آرسام ! به عنوان یک بچه مسلمون منم خیلی سوالا توی ذهنم هست و جوابی براش ندارم.دوس دارم افکارم رو با تو مقایسه کنم..
نقل قول: hadi04
من اعتقاد داشتم پدر و مادرم اسیر خرافات هستن
مادر من سید و تقریبا مذهبی هست ولی من هم فکر می کنم مادرم در بیشتر مواقع اسیر خرافات میشه.
مهمترین سوالم این بود این همه مراسم برای چیه ؟ در پایان به چه چیزی میرسیم ؟ پاسخ این بود اشو زرتشت گفته فلان و فلان
نمایش یا پنهان متندقیقا مثل این سوال برای من بچه مسلمان هم پیش اومده. چرا ماه محرم 10 روز عزای عمومی داریم. چرا خود زنی می کنیم؟ اصلا چرا مادرم می شینه دقایق طولانی برای امام حسین و حضرت عباس قربونش برم گریه می کنه؟ جوابی که از طرف مادرم می گیرم همه ش بر اساس روایت و داستان هست..ته حرفاشم یه جور ترس از جهنم وجود داره.می ترسه که غیر از این، اعتقادی داشته باشه.
به من جوابی برای این سوال بده که بر اساس روایت نباشه... 47- دلیلت برای لزوم عزاداری برای امام حسین چی هست؟
اصلا شما اوستا رو بخون همش روایت و داستانه
ولی دستورات محکمی درونشه که داستان نیست
48-گفتار نیک ، رفتار نیک ، پندار نیک ...آیا این دستور محکم و شفافی نیست به نظرت؟ تفاوتش با امنوا و عملوا الصالحات..در چیست؟ خواستم تعداد تکرار امر قران به عمل صالح رو سرچ کنم موفق نشدم.ولی می دونم که این جمله خیلی زیاد تکرار شده..
نمایش یا پنهان متنمن زیاد سواد زردشتی ندارم.اگر جایی اشتباه از دین زردشت می گم اصلاح کن لطفا
مثلا پرا باید سیبیل بذاریم اون هم اینقدر بلند
مردای مسلمون هم نباید تیغ به صورتشون بزنن اشاره کردی به بحث بهداشت 49-نظرت راجه به این عکس چیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
روزه چهل روزه گوشت چرا باید گرفته بشه
نمایش یا پنهان متن دکترا این روزا همه معتقدند که روزه در فصل تابستان که روز درازه به شدت به کلیه ها به خاطر کمبود آب بدن آسیب می رسونه.در حالیکه هیچ کجا هیچ مقاله ای نوشته نشده که 40 روز نخوردن گوشت آسیب جدی به بدن میرسونه.. می خوام بهت گیر بدم ماه رمضون که میشه برنامه های تلوزیونی راهکارهایی برای جبران کمبود آب ارائه میده مثلا اینکه از تخم شربتی و ... استفاده کنید که آب درون خودش نگه م یداره تا در طول روز آب بدن تامین شه؟ آخه چرا باید آبی که به بدن در هر حال برسه ، از راه گلو نرسه و از راه تخم شربتی برسه؟ ارسام به خدا برام سواله..من روزه هامو تا جایی که بشه کامل می گیرم ولی خیلی نق می زنم به خدا..چون راستش برام قابل درک نیست تنها عاملی که جذبم می کنه حالت روحانی و عرفانی که برام پیش می آد و با خدا بیشتر حرف می زنم هست.بنابر این برای هر چیزی نمیشه دنبال علت علمی و منطقی گشت به نظرم.
به من جوابی برای این سوال بده که بر اساس روایت نباشه... 47- دلیلت برای لزوم عزاداری برای امام حسین چی هست؟ :دارم یواش یواش برمیگردم ادامه بده در پاسخ سوالت باید بگم که با مطالعه نهضت عاشورا و هدف امام حسین نتیجه میگیریم که هدف امام رسیدن به آزادی هست و در واقع رسیدن به هدف رسول الله که پیاده سازی اسلام در بین انسانها بوده و چون این قیام با سانسورهای شدید در اون زمان و تبلیغهای مسموم ممکن بوده پس از مدتی از یاد و خاطره مردم پاک بشه هر ساله با برگزاری مراسم عزاداری سعی در زنده نگه داشتنش میشه ولی من میخوام یه چیزی بگم امیدوارم به دوستان برنخوره و منو البته به عنوان یه همکیش قبول کنن و این حرف رو از زبان یه زرتشتی مسلمان شده نشنون میخوام اینو بگم اعتراف میکنم در طول این مدتی که در این مراسم شرکت میکنم به عینه دیدم خرافاتی رو که طی این چند سال وارد مراسم شده من اطلاع دقیقی ندارم که تا قبل از اینکه من وارد بشم در تقریبا ده دوازده سال پیش چقدر خرافه وارد شده بوده ولی همین چند سالی که بودم بدعتها و خرافه ها بیداد میکنه مثلا مداح ها بیشتر به آهنگ نوحه توجه میکنن تا متنش و هر چیزی که خوشکلتره میخونن بدونن توجه به متن شعر و به نظر من برخی اصلا کنسرت اجرا میکنن تا مراسم لخت شدن و سینه زدن به حدی که بدن کبود کنه به نظرمن پاسخ قانع کننده ای براش پیدا نمیشه و بیشتر بزن بزنه تا اینکه یه سخنرانی و تحلیل در مورد قیام امام حسین به نظر من اگر بخشی از وقت این مراسم به تحلیل و چگونگی این قیام اختصاص پیدا میکرد اثر بیشتری نسبت به عزاداری صرف داشت
نقل قول: ماهی
48-گفتار نیک ، رفتار نیک ، پندار نیک ...آیا این دستور محکم و شفافی نیست به نظرت؟ تفاوتش با امنوا و عملوا الصالحات..در چیست؟ :هیچ تفاوتی ندارن ادیان آسمانی همه به نیک خویی و نیک پنداری و نیک کرداری سفارش میکنن و این مختص یک دین خاص نیست در مسیحیت و یهودیت و ... هم به این سفارش شده ولی این گفتار خیلی کلی هست و زیاد وارد جزییات نمیشه همه میدونن که کار خوب کردن فکر خوب کردن و خوب صحبت کردن کلا خوبه کار وقتی گره میخوره که وارد جزییات دین میشیم به اعتقاد من تکامل انسان باعث شد تا دین تکمیل بشه و زرتشتی که 4500 سال تقریبا قبل از اسلام آمده بود نمیتونه احکام ریز و موشکافی شده ای مثل اسلام رو ارائه بده و اینجاست که من جوان امروزی نمیتونم داشته هامو با جهان اطرافم وفق بدم نمایش یا پنهان متناز دوستان زرتشتی که میبینن پوزش میخوام ولی این فقط عقیده منه و وحی منزل نیست
مردای مسلمون هم نباید تیغ به صورتشون بزنن اشاره کردی به بحث بهداشت
یه سوال این جزء واجباته؟و اینکه غیر از تیغ اگر استفاده بشه ایرادی نداره ؟
49-نظرت راجه به این عکس چیه؟ :خوب ظاهرا در حال وضو گرفتن هستن که البته مختص مسلمانها نیست زرتشتی ها هم قبل از نماز وضو میگیرن که بهش پادیاب میگن اگر آب هم نباشه سه بار دستشون رو روی خاک میزنن و به صورت و پشت دست میکشن همون تیمم که البته نام اون هم همون پادیاب هست
دکترا این روزا همه معتقدند که روزه در فصل تابستان که روز درازه به شدت به کلیه ها به خاطر کمبود آب بدن آسیب می رسونه.در حالیکه هیچ کجا هیچ مقاله ای نوشته نشده که 40 روز نخوردن گوشت آسیب جدی به بدن میرسونه..
ماه رمضون که میشه برنامه های تلوزیونی راهکارهایی برای جبران کمبود آب ارائه میده مثلا اینکه از تخم شربتی و ... استفاده کنید که آب درون خودش نگه م یداره تا در طول روز آب بدن تامین شه؟ آخه چرا باید آبی که به بدن در هر حال برسه ، از راه گلو نرسه و از راه تخم شربتی برسه؟ ارسام به خدا برام سواله..من روزه هامو تا جایی که بشه کامل می گیرم ولی خیلی نق می زنم به خدا..چون راستش برام قابل درک نیست تنها عاملی که جذبم می کنه حالت روحانی و عرفانی که برام پیش می آد و با خدا بیشتر حرف می زنم هست.بنابر این برای هر چیزی نمیشه دنبال علت علمی و منطقی گشت به نظرم. :با تموم فرمایشات موافقم من هم خیلی در مورد این قضیه در اسلام سوال داشتم و دارم البته بیشتر فقها بر این باور هستن که شکم خالی در عبادت کردن رخوت ایجاد نمیکنه و میتونی بهتر این کار رو انجام بدی در حال مطالعه و تحقیق در این باره هم هستم بهترین وقتش ماه رمضان هست چون افرادی که در این مورد پاسخگو هستن رو میتونیم اونموقع بهتر پیداشون کنیم
50- احمد مولا رو در يك جمله تعريف كن؟ : ایشون یه جمله کمشه یه دنیا باید در موردش حرف زد شخصی بود که در کل بچه ها را دوست میداشت
51- بچه كدوم منطقه اى ؟( شيراز) :صاحب دیوانی ولی سالهاست که از اونجا رفتیم
52- اگر بر گرديم به دوران دانشجوى باز هم همين رشته رو انتخاب ميكردى؟ :من عاشق رشته الکترونیک بودم ولی خوب به شیمی هم علاقه داشتم دیگه قسمت این بود ولی اگر برگردم الکترونیک رو انتخاب میکنم در بدترین وضع از بهترین وضع شیمی بهتره
در پاسخ سوالت باید بگم که با مطالعه نهضت عاشورا و هدف امام حسین نتیجه میگیریم
قانع نشدم آرسام.مطالعه چیزی نیست جز خوندن روایات و نقل قولهای دیگران. می خوام بگم مادر و پدر تو چاره ای جز بیان روایت نداشتن..حالا چرا این روایتهای اسلام رو قبول می کنی و مال خودتون قبول نکردی من نمی فهمم
ولی این گفتار خیلی کلی هست و زیاد وارد جزییات نمیشه
به نکته ی خیلی قشنگی اشاره کردی.. از دید من پرداختن به جزئیات یه اشکال هست نه یه نقطه ی قوت. فرض کن از فرودگاه شیراز می خوای بری مثلا دروازه کازرون راه رو بلد نیستی اینکه ا زاول بهت بگن دروازه کازرون مثلا در مرکز شهر قرار داره آسونتره یا بشینن بغل دستت و هر قدمی که بر می داری بهت بگن برو چپ برو راست برو اینور نرو اونور...؟؟؟
زرتشتی که 4500 سال تقریبا قبل از اسلام آمده بود نمیتونه احکام ریز و موشکافی شده ای مثل اسلام رو ارائه بده
به نظر من فطرت انسان بهترین وسیله برای تشخیص خوبی از بدی هست.هیچ دزدی لااقل برای بار اول از دزدی کردنش احساس خوبی نداره.کسی که خیانت می کنه همینطور و ...بنابراین دزدی ، خیانت ، مال مردم خوردن ، دروغ ، فحشا و ... هیچ کدوم خوب نیستن ولی وقتی موسیقی گوش می کنی احساس خیلی خوبی داری.حتی یه بچه 6 ماهه هم واکنش خوبی نسبت به موسیقی داره.پس موسیقی نمی تونه حرام باشه ...این نظر منه. پرداختن به جزییات باعث خرافی شدن میشه و باعث میشه آدم برای کارهای بدش هم گاها توجیه پیدا کنه در ضمن در خود قرآن زیاد به جزئیات پرداخته نشده.دستورات مستقیم قرآنی که من می شناسم امنو عملو اصاالحات اتو الزکوت احسان بالوالدین اتقو جهاد فی سبیل الله و... در مورد حجاب هم اکیدا به زنان پیامبر به صورت مستقیم دستور داده شده و بقیه ش تفسیر و توجیه هست.اگر هم دستور به رعایت حجاب شده به این شکل که الان ما مجبور هستیم و برامون تعریف شده ، وجود نداره.پس چاره ای نیست جز اینکه در برخی موارد از سنتها و روایتها استفاده بشه.
اینها همه دستورات کلی هستند.که خیلی زیاد تکرار شدند. جزئیات رو حاکمین شرعی بیان می کنن به نظرم
خوب ظاهرا در حال وضو گرفتن هستن که البته مختص مسلمانها نیست
منظورم از لحاظ بهداشتی بود..گفته بودی سبیل گذاشتن توی دین شما اجبار هست و غیر بهداشتی خواستم بگم در همه ی دینها ممکنه چنین چیزایی وجود داشته باشه..
راشیدن ریش به فتوای تمام مراجع تقلید (آیت الله امام خمینی، آیت الله خامنه ای، آیت الله فاضل لنکرانی، آیت الله سیستانی، آیت الله بهجت،آیت الله نوری همدانی، آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله تبریزی، آیت الله وحید خراسانی) حرام می باشد و کسی که ریش خود را بتراشد فعل حرام انجام داده است.
سلام یره میخواستم خیلی داغت کنم ولی این روزا حال ندارم خوب شدم میام میسوزونمت 51 . فرض کن تو خیابون از یکی دارن زورگیری میکنن،حاضری جونتو به خطر بندازی و بری کمکش؟ 52 . چه کاری خیلی بهت آرامش میده؟ 53 . فرض کن من بیام شیراز و قرار بذارم تو و ماهی رو دعوت کنم ولی مجی رو حال نکنم دعوت کنم..حاضری صداشو در نیاری؟
قانع نشدم آرسام.مطالعه چیزی نیست جز خوندن روایات و نقل قولهای دیگران.
نهضت عاشورا مختص یه دین خاص نیست به نظر من یک نوع نهضت آزادی خواهیه و نمیشه به یه دین خاص محدودش کرد و بحث مطالعه نهضت عاشورا رو با مطالعه دین نمیشه یکی دونست منظورم از مطالعه نهضت عاشورا فقط مطالعه کتابها و روایتها نیست تحقیق هم بخشی از این مطالعه هست ضمنا من در مورد مثلا سوگ سیاوش یا همون سیاوشون اعتقاد راسخ دارم به گفته های پدر و مادرم ولی چیزی رو که نمیتونم بپذیرم اصل دین بود اصل دین رو باید اثبات کرد نه با روایت و اینکه بگیم سنته و رسمه
به نکته ی خیلی قشنگی اشاره کردی.. از دید من پرداختن به جزئیات یه اشکال هست نه یه نقطه ی قوت. فرض کن از فرودگاه شیراز می خوای بری مثلا دروازه کازرون راه رو بلد نیستی اینکه ا زاول بهت بگن دروازه کازرون مثلا در مرکز شهر قرار داره آسونتره یا بشینن بغل دستت و هر قدمی که بر می داری بهت بگن برو چپ برو راست برو اینور نرو اونور...؟؟؟
خوب ممکنه من از فرودگاه برم مثلا معالی آباد و بعدش همینطوری شیراز رو دور بزنم تا برسم به دروازه کازرون ولی اگر یه راهنما داشته باشم میتونم خیلی زودتر به مقصدم برسم عمر انسان ارزشمنده البته تفکر هم خوبه باشه ولی نباید تجربه دیگران رو تجربه کرد
به نظر من فطرت انسان بهترین وسیله برای تشخیص خوبی از بدی هست.هیچ دزدی لااقل برای بار اول از دزدی کردنش احساس خوبی نداره.کسی که خیانت می کنه همینطور و ...بنابراین دزدی ، خیانت ، مال مردم خوردن ، دروغ ، فحشا و ... هیچ کدوم خوب نیستن ولی وقتی موسیقی گوش می کنی احساس خیلی خوبی داری.حتی یه بچه 6 ماهه هم واکنش خوبی نسبت به موسیقی داره.پس موسیقی نمی تونه حرام باشه ...این نظر منه. پرداختن به جزییات باعث خرافی شدن میشه و باعث میشه آدم برای کارهای بدش هم گاها توجیه پیدا کنه
موافقم خیلی هم وارد جزییات شدن انسان رو به خرافه میندازه
منظورم از لحاظ بهداشتی بود..گفته بودی سبیل گذاشتن توی دین شما اجبار هست و غیر بهداشتی خواستم بگم در همه ی دینها ممکنه چنین چیزایی وجود داشته باشه..
درسته البته بهداشت جدای از دین یه کاریه که انسان باید برای بقای خودش بهش پایبند باشه ولی تصور کن یکی سیبیلش از روی لبهاش گذشته و اومده پایین حالا میخواد غذا بخوره آیا غیر از غذا چیزهای دیگه ای هم وارد دهانش میشه یا نه؟ ولی ریش داشتن با در نظر گرفتن وضعیت چهره زیاد مانع خوردن و آشامیدن نمیشه نمیگم تمیزه چون باید تمیز نگه داشته بشه ولی به خودی خود مو در غذا!!!!!!! دیگه خودت میدونی یعنی چی
50-ماهی دوس داری؟
من عاشق ماهیم جاتون خالی ناهار سبزی پلو با ماهی خوردم همین الان دست خانومی درد نکنه
51 . فرض کن تو خیابون از یکی دارن زورگیری میکنن،حاضری جونتو به خطر بندازی و بری کمکش؟ :اگر در توانم باشه حتما و اگر نه حتما نهایت تلاشم رو میکنم 52 . چه کاری خیلی بهت آرامش میده؟ اگر آرامش منظورت جسمیه خوب خوابیدن و دوش گرفتن و روحی و اعصاب و اینا موسیقی آروم و البته نماز هم خیلی حال میده 53 . فرض کن من بیام شیراز و قرار بذارم تو و ماهی رو دعوت کنم ولی مجی رو حال نکنم دعوت کنم..حاضری صداشو در نیاری؟ در کل خیلی رازدارم اهل سرو صدا و دو به هم زنی نیستم ولی بدون مجی حال نمیده ها
54 . ناهار چی داشتین؟ 55 . ورزش هم میکنی؟ اگه نه چه ورزشی ؟
در کل خیلی رازدارم اهل سرو صدا و دو به هم زنی نیستم ولی بدون مجی حال نمیده ها
چرا یره خیلی هم حال میده..همون روز که با مجی قرار گذاشتی میدونی اگه مجی نمیومد خودت تنها میرفتی چقدر بیشتر بهت حال میداد؟ 56 . خب حالا فرض کن تو همین قرار که گفتم یهو ببینی تو بشقاب غذای ماهی یه موی بلند هستش ازون خوشمزه ها بهش میگی یا نه؟
54 . ناهار چی داشتین؟ :سبزی پلو با ماهی 55 . ورزش هم میکنی؟ اگه نه چه ورزشی ؟ :آره فعلا تو این فصل شنا و دوچرخه ولی هوا خوب باشه والیبال هم هستیم + فوتبال
نقل قول: هاچو هاچو
چرا یره خیلی هم حال میده..همون روز که با مجی قرار گذاشتی میدونی اگه مجی نمیومد خودت تنها میرفتی چقدر بیشتر بهت حال میداد؟
نقل قول: هاچو هاچو
56 . خب حالا فرض کن تو همین قرار که گفتم یهو ببینی تو بشقاب غذای ماهی یه موی بلند هستش ازون خوشمزه ها بهش میگی یا نه؟ با کمال میل بهش میگم چرا نگم؟ نگم که بی ماهی بشیم؟ اصلا غذای خودمو میدم ماهی بخوره خودم میرم یه دونه بهترشو سفارش میدم
سلام کاکو ارسام، آقو خوش میگذره رو صندلی؟؟؟ البته من سوال خاصی ندارم چون اونقد که باس کاکومو بشناسم میشناسوم همینجوری مرامی اومدم جندتا سوال یخ (مثه جوک یخ ) بپرسم که یکم خنک شی کاکو (سعی کن با لهجه بخونی ) راستی سوالای منم باید اولین جوابی که به ذهنت میاد بگیا 60.سوال اول : ازینجا تا گینه ی بیسائو چند کیلومتر راهه؟؟؟ 61.سوال دوم : یه اناناس چقد طول میکشه تا توی یخچال خراب شه؟؟؟ 62.سوال سوم : یه ساختمون سه طبقه چند کیلوئه؟؟؟ دیگه عرضی نیس، فعلا اینارو داشته باش تا سه تا سوال بعدی
اولا که معالی آباد نه؛ مالی آباد! ثانیا فکر کنم از بلوار امیرکبیر بری زودتر برسی
در مورد مهریه هم معتقد هستم سنگ بزرگ نشانه نزدنه و مهریه حق زنه و باید بهش پرداخت بشه و اگر رقمی نجومی باشه حتما زن نمیتونه به حقش برسه پس بهتره عادلانه باشه تا هر دو طرف در این مورد برنده میدان باشن
آرسام جان مهریه خوشبختی نمیاره... انقدر به خواستگارات سخت نگیر
66. چه کسی رو برای مدیریت انجمن پیشنهاد میکنی؟ 67. دغدغه اصلی تو در زندگی چیه؟ 68. میدونی علیرضا برای سرور اختصاصی سالی چقدر هزینه میکنه؟ به نظرت چه دلیلی جز ایجاد یک فضای صمیمی میتونه توجیه کننده این هزینه باشه؟ و ما چگونه میتونیم این لطفش رو جبران کنیم؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
30- تا حالا به فكر خيانت به همسر بودى كاكو؟:اهل شعار دادن نیستم ولی همسرم با من چنین کاری نکرده که من بکنم
70.آیا اگر همسرتون زبونم لال همچین کاری کنه شما در تلافی همین کارو میکنید؟دلیلتون برا خیانت نکردن به همسرتون همینه!!!!!(این سوال برام خیلی مهمه.....باید کامل روشنم کنید!) 71.با شنیدن کلمه پیکان و آهنگ جواتی چه حسی بهتون دست میده؟ 72.چند بار تا به حال احساستون رو به همسرتون گفتید؟ مثلاً اگر در لحظه ای از بودن باهاش خوشحال بودید و.... آیا اینو به زبون آوردید؟؟؟ بهش گفتید از بودنش تو زندگیتون خوشحالید؟(تو اون لحظه ای که از در کنارش بودنتون خوشحال بودید رو میگم)
آقا ارسام خواهشاً بی زحمت لطفاً التماس میکنم میخواید جواب بدید حالا که تو نقل قول سوال کننده ها جواب میدید حداقل رنگ سوال ها رو با جوابها متمایز کنید تا سر گیجه نگیردتم
60.سوال اول : ازینجا تا گینه ی بیسائو چند کیلومتر راهه؟؟؟ 2500تا 61.سوال دوم : یه اناناس چقد طول میکشه تا توی یخچال خراب شه؟؟؟ 15 روز 62.سوال سوم : یه ساختمون سه طبقه چند کیلوئه؟؟؟
63 - اسم پدرت و مادرت (حفظهما الله) چیه؟ پدرم کیومرث مادرم هم ایران بانو 64 - بزرگترین عیب خودت رو چی میدونی؟ بیشتر وقتها حرفهام دیگران رو اذیت میکنه چون بدون تعارف حرف میزنم 65 - دوس داشتی زن بودی و همسرِ جورج کلونی میشدی؟ به هیچ وجه من شوهر خارجی نمیخوام ایرانی مگه چشه؟
66. چه کسی رو برای مدیریت انجمن پیشنهاد میکنی؟ اگر منظورتون مدیر جدید هست برای جایگزینی دوستان خانوم رز رو 67. دغدغه اصلی تو در زندگی چیه؟ تامین مالی در حدی که نیازمند نباشم و رشد مادی و معنوی به موازات هم 68. میدونی علیرضا برای سرور اختصاصی سالی چقدر هزینه میکنه؟ به نظرت چه دلیلی جز ایجاد یک فضای صمیمی میتونه توجیه کننده این هزینه باشه؟ و ما چگونه میتونیم این لطفش رو جبران کنیم؟ حقیقتش نه وقت شد از ایشون سپاسگزاری کنم و نه بپرسمم چقدر هزینه سرور اختصاصی میشه در کل از همینجا ازش سپاسگزلری میکنم و فکر میکنم با ایجاد یک صندوق هدفمند بتونیم به سایت کمک کنیم تا مشکلاتش حل بشه و بارش از روی دوش یک شخص خاص برداشته بشه
ماهی
مادر من سید و تقریبا مذهبی هست
ولی من هم فکر می کنم مادرم در بیشتر مواقع اسیر خرافات میشه.
نمایش یا پنهان متن
دقیقا مثل این سوال برای من بچه مسلمان هم پیش اومده.چرا ماه محرم 10 روز عزای عمومی داریم.
چرا خود زنی می کنیم؟
اصلا چرا مادرم می شینه دقایق طولانی برای امام حسین و حضرت عباس قربونش برم
جوابی که از طرف مادرم می گیرم همه ش بر اساس روایت و داستان هست..ته حرفاشم یه جور ترس از جهنم وجود داره.می ترسه که غیر از این، اعتقادی داشته باشه.
به من جوابی برای این سوال بده که بر اساس روایت نباشه...
47- دلیلت برای لزوم عزاداری برای امام حسین چی هست؟
48-گفتار نیک ، رفتار نیک ، پندار نیک ...آیا این دستور محکم و شفافی نیست به نظرت؟
تفاوتش با امنوا و عملوا الصالحات..در چیست؟
خواستم تعداد تکرار امر قران به عمل صالح رو سرچ کنم موفق نشدم.ولی می دونم که این جمله خیلی زیاد تکرار شده..
نمایش یا پنهان متن
من زیاد سواد زردشتی ندارم.اگر جایی اشتباه از دین زردشت می گم اصلاح کن لطفامردای مسلمون هم نباید تیغ به صورتشون بزنن
اشاره کردی به بحث بهداشت
49-نظرت راجه به این عکس چیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
دکترا این روزا همه معتقدند که روزه در فصل تابستان که روز درازه به شدت به کلیه ها به خاطر کمبود آب بدن آسیب می رسونه.در حالیکه هیچ کجا هیچ مقاله ای نوشته نشده که 40 روز نخوردن گوشت آسیب جدی به بدن میرسونه..می خوام بهت گیر بدم
ماه رمضون که میشه برنامه های تلوزیونی راهکارهایی برای جبران کمبود آب ارائه میده
مثلا اینکه از تخم شربتی و ... استفاده کنید که آب درون خودش نگه م یداره تا در طول روز آب بدن تامین شه؟
آخه چرا باید آبی که به بدن در هر حال برسه ، از راه گلو نرسه و از راه تخم شربتی برسه؟
ارسام به خدا برام سواله..من روزه هامو تا جایی که بشه کامل می گیرم ولی خیلی نق می زنم به خدا..چون راستش برام قابل درک نیست
تنها عاملی که جذبم می کنه حالت روحانی و عرفانی که برام پیش می آد و با خدا بیشتر حرف می زنم هست.بنابر این برای هر چیزی نمیشه دنبال علت علمی و منطقی گشت به نظرم.
mz56mz
50- احمد مولا رو در يك جمله تعريف كن؟
51- بچه كدوم منطقه اى ؟( شيراز)
52- اگر بر گرديم به دوران دانشجوى باز هم همين رشته رو انتخاب ميكردى؟
hadi04
47- دلیلت برای لزوم عزاداری برای امام حسین چی هست؟
:دارم یواش یواش برمیگردم ادامه بده
در پاسخ سوالت باید بگم که با مطالعه نهضت عاشورا و هدف امام حسین نتیجه میگیریم که هدف امام رسیدن به آزادی هست و در واقع رسیدن به هدف رسول الله که پیاده سازی اسلام در بین انسانها بوده و چون این قیام با سانسورهای شدید در اون زمان و تبلیغهای مسموم ممکن بوده پس از مدتی از یاد و خاطره مردم پاک بشه هر ساله با برگزاری مراسم عزاداری سعی در زنده نگه داشتنش میشه ولی من میخوام یه چیزی بگم امیدوارم به دوستان برنخوره و منو البته به عنوان یه همکیش قبول کنن و این حرف رو از زبان یه زرتشتی مسلمان شده نشنون میخوام اینو بگم اعتراف میکنم در طول این مدتی که در این مراسم شرکت میکنم به عینه دیدم خرافاتی رو که طی این چند سال وارد مراسم شده من اطلاع دقیقی ندارم که تا قبل از اینکه من وارد بشم در تقریبا ده دوازده سال پیش چقدر خرافه وارد شده بوده ولی همین چند سالی که بودم بدعتها و خرافه ها بیداد میکنه مثلا مداح ها بیشتر به آهنگ نوحه توجه میکنن تا متنش و هر چیزی که خوشکلتره میخونن بدونن توجه به متن شعر و به نظر من برخی اصلا کنسرت اجرا میکنن تا مراسم لخت شدن و سینه زدن به حدی که بدن کبود کنه به نظرمن پاسخ قانع کننده ای براش پیدا نمیشه و بیشتر بزن بزنه تا اینکه یه سخنرانی و تحلیل در مورد قیام امام حسین به نظر من اگر بخشی از وقت این مراسم به تحلیل و چگونگی این قیام اختصاص پیدا میکرد اثر بیشتری نسبت به عزاداری صرف داشت
تفاوتش با امنوا و عملوا الصالحات..در چیست؟
:هیچ تفاوتی ندارن ادیان آسمانی همه به نیک خویی و نیک پنداری و نیک کرداری سفارش میکنن و این مختص یک دین خاص نیست در مسیحیت و یهودیت و ... هم به این سفارش شده ولی این گفتار خیلی کلی هست و زیاد وارد جزییات نمیشه همه میدونن که کار خوب کردن فکر خوب کردن و خوب صحبت کردن کلا خوبه کار وقتی گره میخوره که وارد جزییات دین میشیم به اعتقاد من تکامل انسان باعث شد تا دین تکمیل بشه و زرتشتی که 4500 سال تقریبا قبل از اسلام آمده بود نمیتونه احکام ریز و موشکافی شده ای مثل اسلام رو ارائه بده و اینجاست که من جوان امروزی نمیتونم داشته هامو با جهان اطرافم وفق بدم
نمایش یا پنهان متن
از دوستان زرتشتی که میبینن پوزش میخوام ولی این فقط عقیده منه و وحی منزل نیستاشاره کردی به بحث بهداشت
:خوب ظاهرا در حال وضو گرفتن هستن که البته مختص مسلمانها نیست زرتشتی ها هم قبل از نماز وضو میگیرن که بهش پادیاب میگن اگر آب هم نباشه سه بار دستشون رو روی خاک میزنن و به صورت و پشت دست میکشن همون تیمم که البته نام اون هم همون پادیاب هست
ماه رمضون که میشه برنامه های تلوزیونی راهکارهایی برای جبران کمبود آب ارائه میده
مثلا اینکه از تخم شربتی و ... استفاده کنید که آب درون خودش نگه م یداره تا در طول روز آب بدن تامین شه؟
آخه چرا باید آبی که به بدن در هر حال برسه ، از راه گلو نرسه و از راه تخم شربتی برسه؟
ارسام به خدا برام سواله..من روزه هامو تا جایی که بشه کامل می گیرم ولی خیلی نق می زنم به خدا..چون راستش برام قابل درک نیست
تنها عاملی که جذبم می کنه حالت روحانی و عرفانی که برام پیش می آد و با خدا بیشتر حرف می زنم هست.بنابر این برای هر چیزی نمیشه دنبال علت علمی و منطقی گشت به نظرم.
:با تموم فرمایشات موافقم من هم خیلی در مورد این قضیه در اسلام سوال داشتم و دارم البته بیشتر فقها بر این باور هستن که شکم خالی در عبادت کردن رخوت ایجاد نمیکنه و میتونی بهتر این کار رو انجام بدی در حال مطالعه و تحقیق در این باره هم هستم بهترین وقتش ماه رمضان هست چون افرادی که در این مورد پاسخگو هستن رو میتونیم اونموقع بهتر پیداشون کنیم
hadi04
50- احمد مولا رو در يك جمله تعريف كن؟
:
51- بچه كدوم منطقه اى ؟( شيراز)
:صاحب دیوانی ولی سالهاست که از اونجا رفتیم
52- اگر بر گرديم به دوران دانشجوى باز هم همين رشته رو انتخاب ميكردى؟
:من عاشق رشته الکترونیک بودم ولی خوب به شیمی هم علاقه داشتم دیگه قسمت این بود ولی اگر برگردم الکترونیک رو انتخاب میکنم در بدترین وضع از بهترین وضع شیمی بهتره
ماهی
قانع نشدم آرسام.مطالعه چیزی نیست جز خوندن روایات و نقل قولهای دیگران.
می خوام بگم مادر و پدر تو چاره ای جز بیان روایت نداشتن..حالا چرا این روایتهای اسلام رو قبول می کنی و مال خودتون قبول نکردی من نمی فهمم
به نکته ی خیلی قشنگی اشاره کردی..
از دید من پرداختن به جزئیات یه اشکال هست نه یه نقطه ی قوت.
فرض کن از فرودگاه شیراز می خوای بری مثلا دروازه کازرون
راه رو بلد نیستی
اینکه ا زاول بهت بگن دروازه کازرون مثلا در مرکز شهر قرار داره آسونتره یا بشینن بغل دستت و هر قدمی که بر می داری بهت بگن برو چپ برو راست برو اینور نرو اونور...؟؟؟
به نظر من فطرت انسان بهترین وسیله برای تشخیص خوبی از بدی هست.هیچ دزدی لااقل برای بار اول از دزدی کردنش احساس خوبی نداره.کسی که خیانت می کنه همینطور و ...بنابراین دزدی ، خیانت ، مال مردم خوردن ، دروغ ، فحشا و ... هیچ کدوم خوب نیستن ولی وقتی موسیقی گوش می کنی احساس خیلی خوبی داری.حتی یه بچه 6 ماهه هم واکنش خوبی نسبت به موسیقی داره.پس موسیقی نمی تونه حرام باشه ...این نظر منه.
پرداختن به جزییات باعث خرافی شدن میشه و باعث میشه آدم برای کارهای بدش هم گاها توجیه پیدا کنه
در ضمن در خود قرآن زیاد به جزئیات پرداخته نشده.دستورات مستقیم قرآنی که من می شناسم
امنو
عملو اصاالحات
اتو الزکوت
احسان بالوالدین
اتقو
جهاد فی سبیل الله
و...
در مورد حجاب هم اکیدا به زنان پیامبر به صورت مستقیم دستور داده شده و بقیه ش تفسیر و توجیه هست.اگر هم دستور به رعایت حجاب شده به این شکل که الان ما مجبور هستیم و برامون تعریف شده ، وجود نداره.پس چاره ای نیست جز اینکه در برخی موارد از سنتها و روایتها استفاده بشه.
اینها همه دستورات کلی هستند.که خیلی زیاد تکرار شدند.
جزئیات رو حاکمین شرعی بیان می کنن به نظرم
راشیدن ریش به فتوای تمام مراجع تقلید (آیت الله امام خمینی، آیت الله خامنه ای، آیت الله فاضل لنکرانی، آیت الله سیستانی، آیت الله بهجت،آیت الله نوری همدانی، آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله تبریزی، آیت الله وحید خراسانی) حرام می باشد و کسی که ریش خود را بتراشد فعل حرام انجام داده است.
خب حالا باید یه سوال بپرسم تا پستم پاک نشه
50-ماهی دوس داری؟
هاچو هاچو
51 . فرض کن تو خیابون از یکی دارن زورگیری میکنن،حاضری جونتو به خطر بندازی و بری کمکش؟
52 . چه کاری خیلی بهت آرامش میده؟
53 . فرض کن من بیام شیراز و قرار بذارم تو و ماهی رو دعوت کنم ولی مجی رو حال نکنم دعوت کنم..حاضری صداشو در نیاری؟
hadi04
نهضت عاشورا مختص یه دین خاص نیست به نظر من یک نوع نهضت آزادی خواهیه و نمیشه به یه دین خاص محدودش کرد و بحث مطالعه نهضت عاشورا رو با مطالعه دین نمیشه یکی دونست
منظورم از مطالعه نهضت عاشورا فقط مطالعه کتابها و روایتها نیست تحقیق هم بخشی از این مطالعه هست ضمنا من در مورد مثلا سوگ سیاوش یا همون سیاوشون اعتقاد راسخ دارم به گفته های پدر و مادرم ولی چیزی رو که نمیتونم بپذیرم اصل دین بود اصل دین رو باید اثبات کرد نه با روایت و اینکه بگیم سنته و رسمه
از دید من پرداختن به جزئیات یه اشکال هست نه یه نقطه ی قوت.
فرض کن از فرودگاه شیراز می خوای بری مثلا دروازه کازرون
راه رو بلد نیستی
اینکه ا زاول بهت بگن دروازه کازرون مثلا در مرکز شهر قرار داره آسونتره یا بشینن بغل دستت و هر قدمی که بر می داری بهت بگن برو چپ برو راست برو اینور نرو اونور...؟؟؟
خوب ممکنه من از فرودگاه برم مثلا معالی آباد و بعدش همینطوری شیراز رو دور بزنم تا برسم به دروازه کازرون ولی اگر یه راهنما داشته باشم میتونم خیلی زودتر به مقصدم برسم عمر انسان ارزشمنده البته تفکر هم خوبه باشه ولی نباید تجربه دیگران رو تجربه کرد
پرداختن به جزییات باعث خرافی شدن میشه و باعث میشه آدم برای کارهای بدش هم گاها توجیه پیدا کنه
موافقم خیلی هم وارد جزییات شدن انسان رو به خرافه میندازه
درسته البته بهداشت جدای از دین یه کاریه که انسان باید برای بقای خودش بهش پایبند باشه ولی تصور کن یکی سیبیلش از روی لبهاش گذشته و اومده پایین حالا میخواد غذا بخوره آیا غیر از غذا چیزهای دیگه ای هم وارد دهانش میشه یا نه؟
ولی ریش داشتن با در نظر گرفتن وضعیت چهره زیاد مانع خوردن و آشامیدن نمیشه نمیگم تمیزه چون باید تمیز نگه داشته بشه ولی به خودی خود مو در غذا!!!!!!! دیگه خودت میدونی یعنی چی
من عاشق ماهیم
hadi04
:اگر در توانم باشه حتما و اگر نه حتما نهایت تلاشم رو میکنم
52 . چه کاری خیلی بهت آرامش میده؟
اگر آرامش منظورت جسمیه خوب خوابیدن و دوش گرفتن و روحی و اعصاب و اینا موسیقی آروم و البته نماز هم خیلی حال میده
53 . فرض کن من بیام شیراز و قرار بذارم تو و ماهی رو دعوت کنم ولی مجی رو حال نکنم دعوت کنم..حاضری صداشو در نیاری؟
در کل خیلی رازدارم اهل سرو صدا و دو به هم زنی نیستم ولی بدون مجی حال نمیده ها
هاچو هاچو
55 . ورزش هم میکنی؟ اگه نه چه ورزشی ؟
چرا یره خیلی هم حال میده..همون روز که با مجی قرار گذاشتی میدونی اگه مجی نمیومد خودت تنها میرفتی چقدر بیشتر بهت حال میداد؟
56 . خب حالا فرض کن تو همین قرار که گفتم یهو ببینی تو بشقاب غذای ماهی یه موی بلند هستش ازون خوشمزه ها
hadi04
:سبزی پلو با ماهی
55 . ورزش هم میکنی؟ اگه نه چه ورزشی ؟
:آره فعلا تو این فصل شنا و دوچرخه ولی هوا خوب باشه والیبال هم هستیم + فوتبال
با کمال میل بهش میگم چرا نگم؟ نگم که بی ماهی بشیم؟ اصلا غذای خودمو میدم ماهی بخوره خودم میرم یه دونه بهترشو سفارش میدم
Kishe Mehr
58. یکی از بهترین جملات دکتر شریعتی که به قول خودت خیلی بهت حال داده چیه و اون رو تفسیر کن!
59. بنظرت مهدی یره لیسانسش رو توی چند ترم گرفته؟
نمایش یا پنهان متن
kasragtr
البته من سوال خاصی ندارم چون اونقد که باس کاکومو بشناسم میشناسوم همینجوری مرامی اومدم جندتا سوال یخ (مثه جوک یخ ) بپرسم که یکم خنک شی کاکو (سعی کن با لهجه بخونی
60.سوال اول : ازینجا تا گینه ی بیسائو چند کیلومتر راهه؟؟؟
61.سوال دوم : یه اناناس چقد طول میکشه تا توی یخچال خراب شه؟؟؟
62.سوال سوم : یه ساختمون سه طبقه چند کیلوئه؟؟؟
دیگه عرضی نیس، فعلا اینارو داشته باش تا سه تا سوال بعدی
ژنرال
اولا که معالی آباد نه؛ مالی آباد!
ثانیا فکر کنم از بلوار امیرکبیر بری زودتر برسی
آرسام جان مهریه خوشبختی نمیاره... انقدر به خواستگارات سخت نگیر
63 - اسم پدرت و مادرت (حفظهما الله) چیه؟
64 - بزرگترین عیب خودت رو چی میدونی؟
65 - دوس داشتی زن بودی و همسرِ جورج کلونی میشدی؟
بچه مثبت
ممنون گیلاس عزیز
ممنون آرسام جان بابت از خودگذشتی
66. چه کسی رو برای مدیریت انجمن پیشنهاد میکنی؟
67. دغدغه اصلی تو در زندگی چیه؟
68. میدونی علیرضا برای سرور اختصاصی سالی چقدر هزینه میکنه؟ به نظرت چه دلیلی جز ایجاد یک فضای صمیمی میتونه توجیه کننده این هزینه باشه؟ و ما چگونه میتونیم این لطفش رو جبران کنیم؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
zrnznn
70.آیا اگر همسرتون زبونم لال همچین کاری کنه شما در تلافی همین کارو میکنید؟دلیلتون برا خیانت نکردن به همسرتون همینه!!!!!(این سوال برام خیلی مهمه.....باید کامل روشنم کنید!)
71.با شنیدن کلمه پیکان و آهنگ جواتی چه حسی بهتون دست میده؟
72.چند بار تا به حال احساستون رو به همسرتون گفتید؟ مثلاً اگر در لحظه ای از بودن باهاش خوشحال بودید و.... آیا اینو به زبون آوردید؟؟؟ بهش گفتید از بودنش تو زندگیتون خوشحالید؟(تو اون لحظه ای که از در کنارش بودنتون خوشحال بودید رو میگم)
آقا ارسام خواهشاً بی زحمت لطفاً التماس میکنم میخواید جواب بدید حالا که تو نقل قول سوال کننده ها جواب میدید حداقل رنگ سوال ها رو با جوابها متمایز کنید تا سر گیجه نگیردتم
hadi04
خیلی سخته برلین و آلمان
نامم را پدرم انتخاب کرد ، نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است ، راهم را خودم انتخاب می کنم.
15 ترمه دیگه خودش گفت
hadi04
2500تا
61.سوال دوم : یه اناناس چقد طول میکشه تا توی یخچال خراب شه؟؟؟
15 روز
62.سوال سوم : یه ساختمون سه طبقه چند کیلوئه؟؟؟
3000000 کیلو
hadi04
پدرم کیومرث مادرم هم ایران بانو
64 - بزرگترین عیب خودت رو چی میدونی؟
بیشتر وقتها حرفهام دیگران رو اذیت میکنه چون بدون تعارف حرف میزنم
65 - دوس داشتی زن بودی و همسرِ جورج کلونی میشدی؟
به هیچ وجه من شوهر خارجی نمیخوام ایرانی مگه چشه؟
hadi04
اگر منظورتون مدیر جدید هست برای جایگزینی دوستان خانوم رز رو
67. دغدغه اصلی تو در زندگی چیه؟
تامین مالی در حدی که نیازمند نباشم و رشد مادی و معنوی به موازات هم
68. میدونی علیرضا برای سرور اختصاصی سالی چقدر هزینه میکنه؟ به نظرت چه دلیلی جز ایجاد یک فضای صمیمی میتونه توجیه کننده این هزینه باشه؟ و ما چگونه میتونیم این لطفش رو جبران کنیم؟
حقیقتش نه وقت شد از ایشون سپاسگزاری کنم و نه بپرسمم چقدر هزینه سرور اختصاصی میشه در کل از همینجا ازش سپاسگزلری میکنم و فکر میکنم با ایجاد یک صندوق هدفمند بتونیم به سایت کمک کنیم تا مشکلاتش حل بشه و بارش از روی دوش یک شخص خاص برداشته بشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→