₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• hadi04

Ahora Quien,
    سلام یلدای عزیز
    ممنونم همه خوبیم امیدوارم شما هم خوب باشید
    با صندلی داغ هم داریم میسازیم دیگه :83:
    نقل قول: Ahora Quien
    175. نظرتون راجب به اینکه من یک افغان هستم چیه؟ چطور آدمی منو میبینید؟

کلا حس خوبی نسبت به شما دارم بیشتر به خاطر افغان بودنتون
    ببین من همیشه افغانها رو از دید یک کشور همسایه نگاه نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد بلکه به دید یک همزبان و هم میهن نگاهشون میکنم و این خطوط مرزی رو به نظر من سیاسیون بین ما کشیدن وگرنه ما همه یک ملت هستیم همینطور که هم نژاد و همزبان و هم فرهنگیم
    و اما شما رو یک دختر آریایی میبینم که در حال اینکه ساده و دلپاک هستید مثل همه دختران ایرانی خیلی تندو رک گو هستید و از خودت خوب دفاع میکنی
    کلا از منش و روشت خوشم میاد
    176. چرا بیشتر آدم ها خود کش و بیگانه پرست هستند؟

خوب ممکنه به این دلیل باشه که پیش هم بودن خویشان باعث دلزدگی و تکراری شدن بشه و اینکه مسابقه بین خویشان مثل چشم و هم چشمی های بی مورد باعث بشه که اون مهر و محبت از بینمون بره و رو به بیگانگان بیاریم
    در کل خود زدگی از فقر فهم منجر میشه وقتی کسی از خودش زیاد ندونه رو به دیگران میاره
    177. آرسام وقتی عصبانی هست چطور خودش رو آروم میکنه؟

سکوت و سکوت و سکوت و فقط فکر میکنم که چرا عصبانیم دنبال علتش میگردم و راه چاره ولی زیاد بروز نمیدم مگر اینکه منفجر بشم دیگه که اونواقعا وحشتناکه باور کن خودم هم از عصبانیتم میترسم وقتی تحملم تموم میشه ولی سعی میکنم در اون موقع تصمیمی نگیرم البته زیاد هم پیش نمیاد که کنترلم رو از دست بدم ولی یکی دوباری شده

11 سپاس: Kishe Mehr، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، Ahora Quien، هاچو هاچو، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: دیااکو
    178- چه جوابی هست که علم نمی تونه به شما بده ولی دین می تونه؟ مثلأ پیدایش انسان و جانداران؟ برا شما ساده تره که بپذیرید که انسان رو با گل درست کردند یا جواب خودتون رو تو علم و مثلأ نظریه فرگشت دنبال کنید؟

خوب نظریه فرگشت یا همون تکامل میگه انسان از یه موجود به شکل ابتدایی به مرور تکمیل شده تا رسیده به انسان امروزی این درست کسی با این نظریه مشکلی نداره ولی اون انسان ابتدایی از کجا اومده؟
    قضیه میشه اول مرغ بود یا تخم مرغ درسته علم همیشه به قول امروزی ها فصل الخطاب بوده ولی هیچگاه کامل نبوده و همین علم نشون داده که ترکیبات شیمیایی بدن یک انسان تشکیل شده از املاح و آب هست که خوب املاح همه در خاک وجود دارن مثل کلسیم و منیزیم و آهن و روی و مس و طلا و نقره و ... که بدن یک انسان رو تشکیل میدن پس این نظریه نمیتونه رفرنس باشه و بشه بهش تکیه کرد هر چیزی سازنده ای داره و خود به خود به وجود نیامده این پایانی ترین پاسخ فردیه که پیگیر باشه

179- از اینکه می بینید کسایی می گند چرا ما باید به کوروش و داریوش افتخار کنیم در صورتی که ما بزرگانی همچون مالک اشتر و ابوذر داشتیم احساس نمی کنی اونا وطن فروشند؟ حتمأ شما هم قبلأ یک اسم اصیل ایرانی داشتی، چرا باید اون رو با یک اسم عربی عوض کنی؟ کدوم کشوری داشته های خودش رو اینطوری در معرض حراج می گذاره که ما می ذاریم؟ خیانت به کشور که کیش مهر هم در موردش پرسیده بود رو فکر نمی کنی یکی از مصادیقش این باشه؟ چرا ما خودمون رو برا خلیج عربی نامیدن خلیج فارس پاره می کنیم ولی خودمون اسمهای عربی داریم؟ چرا زرتشت رو به عنوان نماد ایرانی می کوبیم و افتخار به داشتن دینی می کنیم که برا ارتباط با خدا هم زبان فارسی رو لایق نمی دونه؟

به نظر من هر دو طرف مقصر هستن و اینکه اگر کسی پیرو و دوستدار کسی هست باید منش و رفتارش هم مانند اونا باشه ، نه کسانی که کوروش و داریوش رو دوست دارن مانند اونها هستن و نه کسایی که سنگ مالک و ابوذر رو به سینه میزنن مانند اونها و حتی من پا رو فراتر میذارم و نه کسایی که ادعای شیعه علی بودن رو دارن شیعه علی هستن چون اثری از گفتار و رفتار ایشون رو در وجودشون نمیتونید بیابید
    و اما بحث نام بله من نام و نام خانوادگیم رو عوض کردم نه به خاطر ایرانی بودنش بلکه بخاطر اینکه پدرم دیگه حاضر به پذیرفتن من نبود ایشون میگفت فرزند من زرتشتیه و نه هیچکس دیگه ای و به من گفت برو اسمتو عوض کن من هم که داغ بودم و خلاصه روی حرفم پا فشاری میکردم این کار رو کردم و البته الان پشیمونم نه به خاطر اسم به قول شما عربیم بلکه به خاطر اینکه فکر روزی رو که پدرم با من آشتی کنه رو نمیکردم شاید اصلا نیازی به این کار هم نبود
    ببین دیااکو جان کسی از ماها داشته هامون رو به حراج نذاشته ،هستند بی فرهنگهایی که بالاخره دوربینها شکارشون میکنن ولی به نظر من مشت نمونه خروار نیست اونی که داره ما و داشته هامون رو به حراج میذاره نظام حکومتی افراطی هست که فکر میکنه ایرانی ها قبل از ورود اسلام حیوان بودن و وحشی و نماد کفر ولی انقدر بی سواد هستن که حاضر به تحقیق هم نمیشن ایرانی ها رو حتی اسلام هم تاییدشون کرده و به یکتاپرستیشون شهادت داده
    بحث خلیج پارس و مسائل دیگه ای که بین ما و اعراب حاشیه هست به نظر من از اونها شروع شد و خودت هم میدونی هیچ ایرانی حاضر به پذیرش منش کنونی اعراب نیست
    اعراب نماد یک ملت مصرفی هستن که فقط سعی دارن با پول وجهه بخرن و اینکه میبینی مردم روی نام خلیج پارس اینقدر حساس هستن بر میگرده به همون قضیه که حاضر نیستن داشته های خودشون رو حراج کنن و این چیزهایی هم که اتفاق میفته و ظلمی که بر میراث ایرانیها میشه هیچکدوم از مردم سر نزده
    سلام منو به پدر و مادرت برسون و بگو حداقل من یک نفر در ایران وقتی یک زرتشتی می بینم حس می کنم یک اصالت قابل احترام ، یک تاریخ پر افتخار رو می بینم. همیشه زرتشتیها به عنوان نماد و اصالت ایرانی برای من مقدس بودند.

بله حتما از لطف شما سپاسگذارم بزرگواریتون رو ستایش میکنم :46:

9 سپاس: Kishe Mehr، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: KuRoSh
    180-آرسام می خوام بدونم این واژه ها یا لغت ها در زندگیت چه جایگاهی داره؟
    خشم
    عشق
    حسادت
    حوس
    ظلم
    خیانت
    دروغ
    درست کاری
    دزدی
    فریب کاری
    پشت کار
    هدف
    دشمن
    آمریکا
    ایران
    اسرائیل
    دریای پارس
    پاسارگاد

سلام داداش گلم
    خشم:جایگاهش اون ته تها هست زیاد دوست ندارم خشمگین باشم
    عشق:نیاز زندگی
    حسادت:سوزاننده همه چیز
    حوس:هوس خوب جای خودشه اهل افراط و تفریط نیستم ولی نبودشو دوست ندارم مثلا لواشک میبینم کنترلمو از دست میدم :23:
    ظلم:نماد حیوان بودن یک انسان نما با ظلم به کسی مخالفم و اگر قدرتش رو داشته باشم این کار رو نمیکنم
    خیانت:کار کثیف جایگاهی در زندگی من نداره
    دروغ:آتش
    درست کاری:سعی میکنم درستکار باشم ولی هنوز نتونستم
    دزدی:اوه اوه اوه خوب نکردم و نمیکنم
    فریب کاری:بهتر بگیم کثیف کاری منحوسترین کردارها
    پشت کار:نیاز هر روز زندگی
    هدف:نقطه مقابل منه و بدون هدف زندگی به ناکجا آباد میره
    دشمن:همیشه هست داخلی و خارجی باید شکستش داد
    آمریکا:ابرقدرت زیاده خواهی که نمونه اش توی دنیا زیاده ولی تکنولوژی و برنامه ریزیشون قابل تقدیره
    ایران:همه چیز من همه پایان تمام هدفهایی که در زندگیم ترسیم کردم پیروزی و سربلندی ایرانه
    اسرائیل:قومی که همیشه منجر به فتنه و آشوب در تاریخ بوده و بیشترین آسیب رو در طول تاریخ به ایران و ایرانی زده
    دریای پارس:شاخاب پارس همیشه کنارشم و همیشه برای من نماد ایران و ایرانیه
    پاسارگاد:نقطه شروع ایران و قابل احترام

11 سپاس: Kishe Mehr، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، ماهی، هاچو هاچو، بندری، gilas

• zrnznn

نقل قول: hadi04
    شماره چهار ندارید

:23: وای خدا.....به این دیگه دقت نکرده بودممممممم..... :83: البته این که چیزییییییی نیست....من تعیین رو هم نوشته بودم تایین ...هی با خودم میگفتم خدایا این کلمه چرا ظاهرش برام غریبه :4: ...پست رو هم ارسال کردم بعد یادم اومد که اصلش تعیین است :9: دوباره قبل از این که کسی بیاد ویرایششش کردم :83:
    .
    .
    .
    از این هاااااااااا بگذریمممممم اومدم بگم پیش بینیتون درست از آب در آومد :4: الان کاملاً در حالت ذوق مرگی بسرررررر میبرم......میدونید چیزی رو که فکر میکردم 10 یا 11 بگیرم گرفتم 17 و نیم؟؟؟ :9: همون که شما پیش بینیش کردید 17 :4: یعنی از وقنتی که دیدم نمره امو هی اینطوری :93: اونطوری :93: کردم تا بیام خبرشو بدم داشتم خفه میشدم :4: ...راستی اگر زحمتی نیست نمره طراحی الگوریتم و vlsi ام رو هم برام پیش بینی کنید....دو هفته اس امتحانشون رو دادم هنو نمره هاشون اعلام نشده..... :2: استروووسسسس دارم :2: میشه شما بهم بگی؟! :4:

آقا هادی جواب دو سوال آخرم(173 و 174) رو کامل ندادید.....بی زحمت دو عدد بهم بگیددددد (اگر سکه میخواید تعیین کنید ...در غیر این صورت اون چیزی که مد نظرتون هست رو بگید....در هر دو مورد هم فرض کنید تصمیم گیرنده شماییید تو یه سوال به عنوان خود داماد ... و در یه مورد به عنوان پدر عروس....خواهش میکنم جاییی این دوتا باشید بعد جواب بدید)

181.آقا هادی چلو کباب دوست دارید؟(نمیدونم چرا این سوالو پرسیدم...<!--smile2:334--><!--/smile2-->)
    182.چند تا سوره از قرآن رو بلدی؟(یا چند تا رو حفظی؟)
    183.اگر چند روز مرخصی داشته باشی و دوست پایه هم داشته باشید و قرار بشه برید مسافرت...ترجیح میدید با جمع دوستان و مجردی برید یا با فاطمه جون و یاسیییییی!؟

.

10 سپاس: Kishe Mehr، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، هاچو هاچو، hadi04، بندری، gilas

• دیااکو

این خانم زر نزن فکر کرده اینجا صفه که زنبیل بذاره؛ من در راستای رسالتم که حال گیریه شماره ۱۸۱ رو مصادره می کنم تا کل محاسبات خانم زرنزن به هم بخوره
    184-در جوابتون به فریب کاری به عنوان بدترین کارها اشاره کردید' یعنی خودتون تا حالا فریب کاری نکردید؟ حتی یه کوچولو؟
    نمایش یا پنهان متنهاچو:دیااکو عزیز شماره سوالت رو اصلاح کردم :46:پست کاربر zrnznn قبل شماست پس اولویت با ایشونه :46: البته به این کاربر طی یک پیغام تذکر میدم که دیگه واسه پست گذاشتن نوبت نگیره..تشکر بابت همکاریت :46:

10 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، هاچو هاچو، hadi04، بندری، gilas

• KuRoSh

185-نظرت در مورد شهادت چیه
    186-به نظرت کدوم از این نوع شهادت ها نزدت والاتره
    شهادت برای وطن
    شهادت برای دین
    فقط یکی رو انتخاب کن
    187.نظرت در مورد خودت چیه دوست داشتی کجا باشی که نیستی
    این خانم زر نزن فکر کرده اینجا صفه که زنبیل بذاره؛ من در راستای رسالتم که حال گیریه شماره ۱۸۱ رو مصادره می کنم تا کل محاسبات خانم زرنزن به هم بخوره

دیاکووو آبجی منو اذیت نکن :4:

9 سپاس: zrnznn، mz56mz، ژنرال، Kishe Mehr، هاچو هاچو، hadi04، ♥Rose♥، بندری، gilas

• دیااکو

با تشکر از احساسات پاک خانم زر نزن باید بگم که الان در شرایطی نیستم که بهم زبون بکشید از صبح تا حالا تو این آلودگی و گرمای هوا بیرون بودم اجازه بدید یه دوش بگیرم بعدأ هر چقدر دلتون میخاد زبون بکشید
    188_ نظر شما به زبون کشیدن خانمها به آقایون چیه؟ کار درستیه؟ اجازه بدم خانم زر نزن با این کارش احساساتش رو بهم منتقل کنه؟ 

6 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، هاچو هاچو، hadi04، بندری، gilas

• بچه مثبت

189. یک انتقاد از عملکرد بچه مثبت در سایت؟
    190. چرا آدم‌های منتقد خودشون تحمل انتقاد ندارن؟
    191. عکس العملت در مورد کسانی که جلوتر از نوک بینی‌شان را نمی‌بینند چیه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: mz56mz، مگس، ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، gilas

• مگس

192.چرا آدم‌های منتقد خودشون تحمل انتقاد ندارن؟

gilas: سوال تکراری
    مثل همین زر نزن :21:
    نمایش یا پنهان متنمگس عزیز لطفا یکم محترمانه تر برخورد کن و همیچنین واسه سوالاتت شماره بذار(پیشنهاد میکنم قوانین صندلی داغ رو یک بار مطالعه کنید :46:ممنون:46:

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، hadi04

• بندری

193. يك عكس از ياسي ؟
    194 . ياسي بزرگ بشه سطح روابطش بايد تا چه اندازه اي باشه در رابطه با جنس مخالف ؟
    195 . بزرگ ترين دغدغه زندگيت ؟

7 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr، هاچو هاچو، hadi04، mz56mz

• ♥Rose♥

196- بزرگترین درسی که زندگی به شما داده چی بوده ؟
    197- به نظر شما یک مرد در چه صورتی به همسرش افتخار میکنه ؟
    198- اهل مطالعه هستین ؟ نام دو تا از بهترین کتبی که مطالعه کردین و چرا ؟

7 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، gilas

• زنجبیل

199-جریان چیه؟؟؟
    200-جرا مار نمیتونه بره مسافرت؟؟؟

9 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، hadi04، ژنرال، mz56mz، ♥Rose♥، gilas

• Ahora Quien

دوباره سلام و خسته نباشید ...
    :46:

کلا حس خوبی نسبت به شما دارم بیشتر به خاطر افغان بودنتون
    ببین من همیشه افغانها رو از دید یک کشور همسایه نگاه نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد بلکه به دید یک همزبان و هم میهن نگاهشون میکنم و این خطوط مرزی رو به نظر من سیاسیون بین ما کشیدن وگرنه ما همه یک ملت هستیم همینطور که هم نژاد و همزبان و هم فرهنگیم
    و اما شما رو یک دختر آریایی میبینم که در حال اینکه ساده و دلپاک هستید مثل همه دختران ایرانی خیلی تندو رک گو هستید و از خودت خوب دفاع میکنی
    کلا از منش و روشت خوشم میاد

ممنونم این نظر لطف شما به منه :93:

خوب ممکنه به این دلیل باشه که پیش هم بودن خویشان باعث دلزدگی و تکراری شدن بشه و اینکه مسابقه بین خویشان مثل چشم و هم چشمی های بی مورد باعث بشه که اون مهر و محبت از بینمون بره و رو به بیگانگان بیاریم
    در کل خود زدگی از فقر فهم منجر میشه وقتی کسی از خودش زیاد ندونه رو به دیگران میاره

قانع شدم .. ممنونم :46:

سکوت و سکوت و سکوت و فقط فکر میکنم که چرا عصبانیم دنبال علتش میگردم و راه چاره ولی زیاد بروز نمیدم مگر اینکه منفجر بشم دیگه که اونواقعا وحشتناکه باور کن خودم هم از عصبانیتم میترسم وقتی تحملم تموم میشه ولی سعی میکنم در اون موقع تصمیمی نگیرم البته زیاد هم پیش نمیاد که کنترلم رو از دست بدم ولی یکی دوباری شده

آرهههههه ... پس آدم کلا نباید جلوتون آفتابی بشه :51:

200. در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است
    صراحی می ناب و سفینه غزل است
    جریده رو که گذرگاه عافیت تنگ است
    پیاله گیر که عمر عزیز بی‌بدل است

چه نظری دارید نسبت به این بیت؟

10 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، hadi04، بچه مثبت، mz56mz، gilas

• ماهی

هیچکدوم خودمو میکشم چون بدون هیچکدومتون نمیتونم زنده باشم

آرسااام؟؟!!! از آهنگایی که گوش می دی و اون پیکان جوانان قرمز رنگت انتظار بیشتری داشتم :23: ولی گفته باشم بالاخره از مجی و عمو محمود یکی منو نجات خواهد داد.تو فقط اینجوری به خودت بد می کنی :23:

سوال خاصی ندارم..برا این که پست پاک نشه :

201- یه عکس هر چی که باشه ، تقدیم ماهی خانوم کن لطفا.. :4:

11 سپاس: maryamlondon1، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، hadi04، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، gilas

• maryamlondon1

خسته نباشي ارسام جان خدا قوت :1: ً
    202- ارسام جان تا حالا به كسي ظلم كردي . مثلا دوستي به شما اعتماد كرده وشما
    سو استفاده كردي؟؟؟؟؟؟

203-إز طرف خانواده يا أشنايان نزديك كسي بوده كه نمك بخوره ونمكدان بشكنه، بهتره بگم به جاي ثواب كباب بشه :4:

204-مسلمان شدن بهت تبريك ميگم بهترين تصميم زندگيت گرفتي وسركفت أدمهاي گمراه ونادان ناديده بگير .وايمانت راسخ كن وهيچ وقت شك نكن كه اشتباه كردي، عشق به ميهن جدا از مذهب واعتقاد ادم هست در جنگ ايران وعراق مسيحي وزردشتي وبهائي كرد ترك لر وعرب دوش با دوش برادران مسلمان خود از ميهن دفاع كردن وهمه متحد ويك زبان با دشمن جنگيدن ،،،

،.ولي أيا شده انتقاد أدمهاي نادان شمارا متزلزل كنه واز مسلمان شدن پشمون كنه؟؟؟

9 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh، ژنرال، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    راستی اگر زحمتی نیست نمره طراحی الگوریتم و vlsi ام رو هم برام پیش بینی کنید....دو هفته اس امتحانشون رو دادم هنو نمره هاشون اعلام نشده..... استروووسسسس دارم میشه شما بهم بگی؟!

پیش بینی اولی خراب میشه ولش کن :4:
    طراحی 14 خوبه؟
    vlsi هم 14.5 دیگه
    :9:
    آقا هادی جواب دو سوال آخرم(173 و 174) رو کامل ندادید.....بی زحمت دو عدد بهم بگیددددد (اگر سکه میخواید تعیین کنید ...در غیر این صورت اون چیزی که مد نظرتون هست رو بگید....در هر دو مورد هم فرض کنید تصمیم گیرنده شماییید تو یه سوال به عنوان خود داماد ... و در یه مورد به عنوان پدر عروس....خواهش میکنم جاییی این دوتا باشید بعد جواب بدید)

خوب حالا که گیر دادی به عنوان داماد 121 سکه حروف ابجد نام یا علی (از یکی از دوستان شنیدم خیلی برام جالب بود)و یه سفر حج برای خانوم عروس
    به عنوان پدر عروس هم بیشتر از این توقعی ندارم تقریبا همین بالایی

181.آقا هادی چلو کباب دوست دارید؟(نمیدونم چرا این سوالو پرسیدم...<!--smile2:334--><!--/smile2-->)

بله شدیدا دوست دارم
    182.چند تا سوره از قرآن رو بلدی؟(یا چند تا رو حفظی؟)

اگر منظورتون روخوانیه تقریبا همشو ولی اگر حفظیاته بیشتر جزء سی قرآن رو به دلیل اینکه اهل شیراز هستم و سوره هاش هم کوتاهه تا الان حفظ کردم دارم روی صوت و قراعت اگر اشتباه نکنم هم کار میکنم

183.اگر چند روز مرخصی داشته باشی و دوست پایه هم داشته باشید و قرار بشه برید مسافرت...ترجیح میدید با جمع دوستان و مجردی برید یا با فاطمه جون و یاسیییییی!؟

خوب سفر با خانواده خیلی خوبه ولی مسئولیت سنگینی روی دوش مرد هست که گاهی باعث میشه از همه کمتر بهش خوش بگذره ولی سفر مجردی خیلی حال میده کارایی میتونیم بکنیم که با خانواده نمیشه کمترینش مثلا جوکهایی که رد و بدل میشه الا آخر
    در کل سفر مجردی رو بیشتر دوست دارم ولی کمتر پیش میاد

9 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

184-در جوابتون به فریب کاری به عنوان بدترین کارها اشاره کردید' یعنی خودتون تا حالا فریب کاری نکردید؟ حتی یه کوچولو؟

خوب مگه میشه که نکرده باشم؟ قطعا کردم زیاد هم کردم ولی گاهی فریبکاری عمومیه و باعث تغییر منش و سرنوشت یه جامعه میشه اون نوعش بدترین نوع فریبکاریه

8 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، gilas

• hadi04

185-نظرت در مورد شهادت چیه

شهادت یعنی رسیدن به هدف حتی با دادن جان و البته یه کم خیلی زیاد جرات میخواد من از آرزوهامه که برای رسیدن به اهداف خودم و مملکتم شهید بشم ولی هنوز این رو در خودم نمیبینم
    186-به نظرت کدوم از این نوع شهادت ها نزدت والاتره
    شهادت برای وطن
    شهادت برای دین
    فقط یکی رو انتخاب کن

از آنجایی که دوست داشتن وطن و میهن بخشی از دین هست خوب جان دادن برای وطن رو انتخاب میکنم چون از بین رفتن وطن منجر به از بین رفتن ناموس و دینم هم میشه پس تنها برای دین نمیشه جنگید و میهن هم بخش مهمیه
    187.نظرت در مورد خودت چیه دوست داشتی کجا باشی که نیستی

من همیشه خودم رو ملامت میکنم حتی در بهترین وضعیتی که از خودم راضی هستم عقیده دارم خود خوب پنداری راهی جز ناکجا آباد نداره انسان برای پیشرفت ابتدا باید غرور خودش رو زیر پاهاش خورد کنه و همیشه از نظر معنوی و روحانی دیگران رو از خودش بهتر بدونه از نظر مادی زیاد مهم نیست دوست داشتم بتونم به خیلی ها کمک کنم تا بتونن وضعیت زندگیشون رو تغییر بدن بتونن از فقر بیان بیرون ولی نتونستم و هنوز این آرزوم براورده نشده

9 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

188_ نظر شما به زبون کشیدن خانمها به آقایون چیه؟ کار درستیه؟ اجازه بدم خانم زر نزن با این کارش احساساتش رو بهم منتقل کنه؟ 

زبون کشیدن؟ تا حالا ندیدم همچین چیزی رو و اصلا برام واضح نیست اگر ممکنه روشنتر بیان کنید

9 سپاس: هاچو هاچو، KuRoSh، Kishe Mehr، ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• Kishe Mehr

آقا چرا جواب سوالات 169 تا 171 رو این کاکو نمیده؟؟؟؟؟؟؟ :94:
    8 سپاس: هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: