خیلی باحاله . ای ول مجی ایده های توپی داری فقط یک اسپانسر هم گیر بیاری دیگه تمومه نمایش یا پنهان متن with carpet rice with fish what یعنی باقالی پلو با ماهیچه
راستي من يه سر رفتم پيش آمیتاب باچان خيلي با هم حرف زديم، درد دل كرديم، در اخر نشستيم و يكم برام حرف زد، اينم بخشي از مكالمات من و ايشون
من: آميتاب جان ميشه يكم بيشتر خودتونو معرفي كنيد:
آميتاب: अमिताभ बच्चन (देवनागरी लिपि: अमिताभ बच्चन) (Allhabad भारत में 11 अक्टूबर, 1942) का जन्म, अभिनेता, निर्माता, गायक और भारत में बॉलीवुड फिल्मों के टीवी होस्ट. उन्होंने एक फिल्म में एक 1969 काले और सफेद फिल्म "सात हिंदी" है, और उसके बाद से भारतीय सिनेमा का हमेशा Mtrhtryn चेहरे है. बारह बार वह कभी फिल्म पुरस्कार, भव्य पुरस्कार हिन्दी फिल्मों में गोली मार दी, यह करने के लिए है. उनके पिता हिन्दी के एक प्रसिद्ध कवि थे. उनकी पत्नी और उनके बेटे अभिषेक Jayabhadry प्रसिद्ध भारतीय फिल्म अभिनेता माना जाता है. अमिताभ बच्चन, अभिनेता भी क्षेत्र में निर्मित है. अपने अभिनय कैरियर में 1969 में दक्षिण भारतीय फिल्मों शुरू हुआ और इस दिन के लिए जारी रखा है. उन्होंने कहा कि भारतीय सिनेमा के बेहतरीन अभिनेताओं में से एक है और इस क्षेत्र में सबसे महंगे सितारों में से एक है. 1984 में वह राजनीति में एक हाथ था और 1987 में भारतीय संसद के लिए चुने गए थे, लेकिन उस स्थिति को छोड़ दिया.
چون حرفامون خيلي خصوصي بودن از ترجمه مكالمه معذوريم ببچقيد
شيخ ابوسعيد، روزى در حمام بود و درويش شيخ را خدمت مىکرد و دست بر پشت شيخ مىماليد و شوخ بر بازوى شيخ جمع مىکرد، چنانکه رسم قايمان (قائم، يعنى کسى که به خدمت کسى قيام کند و در اينجا نام خدمتگر گرمابه است که به خدمت مشتريان درايستند). باشد تا آن کس که ببيند که او کارى کرده است، پس در ميان اين خدمت از شيخ سؤال کرد که اى شيخ جوانمردى چيست؟ شيخ ما حالى گفت: آنکه شوخ مرد به روى مرد نياوردى
SePaNDaR313, مرسی آقا کمال ولی لطف کن در یک پست ( بجز پستهایی که موزیک هستن ) حداکثر 3 تا کلمه گذاشته بشه. ترجیحا هم بصورت جمله باشه. اینطوری یادگیری بهتر انجام میشه اون تلفظاش رو خودت بلدی یا اینکه از گوگل ترسنلیت و... گرفتی؟ MaziMari, امیتاب چه ادمی بوده و ما نشناختیمش چقدر مرد بزرگواریه این ادم واقعا من که از حرفاش خیلی تاثیر گرفتم
نقل قول: ماهی
گربووو تِنگید رو کوموم ، کوموم پوکید
اولش فکر کردم فرانسویه و داشتم دنبال ویژ و ووژش میگشتم بعد دیدم نه عامو ای جملو خیلی آشنان
نقل قول: carlos
ایده های توپی داری فقط یک اسپانسر هم گیر بیاری دیگه تمومه
میگن مشهدیا خیلی خسیسن، واسه اینکه خلافش ثابت بشه کَرَمِتو میخوایم بسنجیم
نقل قول: تنها
آقا مجتبی مگه قرار نبود تو هر پست فقط یه کلمه بزاریم؟؟
یک کلمه اره ولی خب واسه اینکه اضافه کاری پیش نیاد تا سه چها رجمله مجازه و البته گفتم که ترجیحا بهتر اینه که بجای اینکه چندتا کلمه باشه، یک جمله باشه
مردم معتقد اند هنگام انجام یک کار نباید پیشگویی منفی کرد و اگر کسی پیشگویی منفی کرد می ترسند از اینکه آنگونه شود و معمولاً در اثر این گفته ها و پیشگویی های بد ممکن است مشکلی پیش آید و حادثه بد که از قبل ملفا زده شده انجام گیرد پس به کسی که می خواهد در حین یک جریان پیشگویی منفی کند می گویند ملفای بد نزن.
حوبه (تاوان) مردم قدیم دزفول اعتقاد داشتند که ماهیتی معنی دار در طبیعت وجود دارد که دائماً اعمال انسان را کنترل می کند و این وجود را در ذات خداوند می دیدند و معتقد بودند هرکس هرکاری انجام دهد نتیجه اش را می بیند، حوبه یا تاوان ((تووون)) را برای نتیجه انجام امور منفی می دانستند.
kasragtr
I Am BlAcK bOaRd...
تنها
Big boys don't cry
تلفظ : بیگ بوئز دونت کرای
معنی: مرد که گریه نمیکنه
mz56mz
پارسى : خوش امديد
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بذار ازین صندلی بلند بشم میام کمکت♥Rose♥
کسی را دست انداختن
Oh, really? You're pulling my leg!
هی، اَل، من برای داوری در اون مسابقه انتخاب شدم.
واقعاً؟ تو داری من رو دست میندازی!
carlos
ایده های توپی داری فقط یک اسپانسر هم گیر بیاری دیگه تمومه
نمایش یا پنهان متن
with carpet rice with fish what
یعنی باقالی پلو با ماهیچه
ماهی
تنها
Business is business
حساب حسابه کاکا برادر
Ahora Quien
I Am BlAcK bOaRd...
BeCause NeyuMadio Heartem Terek Khorddd
Ahora Quien
اول شروع میکنم از جمله ها و کلمه های که خودم بلدم ...
زبان پشتو .. زبان دوم افغانستان
تاسَرهَ مینَه لَرُم
Ta Sra Meena Laram
معنی .. دوستت دارم
jaj
ضایع کردن
نمایش یا پنهان متن
ها مو لر نی یم اما لران دوس دارُمالبته من لر نیستم ولی لر ها رو دوست دارم
کیزیله/ اراک و اطراف
Kizilah
کوزه
owl
جغد بوف بوفی خودمون
Ahora Quien
و زبان تامیل نادو
வணக்கம்)Vanakkam
وَنَکّام
معنی .. یک نوع احترام گذاشتن خاص هست .. سلام هم معنی میده و همچنین خوش آمد گویی
Life Dream
من: آميتاب جان ميشه يكم بيشتر خودتونو معرفي كنيد:
آميتاب: अमिताभ बच्चन (देवनागरी लिपि: अमिताभ बच्चन) (Allhabad भारत में 11 अक्टूबर, 1942) का जन्म, अभिनेता, निर्माता, गायक और भारत में बॉलीवुड फिल्मों के टीवी होस्ट.
उन्होंने एक फिल्म में एक 1969 काले और सफेद फिल्म "सात हिंदी" है, और उसके बाद से भारतीय सिनेमा का हमेशा Mtrhtryn चेहरे है. बारह बार वह कभी फिल्म पुरस्कार, भव्य पुरस्कार हिन्दी फिल्मों में गोली मार दी, यह करने के लिए है.
उनके पिता हिन्दी के एक प्रसिद्ध कवि थे. उनकी पत्नी और उनके बेटे अभिषेक Jayabhadry प्रसिद्ध भारतीय फिल्म अभिनेता माना जाता है.
अमिताभ बच्चन, अभिनेता भी क्षेत्र में निर्मित है. अपने अभिनय कैरियर में 1969 में दक्षिण भारतीय फिल्मों शुरू हुआ और इस दिन के लिए जारी रखा है. उन्होंने कहा कि भारतीय सिनेमा के बेहतरीन अभिनेताओं में से एक है और इस क्षेत्र में सबसे महंगे सितारों में से एक है. 1984 में वह राजनीति में एक हाथ था और 1987 में भारतीय संसद के लिए चुने गए थे, लेकिन उस स्थिति को छोड़ दिया.
چون حرفامون خيلي خصوصي بودن از ترجمه مكالمه معذوريم ببچقيد
تنها
ماهی
گربه هه پرید روی شکمم ، شکمم ترکید
Kishe Mehr
خسته نباشي برادر . من هم تا هر جايي كه بتونم كمكتون مي كنم
تلفظش: إنی نئوز؟
یعنی چه خبر؟
افتادن:
به معنى حاصل آمدن محصول از جائى با به دست آمدن چيزى از محلي
مثال از تاريخ سيستان:
'ايزد سبب کرد اندر آن سال تا آنجا چندان ترنجبين افتاد که هر مردى را از آن هزار من بهدست آمد
شوخ :
ب معنی چرک
مثال از اسرارالتوحيد:
شيخ ابوسعيد، روزى در حمام بود و درويش شيخ را خدمت مىکرد و دست بر پشت شيخ مىماليد و شوخ بر بازوى شيخ جمع مىکرد، چنانکه رسم قايمان (قائم، يعنى کسى که به خدمت کسى قيام کند و در اينجا نام خدمتگر گرمابه است که به خدمت مشتريان درايستند). باشد تا آن کس که ببيند که او کارى کرده است، پس در ميان اين خدمت از شيخ سؤال کرد که اى شيخ جوانمردى چيست؟ شيخ ما حالى گفت: آنکه شوخ مرد به روى مرد نياوردى
باور کردن==========>>>اینانماخ(inanmakh )
عجله کردن========>>>تلسماخ(telesmakh )
دخالت کردن========>>قاتشماخ(gatishmakh )
فکر کردن==========>>دوشونماخ (dushunmakh)
دستت درد نکنه برادر جان
بله بخدا عزيزم
زیبای خفته در زبان شیرازی
زبان فنلاندیه خودم تهنایی بلت شدم
دستت درد نكنه آقا مجتبي، فكر خوبي بود، اگه وقت كنم منم شركت ميكنم.
زبان برره اي هم خواستيد آموزش ميده
تلفظ : بیگ بوئز دونت کرای
معنی: مرد که گریه نمیکنه
پستهای صفحه ی دوم در پست بعدی گذاشته خواهند شد
Kishe Mehr
مرسی آقا کمال ولی لطف کن در یک پست ( بجز پستهایی که موزیک هستن ) حداکثر 3 تا کلمه گذاشته بشه. ترجیحا هم بصورت جمله باشه. اینطوری یادگیری بهتر انجام میشه
اون تلفظاش رو خودت بلدی یا اینکه از گوگل ترسنلیت و... گرفتی؟
MaziMari,
اولش فکر کردم فرانسویه و داشتم دنبال ویژ و ووژش میگشتم
میگن مشهدیا خیلی خسیسن، واسه اینکه خلافش ثابت بشه کَرَمِتو میخوایم بسنجیم
یک کلمه اره ولی خب واسه اینکه اضافه کاری پیش نیاد تا سه چها رجمله مجازه و البته گفتم که ترجیحا بهتر اینه که بجای اینکه چندتا کلمه باشه، یک جمله باشه
zrnznn
مردم معتقد اند هنگام انجام یک کار نباید پیشگویی منفی کرد و اگر کسی پیشگویی منفی کرد می ترسند از اینکه آنگونه شود و معمولاً در اثر این گفته ها و پیشگویی های بد ممکن است مشکلی پیش آید و حادثه بد که از قبل ملفا زده شده انجام گیرد پس به کسی که می خواهد در حین یک جریان پیشگویی منفی کند می گویند ملفای بد نزن.
حوبه (تاوان)
مردم قدیم دزفول اعتقاد داشتند که ماهیتی معنی دار در طبیعت وجود دارد که دائماً اعمال انسان را کنترل می کند و این وجود را در ذات خداوند می دیدند و معتقد بودند هرکس هرکاری انجام دهد نتیجه اش را می بیند، حوبه یا تاوان ((تووون)) را برای نتیجه انجام امور منفی می دانستند.
Ahora Quien
زبان پشتو ..
دِیرهَ مَنَنَه
Deera Manana
معنی .. بسیار عالی .. بسیار خوب
serpent
دعوا کردن===========>>ساواشماخ(savashmagh )
پیاده روی============>>یریماخ_یرده گتماخ(yerimagh )
زندگی کردن==========>>یاشاماخ(yashamagh )
یاد کردن============>>>یخلاماخ(yokhlamagh )
فراموش کردن========>>>اونوتماخ(unutmagh )
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→