امروز خوبِ خوبم صبح رفتم ورزش کردم و اومدم سرحال وخوشبختم و خوشحال سر راه هم گل نرگس گرفتم اومدم شرکت دلم نانای خوب و شاد می خواد که گوش بدم و کارامو انجام بدم
نمایش یا پنهان متندیروز که تا اومدم غر زدم هم غرشون سرازیر شد امروز هم بیاین خوب و خوشحال بودنتون رو سرازیر کنید
مي خواي تو برو ، وكالت بده من برم بقيه شو بگيرم ، نصف نصف
فعلا قول داده راضیم کنه
نقل قول: محسن صائب
بیچاره کارفرماها
کارفرمایی که از حقوق پرسنل روز به روز فربه تر و فربه تر میشه بیچارگی داره؟ ببینم اگر همین قانون نصف ونیمه ی کار نبود آیا برده داری رایج میشد توی ما مسلمونا یا نه؟ [hide]جالبه که 4 تا از آیتم های فیش حقوقیم رو نیاوردند توی محاسبات. رفتم ماده مربوطه به اضافه تبصره هاشو از نت گرفتم و پرینت گرفتم و مودبانه و دوستانه بهشون حالی کردم که دارن اشتباه محاسبه می کنند. خیلی جالبه مدیر عامل وقتی دید که همه چی رو می دونم خیلی راحت با لبخند بهم پیشنهاد داد اصلا صداشو در نیارم .چون براش مقدور نیست که فرمولی رو که سالهاست دارن بر اساسش حق ملت رو می خورند عوض کنه.و گفت با اختیاراتی که داره در قالب پاداش و هر چیز دیگه جبرانش می کنه..واقعا شرم آوره و شما می گید کارفرمای بیچاره!!!!!![/hide]
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
رفتم ماده مربوطه به اضافه تبصره هاشو از نت گرفتم و پرینت گرفتم و مودبانه و دوستانه بهشون حالی کردم که دارن اشتباه محاسبه می کنند. خیلی جالبه مدیر عامل وقتی دید که همه چی رو می دونم خیلی راحت با لبخند بهم پیشنهاد داد اصلا صداشو در نیارم .چون براش مقدور نیست که فرمولی رو که سالهاست دارن بر اساسش حق ملت رو می خورند عوض کنه.و گفت با اختیاراتی که داره در قالب پاداش و هر چیز دیگه جبرانش می کنه..واقعا شرم آوره و شما می گید کارفرمای بیچاره!!!!!!
[/hide] فرمایش شما کاملا متین نمیدونم شما در بخش خصوصی کار میکنید یا دولتی یک کارفرما در بخص خصوصی زیر فشار همه جوره هست از شهر داری بگیر تا ادارات مختلف مثل بهداشت و دارایی و هزار مرکز مختلف که بنا به شغل فرق میکنه تا اخرینش کارمندان و کارگرها که هر کدومشون دنیایی از مشکلات برای کارفرمای بیچاره به همراه دارند فقط همینقدری که شما تونستید با یک سرچ ساده و گرفتن چند پرینت ، کارفرماتون رو مجبور کنید که به هر صورتی حق و حقوقتون رو بده . بنظرم کافیه که همراهی قانون رو با کارگر و کارمند رو فهمید
یه روز دولتی بود..بعد شد نیمه خصوصی و بعد هم مدیران همه شدن سهامدار اصلی و مالک اصلی..گند زدند به همه چی..خصوصی سازی نصفه نیمه که تابع هیچ قانون درستی نیست.
نقل قول: محسن صائب
فقط همینقدری که شما تونستید با یک سرچ ساده و گرفتن چند پرینت ، کارفرماتون رو مجبور کنید که به هر صورتی حق و حقوقتون رو بده . بنظرم کافیه که همراهی قانون رو با کارگر و کارمند رو فهمید
به نظر من اصلا کافی نیست..همچین هم ساده که فکر می کنید نیست.داداشم کسی رو توی اداره کار میشناخت .اسمش رو که آوردم و گفتم از دوستان داداشم هست ترسید.وگرنه شاید باید خیلی دردسر می کشیدم.در ضمن چرا باید برای حق مسلم خودم اصلا وارد مبارزه بشم؟چرا؟ [/hide]
در ضمن چرا باید برای حق مسلم خودم اصلا وارد مبارزه بشم؟چرا؟
اگه کس دیگه ای این حرف رو میزد من موردی نداشتم ولی شما چرا ؟ من شما رو خانمی سرد و گرم چشیده میدونم . خواهرم شما بهتر ار من میدونید که ما در چه کشوری و در چه عصری زندگی میکنیم . حتما میدونید که در این زمان انسانها متاسفانه تبدیل شده اند به گرگ و میش ، گرگهایی که بعضا با لباس تدین و استفاده ابزاری از دین چه نمیکنند. در کشور ما رحم جایی ندارد بماند در این دوران شما توانستند بدون رفتن به دادگاه به حقوق خودتان برسید بنظرم این تایید عرایض بنده در بیچاره بودن کارفرما هست
امروز یاس مریض بود صبح نتونستم برم سرکار مامانشم همینطور تا الان هم بیمارستان بودم خسته خسته کوفته کوفته اعصابم ندارم اصلا خدا رو شکر تبش کم شده خوابیده خدا رو هزار بار شکر
از دست استاد پروژم عصبانیم فردا میخوام برم پروژه رو بکوبم تو صورتش راحت شم هفته دیگه ام 4 تا امتحان دارم کلافه ام الانم حسابی خسته ام از صبح بیرون بودم یخ زدم ولی یک ماه دیگه تو همچین روزی از دست همشون راحت میشم نفس راحت میکشم به امید اون روز باید تلاش کرد
mojde
gilas
امروز خوبِ خوبم
صبح رفتم ورزش کردم و اومدم سرحال وخوشبختم و خوشحال
سر راه هم گل نرگس گرفتم اومدم شرکت
دلم نانای خوب و شاد می خواد که گوش بدم و کارامو انجام بدم
نمایش یا پنهان متن
دیروز که تا اومدم غر زدم هم غرشون سرازیر شدامروز هم بیاین خوب و خوشحال بودنتون رو سرازیر کنید
Holtek
مي خواي تو برو ، وكالت بده من برم بقيه شو بگيرم ، نصف نصف
محسن صائب
ما قدیما زیاد خانم خانم نمیگیم
من تقریبا روزانه 9 ساعت بیشتر بیرون از خونه نیستم و باقی مواقع رو یا توی خونه هستم و یا با خانواده بیرون از خونه
اداره کار اینروزها فقط هوای شماها رو داره
بیچاره کارفرماها
به راحتی میتونی اذیتشون کنی
ماهی
اینجا چقدر نا امنه..
فعلا قول داده راضیم کنه
کارفرمایی که از حقوق پرسنل روز به روز فربه تر و فربه تر میشه بیچارگی داره؟
ببینم اگر همین قانون نصف ونیمه ی کار نبود آیا برده داری رایج میشد توی ما مسلمونا یا نه؟
[hide]جالبه که 4 تا از آیتم های فیش حقوقیم رو نیاوردند توی محاسبات.
رفتم ماده مربوطه به اضافه تبصره هاشو از نت گرفتم و پرینت گرفتم و مودبانه و دوستانه بهشون حالی کردم که دارن اشتباه محاسبه می کنند.
خیلی جالبه مدیر عامل وقتی دید که همه چی رو می دونم خیلی راحت با لبخند بهم پیشنهاد داد اصلا صداشو در نیارم .چون براش مقدور نیست که فرمولی رو که سالهاست دارن بر اساسش حق ملت رو می خورند عوض کنه.و گفت با اختیاراتی که داره در قالب پاداش و هر چیز دیگه جبرانش می کنه..واقعا شرم آوره و شما می گید کارفرمای بیچاره!!!!!![/hide]
بچه مثبت
پاداش رو که گرفتی، صداشم در بیار
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
[hide]خودمم به همین موضوع فکر کردم
محسن صائب
خیلی جالبه مدیر عامل وقتی دید که همه چی رو می دونم خیلی راحت با لبخند بهم پیشنهاد داد اصلا صداشو در نیارم .چون براش مقدور نیست که فرمولی رو که سالهاست دارن بر اساسش حق ملت رو می خورند عوض کنه.و گفت با اختیاراتی که داره در قالب پاداش و هر چیز دیگه جبرانش می کنه..واقعا شرم آوره و شما می گید کارفرمای بیچاره!!!!!!
فرمایش شما کاملا متین
نمیدونم شما در بخش خصوصی کار میکنید یا دولتی
یک کارفرما در بخص خصوصی زیر فشار همه جوره هست از شهر داری بگیر تا ادارات مختلف مثل بهداشت و دارایی و هزار مرکز مختلف که بنا به شغل فرق میکنه تا اخرینش کارمندان و کارگرها که هر کدومشون دنیایی از مشکلات برای کارفرمای بیچاره به همراه دارند
فقط همینقدری که شما تونستید با یک سرچ ساده و گرفتن چند پرینت ، کارفرماتون رو مجبور کنید که به هر صورتی حق و حقوقتون رو بده . بنظرم کافیه که همراهی قانون رو با کارگر و کارمند رو فهمید
mojde
ماهی
یه روز دولتی بود..بعد شد نیمه خصوصی و بعد هم مدیران همه شدن سهامدار اصلی و مالک اصلی..گند زدند به همه چی..خصوصی سازی نصفه نیمه که تابع هیچ قانون درستی نیست.
به نظر من اصلا کافی نیست..همچین هم ساده که فکر می کنید نیست.داداشم کسی رو توی اداره کار میشناخت .اسمش رو که آوردم و گفتم از دوستان داداشم هست ترسید.وگرنه شاید باید خیلی دردسر می کشیدم.در ضمن چرا باید برای حق مسلم خودم اصلا وارد مبارزه بشم؟چرا؟ [/hide]
mz56mz
نخبه
خابم میاد نمیتونم بخابم از دست این وروجک
محسن صائب
نمایش یا پنهان متن
اگه کس دیگه ای این حرف رو میزد من موردی نداشتم
ولی شما چرا ؟
من شما رو خانمی سرد و گرم چشیده میدونم
.
خواهرم شما بهتر ار من میدونید که ما در چه کشوری و در چه عصری زندگی میکنیم . حتما میدونید که در این زمان انسانها متاسفانه تبدیل شده اند به گرگ و میش ، گرگهایی که بعضا با لباس تدین و استفاده ابزاری از دین چه نمیکنند. در کشور ما رحم جایی ندارد
بماند
در این دوران شما توانستند بدون رفتن به دادگاه به حقوق خودتان برسید بنظرم این تایید عرایض بنده در بیچاره بودن کارفرما هست
هاچو هاچو
hadi04
gilas
دلم می خواد برم خرید
Holtek
تنها
mojde
خوابم میاد و یه حس بی تفاوتی خاصی دارم امروز دلم یه اتفاق خوب میخواد
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→