاسخ قانع کننده ای ندارم پس نمیتونم در این خصوص ابراز عقیده کنم دشمنت شرمنده گلووو
    بله منم می دونم فرق دارن ولی چرا ما فقط مرد ها رو نگاه می کنیم در صورتی که زن ها هم نقاط قوت زیادی دارن و گاهی هم از مرد ها پیشی می گیرن

خوب در اینکه جامعه ما در بیشتر جاها به زنها ظلم میکنه شکی ندارم زن با مرد فرق داره ولی در اجتماع خیلی از کارها هست که فقط توسط یک زن میتونه درست انجام بشه و بالعکس ولی بحث فرقشون در قرآن رو پرسیدی اونجا همونطور که گفتم قرآن حقایق رو میگه زن با مرد فرق داره دیگه
    245-اگه یه روزی تنها بشی چیکار می کنی حتا خدا هم کنارت نباشه

یا میخوابم :4: یا میام نت :4: نشد مطالعه
    246-اگه یه روز بفهمی که این همه کارایی که کردی بی فایده بوده چه حسی بهت دست میده

خوب ناراحت کنندست ولی دست از تلاش بر نمیدارم و دنبال راه درست و بهتر میگردم
    247-یکی از عادت های بچه گیت رو بگو و کمی هم توضیح بده

بچه که بودم همیشه دستام تو دهنم بود یه بار مامانم زد پشت دستم هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه چون دستم تو دهنم بود لثه هام زخم شد :83:

6 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، KuRoSh، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

به خدا هیچی

الانه مَی کوجویی؟ کافی نتی؟ :13:

گلووو با امروز میشه 5 روز که شیراز هستم در خدمتیم در بست شومو قرار بیذار ما رو هم خبر کن در خدمت باشیم

تا کی هستی؟ :37: تا جاییکه می شناسمت از مغرب به بعد دیگه نمیشه باهات جایی قرار گذاشت. پس باید توی روز باشه وگرنه امشب 9 به بعد هرجا میگفتی بودم :4:
    اونا رو از مهدی یره بگیر رو نمیخواد زیر میخواد

از مهدی دیگه اصلا نه روم میشه و نه زیر و نه پشتش :9::4:

دین به مرز و ملیت نیست

248. به نظرت وسعت دین فراگیرتره یا ملیت؟ ( یعنی گستره ی هر کدام در مکان و حتی در زمان مختلف! )

به عقیده من اسلام از اعراب آغاز نشد

249. البته بنده کلی گفتم و اسلام رو بعنوان مثال زدم چون عینی-تره!
    بهرحال.. به نظر چرا حجاب در عربستان که مهد اسلام هست اجباری نیست ولی در ایران اجباریه؟

250. به نظرت هدف بنده از گفتن جوک چیه؟؟ یعنی میگم الان یه جوک یادم افتاد.. لطف کن محاسن و معایبشم بگو... در اخرشم یه جوک ضایع ناک بگو :4:

6 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، KuRoSh، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• دیااکو

۲۵۱_گفتی برای اسلام متأسفی که همچین پیروانی داره و می گند یه عده احمق میخاند اعتقادتون رو سست کنند٫ گفتی تا الان نمی دونستی تیغ زدن صورت مردان مکروهه و گفتی تا چند وقت پیش نمی دونستی رابطه بین زن و مرد در اسلام محدودیت داره.گفتی چرا این انرژی رو که برای رد کردن اسلام می ذارند چرا برا فهمیدنش نمی ذارند. می گم چرا فکر نمی کنی کسایی که متأسفند برات٫از فهم و درکشون از اسلامه نه نفهمیشون؟ و شاید دفاع شما و بعضیها از کم اطلاعی باشه که در مورد شما که تازه مسلمانید قابل دفاعه؛ می دونی بعد از حمله اعراب به ایران تا چند نسل ایرانیها به عنوان برده خرید و فروش می شدند و حتی در زمان مختار که چند نسل از تجاوز اعراب می گذره هنوز ایرانیها یا برده بودند یا شهروند درجه ۳. می دونید پیوستن ایرانیها به مختار یک حرکت بر ضد حکومت اسلامی بود و در اعتراض به ظلمهایی که به ایرانیان می شد. من می تونم هزارها استدلال براتون بیارم که متأسفانه اینجا جاش نیست. ولی متأسفم برا کسایی که اعتقاد خودشون رو کامل می دونند و دگر اندیشان رو احمق می دونند. و مطمئن باش که اینطور اشخاصی رو اگه باهاشون بحث کنی می بینی چقدر کم اطلاعند. سئوال من اینه که شما که حتی بدیهی ترین احکام اسلام رو نمی شناختید و به قول خودتون حتی نمی دونستید دست دادن زن و مرد در اسلام حرامه با چه استدلالی این دین رو پذیرفتید؟

۲۵۲_چرا فکر می کنی بعضیها تا می گی ما ایرانی هستیم و مثل هر ملت دیگه ای باید از نمادهای ملیمون و تاریخمون با افتخار یاد کنیم و کوبیدن نمادهای ملی و تاریخیمون وطن فروشیه و این هیچ ربطی به مسلمان بودن یا نبودن ما نداره و ما به عنوان یک ایرانی باید برای تاریخمون٫ادبیاتمون٫نمادها ملیمون احترام قائل بشیم فکر می کنند منظور ما اینه که همه باید زرتشتی بشیم؟ فکر نمی کنی زرتشت و کوروش و فردوسی و حافظ مثل پرچم ایرانند و هر کی بی احترامی به نماد ایرانی کنه وطن فروشه؟

۲۵۳‏_‏فکر می کنی اگه پیش یک نفر که نه از تاریخ ایران و نه از اسلام شناختی داره بخواهی این دو تا رو توضیح بدی به کدومشون می تونی افتخار کنی؟
    من چند تا مثال می زنم و اگه نظرت خلاف نظر من بود تو هم چند تا مثال بیار.
    در حکمرانی کوروش بزرگ اگه سرزمینی تصرف میشد به مردمش آزادی کامل داده می شد که دینشون رو حفظ کنند و حتی کوروش بزرگ به عبادتگاههای اونا می رفت و به احترام اونها و عقایدشون خدای آنها را ستایش می کرد ولی در تجاوز اعراب اگر کسی می خواست دینش رو حفظ کنه باید جزیه پرداخت می کرد که مبلغ زیادی بود و اگر در پرداخت اون عاجز بود دار و ندارش مصادره می شد و حتی زن و دختر فرد و حتی خودش رو بابت جزیه می بردند و به بردگی می فروختند (در سریال مختار هم به بردگی گرفتن دختران ایرانی در قبال جزیه پرداخته شد)
    در زمان کوروش بزرگ برده اصلأ معنا نداشت و هر کی بابت کارش دستمزد می گرفت و الواح گلی که در تخت جمشید پیدا شده صورت حسابهای پرداخت شده به کارگران و حتی اسیرهای رومی و یونانی است در صورتی که برده داری یک امر رایج در میان اعراب قبل و بعد از اسلام بود و در قرآن نه تنها برده داری نکوهش نشده بلکه مورد قبول هم قرار گرفته به حدی که حتی زن شوهر دار رو هم که در جنگ اسیر بشه جزء مایملک اسیر کننده محسوب می شه و نزدیکی با اون هیچ آدابی نداره و نکاحی لازم نیست جاری بشه.
    البته شما خیلی راحت می تونید بگید که اینطور نبوده٫ منابع بیشماری وجود داره که حرفهای من رو تصدیق می کنه. قرآن بهترین منبع است و برای اینکه خیلی اذیت نشید توصیه می کنم که کتاب ۲۳سال رو دانلود کنید و سئوالاتی که تو اون کتاب مطرح شده رو با آدرس دقیق سوره و آیه با قرآن مطابقت بدید.

7 سپاس: hadi04، KuRoSh، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    248. به نظرت وسعت دین فراگیرتره یا ملیت؟ ( یعنی گستره ی هر کدام در مکان و حتی در زمان مختلف! )

خوب قطعا دین گستره ی بیشتری داره
    249. البته بنده کلی گفتم و اسلام رو بعنوان مثال زدم چون عینی-تره!
    بهرحال.. به نظر چرا حجاب در عربستان که مهد اسلام هست اجباری نیست ولی در ایران اجباریه؟

در کل چه در ایران و چه در هر کشور دیگه ای به نظر من حجاب اجباری جواب عکس میده و کار درستی نیست و اینک درایران اجباریه هم بر میگرده به یکی از پاسخهای بنده که گفتم یه عده کاسه داغتر از آش هستن و میخوان مردم رو به زور بفرستن بهشت
    250. به نظرت هدف بنده از گفتن جوک چیه؟؟ یعنی میگم الان یه جوک یادم افتاد.. لطف کن محاسن و معایبشم بگو... در اخرشم یه جوک ضایع ناک بگو

خوب جوک چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه :4: یارو پیچگوشتی مندازه تو نافش ما تحتش میفته :23:

6 سپاس: KuRoSh، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: دیااکو
    ۲۵۱_گفتی برای اسلام متأسفی که همچین پیروانی داره و می گند یه عده احمق میخاند اعتقادتون رو سست کنند٫ گفتی تا الان نمی دونستی تیغ زدن صورت مردان مکروهه و گفتی تا چند وقت پیش نمی دونستی رابطه بین زن و مرد در اسلام محدودیت داره.گفتی چرا این انرژی رو که برای رد کردن اسلام می ذارند چرا برا فهمیدنش نمی ذارند. می گم چرا فکر نمی کنی کسایی که متأسفند برات٫از فهم و درکشون از اسلامه نه نفهمیشون؟ و شاید دفاع شما و بعضیها از کم اطلاعی باشه که در مورد شما که تازه مسلمانید قابل دفاعه؛ می دونی بعد از حمله اعراب به ایران تا چند نسل ایرانیها به عنوان برده خرید و فروش می شدند و حتی در زمان مختار که چند نسل از تجاوز اعراب می گذره هنوز ایرانیها یا برده بودند یا شهروند درجه ۳. می دونید پیوستن ایرانیها به مختار یک حرکت بر ضد حکومت اسلامی بود و در اعتراض به ظلمهایی که به ایرانیان می شد. من می تونم هزارها استدلال براتون بیارم که متأسفانه اینجا جاش نیست. ولی متأسفم برا کسایی که اعتقاد خودشون رو کامل می دونند و دگر اندیشان رو احمق می دونند. و مطمئن باش که اینطور اشخاصی رو اگه باهاشون بحث کنی می بینی چقدر کم اطلاعند. سئوال من اینه که شما که حتی بدیهی ترین احکام اسلام رو نمی شناختید و به قول خودتون حتی نمی دونستید دست دادن زن و مرد در اسلام حرامه با چه استدلالی این دین رو پذیرفتید؟

همه فرمایشات شما رو قبول دارم غیر از بخش آخر که فرمودید حتی بدیهی ترین احکام رو هم نمیدونید اینگونه نیست
    من اگر در مورد قضیه دست دادن و تیغ زدن به صورت نمیدونم دلیل نمیشه که از اسلام هیچ آگاهی نداشته باشم و به نظر من اسلام دینی نیست که در چند حرکت خلاصه بشه هر دوی این مسائل دست دادن و یا تیغ زدن صورت هیچ آسیبی به جامعه و فرد دیگه ای نمیزنه اسلام یه ایدئولوژیه کامله چه در سیاست چه در اجتماع و چه در فرهنگ و هنر و و.... و وسیعتر از این حرفهاست که حتی پیروانش بتونن کامل ازش بدونن ما که اول راهیم و من سعی داشتم که اصولش رو در ابتدا بیاموزم تا مشائل خرد رو چون اونها رو بالاخره یاد خواهم گرفت

7 سپاس: KuRoSh، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو، ژنرال

• hadi04

۲۵۲_چرا فکر می کنی بعضیها تا می گی ما ایرانی هستیم و مثل هر ملت دیگه ای باید از نمادهای ملیمون و تاریخمون با افتخار یاد کنیم و کوبیدن نمادهای ملی و تاریخیمون وطن فروشیه و این هیچ ربطی به مسلمان بودن یا نبودن ما نداره و ما به عنوان یک ایرانی باید برای تاریخمون٫ادبیاتمون٫نمادها ملیمون احترام قائل بشیم فکر می کنند منظور ما اینه که همه باید زرتشتی بشیم؟ فکر نمی کنی زرتشت و کوروش و فردوسی و حافظ مثل پرچم ایرانند و هر کی بی احترامی به نماد ایرانی کنه وطن فروشه؟

صد در صد همینطوره ما ایرانی هستیم همونطور که زرتشتی ها هم ایرانی هستن اگر تاریخ کشورمون رو تا قبل از به قدرت رسیدن ساسانیان بخونیم میبینیم دین در ایران تعیین کننده نبوده و هر کس آزاد بوده دین خودش رو داشته باشه فقط چون مسیحیت قصد تبلیغ داشت رو جلوشون رو گرفتن در ایران ما همه جور دین و آیین بوده و همه در کنار هم با زبانها و نژادهای مختلف در یک سطح از درجه شهروندی قرار داشتن تا اینکه ساسانیان این توازن رو به هم زدن و وقتی میبینیم که چرا دلیلش همون دین هست که اونموقع دین زرتشت بود چون اردشیر پاپکان از افراد متدین بود و دیگر ادیان رو از حقوق شهروندیشون محروم میکرد ایرانی بودن با زرتشتی بودن فرق داره چون زرتشتی بودن زیر مجموعه ی ایرانی بودنه نه تنها ایرانی بودن محض ،البته احترام به نمادهای ملی بر هر ایرانی میهن دوستی واجبه

7 سپاس: KuRoSh، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو، ژنرال

• hadi04

۲۵۳‏_‏فکر می کنی اگه پیش یک نفر که نه از تاریخ ایران و نه از اسلام شناختی داره بخواهی این دو تا رو توضیح بدی به کدومشون می تونی افتخار کنی؟
    من چند تا مثال می زنم و اگه نظرت خلاف نظر من بود تو هم چند تا مثال بیار.
    در حکمرانی کوروش بزرگ اگه سرزمینی تصرف میشد به مردمش آزادی کامل داده می شد که دینشون رو حفظ کنند و حتی کوروش بزرگ به عبادتگاههای اونا می رفت و به احترام اونها و عقایدشون خدای آنها را ستایش می کرد ولی در تجاوز اعراب اگر کسی می خواست دینش رو حفظ کنه باید جزیه پرداخت می کرد که مبلغ زیادی بود و اگر در پرداخت اون عاجز بود دار و ندارش مصادره می شد و حتی زن و دختر فرد و حتی خودش رو بابت جزیه می بردند و به بردگی می فروختند (در سریال مختار هم به بردگی گرفتن دختران ایرانی در قبال جزیه پرداخته شد)
    در زمان کوروش بزرگ برده اصلأ معنا نداشت و هر کی بابت کارش دستمزد می گرفت و الواح گلی که در تخت جمشید پیدا شده صورت حسابهای پرداخت شده به کارگران و حتی اسیرهای رومی و یونانی است در صورتی که برده داری یک امر رایج در میان اعراب قبل و بعد از اسلام بود و در قرآن نه تنها برده داری نکوهش نشده بلکه مورد قبول هم قرار گرفته به حدی که حتی زن شوهر دار رو هم که در جنگ اسیر بشه جزء مایملک اسیر کننده محسوب می شه و نزدیکی با اون هیچ آدابی نداره و نکاحی لازم نیست جاری بشه.
    البته شما خیلی راحت می تونید بگید که اینطور نبوده٫ منابع بیشماری وجود داره که حرفهای من رو تصدیق می کنه. قرآن بهترین منبع است و برای اینکه خیلی اذیت نشید توصیه می کنم که کتاب ۲۳سال رو دانلود کنید و سئوالاتی که تو اون کتاب مطرح شده رو با آدرس دقیق سوره و آیه با قرآن مطابقت بدید.

در مورد احکام قرآن من ابراز نظر نمیکنم چون باید در موردش دقیقا تحقیق کنم ولی در خصوص کوروش و نه تنها کوروش بلکه طول تاریخ ما ایرانیان ،افتخار ایرانیان اینه که در همه تاریخ برده فروشی در همه جای دنیا بود غیر از ایران و این از افتخارات ما هست ولی وقتی تاریخ اسلام رو میخونیم همونطور که میدونیم اسلام بین اعراب جاهلی ظهور کرد و نمیتونست یک دفعه قوانین خودش رو به تعصب اعراب غالب کنه و محبور به پذیرش برخی از احکام اونها بود این مسائل هم بر میگرده به همون مطلب

8 سپاس: KuRoSh، مگس، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو، ژنرال

• gilas

مهلت صندلی داغ به پایان رسیده است

از حضور فعال همگی سپاس گذارم 826

hadi04 با پاسخ به 290 سوال از 290 سوال پرسیده شده در طول یک هفته برنده صندلی داغ خرداد 1392 می باشد.

250 بوفی و یک ستاره به hadi04 تعلق میگیرد.

آمار صندلی داغ خرداد 1392

مهمان : hadi04

تعداد سوالات پرسیده شده : 253 سوال

تعداد سوالات پاسخ داده شده : 253 سوال

بیشترین سوال کننده : ♥Rose♥ با 33 سوال

کمترین سوال کننده : levrone و دلشاد با یک سوال

اولین سوال کننده : zrnznn

آخرین سوال کننده : دیااکو

بهترین سوال : بندری

نمایش یا پنهان متن سر پيري پدر مادرت حاضري ازشون نگهداري كني يا ميبريشون خونه سالمندان ؟ خانومت نظرش چيه ؟

خنده دار ترین سوال : mz56mz

نمایش یا پنهان متناحمد مولا رو در يك جمله تعريف كن؟

داغ ترین سوال :zrnznn

نمایش یا پنهان متناگر چند روز مرخصی داشته باشی و دوست پایه هم داشته باشید و قرار بشه برید مسافرت...ترجیح میدید با جمع دوستان و مجردی برید یا با فاطمه جون و یاسیییییی!؟

خلاقانه ترین سوال :ماهی

نمایش یا پنهان متننماز نخوندن و دست دادن به نامحرم چه مشکلات حادی برات به وجود آورده بود که فکر می کنی با مسلمون شدن اون مشکلات رو دیگه نداری؟

مهم ترین سوال : ژنرال

نمایش یا پنهان متناولین بار در چه سنی توجهت به اسلام جلب شد؟ مطالعه ای هم داشتی؟ چه مورد یا مواردی بیشتر جذبت کرد که به جرگه مسلمین پیوستی؟

♥Rose ♥ سی ( 30 ) بوفی برای پرسیدن 30 سوال دریافت میکنن .

♥Rose ♥ بوفی پانزده (15) بوفی بابت پرسیدن 3 سوال اضافی هزینه کرده است .

به هرکدام از برندگان بخش ترینها 15 بوفی هدیه داده میشود.

11 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، هاچو هاچو، KuRoSh، hadi04، mz56mz، zrnznn، ژنرال، نخبه، بندری، بچه مثبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: