₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 ... 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑

1088 بازدید، 230 پست، نویسنده: gilas

• gilas

تاریخ شروع صندلی داغ مرداد 1393:
    شنبه 18 مرداد تا شنبه 25 مرداد

میهمان این ماه صندلی داغ:
    ماهی

تصویر در دسترس نیست

گروه: مدیران انجمن

آخرین ورود: 18 مرداد 1393 07:15

نام واقعی: فرحناز

وضعیت تاهل: نامشخص..خخخخ

سوالات سایت از «ماهی»

میهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد.

1. اسم
    2. محل زندگی / محل تولد
    3. سن
    4. رشته و میزان تحصیلات
    5. رنگ مورد علاقه
    6. غذای مورد علاقه
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
    8. خواننده و آهنگ مورد علاقه
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
    11. حیوان مورد علاقه
    12. میوه مورد علاقه
    13. قد و وزن
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
    15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
    17. علت موندن در بوف بوفی
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
    19. چرا «ماهی» ؟
    20. در یک سطر «ماهی» را توصیف کنید.

کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوألات تکراری خودداری کنید و شماره سوألات را از 21 شروع کنید .

تصویر در دسترس نیست قوانین صندلی داغ
    در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت‌کننده که با رأی گیری مدیران انتخاب می‌شود در صندلی داغ شرکت می‌کند.

شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.

در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده می‌شود. سؤال چهارم معتبر نمی‌باشد و حذف می‌گردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
    هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می‌نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می‌شود ).

هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ می‌تواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر می‌تواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق می‌گیرد.

با توجه به حالت مسابقه‌ای بودن این بخش فقط سؤال‌ها و جواب‌ها نوشته می‌شود. و پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و تفسیر پاسخ‌های قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می‌گردد.

پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.

شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

تبصره1: سؤالات به گونه‌ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.

چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خنده‌دارترین سوال، داغ‌ترین سوال، خلاقانه‌ترین سوال و مهم‌ترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق می‌گیرد.

جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می‌باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .

مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می‌نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیران بخش صندلی داغ

gilas
    بندری

22 سپاس: علیرضا، jaj، دلشاد، hadi04، 313-KaMiKaZe، بچه مثبت، تنها، Kishe Mehr، mz56mz، بندری، ماهی، ژنرال، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، Life Dream، Aramesh، نخبه، ba

• jaj

خوب از اونجایی که صندلی داغ بید من یه ذره میخواستم فضولی هامو زیاد کنم و یه ذره سوال شخصی بپرسم ببخشید دیگه اگه نخواستید جواب ندید قبوله
    21-شما خیلی کم از شوهرتون حرف میزنید عایا فوت شدند یا اتفاق دیگه ای براشون افتاده مثلا طلاق گرفتید :7: :bahone:

14 سپاس: gilas، دلشاد، hadi04، بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، ماهی، ژنرال، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، تنها، baron jon

• دلشاد

سلام آبجی قرمزی خوبی خوشی سلامتی
    22- چرارفتی کانادا ما رو تنها گذاشتی ؟
    23- اگه یه شب یه سوسک بره زیر لباس خوابت چکار میکنی ؟
    24- منو چندتا دوست داری :4: ؟

14 سپاس: hadi04، gilas، pAshMak، بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، ژنرال، ماهی، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، تنها، baron jon

• pAshMak

سلام خانمی.امیدوارم خوب وسرحال باشی :8:

بااجازت شروع میکنم:

25-اگه بخواي خودتو مثل يه نمودار دايره اي (منظورم خصوصيات اخلاقيته)
    بکشي کدوم خصوصيتت بيشترين زاويه و کدوم خصوصيتت کمترين زاويه رو داره؟

26-تا حالا از کسی بیش از اندازه انتظار داشتی؟

27-چرا بعضيا دوست دارن ادمو تحقير كنند ؟به نظر تو اين ميتونه يه جور بيماري باشه؟

13 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، gilas، بندری، ژنرال، ماهی، دلشاد، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، تنها، baron jon

• تنها

سلام ماهی جونم خوبی؟
    28-از اینکه از ایران رفتی خوشحالی یا نه پشیمون شدی؟
    29-الان که کانادا هستی دلت بیشتر از همه برای کی تنگ شده؟
    30-دوست داری بیشتر در چه موردی ازت سوال پرسیده بشه؟

12 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، gilas، بندری، ژنرال، ماهی، دلشاد، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، نخبه

• Kishe Mehr

سلام همشهری...

