لذتهایتان را به زبان بیاورید، چرا که مغز شما هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار میبرد.
به نوشته همشهری این نتیجه تحقیقات پرفسور سمیعی است. تحقیقات او نشان داده است که ساختار کوچک هیپوتالاموس در مغز ماده آزاد کننده هورمونی ترشح می کند به نام کورتیکوتروفین، این ماده وظیفه ی تامین انرژی لازم بدن برای مقابله با استرس، شرایط بحرانی و اضطراب را دارد.
در واقع همان چیزی است که به بدن کمک می کند تا بتواند مدیریت هیجان اداره کند. اما عمر این ماده فقط یک سال است و گاهی به صورت خودکار درمغز ترشح می شود.
برای دانستن این مطلب که چه چیزهایی باعث ترشح بیشتر این ماده در برخی افراد و یا قطع و تاخیر ترشح درافراد دیگر میشود، پروفسور سمیعی تحقیقاتی انجام داده است.
نتیجه تحقیقات چندی پیش در سایت پروفسور سمیعی منتشر شد. نتیجه تحقیقات برای علم روانشناسی بسیار جالب و بی نظیربود. نتیجه این تحقیقات می گویید: وقتی شما از منظره ای یا دیدن چیزی لذت می برید و از آن به صورت کلامی تعریف می کنید و یا اینکه اهل به به و چه چه کردن هستید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش می یابد.
علاوه بر این وقتی شما یک پارچه زیبا، گلبرگ گل یا هر چیز لطیفی را لمس میکنید و ازآن احساس خوشایندی دارید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش مییابد.
همچنین، وقتی شما دست می زنید یا همان به اصطلاح کف زدن، حتی وقتی دریک کنفرانس حضور دارید و یا در یک مهمانی و... حتی به مدت زمانی کوتاه، میزان ترشح این ماده در مغز را افزایش میدهید ...
بنابراین بهتر است از هر چیز لذت بخش که میبینند و حس میکنند تعریف کنید! خوشا به حال آنانی که عادت دارند چشمهایشان را پر از زیباییهای بینظیر طبیعت کنند! و نیز خوشا به حال آنانی که وقتی قرار است به افتخار کسی کف بزنند، با شور هیجان این کار را میکنند.
باید بدانیم که رفتارها و لذت های ما چه بصری و چه لمسی همه باعث کنترل هیجانات و استرس ها در بدن میشوند. این گونه رفتار ها را در بدن خود ذخیره و انباشته سازید تا باعث ترشح بیشتر ماده های موثر مغز در آرامش شما شود.
یادمان باشد از این لحظه به بعد؛ لذتهایمان را به زبا ن بیاوریم تا مغز هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار برد.
لطفا احساساتتونو تو این تاپیک بیان کنین راحت شین حالتون جابیاد
بهتر است از هر چیز لذت بخش که میبینند و حس میکنند تعریف کنید
بهبه عجب چیزی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چه جالب..احساسی که الان دارمو می خواستم فریاد بزنم اما نمی دونستم کجا... خب من کم کم دارم رفع زحمت می کنم و می رم لحظه ای که براش ثانیه شماری می کردم فرا رسید لحظه ی استعفا از محیط کارم اصلا نمی دونستم پیش بینی مدیر عامل چی می تونه باشه. در عین حال که از کارم بسیار راضی بود ولی چون می دونست که سرپرست خانواده هستم هر جور اجحافی که ممکن بود در حقم کرد و من فقط سکوت کردم چون امنیت کاری وجود نداشت. یه ساعت پیش رفتم پیشش و اعلام کردم که تا پایان دی بیشتر نیستم چند ثانیه مکث کرد..اول دلیلش رو پرسید و من 20 درصد از چیزایی که توی دلم بود رو مطرح کردم..لبخندی زد و گفت به خاطر اینا می خوای بری؟ با اینکه به باهوشی و ذکاوتش ایمان دارم ولی اینبار اشتباه کرد و اول ازم نپرسید کجا می خوای بری.فکر کرد یه جای دیگه کار پیدا کردم.برای همین شروع کرد به بی ارزش شمردن دلایلم و اینکه دارم اشتباه می کنم و اینکه اصلا نمی دونسته من ناراحت هستم از این اجحاف حقوق و ...تا این که ...پرسید حالا کجا می خوای بری؟ وقتی گفتم دارم کلا میرم کاملا به صندلی تکیه داد و گفت پس جای چونه زدن نداره ظاهرا.. احساس خیلی شیرینی دارم...همین..
ماهی, مامان ماهي اين كار اشتباهه، بعداً شما ميموني و كلي مشكلات و خرج و مخارج و اجحاف بيشتر! اگه از دستش عصباني هستي عكس بده دو سوته جنازه تحويل بگير ولي تا زماني كه يه كار بهتر پيدا نكردي بيكار كردن خودت اشتباه بزرگيه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منم الان هم خوشحالم هم خسته ام هم همه تنم درد میکنه از صبح بشور و بساب و بدیو بدیو دنبال وروجک ..الانم که خابه یک ساعت ورزش کردم درحال مردنم و خسته خسته تر اینکه الان ارش میاد گفت بریم خونه خاهر بزرگش بعد بریم ددر..یعنی واسه هر بیرون رفتن باید استرس بگیریم که بعدش باید بریم خونه یکی بشینیم اوفففففففففففففف.. کلا از مهمونی خونه به خونه الان بدم میاد چون ارش میشینه و عشق و حال میکنه منم باید دائم دنبال دنیز باشم کوفتم میشه مهمونی..حتی خونه ننه خودمم بهم حال نمیده اونجا هم ارش با داداشای پروی نامردم خوش میگذرونن اون وخت من و زن داداشام بچه دارییییییییییییییییی الان عصبانیت هم اضافه کنید
خسته اصلا تمرکز ندارم چند روزه ! برای همین سایت بیشتر میام بلکه حالم بهتر بشه ،یه کم کارام رو هم شده حس انجامش رو ندارممممم ای خدا یعنی میشه فردا حسش بیاد
خسته ام ضد حال ناخواسته خوردم اساسی یه پیام اشتباهی فرستادم برای یکی آبروم رفته تحت فشارم وجدانم درد میکنه نمیدونم چکارش کنم بهتر بشم آهنگ ایرج گذاشتم همونکه میگه خدایا دلبرم نارو به من زد .... خدا نعلتش کنه.... بلند بلند سرکار دارم باهاش میخونم دقایق آخر روزکاریه دارم حاضر میشم برم خونه غصه نخور ما هم بد آوردیم محبوب من امان امان ره ناز نفست جووون منورم کردی که خدا مکدرت نکنه
mojde
به نوشته همشهری این نتیجه تحقیقات پرفسور سمیعی است. تحقیقات او نشان داده است که ساختار کوچک هیپوتالاموس در مغز ماده آزاد کننده هورمونی ترشح می کند به نام کورتیکوتروفین، این ماده وظیفه ی تامین انرژی لازم بدن برای مقابله با استرس، شرایط بحرانی و اضطراب را دارد.
در واقع همان چیزی است که به بدن کمک می کند تا بتواند مدیریت هیجان اداره کند. اما عمر این ماده فقط یک سال است و گاهی به صورت خودکار درمغز ترشح می شود.
برای دانستن این مطلب که چه چیزهایی باعث ترشح بیشتر این ماده در برخی افراد و یا قطع و تاخیر ترشح درافراد دیگر میشود، پروفسور سمیعی تحقیقاتی انجام داده است.
نتیجه تحقیقات چندی پیش در سایت پروفسور سمیعی منتشر شد. نتیجه تحقیقات برای علم روانشناسی بسیار جالب و بی نظیربود. نتیجه این تحقیقات می گویید: وقتی شما از منظره ای یا دیدن چیزی لذت می برید و از آن به صورت کلامی تعریف می کنید و یا اینکه اهل به به و چه چه کردن هستید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش می یابد.
علاوه بر این وقتی شما یک پارچه زیبا، گلبرگ گل یا هر چیز لطیفی را لمس میکنید و ازآن احساس خوشایندی دارید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش مییابد.
همچنین، وقتی شما دست می زنید یا همان به اصطلاح کف زدن، حتی وقتی دریک کنفرانس حضور دارید و یا در یک مهمانی و... حتی به مدت زمانی کوتاه، میزان ترشح این ماده در مغز را افزایش میدهید ...
بنابراین بهتر است از هر چیز لذت بخش که میبینند و حس میکنند تعریف کنید! خوشا به حال آنانی که عادت دارند چشمهایشان را پر از زیباییهای بینظیر طبیعت کنند! و نیز خوشا به حال آنانی که وقتی قرار است به افتخار کسی کف بزنند، با شور هیجان این کار را میکنند.
باید بدانیم که رفتارها و لذت های ما چه بصری و چه لمسی همه باعث کنترل هیجانات و استرس ها در بدن میشوند. این گونه رفتار ها را در بدن خود ذخیره و انباشته سازید تا باعث ترشح بیشتر ماده های موثر مغز در آرامش شما شود.
یادمان باشد از این لحظه به بعد؛ لذتهایمان را به زبا ن بیاوریم تا مغز هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار برد.
لطفا احساساتتونو تو این تاپیک بیان کنین راحت شین حالتون جابیاد
aac198000
آخرین بار که احساساتم را ریختم بیرون چند روز خورشید را ندیدم
بچه مثبت
بهبه عجب چیزی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
کو کو ها؟
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
mojde,
جلو خانمها احساساتمونو بيان كنيم بيچارمون ميكنن
Holtek
ماهی
خب من کم کم دارم رفع زحمت می کنم و می رم
لحظه ای که براش ثانیه شماری می کردم فرا رسید
لحظه ی استعفا از محیط کارم
اصلا نمی دونستم پیش بینی مدیر عامل چی می تونه باشه.
در عین حال که از کارم بسیار راضی بود ولی چون می دونست که سرپرست خانواده هستم هر جور اجحافی که ممکن بود در حقم کرد
یه ساعت پیش رفتم پیشش و اعلام کردم که تا پایان دی بیشتر نیستم
چند ثانیه مکث کرد..اول دلیلش رو پرسید و من 20 درصد از چیزایی که توی دلم بود رو مطرح کردم..لبخندی زد و گفت به خاطر اینا می خوای بری؟
با اینکه به باهوشی و ذکاوتش ایمان دارم ولی اینبار اشتباه کرد و اول ازم نپرسید کجا می خوای بری.فکر کرد یه جای دیگه کار پیدا کردم.برای همین شروع کرد به بی ارزش شمردن دلایلم و اینکه دارم اشتباه می کنم و اینکه اصلا نمی دونسته من ناراحت هستم از این اجحاف حقوق و ...تا این که ...پرسید حالا کجا می خوای بری؟
وقتی گفتم دارم کلا میرم کاملا به صندلی تکیه داد و گفت پس جای چونه زدن نداره ظاهرا..
احساس خیلی شیرینی دارم...همین..
Holtek
اينكارو نكن فيليكس
نمایش یا پنهان متن
اين احساسي ترين جمله اي بود كه مي تونستم بگمLife Dream
مامان ماهي اين كار اشتباهه، بعداً شما ميموني و كلي مشكلات و خرج و مخارج و اجحاف بيشتر!
اگه از دستش عصباني هستي عكس بده دو سوته جنازه تحويل بگير
ولي تا زماني كه يه كار بهتر پيدا نكردي بيكار كردن خودت اشتباه بزرگيه
ماهی
تصمیمم رو گرفته م و برنامه ریزی کردم..نگران نباش
عصبانی نیستم ولی در کل جامعه ما نسبت به یه مادر شاغل خیلی بی رحمه...خیلی
gilas
نمایش یا پنهان متن
دلیل هم ندارهLife Dream
دعواتون شده؟
mojde
یعنی کارت درست شده ماهی جون واسه رفتن؟
آخی.......
نمایش یا پنهان متن
. گلم کمدو درست کردین؟gilas
خدا اون روز رو نیاره
نوچ
نمایش یا پنهان متن
فردا ایشالابچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
دلیل هم نداره
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
خسته تر اینکه الان ارش میاد گفت بریم خونه خاهر بزرگش بعد بریم ددر..یعنی واسه هر بیرون رفتن باید استرس بگیریم که بعدش باید بریم خونه یکی بشینیم اوفففففففففففففف.. کلا از مهمونی خونه به خونه الان بدم میاد چون ارش میشینه و عشق و حال میکنه منم باید دائم دنبال دنیز باشم کوفتم میشه مهمونی..حتی خونه ننه خودمم بهم حال نمیده اونجا هم ارش با داداشای پروی نامردم خوش میگذرونن اون وخت من و زن داداشام بچه دارییییییییییییییییی
الان عصبانیت هم اضافه کنید
محسن صائب
البته ای کاش همه احوالاتشون رو توضیح میدادند
.
انشاا.... فردا میام در مورد خودم مینویسم
baron jon
خسته اصلا تمرکز ندارم چند روزه ! برای همین سایت بیشتر میام بلکه حالم بهتر بشه ،یه کم کارام رو هم شده حس انجامش رو ندارممممم
ای خدا یعنی میشه فردا حسش بیاد
baron jon
می تونم حدس بزنم چی می نویسین : خوشحال سر حال امیدوار اصلا هر چی مثبت باشه " بچه مثبت نه ها، منظور ویژگی های مثبت اینا
اما آخه همیشه همه چی رو به راه نیست در واقع
hadi04
آهنگ ایرج گذاشتم همونکه میگه خدایا دلبرم نارو به من زد .... خدا نعلتش کنه.... بلند بلند سرکار دارم باهاش میخونم دقایق آخر روزکاریه دارم حاضر میشم برم خونه
غصه نخور ما هم بد آوردیم محبوب من امان امان ره
ناز نفست جووون منورم کردی که خدا مکدرت نکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→