▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن عکسها محدوده از تزیینات و تولدش چون عکاسی رو به عهده خودم نبود و کار داشتم عکسهایی که گرفته شده رو نمیتونم اینجا بگذارم رنگ تزیینات تولدش بنفش و نقره ای بود که علاوه بر این تزیینات ساعت تولدش رو هم با مقوای رنگی درست کرده بودم از اون عکس ندارم اما هدیه سادات ساعت 7 شب دنیا اومده
عکس کیکش رو هم براتون میگذارم
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستشمع کیک رو هم چون خود هدیه سادات نمیتونه فوت کنه یه شمع گل هست که به تعداد مهمونهای کوچولو روش شمع بود برای فوت کردن میدونید دیگه همه بچه ها عشق شمع فوت کردند
نمایش یا پنهان متنمهمونی تولدش خانوادگی بود برای همین فرصت عکس گرفتن نداشتم از غذاهاش البته باید بگم غذا یه شام ساده بود زرشک پلو با مرغ و سالاد ماکارونی و ژله و سالاد و ترشی و ...نوش جانمان
فقط یه دونه از ژله دارم:
▧ تصویر در دسترس نیست
باید بگم برای تولدش سعی کردم که به بهترین وجه ممکن برگزار بشه الحمدلله همینطور هم شد و یه چیز دیگه اینکه لباس دخترم و یکسری از تزیناتش هنر دست خودمه از جمله 1 انگلیسی و کارت خوش آمد گویی روی در تا به حال اینهمه هنر یه جا به خرج نداده بودم
اول بسیار زیبا مبارک باشه ایشالا همیشه شاد و تندرست باشید و از هر انگشتتون هزارتا هنر بریزه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تولد هديه سادات عزيز و دوست داشتنى مبارك باشه انشاالله سال بعد با دوستان بوفى بيايم جشن تولد از همين الان براى قرار سال آينده خونه نغمه عزيز به صرف شام ساده زرشك پلو و چلو كباب و چلو ماهيچه و شيرينى و ميوه اميدوارم هميشه دلتون شاد و لبتون خندون و موفق در كنار هم باشيد و خداوند شماها رو حفظ كنه
به به چه تولد قشنگییییییییییییییییییییییییییییی. دست مامانی نغمه درد نکنه زحمت کشیدن..همه چی زیباس کیکش هم خیلی خوشگل و خوشرنگه نغمه جون... وووی دلم بازم تولد بازی خاست
مهمونی تولدش خانوادگی بود برای همین فرصت عکس گرفتن نداشتم از غذاهاش البته باید بگم غذا یه شام ساده بود زرشک پلو با مرغ و سالاد ماکارونی و ژله و سالاد و ترشی و ...نوش جانمان
میفهمم خواهر آدم شام درست کنه یکطرف داستان مادر شوهر و قوم شوهر نمیتونه عکس بگیره
خیلی ممنون از اینهمه ابراز محبت و لطف جای همگی خالی
نقل قول: ژنرال
خانوما میگن: قوم الظالمین
من خیلی عروس خوبیم چون فامیل همسر جان هم خوبند بعدش هم نسبت فامیلی داریم.
نقل قول: ژنرال
منم جزو اینا هستم ؟ حلال حروم قاطی شد که
خوب نگاه کن یه دستم دستکش داره استغفرا...
نقل قول: بندری
به به توبد دخي طلا هم رسيد . ان شا الله 120 ساله شه . و هزار ماشاالله به مادر هنرمند و كدبانوش . . مبارك باشه آبجي
تشکر انشاالله بعد از ماه صفر عکس تولد آیسان جونی رو بگذارید ما هم ببینیم.
شیرین جون این دامن تو تو خیلی خوشگله . من کاملا اتفاقی دیدم همش دلم میخواست اینو درست کنم اما مطمئن نبودم تا اینکه این پارچه رو دیدم و دقیقا همون رنگهای مد نظرم بود و استارتش زده شد و اینطوری شد
نغمه
نغمه
اول عکس دخمل طلا که لباسش هنر دست مامانشه
▧ تصویر در دسترس نیست
چند عکس محدود با سانسور از تزیینات تولدش
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
عکسها محدوده از تزیینات و تولدش چون عکاسی رو به عهده خودم نبود و کار داشتم عکسهایی که گرفته شده رو نمیتونم اینجا بگذارم
عکس کیکش رو هم براتون میگذارم
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستشمع کیک رو هم چون خود هدیه سادات نمیتونه فوت کنه یه شمع گل هست که به تعداد مهمونهای کوچولو روش شمع بود برای فوت کردن میدونید دیگه همه بچه ها عشق شمع فوت کردند
نمایش یا پنهان متن
مهمونی تولدش خانوادگی بود برای همین فرصت عکس گرفتن نداشتم از غذاهاش البته باید بگم غذا یه شام ساده بود زرشک پلو با مرغ و سالاد ماکارونی و ژله و سالاد و ترشی و ...نوش جانمانفقط یه دونه از ژله دارم:
▧ تصویر در دسترس نیست
باید بگم برای تولدش سعی کردم که به بهترین وجه ممکن برگزار بشه الحمدلله همینطور هم شد و یه چیز دیگه اینکه لباس دخترم و یکسری از تزیناتش هنر دست خودمه از جمله 1 انگلیسی و کارت خوش آمد گویی روی در
بچه مثبت
بسیار زیبا
مبارک باشه
ایشالا همیشه شاد و تندرست باشید و از هر انگشتتون هزارتا هنر بریزه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
ایشالا عروسیش
تنها
پرهام
mz56mz
اميدوارم هميشه دلتون شاد و لبتون خندون و موفق در كنار هم باشيد و خداوند شماها رو حفظ كنه
Holtek
نخبه
هدیه جونم تولدت مبارک ان شالله 120 ساله شی دخمل گلم
نخبه
راستی منم برا دنیز 6 ماهگیش دامن توتو درست کردم واسه دنیز صورتی و سفید بود
jaj
حورا
♥Rose♥
دلشاد
aac198000
میفهمم خواهر
آدم شام درست کنه یکطرف داستان مادر شوهر و قوم شوهر نمیتونه عکس بگیره
ولی جدا از شوخی
مبارک باشه تولد این فرشته کوچولو
ژنرال
مبارک باشه ...
خوبه دیگه... به اسم هدیه، به کام شما!
خانوما میگن: قوم الظالمین
gilas
ایشالا حالا حالا حالا براش تولد بگیری
ژنرال
منم جزو اینا هستم ؟
من با فیلترشکن اومدم همه عکسارو بدون سانسور دیدم
بندری
نغمه
من خیلی عروس خوبیم چون فامیل همسر جان هم خوبند
خوب نگاه کن یه دستم دستکش داره
تشکر انشاالله بعد از ماه صفر عکس تولد آیسان جونی رو بگذارید ما هم ببینیم.
شیرین جون این دامن تو تو خیلی خوشگله . من کاملا اتفاقی دیدم همش دلم میخواست اینو درست کنم اما مطمئن نبودم تا اینکه این پارچه رو دیدم و دقیقا همون رنگهای مد نظرم بود و استارتش زده شد و اینطوری شد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→