سلام دوستان عزیز بوفی لندی از آنجائیکه بنده، بسیار علاقه به آموزش و یادگیری در هر زمینه ای و بخصوص در زمینه ی زبانهای دیگر اقوام و ادیان و ملل و... دارم مدتها بود تصمیم داشتم تاپیکی رو در سایت بذارم تا هر کسی در این تاپیک هم از نوشته های دیگران استفاده ببره و هم دیگران از نوشته های ایشان بهره مند بشن. چون در سایت هم از خیلی از شهرها و اقوام دیگه دوست و کاربر داریم این مورد بهمون بیشتر کمک میکنه تا به یادگیری ِ بهتر منجر بشه. البته بطور کلی بنده و جمعی از دیگر دانشمندان و اندیشمندان ِ تعلیم و تربیت بر این عقیده هستیم که بهترین روش ِ یادگیری، یادگیری از طریق تفریح و سرگرمی و فیلم و موسیقی و... است.
▧ تصویر در دسترس نیستافراد دو زبانه بهتر می توانند توجه خود را به اطلاعات مربوطه معطوف کنند و کمتر حواسشان پرت می شود. ▧ تصویر در دسترس نیستافراد دو زبانه خلاقیت بیشتری دارند و در حل مسائل پیچیده بهتر از افراد تک زبانه هستند. ▧ تصویر در دسترس نیست اثرات پیری بر مغز در میان بزرگسالان دو زبانه کمتر است. ▧ تصویر در دسترس نیستدر یک تحقیق ثابت شد که شروع جنون در افراد دو زبانه 4 سال دیرتر از افراد تک زبانه است. ▧ تصویر در دسترس نیستافراد دو زبانه دسترسی بیشتری به افراد و منابع دارند. ▧ تصویر در دسترس نیستمزایای ادراکی دو زبانه بودن (مثل توجه، حل مسئله و غیره) به میزان دانش زبانی فرد ربط دارد. ▧ تصویر در دسترس نیستمغز یك فرد دوزبانه مانند رادیویی است كه به طور همزمان 2 كانال را پخش میكند. ▧ تصویر در دسترس نیستبر اساس تحقیقات انجام شده دوزبانه بودن قابلیت تمركز و توجه را در افراد بالا میبرد. همچنین حافظه كوتاهمدت را نیز تقویت میكند ▧ تصویر در دسترس نیستافراد دوزبانه، دوبرابر بیشتر از افراد تكزبانه از شنوایی خود منفعت میبرند. ▧ تصویر در دسترس نیستعاقلانه تر تصمیم میگیرند. ▧ تصویر در دسترس نیستآلزایمرشان را به تأخیر می اندازد. ▧ تصویر در دسترس نیست و...
بیشتر منتظرتون نمی ذارم و در زیر یکسری قوانین و مطالبی رو عرض میکنم و خواهشمندم که اونها رو رعایت فرمائید تا به هدفمون برسیم. البته فکر نمیکنم کسی مخالف با یادگیری و یادگیری دیگر زبانها و گویشها باشه پس اول اینکه خودم سعی میکنم تقریبا در هر روز حداقل یک جمله، کلمه و... بذارم و شما دوستان عزیز هم تاپیک رو سرحال نگه دارید. اجرتون با
قوانین ِ مربوط به تاپیک ِ آموزش زبان، اختصاصی بوف بوفی
1. در هر پست یک جمله/کلمه/اصطلاح و... گذاشته شود.
2. میتوانید در هر پست یک آهنگ یا ویدئو بگذارید.
3. هر آهنگ یا ویدئویی که گذاشته می شود بایستی هر بیت آن در یک خط نوشته شود و معنی آن در زیر آن باشد.
4. تلفظ کلمات ِ گُنگ بایستی با حروف لاتین اسپل شود و در زیر آن گذاشته شود.
5. کلماتی که تشخیص داده می شود که نمیتوان معنی و مفهوم آن را در ترجمه یافت، بایستی بصورت مجزا معنی شود.
6. مطالبی که در طول هر صفحه گذاشته شده است در اولین پست ِ صفحه ی بعد گذاشته خواهد شد. فلذا از همین الان از تمامی کاربران ِ عزیز این اجازه گرفته شده است که این مطالب در پست ایشان قرار خواهد گرفت. بنابراین پیشنهاد می شود کاربرانی که پستشان بعنوان اولین پست در هر صفحه است، دوبار پست ارسال کنند، چون اولین پست مربوط به ماحصل مطالب صفحه ی قبل است که در اولین فرصت ویرایش خواهد شد.
7. تفسیر و بحث درباره ی کلماتی که کاربران دیگر گذاشته اند، توسط کاربران دیگر مجاز می باشد و در آینده حذف نخواهند شد.
8. ترجیحأ اصطلاحات و مطالب روزمره و کاربردی که بیشترین استفاده را دارد عنوان شود.
9. پستهایی که بصورت موزیک یا ویدیو و... است، ترجیحا در چند پارت گذاشته شود تا یادگیری بهتر انجام شود.
10. در این تاپیک، تمامی قوانینی که در این سایت و دیگر بخشها جاری است، نیز جاری می باشد و خواهشمند است از به حاشیه بردن تاپیک جدأ خودداری شود و در غیراینصورت طبق قوانین ِ سایت عمل خواهد شد.
11. هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد را در همین تاپیک عنوان فرمائید و در صورت تأیید بدان عمل خواهد شد.
12. سه پست پشت سر هم از یک زبان/لهجه و... نباید باشد.
13. در ابتدای هر پست اشاره شود که مطلب مربوطه از کدام زبان/لهجه و... است.
14. به فعالترین کاربر/ان که در کلیه ی جوانب مشارکت داشته باشند، به نسبت مشارکتشان ( حداقل 15 پست ) در هر ماه ▧ تصویر در دسترس نیست و یا ▧ تصویر در دسترس نیست و یا ▧ تصویر در دسترس نیست و یا ▧ تصویر در دسترس نیست تعلق خواهد گرفت.
البته ناگفته نماند ک تو زبان فارسی هم میتونید رو من حساب کنید
البته موقع زدن تاپیک به اینجا هم فکر کرده بودم، چه اشکالی داره بعضی از لغات فارسی که به فراموشی سپرده شده و یا اینکه در طول زمان معنی اون تغییر کرده رو در اینجا بازگو کنیم؟
شيخ ابوسعيد، روزى در حمام بود و درويش شيخ را خدمت مىکرد و دست بر پشت شيخ مىماليد و شوخ بر بازوى شيخ جمع مىکرد، چنانکه رسم قايمان (قائم، يعنى کسى که به خدمت کسى قيام کند و در اينجا نام خدمتگر گرمابه است که به خدمت مشتريان درايستند). باشد تا آن کس که ببيند که او کارى کرده است، پس در ميان اين خدمت از شيخ سؤال کرد که اى شيخ جوانمردى چيست؟ شيخ ما حالى گفت: آنکه شوخ مرد به روى مرد نياوردى
گیلکی: تی دست درد نوکونه برار جان دستت درد نکنه برادر جان
نقل قول: Kishe Mehr
11. هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد را در همین تاپیک عنوان فرمائید و در صورت تأیید بدان عمل خواهد شد.
به نظرم یک کاربر اجازه نداشته باشه پست پشت سر هم ارسال کنه! یا هر چند ساعت (مثلاً هر 8 ساعت) اجازه یک پست داشته باشه ( اینجوری هم مشارکت میره بالا و هم از کپی پیست کردن فله ای جلوگیری میشه)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها, مرسی شیدا خانم serpent,مرسی امیر آقا Holtek, سلام بر داش رضای خودمون... خیلی لطف میکنید شما... راستی من خیلی خیلی از استامبولی خوشم میاد. خوشحال میشم این کار رو بکنید بچه مثبت, ممنونم امین آقا... اینطوری به نظرم کاربر سرد میشه ولی واسه اینکه جلوی این کار هم گرفته بشه، بهتر اینه که بگیم سه پست پشت سر هم که گذاشته میشه نباید از یک زبان/لهجه و... باشه..
Kishe Mehr
سلام دوستان عزیز بوفی لندی
از آنجائیکه بنده، بسیار علاقه به آموزش و یادگیری در هر زمینه ای و بخصوص در زمینه ی زبانهای دیگر اقوام و ادیان و ملل و... دارم مدتها بود تصمیم داشتم تاپیکی رو در سایت بذارم تا هر کسی در این تاپیک هم از نوشته های دیگران استفاده ببره و هم دیگران از نوشته های ایشان بهره مند بشن. چون در سایت هم از خیلی از شهرها و اقوام دیگه دوست و کاربر داریم این مورد بهمون بیشتر کمک میکنه تا به یادگیری ِ بهتر منجر بشه.
البته بطور کلی بنده و جمعی از دیگر دانشمندان و اندیشمندان ِ تعلیم و تربیت بر این عقیده هستیم که بهترین روش ِ یادگیری، یادگیری از طریق تفریح و سرگرمی و فیلم و موسیقی و... است.
▧ تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه بهتر می توانند توجه خود را به اطلاعات مربوطه معطوف کنند و کمتر حواسشان پرت می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه خلاقیت بیشتری دارند و در حل مسائل پیچیده بهتر از افراد تک زبانه هستند.
▧ تصویر در دسترس نیست اثرات پیری بر مغز در میان بزرگسالان دو زبانه کمتر است.
▧ تصویر در دسترس نیست در یک تحقیق ثابت شد که شروع جنون در افراد دو زبانه 4 سال دیرتر از افراد تک زبانه است.
▧ تصویر در دسترس نیست افراد دو زبانه دسترسی بیشتری به افراد و منابع دارند.
▧ تصویر در دسترس نیست مزایای ادراکی دو زبانه بودن (مثل توجه، حل مسئله و غیره) به میزان دانش زبانی فرد ربط دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست مغز یك فرد دوزبانه مانند رادیویی است كه به طور همزمان 2 كانال را پخش میكند.
▧ تصویر در دسترس نیست بر اساس تحقیقات انجام شده دوزبانه بودن قابلیت تمركز و توجه را در افراد بالا میبرد. همچنین حافظه كوتاهمدت را نیز تقویت میكند
▧ تصویر در دسترس نیست افراد دوزبانه، دوبرابر بیشتر از افراد تكزبانه از شنوایی خود منفعت میبرند.
▧ تصویر در دسترس نیست عاقلانه تر تصمیم میگیرند.
▧ تصویر در دسترس نیست آلزایمرشان را به تأخیر می اندازد.
▧ تصویر در دسترس نیست و...
بیشتر منتظرتون نمی ذارم و در زیر یکسری قوانین و مطالبی رو عرض میکنم و خواهشمندم که اونها رو رعایت فرمائید تا به هدفمون برسیم. البته فکر نمیکنم کسی مخالف با یادگیری و یادگیری دیگر زبانها و گویشها باشه پس اول اینکه خودم سعی میکنم تقریبا در هر روز حداقل یک جمله، کلمه و... بذارم و شما دوستان عزیز هم تاپیک رو سرحال نگه دارید. اجرتون با
Ahora Quien
خیلی ایده ای قشنگی هست ... خوشم اومد ...
امیدوارم بتونم منم چیزی یاد بدم از زبان مادری ام به اهالی بوف بوفیییی
serpent
البته ناگفته نماند ک تو زبان فارسی هم میتونید رو من حساب کنید
Kishe Mehr
البته موقع زدن تاپیک به اینجا هم فکر کرده بودم، چه اشکالی داره بعضی از لغات فارسی که به فراموشی سپرده شده و یا اینکه در طول زمان معنی اون تغییر کرده رو در اینجا بازگو کنیم؟
serpent
موشکل ¿¿¿¿¿¿
موشکل نداریم ، خیلی هم عااااالی
بندری
خسته نباشي برادر . من هم تا هر جايي كه بتونم كمكتون مي كنم
Kishe Mehr
آفرین به چوک بندر عزیز
تنها
any news؟
تلفظش: إنی نئوز؟
یعنی چه خبر؟
serpent
افتادن:
به معنى حاصل آمدن محصول از جائى با به دست آمدن چيزى از محلي
مثال از تاريخ سيستان:
'ايزد سبب کرد اندر آن سال تا آنجا چندان ترنجبين افتاد که هر مردى را از آن هزار من بهدست آمد
serpent
شوخ :
ب معنی چرک
مثال از اسرارالتوحيد:
شيخ ابوسعيد، روزى در حمام بود و درويش شيخ را خدمت مىکرد و دست بر پشت شيخ مىماليد و شوخ بر بازوى شيخ جمع مىکرد، چنانکه رسم قايمان (قائم، يعنى کسى که به خدمت کسى قيام کند و در اينجا نام خدمتگر گرمابه است که به خدمت مشتريان درايستند). باشد تا آن کس که ببيند که او کارى کرده است، پس در ميان اين خدمت از شيخ سؤال کرد که اى شيخ جوانمردى چيست؟ شيخ ما حالى گفت: آنکه شوخ مرد به روى مرد نياوردى
serpent
صحبت کردن========>>>دانشماخ(danishmakh )
باور کردن==========>>>اینانماخ(inanmakh )
عجله کردن========>>>تلسماخ(telesmakh )
دخالت کردن========>>قاتشماخ(gatishmakh )
فکر کردن==========>>دوشونماخ (dushunmakh)
Holtek
مرسي آقا مجتبي ، حتما تاپيك خوبي خواهد شد.
منم در تركي استانبولي در خدمتتونم.
بچه مثبت
تی دست درد نوکونه برار جان
دستت درد نکنه برادر جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
serpent,مرسی امیر آقا
Holtek,
سلام بر داش رضای خودمون... خیلی لطف میکنید شما... راستی من خیلی خیلی از استامبولی خوشم میاد. خوشحال میشم این کار رو بکنید
بچه مثبت,
ممنونم امین آقا...
serpent
فکر کنم این تاپیک برای یادگیری اعضا ایجاد شده نه مبارزه با کپی ، پیست فله ای
Kishe Mehr,
mz56mz
بله بخدا عزيزم
Kishe Mehr
12. سه پست پشت سر هم از یک زبان/لهجه و... نباید باشد.
13. در ابتدای هر پست اشاره شود که مطلب مربوطه از کدام زبان/لهجه و... است.
Mahboob
زیبای خفته در زبان شیرازی
نغمه
زبان فنلاندیه خودم تهنایی بلت شدم
Life Dream
دستت خوش بيت كه ك موجته با، فكره كي باش بوو، اگه وقت بكم منيش شركه ت ده كم.
دستت درد نكنه آقا مجتبي، فكر خوبي بود، اگه وقت كنم منم شركت ميكنم.
(زبان كردي سوراني)
زبان برره اي هم خواستيد آموزش ميدم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→