₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
1 2 3 4 ... 12 13

بدون عکس

بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!

7019 بازدید، 254 پست، نویسنده: mojde

• mojde

لذت‌هایتان را به زبان بیاورید، چرا که مغز شما هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار می‌برد.

به نوشته همشهری این نتیجه تحقیقات پرفسور سمیعی است. تحقیقات او نشان داده است که ساختار کوچک هیپوتالاموس در مغز ماده آزاد کننده هورمونی ترشح می کند به نام کورتیکوتروفین، این ماده وظیفه ی تامین انرژی لازم بدن برای مقابله با استرس، شرایط بحرانی و اضطراب را دارد.

در واقع همان چیزی است که به بدن کمک می کند تا بتواند مدیریت هیجان اداره کند. اما عمر این ماده فقط یک سال است و گاهی به صورت خودکار درمغز ترشح می شود.

برای دانستن این مطلب که چه چیزهایی باعث ترشح بیشتر این ماده در برخی افراد و یا قطع و تاخیر ترشح درافراد دیگر می‌شود، پروفسور سمیعی تحقیقاتی انجام داده است.

نتیجه تحقیقات چندی پیش در سایت پروفسور سمیعی منتشر شد. نتیجه تحقیقات برای علم روانشناسی بسیار جالب و بی نظیربود. نتیجه این تحقیقات می گویید: وقتی شما از منظره ای یا دیدن چیزی لذت می برید و از آن به صورت کلامی تعریف می کنید و یا اینکه اهل به به و چه چه کردن هستید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش می یابد.

علاوه بر این وقتی شما یک پارچه زیبا، گلبرگ گل یا هر چیز لطیفی را لمس می‌کنید و ازآن احساس خوشایندی دارید، میزان ترشح این ماده در مغز افزایش می‌یابد.

همچنین، وقتی شما دست می زنید یا همان به اصطلاح کف زدن، حتی وقتی دریک کنفرانس حضور دارید و یا در یک مهمانی و... حتی به مدت زمانی کوتاه، میزان ترشح این ماده در مغز را افزایش می‌دهید ...

بنابراین بهتر است از هر چیز لذت بخش که می‌بینند و حس می‌کنند تعریف کنید! خوشا به حال آنانی که عادت دارند چشم‌هایشان را پر از زیبایی‌های بی‌نظیر طبیعت کنند! و نیز خوشا به حال آنانی که وقتی قرار است به افتخار کسی کف بزنند، با شور هیجان این کار را می‌کنند.

باید بدانیم که رفتارها و لذت های ما چه بصری و چه لمسی همه باعث کنترل هیجانات و استرس ها در بدن می‌شوند. این گونه رفتار ها را در بدن خود ذخیره و انباشته سازید تا باعث ترشح بیشتر ماده های موثر مغز در آرامش شما شود.

یادمان باشد از این لحظه به بعد؛ لذت‌هایمان را به زبا ن بیاوریم تا مغز هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار برد.

لطفا احساساتتونو تو این تاپیک بیان کنین راحت شین حالتون جابیاد :4:

17 سپاس: aac198000، بچه مثبت، Life Dream، Holtek، gilas، نخبه، محسن صائب، baron jon، hadi04، دلشاد، ژنرال، jaj، هاچو هاچو، تنها، Kishe Mehr، علیرضا، میهمانdbc

• aac198000

نقل قول: mojde
    یادمان باشد از این لحظه به بعد؛ لذت‌هایمان را به زبا ن بیاوریم تا مغز هوشیارانه آنها را دریافت کرده و به کار برد.

آخرین بار که احساساتم را ریختم بیرون چند روز خورشید را ندیدم :4:

8 سپاس: mojde، Life Dream، بچه مثبت، نخبه، baron jon، hadi04، ژنرال، Kishe Mehr

• بچه مثبت

بهتر است از هر چیز لذت بخش که می‌بینند و حس می‌کنند تعریف کنید

به‌به عجب چیزی :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: mojde، نغمه، Life Dream، baron jon، hadi04، ژنرال

• mojde

نقل قول: بچه مثبت
    به‌به عجب چیزی

کو کو ها؟ 452
    نمایش یا پنهان متن 314 خییییییییییییییییییییییییلی بی حیاطی

5 سپاس: نغمه، Life Dream، بچه مثبت، baron jon، hadi04

• Life Dream

نقل قول: aac198000
    آخرین بار که احساساتم را ریختم بیرون چند روز خورشید را ندیدم

نقل قول: بچه مثبت
    به‌به عجب چیزی

:23:

mojde,
    جلو خانمها احساساتمونو بيان كنيم بيچارمون ميكنن :bahone:

5 سپاس: بچه مثبت، mojde، baron jon، hadi04، ژنرال

• Holtek

ديگر احساساتمان نفس نمي كشند. :18:
    4 سپاس: mojde، baron jon، hadi04، Life Dream

• ماهی

چه جالب..احساسی که الان دارمو می خواستم فریاد بزنم اما نمی دونستم کجا... :3:
    خب من کم کم دارم رفع زحمت می کنم و می رم
    لحظه ای که براش ثانیه شماری می کردم فرا رسید
    لحظه ی استعفا از محیط کارم
    اصلا نمی دونستم پیش بینی مدیر عامل چی می تونه باشه.
    در عین حال که از کارم بسیار راضی بود ولی چون می دونست که سرپرست خانواده هستم هر جور اجحافی که ممکن بود در حقم کرد :4: و من فقط سکوت کردم چون امنیت کاری وجود نداشت.:1:
    یه ساعت پیش رفتم پیشش و اعلام کردم که تا پایان دی بیشتر نیستم
    چند ثانیه مکث کرد..اول دلیلش رو پرسید و من 20 درصد از چیزایی که توی دلم بود رو مطرح کردم..لبخندی زد و گفت به خاطر اینا می خوای بری؟ :22:
    با اینکه به باهوشی و ذکاوتش ایمان دارم ولی اینبار اشتباه کرد و اول ازم نپرسید کجا می خوای بری.فکر کرد یه جای دیگه کار پیدا کردم.برای همین شروع کرد به بی ارزش شمردن دلایلم و اینکه دارم اشتباه می کنم و اینکه اصلا نمی دونسته من ناراحت هستم از این اجحاف حقوق و ...تا این که ...پرسید حالا کجا می خوای بری؟
    وقتی گفتم دارم کلا میرم کاملا به صندلی تکیه داد و گفت پس جای چونه زدن نداره ظاهرا..
    احساس خیلی شیرینی دارم...همین.. :1:

14 سپاس: Holtek، Life Dream، mojde، بچه مثبت، نخبه، محسن صائب، baron jon، hadi04، ژنرال، jaj، هاچو هاچو، تنها، Kishe Mehr، arash52

• Holtek

ماهی,
    اينكارو نكن فيليكس :87:
    نمایش یا پنهان متناين احساسي ترين جمله اي بود كه مي تونستم بگم

8 سپاس: ماهی، mojde، بچه مثبت، baron jon، hadi04، ژنرال، Life Dream، Kishe Mehr

• Life Dream

ماهی,
    مامان ماهي اين كار اشتباهه، بعداً شما ميموني و كلي مشكلات و خرج و مخارج و اجحاف بيشتر!
    اگه از دستش عصباني هستي عكس بده دو سوته جنازه تحويل بگير :94:
    ولي تا زماني كه يه كار بهتر پيدا نكردي بيكار كردن خودت اشتباه بزرگيه :53:

6 سپاس: ماهی، mojde، بچه مثبت، baron jon، hadi04، ژنرال

• ماهی

نقل قول: Holtek
    اينكارو نكن فيليكس:87:

تصمیمم رو گرفته م و برنامه ریزی کردم..نگران نباش :8:

نقل قول: Life Dream
    بعداً شما ميموني و كلي مشكلات و خرج و مخارج و اجحاف بيشتر!

:4:
    اگه از دستش عصباني هستي عكس بده دو سوته جنازه تحويل بگير

عصبانی نیستم ولی در کل جامعه ما نسبت به یه مادر شاغل خیلی بی رحمه...خیلی :1:
    ولي تا زماني كه يه كار بهتر پيدا نكردي بيكار كردن خودت اشتباه بزرگيه

:56: نگران نباش جام امنه :6:

8 سپاس: Holtek، Life Dream، mojde، بچه مثبت، نخبه، baron jon، hadi04، ژنرال

• gilas

عصبانی :14: بد اخلاق 368 بی حوصله 387

نمایش یا پنهان متندلیل هم نداره :2:

8 سپاس: Life Dream، mojde، بچه مثبت، نخبه، baron jon، hadi04، ژنرال، هاچو هاچو

• Life Dream

نقل قول: ماهی
    نگران نباش جام امنه

:37:
    نقل قول: gilas
    عصبانی بد اخلاق بی حوصله

دعواتون شده؟ :4:

6 سپاس: gilas، بچه مثبت، نخبه، baron jon، hadi04، ژنرال

• mojde

عصبانی نیستم ولی در کل جامعه ما نسبت به یه مادر شاغل خیلی بی رحمه...خیلی

854

یعنی کارت درست شده ماهی جون واسه رفتن؟
    عصبانی بد اخلاق بی حوصله

آخی.......
    نمایش یا پنهان متن. گلم کمدو درست کردین؟

5 سپاس: بچه مثبت، baron jon، hadi04، Life Dream، ماهی

• gilas

دعواتون شده؟

خدا اون روز رو نیاره :48:

گلم کمدو درست کردین؟

نوچ :2:

نمایش یا پنهان متنفردا ایشالا :3:

5 سپاس: بچه مثبت، baron jon، hadi04، Life Dream، mojde

• بچه مثبت

نگران نباش جام امنه
    مطمئنی امن امنه؟ :bahone:
    تصویر در دسترس نیست

عصبانی :14: بد اخلاق 368 بی حوصله 387
    دلیل هم نداره :2:
    اگر دلیل نداره کاملاً طبیعیه 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: gilas، نخبه، baron jon، hadi04، Life Dream، ژنرال، هاچو هاچو، mojde، ماهی، Kishe Mehr

• نخبه

منم الان هم خوشحالم هم خسته ام هم همه تنم درد میکنه:4: از صبح بشور و بساب و بدیو بدیو دنبال وروجک ..الانم که خابه یک ساعت ورزش کردم درحال مردنم :bahone: و خسته
    خسته تر اینکه الان ارش میاد گفت بریم خونه خاهر بزرگش بعد بریم ددر..یعنی واسه هر بیرون رفتن باید استرس بگیریم که بعدش باید بریم خونه یکی بشینیم اوفففففففففففففف.. کلا از مهمونی خونه به خونه الان بدم میاد چون ارش میشینه و عشق و حال میکنه منم باید دائم دنبال دنیز باشم کوفتم میشه مهمونی..حتی خونه ننه خودمم بهم حال نمیده اونجا هم ارش با داداشای پروی نامردم خوش میگذرونن اون وخت من و زن داداشام بچه دارییییییییییییییییی :62:
    الان عصبانیت هم اضافه کنید :4:

11 سپاس: محسن صائب، بچه مثبت، baron jon، hadi04، Life Dream، ژنرال، jaj، هاچو هاچو، تنها، mojde، Kishe Mehr

• محسن صائب

تاپیک جالبی هست
    البته ای کاش همه احوالاتشون رو توضیح میدادند
    .

انشاا.... فردا میام در مورد خودم مینویسم

5 سپاس: بچه مثبت، baron jon، hadi04، Life Dream، mojde

• baron jon

دلتنگ خیلی زیاددددددد

خسته اصلا تمرکز ندارم چند روزه ! برای همین سایت بیشتر میام بلکه حالم بهتر بشه ،یه کم کارام رو هم شده حس انجامش رو ندارممممم
    ای خدا یعنی میشه فردا حسش بیاد :48:

8 سپاس: hadi04، بچه مثبت، نخبه، ژنرال، jaj، هاچو هاچو، Life Dream، mojde

• baron jon

نقل قول: محسن صائب
    انشاا.... فردا میام در مورد خودم مینویسم

می تونم حدس بزنم چی می نویسین : خوشحال سر حال امیدوار اصلا هر چی مثبت باشه " بچه مثبت نه ها، منظور ویژگی های مثبت اینا :10:

اما آخه همیشه همه چی رو به راه نیست در واقع

7 سپاس: hadi04، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، Life Dream، mojde، Kishe Mehr

• hadi04

خسته ام ضد حال ناخواسته خوردم اساسی یه پیام اشتباهی فرستادم برای یکی آبروم رفته تحت فشارم وجدانم درد میکنه نمیدونم چکارش کنم بهتر بشم
    آهنگ ایرج گذاشتم همونکه میگه خدایا دلبرم نارو به من زد .... خدا نعلتش کنه.... بلند بلند سرکار دارم باهاش میخونم دقایق آخر روزکاریه دارم حاضر میشم برم خونه
    غصه نخور ما هم بد آوردیم محبوب من امان امان ره :22:
    ناز نفست جووون منورم کردی که خدا مکدرت نکنه :bahone:

8 سپاس: baron jon، بچه مثبت، نخبه، ژنرال، هاچو هاچو، Life Dream، mojde، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: