₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 ... 5 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    چرا جواب منو سوال ندادی؟ هان؟ نه یعنی چرا به جواب من پاسخ ندادی؟ نمیدونم یه چیزی توی همین مایه ها

کدومش کاکو؟ من ندیدم که بوگو تا پاسخ بدم جوابتو
    نقل قول: بچه مثبت
    189. یک انتقاد از عملکرد بچه مثبت در سایت؟

یادم نمیاد و یا اصلا شاید در عملکردت چیزی که بشه انتقاد کرد رو نمیبینم
    190. چرا آدم‌های منتقد خودشون تحمل انتقاد ندارن؟

البته بهتر بود بگی چرا بعضیاشون اینطورین چون فکر نمیکنم همشون اینطوری باشن
    ممکنه بعضی ها به دلیل اینکه ایرادهای دیگران رو بیشتر میبینن و یا خودشون رو از دیگران کاملتر میدونن انتقاد پذیر نیستن
    191. عکس العملت در مورد کسانی که جلوتر از نوک بینی‌شان را نمی‌بینند چیه؟

براشون متاسفم چون در بیشتر مواقع مغزشون فابریک از رده خارج میشه بدون حتی یک کیلومتر کارکرد به نظر من بیشتر اوقات تعصب بر روی یک عقیده خاص باعث میشه شخصی اینطوری بشه یعنی عقاید خودش رو حق ببینه و دیگران رو بدون اینکه روی حرفهاشون فکر کنه ناحق میبینه

9 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: مگس
    192.چرا آدم‌های منتقد خودشون تحمل انتقاد ندارن؟
    مثل همین زر نزن

سوال تکراریه همین بالا پاسخ گفتم ولی اجازه میخوام یه نکته ای رو بگم من شخصی به این نام توی سایت نمیشناسم و به نظر من بهتره دوستان در مورد همدیگه رعایت ادب و احترام رو بکنن حتی اگر حق با اونها باشه زرنزن لفظ جالبی نیست که شخصی بخواد دیگری رو در سایت با این واژه صدا کنه به نظر من توهین به افراده و از این به بعد به اینگونه سوالات پاسخی نمیدم حتی اگر باعث بشه که مسابقه تعطیل بشه

9 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: بندری
    193. يك عكس از ياسي ؟

پوزش میخوام الان توی کافی نت هستم شیراز دسترسی به عکس دخمل ندارم باشه طلبت
    194 . ياسي بزرگ بشه سطح روابطش بايد تا چه اندازه اي باشه در رابطه با جنس مخالف ؟

دقیقا مانند مادرش ایشون با همه همکارهاشون رابطه کاری قوی و جدی دارن و در بیرون از محل کار در سطح سلام احوالپرسی
    195 . بزرگ ترين دغدغه زندگيت ؟

خوشبختی و نیک روزی و رفاه اهالی خانواده

8 سپاس: Kishe Mehr، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

Kishe Mehr,
    مجی به این چراغ من پاسختو دادم نمیدونم چی شده ای بابا
    169. حالا از کجا فهمیدی من سمجم؟ دلیلت چی می تونه باشه!
    البته اگر منظورت سماجت در رسیدن به اهداف باشه خب کاملا درسته ولی اینکه از کجا اینو فهمیدی برام جای تعجب داره؟

سماحت در برابر مزدوج شدنتو میگم :4:
    170. اگر امام زمان (عج) بخواد گوشیت رو چک بکنه خجالت نمیکشی؟

با کمال میل قبول میکنم البته پیامهای تو رو قبل از دادن گوشی به ایشون پاک میکنم خیالت راحت :23: البته به نظر من امام زمان وسایل شخصیه دیگران رو تفتیش نمیکنه مثل بعضی ها :4:
    171. اگر بخوای مدتی حالا چه بالاجبار و چه دلبخواهی یک سال در یک جزیره دور افتاده و یا حتی در یک کشور شرقی/غربی پیشرفته با فرد یا افرادی زندگی کنی اون شخص/اشخاص کی می تونه باشه؟ ( بجز فاطمه خانم ) و ویژگی این افراد چیه که جذبت کردن؟

خوب ترجیح میدم جایی باشم که هر روز به دانسته هام افزوده بشه افرادش هم اهل مطالعه و فهم و درک بالا باشن

9 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: ♥Rose♥
    196- بزرگترین درسی که زندگی به شما داده چی بوده ؟

در بدترین شرایط نا امید نشم
    197- به نظر شما یک مرد در چه صورتی به همسرش افتخار میکنه ؟

همسرش باهاش صادق باشه رو راست و همیشه حامی و همراهش باشه یه مرد همینو داشته باشه دنیا رو داره
    198- اهل مطالعه هستین ؟ نام دو تا از بهترین کتبی که مطالعه کردین و چرا ؟

بله بیشتر کتابهای تاریخی رو مطالعه میکنم ولی هیچگاه نوشته های درون هیچ کتابی رو به عنوان حقیقت قبول نمیکنم در موردش فکر میکنم و خودم نتیجه میگیرم تاریخ ده هزار ساله ایران که در چهار جلد هست و تاریخ طبری

9 سپاس: KuRoSh، هاچو هاچو، Kishe Mehr، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• KuRoSh

روز تون بخیر
    سوال 205- آرسام می خوام بدونم تا حالا شده افسوس خوردی ؟
    206-تا حالا به کسی حسادت کردی به طور نمونه چرا فلانی همچین ماشینی سواره ولی من این ماشین رو سوار هستم ؟ به چی حسادت کردی
    207-تا حالا چشم چرونی کردی :4: ؟

9 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، ژنرال، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: زنجبیل
    199-جریان چیه؟؟؟

اگر منظورت شدت جریانه که مقدار بار الکتریکی خالصیه که در واحد زمان از سطح مقطع خاصی از رسانا عبور می‌کنه شدت جریان در فرمول‌ها معمولاً با نماد I نمایش داده می‌شود :4:
    نقل قول: زنجبیل
    200-جرا مار نمیتونه بره مسافرت؟؟؟

چون بنزین نداره سهمیه بندی که شد ایشون هم نتونست بره مسافرت

7 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، ژنرال، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    مجی به این چراغ من پاسختو دادم نمیدونم چی شده ای بابا

لابد خرزوخان جوابها رو پرونده :4:
    سماحت در برابر مزدوج شدنتو میگم :4:

:4:
    من حساسیت دارم نه سماجت :4:
    با کمال میل قبول میکنم البته پیامهای تو رو قبل از دادن گوشی به ایشون پاک میکنم خیالت راحت :23:

منه بدبخت؟ :23:
    خوب ترجیح میدم جایی باشم که هر روز به دانسته هام افزوده بشه افرادش هم اهل مطالعه و فهم و درک بالا باشن

نام ببر :4:
    ولی خب پیشاپیش بابت انتخاب بنده که هم اهل مطالعه ام و هم فهم و درکم بالاست تشکر و قدردانی بیجه بعمل می آوردم :9::9::9::9::9::9:

209. خودتو مسلمان ِ ایرانی میدونی یا ایرانی ِ مسلمان؟

210. اگر بهت بگن بین این دوتا یکی رو انتخاب کن کدومشو انتخاب میکنی؟
    ....... الف- سفر شینگن چند ماهه رایگان با تمامی امکانات و تفریحات و...
    ....... ب- سفر یک ماهه به مکه و م

8 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• هاچو هاچو

وقت زایمان رییس جمهور تو عسلویه بود فشار اسمزی زده بود بالا شیپورچی تو شورتش قرمه سبزی ریخت مجی هم با الاغ مندلیف در حالی که مشروب بار زده بود توی بارون اومدن عیادت :23:

:83: ایول :83: ولی شرمنده لطفا دوباره یه جمله جدید بگو آخه کلمه ((بوف بوفی)) رو جا اندختی :4:
    نمیدونم چرا تا اینو میبینم یادم به شبدر میفته :23: ولی جدای از شوخی مهدی رو خیلی دوست دارم نظرم هم یه دوست واقعی و دل پاک

عجقمی :8:
    212. یه عکس از تو کامپیوترت که خیلی دوستش داری بذار اینجا.
    213. دوست داری تو بهشت با کدوم یک از ائمه همنیشن باشی انشالله؟
    214. دوست داشتی چه نیروی ماورایی داشته باشی؟

نمایش یا پنهان متنعزمت واسه دینی که انتخاب کردی واسم تحسین برانگیزه آرسام!یه تلنگری واسه خودم بوده این ایمانت..اگر سوالی هست که ذهنتو مشغول کرده خوشحال میشم کمکت کنم چون همونطور که گفتی شیعه واسه هر سوالی یه پاسخ قانع کننده داره :46: در پناه امام زمان (علیه السلام ) باشی انشالله :8:

7 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: Ahora Quien
    آرهههههه ... پس آدم کلا نباید جلوتون آفتابی بشه

دقیقا :83:
    نقل قول: Ahora Quien
    200. در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است
    صراحی می ناب و سفینه غزل است
    جریده رو که گذرگاه عافیت تنگ است
    پیاله گیر که عمر عزیز بی‌بدل است

چه نظری دارید نسبت به این بیت؟

در کل میگه قدر دو روزه عمر رو بدون و به بطلان در گیری با چیزهایی که ارزشش رو ندارن نگذرون و کلا خشو باش و خوش بگذرون والا... :4: چون دیگه تکرار نمیشه مثلا من الان 29 سالمه دیگه هیچوقت 29 ساله نخواهم شد و دائم دارم روزهای زندگیمو از دست میدم پس در این 29 سالگی باید کارهایی که میتونم در این سن ازشون لذت ببرم رو از دست ندم و از زندگیم لذت ببرم چی گفتم؟ :83:

8 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: ماهی
    آرسااام؟؟!!! از آهنگایی که گوش می دی و اون پیکان جوانان قرمز رنگت انتظار بیشتری داشتم ولی گفته باشم بالاخره از مجی و عمو محمود یکی منو نجات خواهد داد.تو فقط اینجوری به خودت بد می کنی

به هر حال یا هر سه تاییتون یا هیچکس :4: شاعر میگه بزن به نام سه کس ماهی و محمود و مجی بیکس :23: (منظورم از کس همسرشه دیگه مجردی بد دردیه :86: )
    نمایش یا پنهان متنتازن نگیره همین آشو همین کاسه :23:

تصویر در دسترس نیست
    اینم تقدیم به ماهی جون :10:

10 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، ماهی، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    خسته نباشي ارسام جان خدا قوت ً

ممنون مامان مریم
    202- ارسام جان تا حالا به كسي ظلم كردي . مثلا دوستي به شما اعتماد كرده وشما
    سو استفاده كردي؟؟؟؟؟؟

ادعا نمیکنم که نه
    ولی تا الان از قصد به کسی ظلم نکردم و هیچگاه سعی نکردم از اطرافیانم و دوستانم سوءاستفاده کنم
    203-إز طرف خانواده يا أشنايان نزديك كسي بوده كه نمك بخوره ونمكدان بشكنه، بهتره بگم به جاي ثواب كباب بشه

خوب زیاد ولی مهم نیست چون دنیا محاسبه گر قوی هست
    204-مسلمان شدن بهت تبريك ميگم بهترين تصميم زندگيت گرفتي وسركفت أدمهاي گمراه ونادان ناديده بگير .وايمانت راسخ كن وهيچ وقت شك نكن كه اشتباه كردي، عشق به ميهن جدا از مذهب واعتقاد ادم هست در جنگ ايران وعراق مسيحي وزردشتي وبهائي كرد ترك لر وعرب دوش با دوش برادران مسلمان خود از ميهن دفاع كردن وهمه متحد ويك زبان با دشمن جنگيدن ،،،

،.ولي أيا شده انتقاد أدمهاي نادان شمارا متزلزل كنه واز مسلمان شدن پشمون كنه؟؟؟

ممنون مامان مریم حتما همینطور خواهم بود
    در پاسخ به سوالتون باید بگم که کلا سعی داشتم تزلزل در عقایدم جایگاهی نداشته باشه و تا به امروز اینطوری بوده هیچگاه بی آنکه در مورد چیزی تحقیق کنم اون رو قبول نکردم و بله هستن کسایی که منو احمق هم خطاب میکنن بین همکارهای خیلی نزدیک که تو در اسلام چی دیدی که ما ندیدیم دینی که همه ازش فراری هستن و تو دنبال اینی که قبولش کنی من بیشتر برای این نوع افراد دلم میسوزه چون اینهمه فکر کردن رو در راه نفی حقیقت به کار میبرن ولی یه ذره از اون رو برای کشف و دستیابی به حقیقت مصرف نمیکنن خوب چرا نمیرن و بدون تعصب در مورد دینشون تحقیق نمیکنن ؟ باید بیشتر براشون تاسف خورد هم برای اونها هم برای اسلام که چنین پیروانی هم داره پیروانی که دین اسلام رو در بعضی اشخاص خلاصه کردن و چون با اونها مشکل دارن اسلام رو مورد انتقاد قرار میدن و کذب میدونن

9 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: KuRoSh
    سوال 205- آرسام می خوام بدونم تا حالا شده افسوس خوردی ؟

آره خیلی
    206-تا حالا به کسی حسادت کردی به طور نمونه چرا فلانی همچین ماشینی سواره ولی من این ماشین رو سوار هستم ؟ به چی حسادت کردی

حسادت به معنی واقعیش نه خوب ممکنه یکی از نظر دارایی بالاتر از من باشه دلیلش واضحه یه عده به خاطر مثلا باباشون اینطورین برخی ها هم خوب تلاش کردن دلیلش واضحه اگر من مانند اونا نیستم خوب کمکاری از خودم بوده
    207-تا حالا چشم چرونی کردی ؟

سبحان الله :4:
    این زمونه دیگه نیاز به چشم چرونی نداره که همه چیز هویداست حتی وقتی که میخواهیم جلوی پایمان را ببینیم تا راه برویم همه چی معلومه من چقدر خوشحالم :23:

7 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، بندری، gilas

• hadi04

نام ببر
    ولی خب پیشاپیش بابت انتخاب بنده که هم اهل مطالعه ام و هم فهم و درکم بالاست تشکر و قدردانی بیجه بعمل می آوردم

به همراه جناب مجی در کشور بورکینافاسو
    209. خودتو مسلمان ِ ایرانی میدونی یا ایرانی ِ مسلمان؟

خوب ایرانی مسلمان البته عقیده با ملیت به هم ربطی ندارن چون وقتی همکیش من در فلسطین و لبنان و سوریه و یمن و دیگر کشورها در زیر ستم باشن اونوقت من فقط یه مسلمانم ملیت مهم نیست باید همکیشانم رو درک کنم مانند زرتشتی ها که وضعیت زرتشتیهای هندوستان و دیگر جاها براشون از خیلی چیزها مهمه
    210. اگر بهت بگن بین این دوتا یکی رو انتخاب کن کدومشو انتخاب میکنی؟
    ....... الف- سفر شینگن چند ماهه رایگان با تمامی امکانات و تفریحات و...
    ....... ب- سفر یک ماهه به مکه و م

الف رو زیاد رفتم ولی دومی رو خیلی دوست دارم برم و ببینم من هنوز زیارت امام رضا هم نرفتم اونم از آرزوهامه

9 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    ایول ولی شرمنده لطفا دوباره یه جمله جدید بگو آخه کلمه ((بوف بوفی)) رو جا اندختی

ای بابا خوب از اول
    وقت زایمان رییس جمهور تو عسلویه بود فشار اسمزی زده بود بالا شیپورچی تو شورتش قرمه سبزی ریخت مجی هم با الاغ مندلیف در حالی که مشروب بار زده بود توی بارون اومدن عیادت بوف بوفی :86:
    212. یه عکس از تو کامپیوترت که خیلی دوستش داری بذار اینجا.

اینم باشه طلبت من تو کافی نت هستم توی شیراز رفتم خونه زیر خجالت شما و خسرو در میام
    213. دوست داری تو بهشت با کدوم یک از ائمه همنیشن باشی انشالله؟

خوب اگر بهشتی باشم که خدا بزرگه ایشالا :10: همشون چون اونجا بهشته مثل اینجا نیست که مجبورم یکی رو انتخاب کنم ولی امام حسین رو انتخاب میکنم چون همشون پیش ایشون هستن وقتی با امام حسین باشی در کنار یکایکشون هستی
    214. دوست داشتی چه نیروی ماورایی داشته باشی؟

