₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آموزش زبان انگلیسی » ████◀ کانون زبان بوف بوفـﮯ برگزار میکند ▶████
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آموزش زبان انگلیسی » ████◀ کانون زبان بوف بوفـﮯ برگزار میکند ▶████
1 2 3 4 ... 6 7

بدون عکس

████◀ کانون زبان بوف بوفـﮯ برگزار میکند ▶████

7929 بازدید، 126 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

سلام دوستان عزیز بوفی لندی 1153
    از آنجائیکه بنده، بسیار علاقه به آموزش و یادگیری در هر زمینه ای و بخصوص در زمینه ی زبانهای دیگر اقوام و ادیان و ملل و... دارم مدتها بود تصمیم داشتم تاپیکی رو در سایت بذارم تا هر کسی در این تاپیک هم از نوشته های دیگران استفاده ببره و هم دیگران از نوشته های ایشان بهره مند بشن. چون در سایت هم از خیلی از شهرها و اقوام دیگه دوست و کاربر داریم این مورد بهمون بیشتر کمک میکنه تا به یادگیری ِ بهتر منجر بشه.
    البته بطور کلی بنده و جمعی از دیگر دانشمندان و اندیشمندان ِ تعلیم و تربیت بر این عقیده هستیم که بهترین روش ِ یادگیری، یادگیری از طریق تفریح و سرگرمی و فیلم و موسیقی و... است.

تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه بهتر می توانند توجه خود را به اطلاعات مربوطه معطوف کنند و کمتر حواسشان پرت می شود.
    تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه خلاقیت بیشتری دارند و در حل مسائل پیچیده بهتر از افراد تک زبانه هستند.
    تصویر در دسترس نیست اثرات پیری بر مغز در میان بزرگسالان دو زبانه کمتر است.
    تصویر در دسترس نیست در یک تحقیق ثابت شد که شروع جنون در افراد دو زبانه 4 سال دیرتر از افراد تک زبانه است.
    تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه دسترسی بیشتری به افراد و منابع دارند.
    تصویر در دسترس نیست مزایای ادراکی دو زبانه بودن (مثل توجه، حل مسئله و غیره) به میزان دانش زبانی فرد ربط دارد.
    تصویر در دسترس نیست مغز یك فرد دوزبانه مانند رادیویی است كه به طور همزمان 2 كانال را پخش می‌كند.
    تصویر در دسترس نیست بر اساس تحقیقات انجام شده دوزبانه بودن قابلیت تمركز و توجه را در افراد بالا می‌برد. همچنین‌ حافظه كوتاه‌مدت را نیز تقویت می‌كند
    تصویر در دسترس نیست افراد دوزبانه، دوبرابر بیشتر از افراد تك‌زبانه از شنوایی خود منفعت می‌برند.
    تصویر در دسترس نیست عاقلانه‌ تر تصمیم میگیرند.
    تصویر در دسترس نیست آلزایمرشان را به تأخیر می اندازد.
    تصویر در دسترس نیست و...

بیشتر منتظرتون نمی ذارم و در زیر یکسری قوانین و مطالبی رو عرض میکنم و خواهشمندم که اونها رو رعایت فرمائید تا به هدفمون برسیم. البته فکر نمیکنم کسی مخالف با یادگیری و یادگیری دیگر زبانها و گویشها باشه پس اول اینکه خودم سعی میکنم تقریبا در هر روز حداقل یک جمله، کلمه و... بذارم و شما دوستان عزیز هم تاپیک رو سرحال نگه دارید. اجرتون با :buff:

قوانین ِ مربوط به تاپیک ِ آموزش زبان، اختصاصی بوف بوفی

1. در هر پست یک جمله/کلمه/اصطلاح و... گذاشته شود.

2. میتوانید در هر پست یک آهنگ یا ویدئو بگذارید.

3. هر آهنگ یا ویدئویی که گذاشته می شود بایستی هر بیت آن در یک خط نوشته شود و معنی آن در زیر آن باشد.

4. تلفظ کلمات ِ گُنگ بایستی با حروف لاتین اسپل شود و در زیر آن گذاشته شود.

5. کلماتی که تشخیص داده می شود که نمیتوان معنی و مفهوم آن را در ترجمه یافت، بایستی بصورت مجزا معنی شود.

6. مطالبی که در طول هر صفحه گذاشته شده است در اولین پست ِ صفحه ی بعد گذاشته خواهد شد. فلذا از همین الان از تمامی کاربران ِ عزیز این اجازه گرفته شده است که این مطالب در پست ایشان قرار خواهد گرفت. بنابراین پیشنهاد می شود کاربرانی که پستشان بعنوان اولین پست در هر صفحه است، دوبار پست ارسال کنند، چون اولین پست مربوط به ماحصل مطالب صفحه ی قبل است که در اولین فرصت ویرایش خواهد شد.

7. تفسیر و بحث درباره ی کلماتی که کاربران دیگر گذاشته اند، توسط کاربران دیگر مجاز می باشد و در آینده حذف نخواهند شد.

8. ترجیحأ اصطلاحات و مطالب روزمره و کاربردی که بیشترین استفاده را دارد عنوان شود.

9. پستهایی که بصورت موزیک یا ویدیو و... است، ترجیحا در چند پارت گذاشته شود تا یادگیری بهتر انجام شود.

10. در این تاپیک، تمامی قوانینی که در این سایت و دیگر بخشها جاری است، نیز جاری می باشد و خواهشمند است از به حاشیه بردن تاپیک جدأ خودداری شود و در غیراینصورت طبق قوانین ِ سایت عمل خواهد شد.

11. هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد را در همین تاپیک عنوان فرمائید و در صورت تأیید بدان عمل خواهد شد.

12. سه پست پشت سر هم از یک زبان/لهجه و... نباید باشد.

13. در ابتدای هر پست اشاره شود که مطلب مربوطه از کدام زبان/لهجه و... است.

14. به فعالترین کاربر/ان که در کلیه ی جوانب مشارکت داشته باشند، به نسبت مشارکتشان ( حداقل 15 پست ) در هر ماه تصویر در دسترس نیست و یا تصویر در دسترس نیست و یا تصویر در دسترس نیست و یا تصویر در دسترس نیست تعلق خواهد گرفت.

20 سپاس: Ahora Quien، mahsa joon، jaj، serpent، تنها، بندری، بچه مثبت، Holtek، mz56mz، garfild، taha_1990، carlos، نغمه، zrnznn، MaziMari، هاچو هاچو، ♥Rose♥، SaMaN TaJ،

• Ahora Quien

سلام کیشی جون ...
    خیلی ایده ای قشنگی هست ... خوشم اومد ... :46:
    امیدوارم بتونم منم چیزی یاد بدم از زبان مادری ام به اهالی بوف بوفیییی
    :1:

4 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، MaziMari، serpent

• serpent

واااای ، خیلی باحاله ، من زحمته زبان ترکی رو میکشم :4:

البته ناگفته نماند ک تو زبان فارسی هم میتونید رو من حساب کنید :4:

4 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، mz56mz، MaziMari

• Kishe Mehr

نقل قول: serpent
    البته ناگفته نماند ک تو زبان فارسی هم میتونید رو من حساب کنید :4:

البته موقع زدن تاپیک به اینجا هم فکر کرده بودم، چه اشکالی داره بعضی از لغات فارسی که به فراموشی سپرده شده و یا اینکه در طول زمان معنی اون تغییر کرده رو در اینجا بازگو کنیم؟ :3:

6 سپاس: serpent، Ahora Quien، mz56mz، نغمه، MaziMari، ♥Rose♥

• serpent

Kishe Mehr,
    موشکل ¿¿¿¿¿¿

موشکل نداریم ، خیلی هم عااااالی

:4:

4 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، mz56mz، MaziMari

• بندری

نخسته برار . مه هم تا هر جايي بتونم كمكت اكنم . :1:

خسته نباشي برادر . من هم تا هر جايي كه بتونم كمكتون مي كنم :1:

8 سپاس: Kishe Mehr، serpent، تنها، mz56mz، نغمه، بچه مثبت، MaziMari، ♥Rose♥

• Kishe Mehr

بندری,
    آفرین به چوک بندر عزیز :78: مرسی که چراغ اول رو روشن کردی 1189

5 سپاس: Ahora Quien، serpent، mz56mz، MaziMari، بندری

• تنها

من یه جمله انگلیسی میگم که خیلی پر کاربرده

any news؟

تلفظش: إنی نئوز؟

یعنی چه خبر؟ :1:

10 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، serpent، بچه مثبت، mz56mz، garfild، taha_1990، نغمه، MaziMari، ♥Rose♥

• serpent

این هم اولین لغت فارسیه من :

افتادن:

به معنى حاصل آمدن محصول از جائى با به دست آمدن چيزى از محلي

مثال از تاريخ سيستان:

'ايزد سبب کرد اندر آن سال تا آنجا چندان ترنجبين افتاد که هر مردى را از آن هزار من به‌دست آمد

9 سپاس: Ahora Quien، تنها، Kishe Mehr، mz56mz، garfild، taha_1990، MaziMari، ♥Rose♥، بندری

• serpent

دومین کلمه فارسی :

شوخ :

ب معنی چرک

مثال از اسرارالتوحيد:

شيخ ابوسعيد، روزى در حمام بود و درويش شيخ را خدمت مى‌کرد و دست بر پشت شيخ مى‌ماليد و شوخ بر بازوى شيخ جمع مى‌کرد، چنانکه رسم قايمان (قائم، يعنى کسى که به خدمت کسى قيام کند و در اينجا نام خدمتگر گرمابه است که به خدمت مشتريان درايستند). باشد تا آن کس که ببيند که او کارى کرده است، پس در ميان اين خدمت از شيخ سؤال کرد که اى شيخ جوانمردى چيست؟ شيخ ما حالى گفت: آنکه شوخ مرد به روى مرد نياوردى

7 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، garfild، taha_1990، MaziMari، تنها، Ahora Quien

• serpent

این هم چندتا کلمه ترکی :

صحبت کردن========>>>دانشماخ(danishmakh )

باور کردن==========>>>اینانماخ(inanmakh )

عجله کردن========>>>تلسماخ(telesmakh )

دخالت کردن========>>قاتشماخ(gatishmakh )

فکر کردن==========>>دوشونماخ (dushunmakh)

10 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، بچه مثبت، mz56mz، garfild، taha_1990، نغمه، MaziMari، تنها، ♥Rose♥

• Holtek

سلام
    مرسي آقا مجتبي ، حتما تاپيك خوبي خواهد شد.
    منم در تركي استانبولي در خدمتتونم.

6 سپاس: Ahora Quien، Kishe Mehr، serpent، mz56mz، نغمه، MaziMari

• بچه مثبت

گیلکی:
    تی دست درد نوکونه برار جان :46:
    دستت درد نکنه برادر جان :46:

نقل قول: Kishe Mehr
    11. هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد را در همین تاپیک عنوان فرمائید و در صورت تأیید بدان عمل خواهد شد.
    به نظرم یک کاربر اجازه نداشته باشه پست پشت سر هم ارسال کنه! یا هر چند ساعت (مثلاً هر 8 ساعت) اجازه یک پست داشته باشه ( اینجوری هم مشارکت میره بالا و هم از کپی پیست کردن فله ای جلوگیری میشه)

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: Kishe Mehr، serpent، Ahora Quien، mz56mz، taha_1990، carlos، نغمه، MaziMari، تنها، ♥Rose♥

• Kishe Mehr

تنها, مرسی شیدا خانم 826
    serpent,مرسی امیر آقا 826
    Holtek,
    سلام بر داش رضای خودمون... خیلی لطف میکنید شما... راستی من خیلی خیلی از استامبولی خوشم میاد. خوشحال میشم این کار رو بکنید 826
    بچه مثبت,
    ممنونم امین آقا...
    :37: اینطوری به نظرم کاربر سرد میشه ولی واسه اینکه جلوی این کار هم گرفته بشه، بهتر اینه که بگیم سه پست پشت سر هم که گذاشته میشه نباید از یک زبان/لهجه و... باشه..
    826

7 سپاس: serpent، بچه مثبت، Ahora Quien، mz56mz، MaziMari، تنها، ♥Rose♥

• serpent

بچه مثبت,
    فکر کنم این تاپیک برای یادگیری اعضا ایجاد شده نه مبارزه با کپی ، پیست فله ای :4:

Kishe Mehr,

:72:

5 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، بچه مثبت، MaziMari، Ahora Quien

• mz56mz

هااا والوووو قنارى

بله بخدا عزيزم :4:

7 سپاس: serpent، Kishe Mehr، بچه مثبت، MaziMari، تنها، ♥Rose♥، Ahora Quien

• Kishe Mehr

دوستان عزیز این دو قانون هم اضافه شد :

12. سه پست پشت سر هم از یک زبان/لهجه و... نباید باشد.

13. در ابتدای هر پست اشاره شود که مطلب مربوطه از کدام زبان/لهجه و... است.

6 سپاس: serpent، بچه مثبت، MaziMari، تنها، ♥Rose♥، Ahora Quien

• Mahboob

کپیده ی قشنگو

زیبای خفته در زبان شیرازی 1012

10 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، jaj، serpent، بچه مثبت، MaziMari، تنها، mz56mz، ♥Rose♥، Ahora Quien

• نغمه

anteeksi آن تکس / ببخشید

زبان فنلاندیه خودم تهنایی بلت شدم :29:

9 سپاس: jaj، serpent، بچه مثبت، Kishe Mehr، mz56mz، MaziMari، تنها، ♥Rose♥، Ahora Quien

• Life Dream

عاقا قوانين زياد بودن من تا نصفشو فقط خوندم :4:

دستت خوش بيت كه ك موجته با، فكره كي باش بوو، اگه وقت بكم منيش شركه ت ده كم.
    دستت درد نكنه آقا مجتبي، فكر خوبي بود، اگه وقت كنم منم شركت ميكنم.

(زبان كردي سوراني)

زبان برره اي هم خواستيد آموزش ميدم :4:

6 سپاس: serpent، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، Ahora Quien، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: