منم الان عصبانيم شديد، دو هفته هست هرذ جا ميرم براي خريد يه خودرو، قيمتها رو كه ميشنوم سرم سوت ميكشه، بعد اون ماجرا تا اين لحظه به خاطر قيمتهاي كذب نتونستيم خودرو بخريم، واقعاً اعصابم خورده، از دست دلالان از خدا بيخبر ماشين كه توو بنگاه ها پلاسن، اون نامردا قيمتها رو اينطور بردن بالاااااااااا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
احساس بيقراري شديد دارم و باز عصبانيت به خاطر وضعيتي كه تووش هستيم فردا ميخوام يه رنو بخرم، تنزل پيدا كرديم 3 مليون واسه يه رنوي 79 فرانسه بدون رنگ با بيمه خوب و لاستيك تقريباً نو و فني خوب به نظرتون زياد نيست؟ چند ميارزه؟ ميخوام همونو بهار بفروشم و وقتي قيمتها پايين اومد دوباره يه سمند بگيرم، كسي در مورد قيمت خودرو خبر داره؟ اين قيمت مناسبه يا زياده؟
به بهترين جواب به قيد قرعه اجازه ميدم باهاش يه بوق بزنه
در جواب هاچو بگم امروز 9/17 بدون ماشین بودم با آژانس اومدم سر کار آقاهه از هر طرف که خودش دوست داره میره بعدش میگه حق با شما بودا بعدشم هنوز منو نرسونده مسافر زده خوب نتونست منو بیاره تو کوچه منم حسابی دیرم شده بود فکر کن 12 تومن سر صبحی بدی تا دم درم نیارنت آخه من چی بگم به این پیر مرد
تا حالا هیچ تاپیکیمو انقدر دوست نداشتم چه خوبه حالتونو میدونم .دوستون دارم همه حسای مثبتو براتون آرزو میکنم امروز
می تونم حدس بزنم چی می نویسین : خوشحال سر حال امیدوار اصلا هر چی مثبت باشه " بچه مثبت نه ها، منظور ویژگی های مثبت اینا
اما آخه همیشه همه چی رو به راه نیست در واقع
باور کن همینجوری هست که تو نوشتی مشکلات وجود داره ولی بنظرم اصلا مهم نیستند . بزار برنامه کاری امروز رو برات بنویسم صبح ساعت 6 بلند شدم و نون خریدم و صبحانه رو اماده کردم و مجتبی صبحانه اش رو خورد و مدرسه اش رفت خیلی از اینکه پسری به این سن و سال دارم لذت بردم بعدش مهدیار و مادرش بیدار شدند و اونا صبحانه خوردند و من با مهدیار پیاده به مهدش رفتیم دستم که توی دستش بود کلی حال کردم الان باید بانک برم بعدش محضر بعدش باز بانک و در اخر هم موقع نماز میرم حرم و توی مسیر با کلی ادم خوش بش میکنم سوار بی ار تی شدن و حرم رفتن و توی اون محیط نشستن کلی ارامش بخش هست عصر هم تقریبا به همین منوال فقط شب جلسه میریم و اخرش شام بنظرم دنیای قشنگی رو خدا به همه ما هدیه کرده فقط باید زیبایی ها ش ببینیم
احساس الان من قشنمهههههههههههههههههه دنیز هنوز خابه کتری روشنه بچه بیدار بشه صبحانه بخوریم یه عالمه کار بیرون خونه دارم ولی با دنیز نمیتونم یه بار بردم به غلط کردن افتادم کسی نیس بچمو نگه داره من برم دنبال کارام
یه جا باید تلفن بزنم برا کاری اس دادم هنوز جوابش نیومده اگه این مشکله که را کسی پیش اومده بتونم حل کنم امروز از ته دل خوشحال خاهم بود و بقیه چیزا فراموش میشه
الان عصبانیم.. دیروز برای محاسبه حق و حقوقم که باید بگیرم صحبت کردم گفتند سالی یک دونه حقوق ( ردیف اول و دوم حقوق ) به عنوان سنوات داده میشه..امروز رفتم اداره کار ( چون می دونستم دارن دروغ می گن ) بیشتر از یک سوم حقم رو نمی خوان بدن..حوصله شکایت و شکایت کشی ندارم خاک بر سر حروم خورتون کنن.هی اون شیکماتونو با حق این و اون قلمبه تر و قلمبه تر کنید.. الهی بترکید یهو
نخبه
خدا رو شکر نرفتیم خونه خاهر شوهر
Life Dream
بچه مثبت
نسخه موبایل
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
هاچو هاچو
خدا واسه هیچکی نیاره
نمایش یا پنهان متن
حتما ازوناست که هیچ جوره نتونستی طبیعیش کنیLife Dream
فردا ميخوام يه رنو بخرم، تنزل پيدا كرديم
3 مليون واسه يه رنوي 79 فرانسه بدون رنگ با بيمه خوب و لاستيك تقريباً نو و فني خوب به نظرتون زياد نيست؟ چند ميارزه؟ ميخوام همونو بهار بفروشم و وقتي قيمتها پايين اومد دوباره يه سمند بگيرم، كسي در مورد قيمت خودرو خبر داره؟ اين قيمت مناسبه يا زياده؟
به بهترين جواب به قيد قرعه اجازه ميدم باهاش يه بوق بزنه
تنها
و بخاطر یه موضوعی اعصابم داغونه...کلا حال و حوصله ندارم امشب
ژنرال
garfild
هم ناارحتم
هم دلهره دارم
هم تو فکرم
هم کلافم
هم خسته ام
و...
فقط میخوام این سربازی لعنتی زودتر تموم بشه
نمایش یا پنهان متن
کاش این سربازی نبود الان زندگیم خیلی فرق میکردنخبه
ما هم که همش غر زدیم
baron jon
آره واقعا اکثر احساس ها منفی بود
من اینقدره این نقش ببعی تو کلاه قرمزی رو دوست دارم
mojde
تا حالا هیچ تاپیکیمو انقدر دوست نداشتم چه خوبه حالتونو میدونم .دوستون دارم همه حسای مثبتو براتون آرزو میکنم امروز
xxl
واقعاً وحشتناکه
نه ترسی
نه احساسی
نه عشقی
نه ....
خوش به حالتون که احساس دارین
ما که احساسمون ...
شایسته
محسن صائب
اما آخه همیشه همه چی رو به راه نیست در واقع
باور کن همینجوری هست که تو نوشتی
مشکلات وجود داره ولی بنظرم اصلا مهم نیستند . بزار برنامه کاری امروز رو برات بنویسم
صبح ساعت 6 بلند شدم و نون خریدم و صبحانه رو اماده کردم و مجتبی صبحانه اش رو خورد و مدرسه اش رفت خیلی از اینکه پسری به این سن و سال دارم لذت بردم بعدش مهدیار و مادرش بیدار شدند و اونا صبحانه خوردند و من با مهدیار پیاده به مهدش رفتیم دستم که توی دستش بود کلی حال کردم
الان باید بانک برم بعدش محضر بعدش باز بانک و در اخر هم موقع نماز میرم حرم و توی مسیر با کلی ادم خوش بش میکنم سوار بی ار تی شدن و حرم رفتن و توی اون محیط نشستن کلی ارامش بخش هست
عصر هم تقریبا به همین منوال فقط شب جلسه میریم و اخرش شام
بنظرم دنیای قشنگی رو خدا به همه ما هدیه کرده
فقط باید زیبایی ها ش ببینیم
نخبه
پ کو خانومتون این وسط
نخبه
کسی نیس بچمو نگه داره من برم دنبال کارام
یه جا باید تلفن بزنم برا کاری اس دادم هنوز جوابش نیومده
ماهی
نمایش یا پنهان متن
آره مژده جون.. دارم می رم
الان عصبانیم..
دیروز برای محاسبه حق و حقوقم که باید بگیرم صحبت کردم گفتند سالی یک دونه حقوق ( ردیف اول و دوم حقوق ) به عنوان سنوات داده میشه..امروز رفتم اداره کار ( چون می دونستم دارن دروغ می گن ) بیشتر از یک سوم حقم رو نمی خوان بدن..حوصله شکایت و شکایت کشی ندارم
mojde
الهی بمیرم بد جوری درکت میکنم
ماهی
بعد از سالگرد بابا
اگه اینا بذارن..شیطونه می گه وایستم تا قرون آخرشو بگیرم بعد برم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→