چشم بصیرت (دیدن حقایق اطرافم)
    نمایش یا پنهان متن
    عزمت واسه دینی که انتخاب کردی واسم تحسین برانگیزه آرسام!یه تلنگری واسه خودم بوده این ایمانت..اگر سوالی هست که ذهنتو مشغول کرده خوشحال میشم کمکت کنم چون همونطور که گفتی شیعه واسه هر سوالی یه پاسخ قانع کننده داره در پناه امام زمان (علیه السلام ) باشی انشالله

قربون داداش گلم من کسی نیستم مهدی از همتون عقب تر هستم تازه اول راه هستم چشم اگر سوالی بود که توی پاسخش موندم حتما ازتون کمک میگیرم پیروز باشی :46:

9 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، حورا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، بندری، gilas

• Kishe Mehr

چرا سوال ۲۱۱ آپ نشده؟؟؟
    کاکو کلا فرق بین اصطلاح مسلمان ایرانی و ایرانی مسلمان رو بگو. تشکر

7 سپاس: hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، هاچو هاچو، بندری، gilas

• hadi04

کاکو کلا فرق بین اصطلاح مسلمان ایرانی و ایرانی مسلمان رو بگو. تشکر

از نظر من هیچ فرقی ندارن چون در قرآن هم به ملیت اهمیتی داده نشده و همه مسلمین رو برادر و برابر خونده و این مسائل به نظرم خودمون رو اسیر بین واژه ها کردنه و نتیجه ای هم جز کجروی نداره یه ایرانی کشورش رو دوست داره همونطور که دیگران کشورو فرهنگ و تمدنشون رو دوست داره و دین تعریفی بالاتر از مرز و ملیت داره و وقتی حرف از دین میاد وسط یعنی هر مسلمانی در هر جایی از دنیا که باشه مسلمانه و در برابر دیگر مسلمانان مسئولیت داره

7 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، بندری، gilas

• Kishe Mehr

از نظر من هیچ فرقی ندارن چون در قرآن هم به ملیت اهمیتی داده نشده و همه مسلمین رو برادر و برابر خونده و این مسائل به نظرم خودمون رو اسیر بین واژه ها کردنه و نتیجه ای هم جز کجروی نداره یه ایرانی کشورش رو دوست داره همونطور که دیگران کشورو فرهنگ و تمدنشون رو دوست داره و دین تعریفی بالاتر از مرز و ملیت داره و وقتی حرف از دین میاد وسط یعنی هر مسلمانی در هر جایی از دنیا که باشه مسلمانه و در برابر دیگر مسلمانان مسئولیت داره

215: اگر قرار باشه بین دین و کشورت یکیشو انتخاب کنی کدومشو انتخاب میکردی؟
    نمایش یا پنهان متنکاکو ببخشیدا :9: اولا که صندلی داغه دوم اینکه مدتهاست این سوالو میخواستم بپرسم. دقیقا اینجای گلوم گیر کرده بود :83:

gilas: شماره سوال اصلاح شد .

8 سپاس: mz56mz، ♥Rose♥، hadi04، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، بندری، gilas

• ♥Rose♥

با احتساب سوال آقا مجتبی به شماره 215 ، ظاهراً فراموش کردن :24:

216- دوست دارین به عقب برگردین ؟ چند سال و چرا ؟
    217- چرا شیرازیها تو قرمه سبزی از سیب زمینی، گوجه فرنگی و یا بادمجان استفاده میکنند ؟! :bahone:
    218- 5 تا چرایی که تو زندگی هنوز پاسخی براشون پیدا نکردین ؟

با سپاس از حضور فعال شما

5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.

پست های شماره 12 با 3 سوال - 58 با 3 سوال - 86 با 3 سوال - 91 با 3 سوال - 99 با 3 سوال - 102 با 3 سوال - 108 با 3 سوال - 111 با 3 سوال - 131 با 3 سوال و 159 با 3 سوال

6 سپاس: hadi04، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، بندری، gilas

• kasragtr

219. سلام عمو خوبی؟؟؟؟
    220. عمو نظرت درباره من چیه؟؟؟؟ توصیف و این قرطی بازیا
    221.میگما عمو روم نمیشه بپرسم :4: چندتا دوسدخدر داشتی تاحالا؟؟؟ :9:
    نمایش یا پنهان متنمیخام با مامان یاسی دعوات بندازم :86: :74:

9 سپاس: mz56mz، hadi04، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، ♥Rose♥، بندری، مگس، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: