₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04
1 2 ... 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ hadi04

752 بازدید، 189 پست، نویسنده: gilas

• زنجبیل

222-آخرین باری که جاتونو خیس کردین؟
    223_چقد با هنر آشنایی دارین (منظور فعالیت هنریه)؟
    224- بنظرتون زنستیزی اسلام یکم بیش از حد نیس؟

8 سپاس: mz56mz، hadi04، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    اگر قرار باشه بین دین و کشورت یکیشو انتخاب کنی کدومشو انتخاب میکردی؟

خوب هر دوی اینها به هم گره خوردن و هیچکدوم برای من به تنهایی ارزشی ندارن ولی مطمئن باش از کشورم نمیگذرم
    نقل قول: ♥Rose♥
    216- دوست دارین به عقب برگردین ؟ چند سال و چرا ؟

بله 29 سال بدو تولدم چون دوست دارم طوری شروع کنم که اینهمه وقت رو از دست ندم میتونستم بهتر از این باشم که هستم خیلی بهتر از اینی که هستم
    217- چرا شیرازیها تو قرمه سبزی از سیب زمینی، گوجه فرنگی و یا بادمجان استفاده میکنند ؟!

من ندیدم از بادمجون استفاده کنن ولی خوب ممکنه بخوان با یه تیر چند تا نشون بزنن مثلا اینکه با پختن قرمه سبزی همزمان خورشت سیب زمینی و بادمجون هم درست کنن :4:
    218- 5 تا چرایی که تو زندگی هنوز پاسخی براشون پیدا نکردین ؟

چرا زبان من فارسیه ؟
    چرا باید اینجای دنیا به دنیا بیام؟
    زبان انسانها چرا با هم تفاوت داره اگر پدر و مادرشون یکیه؟
    اگر انسان آزاده چرا تعیین جنسیتش با خودش نیست ؟
    چرا برای بهشت در قرآن بیشتر از مادیات نام برده شده و وعده داده شده یعنی اگر کسی همه این چیزا رو برای خودش فراهم کنه دیگه نیازی به کردار نیک در دنیا نداره؟

6 سپاس: ژنرال، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: kasragtr
    219. سلام عمو خوبی؟؟؟؟

سلام عمو جان ممنونم خوبم
    220. عمو نظرت درباره من چیه؟؟؟؟ توصیف و این قرطی بازیا

یک پسر با ادب و روشن فکر و پر انرژی که من خیلی دوستش دارم
    221.میگما عمو روم نمیشه بپرسم چندتا دوسدخدر داشتی تاحالا؟؟؟

راحت باش عمو جان چون قبلا پاسخ داده بودم هیچی به خدا من اصلا وقت نداشتم دنبال این کارا باشم حالا وقت کنم دنبال این موضوع هم میرم دوستان آرزو به دل نمونن :4: :23:

8 سپاس: kasragtr، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: زنجبیل
    222-آخرین باری که جاتونو خیس کردین؟

همین دیشب بود داشتم آب میخوردم ریخت روی تشک :4:
    223_چقد با هنر آشنایی دارین (منظور فعالیت هنریه)؟

خیلی بجه محل هستیم (آها خوب اهل نوازندگی سازهای زهی هم هستیم)
    224- بنظرتون زنستیزی اسلام یکم بیش از حد نیس؟

خیر اسلام دین محافظت از زنه اگر یه عده کاسه داغتر از آش بذارن به احکامش درست عمل بشه

7 سپاس: ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• kasragtr

نقل قول: hadi04
    یک پسر با ادب و روشن فکر و پر انرژی که من خیلی دوستش دارم

اووووووووووووووووووووف همه اینا منم :75:

225. عمو کی میای تهران؟؟ :4:

6 سپاس: KuRoSh، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• KuRoSh

آره خیلی

فقط همین یه نمونه نام ببر

226-چرا مرد باید تاوان جدا شدن رو بده در صورتی که با توافق همدیگه ازدواج کردن
    227-چرا باید زن از مرد کمتر حق داشته باشه یعنی کمتر از مرد حق سهم ارث یا هر چیزی دیگه ببره
    228-چرا بین مرد و زن فرق گذاشته میشه در قران ؟

