ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
ژنرال
صبا خانوم
zrnznn
خوبه....منم سیرو تو بعضی غذا ها خیلی دوست دارم.....
.
.
.
نمیدونم دقت کردین یا نه...سیر های این منطقه فرق دارن با سیر های شمال...سیر های که اطراف ما کشت میشه تند ترن....وقتی دم عید میریم سر زمینی یا باغی چیزی.......واقعاً لذت میبری از بوو عطرش که باد میاره از سر زمین ها....ما همیشه تازه میگیریم
.
.
.
وای شیدای عزیزمممممممم آفرین
عزیزم عالی بود..........
خمیر درست کردن راه روش داره.....مطمئناً برا بار اولت سخت بوده
jaj
بچه مثبت
بوی خوب رو برای سیر گفتی دیگه!!!
شمال باشی و سیرِ تر بخوری و بخوابی! اندِ حاله!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
بچه مثبت
شمال اگه بخوری زود بوش از بین میره! من سیر تازه رو از سیر ترشی بیشتر دوست دارم.
آمما اگر سیر ترشیش سیر ترشی باشه خیلی خاصیت داره!
jaj
نغمه
تمام مواد و طرزتهیه دقیقا مانند دستور پخت و تهیه خمیر ماهی خانم بود که در آشپزخانه بوف بوفی موجوده پس میمونه چند تا نکته:
تابه رو روی گاز بگذارید بدون روغن و بدون واشر دور درب تابه بعد خمیر رو توی تابه پهن کنید و مواد رو روش بچینید و و شعله گاز باید کم باشه . حتی اگه شعله کمتون بازم زیاده از شعله پخش کن استفاده کنید.
من تمام مواد رو از قبل بدون هیچ روغنی تفت دارم و تقریبا پخته بود و فقط توی تابه با هم یکی شد و پنیر آب شد البته میتونید مواد رو نپخته بریزید البته فقط سبزیجات رو مثل قارچ و فلفل دلمه و شاید مرغ که کوچیک شده و زود پخته میشه .
خیلی خوشمزه بود و دردسر فر نداشت البته من چون فر ندارم از این تابه استفاده کردم .
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نغمه
نمایش یا پنهان متن
من این تابه رو نزدیکه به 3 سال پیش خریدم ولی اونقدر برام کاربردی نبود تا اینکه توی نت در مورد استفاده اش و اینکه چه غذاهای میشه توش درست کرد تحقیق کردم و نتیجه اش این شدهنکته خاصی نداره فقط تابه هم نقش ظرفی که توش لازانیا پخته میشه و هم نقش فر رو داره مدت زمان پختش هم به میزان آب شدن پنیره و اینکه بازم بدون روغن هست و اینکه بازم حرارت خیلی کم نوش جون امیدوارم کاربردی باشه براتون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
ژنرال
تابه رژیمی
jaj
نغمه
آره البته اینو 3 سال پیش خریدم که تقریبا بلا استفاده بود اون موقع 35 تومن خریدمش حالا بیچاره قد یه تابه شونصد تومنی و یه فره پونصد میلیونی داره سرویس میده بدبخت
jaj
بچه مثبت
آفرین آفرین
اسم آقای دکتر با M شروع میشه؟
نغمه
خیلی جدی نگیر خواستم هم وزن شونصد باشه بعد دیدم فر گرونتر از تابه است میلیون زدم
http://www.boooofi.com/forum/topic_22665
فکر کنم هنوز جزو تاپیک های متفرقه بود استارت تاپیک های زنجیره ای غذا بیار بوفی ببر بوده
بهلهههه
تنها
وای نغمه جونم دلم خواست
آفرین
gilas
اگه سیر ترشی 20 چند ساله باشه چی
هاچو هاچو
یکی از دوستام هست سیر ترشی دارن 40-50 ساله..فکر نکنم آخرشم استفادش کنن
gilas
اون دوست محترم رو نمیدونم اما ما استفاده میکنیم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→