نت دنبال ایده های مختلف برای برگزاری هرچه بهتر تولدش میگردم عکس و کیک به سمع نظر میرسد
سلام البته تولد تا 5-4 سالگي مال بزرگتراست ، چون بچه چيزي از اين جشن نمي فهمه ( بغير از اسباب بازياش ) . بنظرم اگه از دستت بر مياد ، با يونوليت ( كه برجسته باشه ) بنويس تولدت مبارك هديه سادات جان و بزنش به ديوار ، من يبار درست كردم خيلي قشنگ در اومده بود ، البته رنگاميزيش هم خيلي مهمه .
سلام البته تولد تا 5-4 سالگي مال بزرگتراست ، چون بچه چيزي از اين جشن نمي فهمه ( بغير از اسباب بازياش ) . بنظرم اگه از دستت بر مياد ، با يونوليت ( كه برجسته باشه ) بنويس تولدت مبارك هديه سادات جان و بزنش به ديوار ، من يبار درست كردم خيلي قشنگ در اومده بود ، البته رنگاميزيش هم خيلي مهمه .
سلام بله دقیقا همینطوره ولی خوب دیگه من نخواستم که جشن تولد با مهمونی کل فامیل بگیرم چون هم بچه متوجه نمیشه هم اینکه ماه صفره هست دلم نمیخواد خیلی شلوغ پلوغ بشه و کار به جشن بزرگ بکشه اما در کل براش تولد میگیرم که خانواده ها هستن انشاالله. من اصلا در این زمینه های تزییناتی که هنر دستم باشه استعداد ندارم باید به همین آماده ها روی بیارم مرسی از تشریف فرماییت به منزلم zrnznn,
مرسی خاله نجمه چشم همچنان بوس و بغل و فیشاررررررررررررررررر نکته فیشار خیلی مهمه
به دنبال خدا نگرد خدا در بیابان های خالی از انسان نیست، خدا در جاده های تنهای بی انتها نیست.
به دنبالش نگرد، خدا در نگاه منتظر کسی است که به دنبال خبری از توست
خدا در قلبی است که برای تو می تپد، خدا در لبخندی است که با نگاه مهربان تو جانی دوباره می گیرد، خدا آن جاست
در جمع عزیزترین هایت، خدا در دستی است که به یاری می گیری، در قلبی است که شاد می کنی، در لبخندی است که به لب می نشانی.
خدا در بتکده و مسجد نیست، گشتنت زمان را هدر می دهد، خدا در عطر خوش نان است، خدا در جشن و سروری است که به پا می کنی، خدا را در کوچه پس کوچه های درویشی و دور از انسان ها جست و جو مکن، خدا آن جا نیست
سلام آبجي . من نمي دونستم آيسان با هديه سادات دو روز اختلافشونه چهارم و ششم . ان شا الله كه خوشبختيشو ببيني آبجي . ما هم قصد داريم تولد آيسان كوچولومونو بگيريم البته بعد از ماه صفر البته اگه خدا بخواد و مشكلي پيش نياد
نغمه
من خودم سید نیستم مامانم سیده پس میشم میرزا
jaj
ژنرال
پس پستمو اصلاح میکنم: شما لطف داری دخترِ سید خانوم
میرزا که من بودم
قبلا نغمه خانوم عروسی خودشو دیده
الان باید منتظر هدیه سادات بمونه
با اینکه چندبار چشمم به پست خودم افتاده، اگر نمیگفتی اصلا متوجه نمیشدم چه اشتباهی کردم
ژنرال
کدوم اشک شوق؟ اون حرف فقط یه شوخی بود
نغمه
هدیه سادات دخمل آروووم
نغمه
اتفاقا وقتی میخواستم اینو بنویسم گفتم میای اینو میگی
jaj
نغمه
فیشارررررررررررررررررررر
aac198000
اومدم یک تلخکی (چای تلخ)بزنم
آدم های ساده..
ساده عاشق میشوند...
ساده صبوری میکنند...
ساده عشق می ورزند...
ساده می مانند...
اما..
سخت دل میکنند..
آن وقت که دل میکنند..
جان میدهند..
سخت میشکنند..
سخت فراموش میکنند..
آدم های ساده...!
Holtek
اومدم ببينم هنوز تولد دخملت نشده
mz56mz
maryamlondon1
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
تلخک
ایشالا چند هفته دیگه این روزها همش در نت دنبال ایده های مختلف برای برگزاری هرچه بهتر تولدش میگردم عکس و کیک به سمع نظر میرسد
عموووو خوش اومدین دخترک برای خودش خانم شده نازدونه مامانه
خیلیییییییییییییییی ممنون مامان مریم گلم خوش امدید
Holtek
سلام
البته تولد تا 5-4 سالگي مال بزرگتراست ، چون بچه چيزي از اين جشن نمي فهمه ( بغير از اسباب بازياش ) . بنظرم اگه از دستت بر مياد ، با يونوليت ( كه برجسته باشه ) بنويس تولدت مبارك هديه سادات جان و بزنش به ديوار ، من يبار درست كردم خيلي قشنگ در اومده بود ، البته رنگاميزيش هم خيلي مهمه .
zrnznn
.
.
.
نغمه جان اومدم بگم بوس و بغل و فیشارررررررررررر یادت نره
نغمه
سلام
البته تولد تا 5-4 سالگي مال بزرگتراست ، چون بچه چيزي از اين جشن نمي فهمه ( بغير از اسباب بازياش ) . بنظرم اگه از دستت بر مياد ، با يونوليت ( كه برجسته باشه ) بنويس تولدت مبارك هديه سادات جان و بزنش به ديوار ، من يبار درست كردم خيلي قشنگ در اومده بود ، البته رنگاميزيش هم خيلي مهمه .
سلام بله دقیقا همینطوره ولی خوب دیگه من نخواستم که جشن تولد با مهمونی کل فامیل بگیرم چون هم بچه متوجه نمیشه هم اینکه ماه صفره هست دلم نمیخواد خیلی شلوغ پلوغ بشه و کار به جشن بزرگ بکشه اما در کل براش تولد میگیرم که خانواده ها هستن انشاالله. من اصلا در این زمینه های تزییناتی که هنر دستم باشه استعداد ندارم باید به همین آماده ها روی بیارم مرسی از تشریف فرماییت به منزلم
zrnznn,
مرسی خاله نجمه چشم همچنان بوس و بغل و فیشاررررررررررررررررر نکته فیشار خیلی مهمه
jaj
نسخه موبایل
baron jon
به دنبالش نگرد، خدا در نگاه منتظر کسی است که به دنبال خبری از توست
خدا در قلبی است که برای تو می تپد، خدا در لبخندی است که با نگاه مهربان تو جانی دوباره می گیرد، خدا آن جاست
در جمع عزیزترین هایت، خدا در دستی است که به یاری می گیری، در قلبی است که شاد می کنی، در لبخندی است که به لب می نشانی.
خدا در بتکده و مسجد نیست، گشتنت زمان را هدر می دهد، خدا در عطر خوش نان است، خدا در جشن و سروری است که به پا می کنی، خدا را در کوچه پس کوچه های درویشی و دور از انسان ها جست و جو مکن، خدا آن جا نیست
نغمه
بندری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→