6 سپاس: هاچو هاچو، hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• هاچو هاچو

229 . چی پوشیدی الان؟
    230 . دوست داری مهمون بعدی صندلی داغ کی باشه؟
    231 . دفعه بعدی که مجی رو دیدی (پناه بر خدا) دوست داری چی بهت کادو بده؟

6 سپاس: hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، gilas

• دیااکو

فکر کنم خانم مهندس از ما رنجیده در راستای رسالت دومم که با حالیه اول یه معذرت خواهی کنم و بعدشم سخت نگیر مهندس اینجا همه چی در همه، همش قربون صدقه رفتن که خسته کننده میشه یکی مثل منم باید باشه که بعضی وقتها حالگیری کنه و فضا رو تلطیف کنه، بعدشم من معمولأ سر به سر کسایی می ذارم که حس می کنم با حالند و با ظرفیت،

خوب مگه میشه که نکرده باشم؟ قطعا کردم زیاد هم کردم ولی گاهی فریبکاری عمومیه و باعث تغییر منش و سرنوشت یه جامعه میشه اون نوعش بدترین نوع فریبکاریه

229- یکی از جذابیتهای صندلی داغ اینه که آدمها یه بازنگری به خودشون داشته باشند، آیا فریبکاری عمومی و خصوصی داره؟ آیا کسی که توانایی فریب خوش یا خانوادش رو داره نمی تونه یه جامعه رو هم فریب بده؟ من از جوابهایی که تا الان دادید حس می کنم با یک آدمی طرفم که به هیچ عنوان دروغ نمی گه و به حد انزجار از فریبکاری متنفره و ...
    من حس می کنم اگه می گفتید فریبکاری کار کثیفیه ولی من در بعضی شرایط نتونستم اینکار رو انجام ندم صادقانه تر بود، کاندید ریاست جمهوری که نیستی همش از مزیتهای خودت بگی، یه کمی هم قسمت تیرت رو بروز بده.
    یه جا در مورد من گفتی که رک و پوست کندست، باور کن اگه در مورد دیگران اینجوریم در مورد خودم به مراتب سختگیر ترم، یکی از دلایلم که تو صندلی داغ شرکت نمی کنم اینه که بعد از تموم شدنش حس می کنم همتون حس می کنید با یه هیولا طرفید، در صورتی که من بدتر یا خوبتر از شما نیستم، ولی قسمتهای تیره وجودم رو می شناسم، نقد می کنم و یا در صورتی که نتونم تغییرش بدم کتمانش نمی کنم.

زبون کشیدن؟ تا حالا ندیدم همچین چیزی رو و اصلا برام واضح نیست اگر ممکنه روشنتر بیان کنید

این دنباله یه سری پستها بود که پاک شد. یکی رو از بس عصبانی کردم که می خواست یه شکلت بزرگ زبون کشیدن برام بکشه تا احساساتش رو نشون بده.

6 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، gilas

• hadi04

اووووووووووووووووووووف همه اینا منم

آره همش خودتی
    225. عمو کی میای تهران؟؟

فعلا برنامه ای ندارم عمو جان خواستم بیام حتما میگم بهت

7 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، kasragtr، Kishe Mehr، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: KuRoSh
    226-چرا مرد باید تاوان جدا شدن رو بده در صورتی که با توافق همدیگه ازدواج کردن

هر سه تا سوالت طوریه که انگار منو با یکی از علمای اسلام اشتباه گرفتی اکثر پاسخهاش رو باید از اینها بپرسی من فقط میتونم نظر شخصیمو بگم که شاید اشتباه باشه در کل مرد تاوان نمیده چون زن از چند نظر در جامعه ضعیفتر از مرد هست خوب دین اسلام برای حمایت بیشتر از زن این قوانین رو میذاره
    227-چرا باید زن از مرد کمتر حق داشته باشه یعنی کمتر از مرد حق سهم ارث یا هر چیزی دیگه ببره

خوب این رو واقعا نمیدونم
    228-چرا بین مرد و زن فرق گذاشته میشه در قران ؟

نباید خودمون رو فریب بدیم زن با مرد متفاوته هم از نظر جسمی و هم روحی خوب چرا فرق نذاره؟

7 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، KuRoSh، gilas

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    229 . چی پوشیدی الان؟

یه شلوار قهوه ای پارچه ای که کنار جیبهاش چرمه یه پیراهن کرمی رنگ با کمربند و کفش قهوه ای چرمی الان دیدی منو ؟ :4:
    230 . دوست داری مهمون بعدی صندلی داغ کی باشه؟

خانوم رز
    231 . دفعه بعدی که مجی رو دیدی (پناه بر خدا) دوست داری چی بهت کادو بده؟

مجی خودش کادو هست ولی کباب ترکی :9:

6 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، gilas

• hadi04

نقل قول: دیااکو
    229- یکی از جذابیتهای صندلی داغ اینه که آدمها یه بازنگری به خودشون داشته باشند، آیا فریبکاری عمومی و خصوصی داره؟ آیا کسی که توانایی فریب خوش یا خانوادش رو داره نمی تونه یه جامعه رو هم فریب بده؟ من از جوابهایی که تا الان دادید حس می کنم با یک آدمی طرفم که به هیچ عنوان دروغ نمی گه و به حد انزجار از فریبکاری متنفره و ...
    من حس می کنم اگه می گفتید فریبکاری کار کثیفیه ولی من در بعضی شرایط نتونستم اینکار رو انجام ندم صادقانه تر بود، کاندید ریاست جمهوری که نیستی همش از مزیتهای خودت بگی، یه کمی هم قسمت تیرت رو بروز بده.
    یه جا در مورد من گفتی که رک و پوست کندست، باور کن اگه در مورد دیگران اینجوریم در مورد خودم به مراتب سختگیر ترم، یکی از دلایلم که تو صندلی داغ شرکت نمی کنم اینه که بعد از تموم شدنش حس می کنم همتون حس می کنید با یه هیولا طرفید، در صورتی که من بدتر یا خوبتر از شما نیستم، ولی قسمتهای تیره وجودم رو می شناسم، نقد می کنم و یا در صورتی که نتونم تغییرش بدم کتمانش نمی کنم.

از لطفت ممنونم که منو اینطور میبینی ولی خوب فریبکاری بله عمومی و خصوصی داره یکی سعی میکنه فقط خانوادشو مثلا فریب بده خوب یه سیاست ثابت و معلوم رو اتخاذ میکنه ولی وقتی یه مثلا کاندیدا میاد و میخواد یه جامعه رو فریب بده نمیتونه با یه سیاست ثابت اقدام کنه و برای اینکه این کار رو بتونه خوب انجام بده باید دست به کردار زشتی بزنه که عموم جامعه رو فریب بده و چون این کار با سرنوشت یک جامعه در ارتباطه میتونه کثیفترین کارها باشه همینطور که میبینیم اتخاذ مواضع اشتباه یک عده باعث شده تعداد زیادی از هموطنامون به فقر مطلق بیفتن و تعدادیشون مجبور به متاسفانه تن فروشی برای امرار معاش باشن نمیشه حقایق جامعه رو کتمان کرد و باید برای رفع اشتباهات و مشکلات تحمل انتقاد رو داشت و برای رفع کردنشون همه با هم تلاش کنیم یه عده ای برای اینکه منافعشون به خطر نیفته و فقط نظر خودشون اعمال بشه در جامعه ،خورشید رو در روز و ماه رو در شب انکار میکنن
    نقل قول: دیااکو
    این دنباله یه سری پستها بود که پاک شد. یکی رو از بس عصبانی کردم که می خواست یه شکلت بزرگ زبون کشیدن برام بکشه تا احساساتش رو نشون بده.

آها پس من ندیدم به خاطر همین ماجرا رو نمیدونستم :10:

6 سپاس: mz56mz، ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، gilas، هاچو هاچو

• carlos

آرسام ! خوبی ؟

232. اگه آب گیر بیاری شناگر ماهری هستی یا نه ؟ چرا ؟

233. یک جای مشتی تو شیراز بهم معرفی کن میخام بیام 2ماه دیگه .

مرسی

8 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، Kishe Mehr، بندری، gilas، ژنرال

• mz56mz

خدا قوت كاكو گلو

234 - كاكو امروز راى دادى؟
    235- به كى راى دادى؟
    236- يه نصحيت يا تذكر به من ؟

6 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، Kishe Mehr، بندری، gilas، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

من ندیدم از بادمجون استفاده کنن ولی خوب ممکنه بخوان با یه تیر چند تا نشون بزنن مثلا اینکه با پختن قرمه سبزی همزمان خورشت سیب زمینی و بادمجون هم درست کنن

منم ندیدم ولی یکی از دوستان شیرازیم میگفت که بادمجون ، سیب زمینی و گوجه میریزن البته جدا نه با هم! :24:
    چرا زبان من فارسیه ؟
    چرا باید اینجای دنیا به دنیا بیام؟
    زبان انسانها چرا با هم تفاوت داره اگر پدر و مادرشون یکیه؟
    اگر انسان آزاده چرا تعیین جنسیتش با خودش نیست ؟

گفته می شود بر سه چیز ایراد مگیرید چون انتخابش دست خودمان نبوده :
    1- چهرۀ افراد 2- پدر و مادر و نوع جنسیت 3- زادگاه

در مورد زبان های متفاوت انسانها چند تا مطلب فلسفی و نظریه خونده بودم که خالی از لطف نیست در اینجا نقل قول کنم :

نمایش یا پنهان متن* بطور خلاصه یکی این بود که برای اینکه انسانها از هم تمئیز داده شوند آنها به قومیت، اشکال، رنگ و زبان های مختلف آفریده شدند.

* بر اساس يک افسانۀ انجيلی، علت تفاوت هاي زباني کار خداوند است. در اين افسانه آمده است که در آستانۀ آغاز خلقت، همۀ انسانها مثل هم آفريده شده و به يک زبان صحبت مي کردند. لذا هيچ مشکلی برای برقراری ارتباط با يکديگر و ادامۀ حيات آنان وجود نداشت. انسانها پس از مدتی تصميم گرفتند تا برای رسيدن به بهشت برجی را بسازند. خدا چون با اين حرکت موافق نبود، در کار آنان دخالت کرد. و برای پراکنده ساختن اين جماعت، زبان آنان را برای هم نامفهوم کرد تا نتوانند حرف های يکديگر را بفهمند. در نتيجه انسانها در سراسر کرۀ زمين پخش شدند. ممکن است گفته شود اين داستان حقيقت ندارد، ولی هرچه باشد به واقعيت نزديکتر است. واقعيتی که مشکلات فراوانی را برای نوع بشر ايجاد کرده و مانع پيشرفت آنان و استقرار صلح جهانی شده است.

*‬ ‫زمانی که مردم شروع به مهاجرت کردند، این وضعیت تغییر کرد.‬ ‫آنها میهن خود را ترک کردند و در سراسر جهان پراکنده شدند.‬ ‫این جدایی جغرافیائی باعث جدایی زبانی گردید.‬ ‫زیرا هر قومی برای خود یک نوع وسیله ارتباطی بوجود آورد.‬ ‫بسیاری از زبان های مختلف تکامل یافته زبان های اولیّه هستند.‬ ‫اما انسان هیچوقت برای مدّت طولانی در یک محل نماند.‬ ‫در نتیجه زبانها به طور فزاینده ای از یکدیگر جدا شدند.‬ ‫‬

* به گزارش نشنا‌ل‌ جئوگرافیک به طور متوسط در هر 14 روز،‌ یکی از زبان‌های زنده زمین می‌میرد و تخمین زده می‌شود که تا قرن بعدی، ‌از 7000 زبانی که امروزه بدان‌ها صحبت می‌شود، ‌نیمی کاملاً و برای همیشه از بین رفته باشند. یکی از دلائل اصلی محو زبان‌ها،‌ گرایش ملت‌های مختلف به استفاده از زبان انگلیسی، ماندرین یا اسپانیایی و کنار گذاشتن زبان‌های بومی است.

چرا برای بهشت در قرآن بیشتر از مادیات نام برده شده و وعده داده شده یعنی اگر کسی همه این چیزا رو برای خودش فراهم کنه دیگه نیازی به کردار نیک در دنیا نداره؟

منظور شما اين است كه چرا در قرآن نعمت های مادی در دنيا بيشتر ذكر شده است؟يا آخرت و نعمت های بهشتی؟
    نمایش یا پنهان متناگر منظور شما دنيا می باشد كه اينطور نيست و قرآن کریم در آیات فراوانی دنیا را به شدت سرزنش کرده و از آن به عنوان یک زندگانی فانی و ناپایدار یاد کرده است .(سوره کهف، آیه 46)
    اما اگر منظورتان ماديات در بهشت است، قرآن کریم گاهی بهشت و جهنم را با اوصاف مادی توصیف نموده است و گاهی آنها را با اوصاف روحانی و معنوی وصف کرده است. گاهی از باغ‌های بهشتی، سایه‌های لذت بخش، غذاها و ظرف‌های آن‌ چنانی، شراب‌های طهور، لباس‌ها و زینت‌های فاخر، همسران زیبا و ... سخن به میان آورده و گاهی از رضوان الهی، نشاط درونی و ... سخن به میان آورده است.

بهشت روحانی از حیث رتبه و مقام بسیار بالاتر از بهشت مادی و نعمت‌های مادی است، چنانکه در سوره توبه پس از ذکر اوصاف نعمت‌های مادی، بلافاصله می‌فرماید: «و رضوانٌ مِن اللهِ اکبر»؛ یعنی مقام رضوان و خشنودی پروردگار بالاتر از این نعمت‌های ذکر شده است.(توبه، 72) اما بعضی از مراتب بهشت روحانی مخصوص برخی مومنان است نه همه مومنان چنانکه می‌فرماید: « آیا هر فرد از ایشان چنین طمعی دارد که در بهشت نعیم داخل شود؟ نه، چنین نیست».(معارج، 38 و 39، "أَ یَطْمَعُ کُلُّ امْرِئٍ مِنْهُمْ أَنْ یُدْخَلَ جَنَّةَ نَعیمٍ، کَلا".)

با توجه به تفاوت جایگاه بهشتیان و تفاوت نعمت‌های آن، بهشت در قرآن با چهار نام ذکر شده است: جنت عدن، جنت فردوس، جنت نعیم و جنت مأوی. در روایتی از امام باقر (ع) آمده است: «بهشت‌هایی که در قرآن مطرح‌ اند عبارت اند از: بهشت عدن، بهشت فردوس، بهشت نعیم، بهشت مأوی».( الکافی، ج 8، ص100)

در قرآن کریم بهشت هم با نعمت های مادی وصف شده و هم با نعمت های روحانی، اما این‌ که بیشتر با اوصاف مادی توصیف و بیان شده، به دلیل آن است که ذهن انسان ها بیشتر با مادیات و امور دنیایی خو گرفته است و در نتیجه برای بسیاری از مردم تصور و شناخت بهشت از طریق اوصاف معنوی و روحانی بسیار مشکل بلکه غیرممکن است و اکثر انسان ها از درک مقامات و مفاهیم معنوی بهشت که در درجه بالایی است عاجزند. قرآن در این زمینه می فرماید: «کسی نمی‌تواند بفهمد که چه چیزهایی در آن جا پنهان است». (سجده، 17، "فَلا تَعْلَمُ نَفْسٌ ما أُخْفِیَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْیُنٍ".)

همچنین‌ در حدیث نبوی آمده است: "پروردگار فرمودند: براى بندگانم چیزهایى فراهم کرده‌ام که نه چشمی دیده و نه گوشى شنیده و نه به قلب بشرى خطور کرده است‏...".(بحارالانوار، ج 8، ص92) از این‌ رو چون تصور نعمت‌های روحانی بهشت بسیار مشکل است ،خداوند متعال برای فهم همگان از بیان نعمت های مادی که قابل فهم و درک برای همگان هستند استفاده کرده است و نعمت ها و لذت های معنوی و روحانی را خیلی خلاصه مجمل اشاره کرده است.

خانوم رز

یکی منو بگیره، فشارم افتاد483
    آخه چرا من ؟967
    به من رحم کنید من تازه واردم

237- قشنگ ترین ضرب المثلی که شنیدین و دوستش دارین ؟
    238- یک نصیحت و یک انتقاد به من ؟
    239- یک آرزو، یک خواسته و یک دعا ؟ ( اینا با هم فرق فوکولن)
    :bahone:

gilas: سوالات 237 - 238 , 239 با 15 بوفی خریداری شد.

7 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، بندری، مگس، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

240. کاکو یادته توی صندلی داغم پرسیدی من حال ندارم سوال بپرسم و خودت یک سوال بپرس و جوابشم بده؟ :4: پس..... :86:

241. یک نصیحت و یک انتقاد به من بکن ( بجز ازدواج :4: )

6 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، بندری، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• hadi04

carlos,
    چاکریم داش علی
    نقل قول: carlos
    232. اگه آب گیر بیاری شناگر ماهری هستی یا نه ؟ چرا ؟

نه زیاد نه شنام خوبه و نه اگر منظورت معنی این جملست باز هم شنام خوب نیست
    نقل قول: carlos
    233. یک جای مشتی تو شیراز بهم معرفی کن میخام بیام 2ماه دیگه .

شما تشریف بیار کجا بهتر خونه ما و مجی اینا البته ما شیرازیا مدیر برنامه هامون مجیه جا خوب پیدا میکنه ولی در کل توی اون فصلی که میای حال میده سپیدان و مارگون و... اون طرفا
    نقل قول: mz56mz
    234 - كاكو امروز راى دادى؟

سلام گلوو بله رای دادم
    235- به كى راى دادى؟

به آقای حسن روحانی به شماره کاندیداتوری 3
    236- يه نصحيت يا تذكر به من ؟

اینقدر باحال نباش دلم برات تنگ میشه
    منظور شما اين است كه چرا در قرآن نعمت های مادی در دنيا بيشتر ذكر شده است؟يا آخرت و نعمت های بهشتی؟

دقیقا منظورم همون مادیات در آخرت هست
    به من رحم کنید من تازه واردم

یکی از مزایای صندلی داغ آشنایی بیشتر با افراده ما هم میخوایم بیشتر باهاتون آسنا شیم دیگه
    237- قشنگ ترین ضرب المثلی که شنیدین و دوستش دارین ؟

یه ضرب المثل اصفهانیه از طرز گفتنش خوشم میاد میگن گولی جا گولی یعنی همون زدی ضربتی ضربتی نوش کن
    238- یک نصیحت و یک انتقاد به من ؟

ای بابا مثل اینکه باید همه رو نصیحت کنما
    والا من از کسی تا الان بدی و یا خطایی ندید که نصیحت کردن توی ذهنم نقش ببنده ولی حالا که میخواید باشه اینقدر دایره قرمز اطرافتون رو وسیع نکنید چون فاصله اطرافیان باهاتون زیاد میشه و تنها می مونید
    239- یک آرزو، یک خواسته و یک دعا ؟ ( اینا با هم فرق فوکولن)

آرزو میکنم همیشه سلامت باشید
    ازتون میخوام توی صندلی داغ شرکت کنید دفعه بعدی :4:
    دعا میکنم همیشه خوشبخت باشید و آرزومند آرزوهاتون هستم
    240. کاکو یادته توی صندلی داغم پرسیدی من حال ندارم سوال بپرسم و خودت یک سوال بپرس و جوابشم بده؟ پس.....

چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم هم خودت .... والا باشه
    حاضری بیای شیراز یه قرار با دوستان بری بیرون؟
    با اجازه بزرگترا بله :9:
    241. یک نصیحت و یک انتقاد به من بکن ( بجز ازدواج )

بفرما اینم نصیحت میخواد
    محکم به کار و زندگیت بچسب البته هستی ولی بیشتر باش تا ایشالا شروع زندگی آیندت با اقتدار و قدرت در همه امور باشه و دغدغه بزرگی نداشته باشی

7 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr، carlos، بندری، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

اینقدر دایره قرمز اطرافتون رو وسیع نکنید چون فاصله اطرافیان باهاتون زیاد میشه و تنها می مونید

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید من متوجه منظور شما نگشتم؟ :bahone:
    آرزو میکنم همیشه سلامت باشید
    ازتون میخوام توی صندلی داغ شرکت کنید دفعه بعدی
    دعا میکنم همیشه خوشبخت باشید و آرزومند آرزوهاتون هستم

بسیار ممنونم از لطفتون :46:
    منظورم واسه خودم نبود ، کلی بود اونی که تو دلتونه
    شرمنده، تو صندلی داغ شرکت کنم همون ص اول پودر میشم.
    351
    اول بزرگان بعد کوچکترها :24:

7 سپاس: Kishe Mehr، carlos، hadi04، بندری، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

یه شلوار قهوه ای پارچه ای که کنار جیبهاش چرمه یه پیراهن کرمی رنگ با کمربند و کفش قهوه ای چرمی الان دیدی منو ؟ :4:

الان چی تنته عسیسم؟ :9:
    نمایش یا پنهان متنلابد تاپ مشکی با شلوارک صولتی :83:

مجی خودش کادو هست ولی کباب ترکی :9:

یه بنده خدایی میگفت به مامانم گفتم روز مادر براتون چی بخرم؟ ایشونم گفتن سلامتی شما برام مهمترین چیزه ، زودپز :16: :83:
    برای شما بنده لا-پلویی ترکی میدم :bahone: :9:

شما تشریف بیار کجا بهتر خونه ما و مجی اینا البته ما شیرازیا مدیر برنامه هامون مجیه جا خوب پیدا میکنه ولی در کل توی اون فصلی که میای حال میده سپیدان و مارگون و... اون طرفا

مدیر برنامه ها رو خوب اومدی :83: داش علی بیاد بنده خودم شخصا در خدمتشم ، مشهد هم رفتیم شخصا در خدمت مهدی یره ایم ، چند هفته ای خونشون تلپیم :bahone:
    حاضری بیای شیراز یه قرار با دوستان بری بیرون؟

پس کی میای بریم؟ حالا شما که جوابشو دادی محل قرارشم مشخص کن + تایمش :4: زودپز :bahone:
    با اجازه بزرگترا بله :9:

:78: جینگه جینگه ساز میاد و از بالوی شیراز میاد :80:
    بفرما اینم نصیحت میخواد

چیزای دیگه هم میخوام ولی روم نمیشه بگم :9::9::9:
    محکم به کار و زندگیت بچسب البته هستی ولی بیشتر باش تا ایشالا شروع زندگی آیندت با اقتدار و قدرت در همه امور باشه و دغدغه بزرگی نداشته باشی

:37: اره خوب گفتی :37:

242. فکر میکنی الان چی تنه مهدی یره هست؟ :4:

243. چرا بعضی از افراد ملیت رو با دیانت قاطی میکنن؟ واضح تر بگم ، خیلی از افراد رو دیدم که میگن چون ما ایرانی هستیم و دین آبا و اجدادی ما زرتشتی بوده پس ما هم بایستی زرتشتی باشیم! حالا اگه دین مسیحیت از ایران بپا میخواست اینها می بایست مسیحی میشدن!؟!

244. چرا بعضی از افراد میگن چون دین اسلام از بین اعراب بیرون اومده، هر کسی ( فارغ از هرگونه ملیت ) رو می بینن میگن شما عرب و عرب پرست هستید؟ حالا اگه مثلا یک امریکایی اصیل زرتشتی بشه بایستی بهش بگیم تو ایرانی و ایرانی پرست هستی؟؟!!

7 سپاس: carlos، بندری، hadi04، ♥Rose♥، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• hadi04

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید من متوجه منظور شما نگشتم؟

سعی کردم واضح بگم خوب بیشتر واضح میگم :4: منظورم از دایره قرمز راحت تر با دوستان بودنه مثلا خیلی ها هستن که آشنایی نسبتا خوبی با هم دارن از دوستان ولی برخی دوست ندارن خودشون رو تا حدی بروز بدن این میشه دایره قرمز که البته همه دارن ولی برخی کوچیکه برخی بزرگ وقتی دایره قرمز شخصی در جامعه خیلی بزرگ باشه و خودش هم در مرکز دایره قرار بگیره که البته همه در مرکز دایره قرمز خودشون هستن این باعث میشه اطرافیان نتونن وارد دایره بشن و فاصلشون با شخص زیاد بشه و باعث تنهایی اون شخص بشه
    منظورم واسه خودم نبود ، کلی بود اونی که تو دلتونه

خوب آرزو برای همه و شخص نداریم ایشالا آرزویی که برای شما کردم برای تک تک هموطنام هم باشه و وقتی برسه که غم توی دل هیچکس از هم میهنان نباشه و همه خوشحال و سر زنده و پیروز باشن
    الان چی تنته عسیسم؟

:4: به خدا هیچی
    پس کی میای بریم؟ حالا شما که جوابشو دادی محل قرارشم مشخص کن + تایمش زودپز

گلووو با امروز میشه 5 روز که شیراز هستم در خدمتیم در بست شومو قرار بیذار ما رو هم خبر کن در خدمت باشیم :4:
    چیزای دیگه هم میخوام ولی روم نمیشه بگم

اونا رو از مهدی یره بگیر رو نمیخواد زیر میخواد :4:
    242. فکر میکنی الان چی تنه مهدی یره هست؟

نمایش یا پنهان متنتاپ صورتی و ساپورت رنگ پا :23:

243. چرا بعضی از افراد ملیت رو با دیانت قاطی میکنن؟ واضح تر بگم ، خیلی از افراد رو دیدم که میگن چون ما ایرانی هستیم و دین آبا و اجدادی ما زرتشتی بوده پس ما هم بایستی زرتشتی باشیم! حالا اگه دین مسیحیت از ایران بپا میخواست اینها می بایست مسیحی میشدن!؟!

خوب چون از هر دوتاش اطلاعات کافی ندارن وقتی ببینن در کشورهای دیگه هم هستن کسایی که دین آبا اجدادی ما یعنی زرتشت رو دارن پس این موضوع حل شدست دین به مرز و ملیت نیست و این عقیده شخصیست به نام کوروش بزرگ کسی که ما پدر ایران زمین میخوانیمش
    244. چرا بعضی از افراد میگن چون دین اسلام از بین اعراب بیرون اومده، هر کسی ( فارغ از هرگونه ملیت ) رو می بینن میگن شما عرب و عرب پرست هستید؟ حالا اگه مثلا یک امریکایی اصیل زرتشتی بشه بایستی بهش بگیم تو ایرانی و ایرانی پرست هستی؟؟!!

به عقیده من اسلام از اعراب آغاز نشد
    اسلام دینی هست که پای در تاریخ داره و همینطور که میدونیم رسول خدا حضرت محمد (ص) به دین حضرت ابراهیم بودن و ما ایرانی ها هم یه جورایی عمو زاده های ایشون هستیم منظورم پیامبر اسلامه البته در این مورد هنوز تحقیقاتم تکمیل نشده ولی تا اونجا که میدونم و بهش رسیدم جضرت اسحاق که از فرزندان ابراهیم خلیل هستن پدر بخش وسیعی از مردم منطقه خاورمیانه هستن که میتونه بخشی از ایران هم جزءش باشه البته من هنوز سند محکمی برای این حرف پیدا نکردم به خاطر همین هم قاطعانه این رو نمیگم در حد حدس هست فعلا
    ولی در پاسخ به سوالت بله کسایی که مسلمانان رو اعراب و اعراب پرست میگن الان میتونن به وضوح ببینن آیا وضعیت کنونی بسیاری از کشورهای عربی به استثنای تعداد کمی از اونها اصلا شباهتی به یک کشور اسلامی داره؟ اگر نه چگونه یک مسلمان میتونه پیرو کسایی باشه که دین خودشون رو هم قبول ندارن؟
    در حال حاضر همون افرادی که به عرب پرستی محکوم میشن اسلام رو حفظ کردن و برخی اعراب دارن از اسلام خارج میشن متاسفانه پس حرفشون بی پای و اساس هست

5 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، mz56mz، gilas، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: