میخان گودبای پارتی بگیرن کیک و این صحبتا که مثلا با خاطره خوش بری به من گفتن
حدست درست بود. بابا سنگ تموم گذاشتن خداییش همون پنج شنبه جلسه گذاشتن برام سبد گل وشیرینی گرفتند..و تشکر کردند..ما هم کلی سخنرانی نمودیم و حرفای قلنبه زدیم به خواهرم گفتم یه سکه هم باید می ذاشتن.. خواهرم می گه خیلی پررررویی برای هیچ کس چنین کاری تا حالا نکرده بودند.. برام خیلی مهمه که خود مدیر عامل شخصا با راننده بره سبد گل و شیرینی بگیره.. همه به من می گفتند توخخخخیلی خولی که کارار روکامل تحویل میدی.ولی من اون کاری روکردم که فکر می کردم درست ره .وخوشحالم که رئیس فهمیده خوشحالم..خیلی خوشحالم.توی خونه کلی پز دادم نمایش یا پنهان متنعکسشو بعدا میام می ذارم
Life Dream, یه دکتر متخصص داخلی هست که بیشتر از ده ساله که همیشه برای چکاپ سالیانه میرم. جواب آزمایشاتمو بردم گفت بهتره پیش متخخص گوش هم برم، ممکنه فشار داخل گوشم باشه! چون گوشام گاهی زیاد سوت میکشه؛ هرچند غلطت خونم کماکان باقیست.
نقل قول: Holtek
زالو و حجامت هم خيلي خوبه ، حتما امتحان كن .
حجامت چندبار انجام دادم؛ آخرین بار یکسال پیش بود؛ امسال هنوز نرفتم. حجامت و خون دادن همش خوبه ولی برای درمان غلظت خون خیلی تاثیری نداره. با این حال از پارسال دارم هر 6ماه یکبار خون میدم.
نقل قول: Kishe Mehr
کاکو انار بخور. ایشالله بلا دور ِ . من برات دعا میکنم...
ممنونم. انار از معدود میوه های مورد علاقمه و زیاد میخورم البته به شرطی که خیلی شیرین نباشه.
روز خوبیه هوا بارونیه داریم صفا میکنیم برنامه ریزی برای بعد از بارون داریم بریم کووووووووووه دارم وسایل رو جمع و جور میکنم سرگروه دسته کوهنوردی منم خدا بخیر کنه
سلاااااااااااااااااااام چه قدر خوبه حال و هواتونو میگینیا احساس میکنم چه به هم نزدیکیم . منم بد نیستم یکم حرص دارم برای مبی دیروز معلم گرفته بودیم قرار بود با هم کلاسیش بره نفری 50 هم کلاسیه نرفته معلمه با کلی منت گفته چون تو یه نفر شدی اما عزیزمی ساعتی 75 حالا که دو ساعت شده 150 لطفا تا امشب بریز . فک کن انگار بچه در میره. در کل حال عشقولانه مسافرت طلبی دارم اما بچه ... امتحان ... کار و فلان و اینا خودتون خوب میدونین...
هوا بارانى براى همسايون خيلى خوشحالم و يكم هم حسوديم شده ولى مباركش باشه روز پنج شنبه ( ده ميليارد تومان )١٠ ميليارد تومان معادل يك ميليون دينار برنده جايزه ويژه بانك شد من هم شركت كرده بودم ولى نامردها بهم زنگ نزدن تازه فاصله من با اون خانمه فقط يك آجر بود ولى خيلى خوشحالم چون كه ايرانى هستند و برنده شدن نوووووش جانش
gilas
فردا خونه خودمون هستم با یه عااااااالمه کار
نخبه
فردا خونه خودمون هستم با یه عااااااالمه کار
مگه تا حالا کجا بودی؟
ماهی
میخان گودبای پارتی بگیرن کیک و این صحبتا که مثلا با خاطره خوش بری به من گفتن
بابا سنگ تموم گذاشتن خداییش
همون پنج شنبه جلسه گذاشتن برام سبد گل وشیرینی گرفتند..و تشکر کردند..ما هم کلی سخنرانی نمودیم
به خواهرم گفتم یه سکه هم باید می ذاشتن..
برای هیچ کس چنین کاری تا حالا نکرده بودند..
خوشحالم..خیلی خوشحالم.توی خونه کلی پز دادم
نمایش یا پنهان متن
عکسشو بعدا میام می ذارمهاچو هاچو
ژنرال,
یره چُکار شدی؟؟
دکتر حسابی که مُرده!!
یعنی میشه؟؟
لالا به صورت دیفالت هست
به این میگن افسردگی قبل حاملگی
عکس رییسو؟؟
ژنرال
Life Dream,
یه دکتر متخصص داخلی هست که بیشتر از ده ساله که همیشه برای چکاپ سالیانه میرم. جواب آزمایشاتمو بردم گفت بهتره پیش متخخص گوش هم برم، ممکنه فشار داخل گوشم باشه! چون گوشام گاهی زیاد سوت میکشه؛ هرچند غلطت خونم کماکان باقیست.
حجامت چندبار انجام دادم؛ آخرین بار یکسال پیش بود؛ امسال هنوز نرفتم. حجامت و خون دادن همش خوبه ولی برای درمان غلظت خون خیلی تاثیری نداره. با این حال از پارسال دارم هر 6ماه یکبار خون میدم.
ممنونم.
انار از معدود میوه های مورد علاقمه و زیاد میخورم البته به شرطی که خیلی شیرین نباشه.
hadi04
دارم وسایل رو جمع و جور میکنم سرگروه دسته کوهنوردی منم خدا بخیر کنه
mojde
منم بد نیستم یکم حرص دارم برای مبی دیروز معلم گرفته بودیم قرار بود با هم کلاسیش بره نفری 50 هم کلاسیه نرفته معلمه با کلی منت گفته چون تو یه نفر شدی اما عزیزمی ساعتی 75 حالا که دو ساعت شده 150 لطفا تا امشب بریز . فک کن
در کل حال عشقولانه مسافرت طلبی دارم اما بچه ... امتحان ... کار و فلان و اینا خودتون خوب میدونین...
mz56mz
Holtek
jaj
تنها
هاچو هاچو
هاچو هاچو
gilas
مهمونی
یه شب خونه این مامان یه شب خونه اون مامان یه شب خونه این فامیل یه شب خونه اون فامیل
هاچو هاچو,
الان 2تا پست گذاشتی یعنی 2تا استرس داره بهت وارد میشه
mojde
gilas
zrnznn
حالت زیباییی نیست...ولی چه کنم؟
حالت این لحظه امه دیگه
هاچو هاچو
هر چقدر هم پست بذارم بازم کمه
gilas
مشکوک میزنی بـَـــــــــــــــــــــــد
garfild