31. تعریفتون از عشق چیه؟

32. دوست داشتین بجای پسر ، دختر داشتین؟ جوابتون چه مثبت باشه و چه منفی دلیلتون چیه؟

33. دوست داشتید بجای زن ، مرد بودین؟ بازم دلیلاتونو بگین.

1189

12 سپاس: gilas، بچه مثبت، بندری، ژنرال، ماهی، دلشاد، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، تنها، نخبه

• ژنرال

نقل قول: gilas
    صندلی داغ ماهی ء

وضعیت تاهل: نامشخص

34. خبریه؟ (از سیاه پوستای کاناداس یا سفید پوسته؟) :4:

12 سپاس: بچه مثبت، بندری، ماهی، دلشاد، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، Kishe Mehr، gilas، تنها، نخبه

• بچه مثبت

هم‌مدرسه‌ای سلام

35. نظرت در مورد این جمله چیه؟ «ما چه گلی به سر پدر و مادرمون زدیم که بچه‌مون بخواد به سر ما بزنه!؟»

36. بهترین و بدترین دوران زندگیت چه دورانی بود؟ چرا؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: ماهی، ژنرال، بندری، دلشاد، zrnznn، ♥Rose♥، garfild، Holtek، Kishe Mehr، gilas، تنها، نخبه

• ماهی

سلام به همگی...ممنون از گیلاس عزیز و همه ی دوستان. :8:
    1. اسم
    فرحناز
    2. محل زندگی / محل تولد
    در حال حاظر کانادا ولی شیرازی هستم :84: محل تولد شیراز
    3. سن
    30+ و 40 _
    4. رشته و میزان تحصیلات
    لیسانس کامپیوتر
    5. رنگ مورد علاقه
    سفید
    6. غذای مورد علاقه
    باقالی پلو با ماهیچه
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
    BMW / در حال حاضر ماشین ندارم
    8. خواننده و آهنگ مورد علاقه
    ابی / بستگی به شرایط روحیم در لحظه آهنگهای مختلفی رو گوش می کنم.این روزا آهنگ Dernière Danse از Indila رو زیاد گوش می دم :1:
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
    پاتیناژ / علی کریمی
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
    فیلم ایرانی برره :4: و بازیگر مهران مدیری
    فیلم خارجی Run Lola Run , هنرپیشه خارجی آلپوچینو رو خیلی دوست دارم ولی جدیدا آقای جانی دپ جاشونو گرفته انگار :4:
    11. حیوان مورد علاقه
    دلفین
    12. میوه مورد علاقه
    خیار / انار
    13. قد و وزن
    160 و 61 کیلو :9:
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
    2 خواهر دو برادر فرزند سوم
    15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
    مجرد
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
    فکر کنم به فارسی حرف زدن نیاز پیدا کردم :83: ولی نه دلم می خواست حرف بزنم :1:
    17. علت موندن در بوف بوفی
    دوس داشتن دلیل نمی خواد :buff:
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
    پیشنهاد و انتقاد خاصی ندارم .همه چیز خوب به نظر میرسه :24:
    19. چرا «ماهی» ؟
    چون زیر دریا ست :1:
    20. در یک سطر «ماهی» را توصیف کنید.
    خب سخت کوشه ، جدیه ، اصولی داره که همیشه پایبندشه در عین حال اون جوری که دلش می خواد و عقلش هم تایید می کنه زندگی می کنه.یه پسر هم داره که همه ی زندگیشه :1:

17 سپاس: ژنرال، بندری، دلشاد، بچه مثبت، zrnznn، jaj، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، hadi04، Holtek، Kishe Mehr، gilas، تنها، نخبه، arash52، maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: jaj
    21-شما خیلی کم از شوهرتون حرف میزنید عایا فوت شدند یا اتفاق دیگه ای براشون افتاده مثلا طلاق گرفتید

نه متاسفانه فوت نشدند :4: اتفاق خیلی بدی براشون افتاد بنده ازشون متارکه کردم :1:
    نقل قول: دلشاد
    22- چرارفتی کانادا ما رو تنها گذاشتی ؟

خب دلایل زیادی برای رفتن داشتم. من عاشق ایرانم ولی خیلی چیزا وجود داشت از قوانین گرفته تا فرهنگ اجنماعیمون که روی اعصابم بود و چون نمی تونستم چیزی رو تغییر بدم محیط زندگیمو تغییر دادم.شما رو هم تنها نذاشتم.می بینید که هستم داداش گلم :8:
    23- اگه یه شب یه سوسک بره زیر لباس خوابت چکار میکنی ؟

لباسمو در می آرم جیغ می کشم و فرار میکنم :4:
    24- منو چندتا دوست داری ؟

خیلی زیاد شاید 127656565652653624433 تا :1:
    نقل قول: pAshMak
    -اگه بخواي خودتو مثل يه نمودار دايره اي (منظورم خصوصيات اخلاقيته)
    بکشي کدوم خصوصيتت بيشترين زاويه و کدوم خصوصيتت کمترين زاويه رو داره؟

سلام خانومم
    آرومی و صلح گرایی بیشترین و کینه جویی کمترین :1:
    26-تا حالا از کسی بیش از اندازه انتظار داشتی؟

شاید آره.از مادرم انتظار دارم که دوری منو تحمل کنه و اون همیشه میگه خارج از توانمه :2:

27-چرا بعضيا دوست دارن ادمو تحقير كنند ؟به نظر تو اين ميتونه يه جور بيماري باشه؟

دلایل مختلفی می تونه داشته باشه 1- اصلا ندونه داره تحقیر می کنه ینی از نفهمیش باشه 2- قبلا به شدت تحقیر شده باشه و عقده داشته باشه :66:
    نقل قول: تنها
    سلام ماهی جونم خوبی؟

سلام عزیز دلم.خوبم :8:
    28-از اینکه از ایران رفتی خوشحالی یا نه پشیمون شدی؟

خوشحالم و پشیمونم :1:
    نمایش یا پنهان متنپشیمونم که چرا زودتر نیومدم :4:

29-الان که کانادا هستی دلت بیشتر از همه برای کی تنگ شده؟

دلم برای مامانم و خونه ی پدریم خیلی تنگ شده.ولی عجیبه برای خودم با این که پدرم از دنیا رفت ولی بیشتر از همه دلم برای اون تنگه و بیشتر از همه خوابشو می بینم و روزی نیست که به یادش نیفتم :1:
    30- دوست داری بیشتر در چه موردی ازت سوال بشه؟
    شیرینیش به اینه که سوالاتی پرسیده بشه که من به فکر بندازه حتی اگر دوس نداشته باشم ازم بپرسین.
    نقل قول: Kishe Mehr
    سلام همشهری...

سلام همشهری گلو :8:
    31. تعریفتون از عشق چیه؟

هر وقت با پدیده ای توی زندگیت مواجه شدی که تونستی تصمیمی بگیری که خودت رو توی اون تصمیم اصلا در نظر نگرفتی و پا رو خودت گذاشتی به خاطر اون بدون که عاشقش هستی :1:

32. دوست داشتین بجای پسر ، دختر داشتین؟ جوابتون چه مثبت باشه و چه منفی دلیلتون چیه؟

نه دوس نداشتم.من با پسرها رابطه بهتری دارم :4: و البته زن بودن سخت تر از مرد بودنه ولی من ازش شاکی نیستم.برای فرزندم راحت تر بود که مرد باشه تا زن :1:
    خب همین ..دلیلم همینه پسرا رو دوس دارم :66:

33. دوست داشتید بجای زن ، مرد بودین؟ بازم دلیلاتونو بگین.

نه من زنم زن بودنم را دوست می دارم.یه شعر هم در این زمینه دارم :9:
    با این که ناملایمات زیادی از زن بودنم دیدم ولی با همه ی این نا ملایمات از خیلی از مردها موفق تر بودم و همه ی مشکلات ناشی از زن بودن رو دور زدم و الان با قسمتهای خوب زن بودنم زنئدگی م یکنم.با عواطف زنانه با حس زیبای مادری و خیلی پیزای دیگه :8:
    نقل قول: ژنرال
    34. خبریه؟ (از سیاه پوستای کاناداس یا سفید پوسته؟)

خبر که خیلی زیاده :4: داعش و غزه اوضاع خیلی خرابه .جنگم سفید پوست و سیاه پوست نمیشناسه :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    هم‌مدرسه‌ای سلام

سلام هم مدرسه ای جونم :8:

35. نظرت در مورد این جمله چیه؟ «ما چه گلی به سر پدر و مادرمون زدیم که بچه‌مون بخواد به سر ما بزنه!؟»

این جمله ناشی از فرهنگ ایرانی به جامونده از اجداد ماست که فرزند رو می خواستند که روزی بهشون خدمت کنه.موافقش نیستم .قرار نیست فرزند گلی به سر آدم بزنه :66:
    36. بهترین و بدترین دوران زندگیت چه دورانی بود؟ چرا؟

بهترین دوران دوران کودکی
    و بد ترین دوران دوران زندگی مشترکم با همسرم

17 سپاس: بندری، دلشاد، بچه مثبت، zrnznn، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، hadi04، Holtek، Kishe Mehr، gilas، تنها، نخبه، arash52، maryamlondon1

• بندری

سلام ماهي گلي

37 . اگه همه وجودت (پسرت) يه روزي ولت كنه چكار مي كني ؟
    38 . اگه عاشق يكي بشه كه تو دوستش نداري و متنفري جلوش وا مي ايستي يا ميزاري پسرت به عشقش برسه ؟
    39 . حاضري برا كسي (البته دور از جونت ) بميري ؟ اون كيه يا اينكه كيا هستن ؟

12 سپاس: ماهی، دلشاد، بچه مثبت، zrnznn، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، Holtek، Kishe Mehr، gilas، تنها

• ماهی

نقل قول: بندری
    سلام ماهي گلي
    سلام خسرو خان :8:

37 . اگه همه وجودت (پسرت) يه روزي ولت كنه چكار مي كني ؟

والا اون همین الانم ولم کرده :bahone:
    من واقعا دوس دارم که اون زودتر بزرگ شه و مستقل و من دورادور مواظبش باشم.اینا افکاریه که از ذهنم می گذره ولی نمی دونم اگر روزی واقعا بی محبتی ازش ببینم چه حسی پیدا کنم ولی حضور فیزیکیش زیاد برام مهم نیست به شرطی که مطمئن باشم حالش خوبه :1:

38 . اگه عاشق يكي بشه كه تو دوستش نداري و متنفري جلوش وا مي ايستي يا ميزاري پسرت به عشقش برسه ؟

من اصولا وارد جنگ نمیشم.با همسرم مشکل داشتم جدا شدم با قوانین کشورم مشکل داشتم ترکش کردم .کلا خودم رو از استرس دور می کنم.ولی قطعا در این مورد زجر زیادی خواهم کشید.مثلا اگر عاشق دخترای خانواده ی پدریش بشه نمی تونم تحمل کنم.ولی جنگ هم نم یکنم فکر کنم از غصه بمیرم :28:
    39 . حاضري برا كسي (البته دور از جونت ) بميري ؟ اون كيه يا اينكه كيا هستن ؟

برای هیچ کس غیر از پسرم حاضر نیستم این کارو بکنم
    خب همیشه فکر می کردم برای پسرم این کارو می کنم ولی یه بار یه برنامه ی مستند دیدم که یه میمون مادر رو با بچه ش گذاشتند توی یک محفظه بعد محفظه رو داغ کردند.میمونها نمی تونستند گرما رو تحمل کنند میمون مادر بچه شو گذاشت زیر پاش و نشست روش :83: :2: از اون موقع می ترسم که نکنه اگر واقعا توی چنین شرایطی باشم خدمو انتخاب کنم :7:

15 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، hadi04، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، تنها، نخبه، arash52

• mz56mz

دست مديران عزيز طلا
    سلام ماهي جان
    40-چرا احساس ميكنم اواتارت عكس خودته؟!

14 سپاس: دلشاد، ماهی، zrnznn، jaj، ژنرال، بچه مثبت، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، تنها

• ماهی

mz56mz,
    سلام عمو جونم :8:
    نقل قول: mz56mz

40- چرا احساس میکنم اواتارت عکس خودته؟

نمیدونم . یه نفر دیگه هم بهم گفت چقدر شبیه خودته ولی خودم اینطور فکر نمی کنم 378
    شاید اداش شبیه خودمه:4:
    ولی خب شما اداهای منو ندیدین که:4:

17 سپاس: zrnznn، jaj، mz56mz، ژنرال، بچه مثبت، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، hadi04، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، نخبه، arash52، تنها

• zrnznn

ماهی جونم سلام و خسته نباشی :6:
    نقل قول: ماهی
    من اصولا وارد جنگ نمیشم.

جالبه..... :37:
    عزیزم سوال 30 شیدا رو جواب ندادی :9:
    .
    .
    .
    41. ماهی جون شب ها خواب اروم داری؟

13 سپاس: jaj، ماهی، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، pAshMak، hadi04، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، تنها

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    خبر که خیلی زیاده داعش و غزه اوضاع خیلی خرابه .جنگم سفید پوست و سیاه پوست نمیشناسه

این اخبارو که خودم در جریانش هستم.
    منظورم واضح نبود؟ قبلش یه نقل قول کردم و سوالم عطف به اون نقل قول بود.
    جوابت قانع کننده نبود برای من اما اصراری هم به پاسخش ندارم؛ هدفم فقط رونق بخشیدن به تاپیک بود :bahone:

چندتا سوال تو ذهنم هست که البته بیشتر جنبه طنز و شوخی داره اما چون احتمال میدم موجب تنش بشه، درز میگیرم :4:
    در مورد مهاجرت چندتا سوال دارم که البته داغ نیست اما برای اطلاعات خودم میخوام بدونم که بعداً مطرح میکنم.

13 سپاس: jaj، zrnznn، ماهی، ♥Rose♥، garfild، pAshMak، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، تنها، نخبه

• zrnznn

نقل قول: mz56mz
    عمو جون جواب داده

به خدا ویرایش شده پست و بعدا اضافه شد....تو مدتی که من داشتم سوال و جوابا رو می خوندم صد در صد مطمئنم نبود :5:

42. ماهی جون تا به حال شده که احساس کنی یه کاریو میخوای انجام بدی و پسرت مانعی بوده برات؟؟ منظورم اینه که اگر پسرت نبود اون کارو انجام میدادی ولی به خاطر اون گذشتی..... ؟ (مثل دلت میخواسته ازدواج کنی و به خاطر پسرت و زندگیش، منصرف شدی!)

43.تا به الان که هنو چند ماه که از ایران رفتی...بیشتر بیشتر دلت برا چیه ایران تنگ شده؟ منظورم فرد خاصی نیست....منظورم برا حس و حاله...(مثل دلت برا ماه رمضون تنگ نشده؟ مثل دلت برا شیراز تنگ نشده؟ دلت برا تفریحات اینجات نتنگ نشده؟ ؟؟ اینا مثال بود که زدم)

10 سپاس: ماهی، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، pAshMak، Holtek، بندری، gilas، دلشاد، تنها

• garfild

سلام ماهی خانم :84:

44. دلت بگیره چیکار میکنی؟؟

45. اگه کسی بهت بدی کنه و خودت ندونی چرا و ضرر هم ببینی چیکار میکنی؟؟

46. چقد به فال های موجود اعتقاد داری؟؟

11 سپاس: ♥Rose♥، ماهی، بچه مثبت، ژنرال، pAshMak، zrnznn، Holtek، بندری، gilas، دلشاد، تنها

• ماهی

نقل قول: zrnznn
    41. ماهی جون شب ها خواب اروم داری؟

آره عزیز دلم.مث خرس می خوابم :4:
    البته نمی دونم منظورت از آرومی چیه.من همیشه انگار نیمی از حواسم بیداره.یه تق کوچولو رو کاملا احساس می کنم یه وقتایی شده که یهو بیدار میشم و در همون لحظه می بینم که پسرم داره از تخت می افته.مخصوصا اینجا که تختش روی بلندیه و زیرس میز کامپیوتره..انگار همه ش بیدارم ولی خب استرس ندارم و راحتم :1:
    نقل قول: ژنرال
    جوابت قانع کننده نبود برای من اما اصراری هم به پاسخش ندارم؛ هدفم فقط رونق بخشیدن به تاپیک بود

تو سوالتو بپرس اگر بتونم حتما جواب میدم :10:
    به خدا ویرایش شده پست و بعدا اضافه شد....تو مدتی که من داشتم سوال و جوابا رو می خوندم صد در صد مطمئنم نبود

آره اینو بعدا اضافه کردم ولی قبل اینکه پست تو رو ببینم.ممنون از توجهت.اگر بازم جا انداختم ممنون می شم بگی نجمه جون :11:

42. ماهی جون تا به حال شده که احساس کنی یه کاریو میخوای انجام بدی و پسرت مانعی بوده برات؟؟ منظورم اینه که اگر پسرت نبود اون کارو انجام میدادی ولی به خاطر اون گذشتی..... ؟ (مثل دلت میخواسته ازدواج کنی و به خاطر پسرت و زندگیش، منصرف شدی!)

این بچه تخصصش همینه :23: خب سوال جالبی پرسیدی.خیلی خیلی زیاد این اتفاق برام افتاده.برا همینه که معتقدم عاشقشم.چون واقعا یک فرصت ازداج خیلی خوب داشتم که به خاطر اینکه از رفتارش با پسرم خوشم نیومد نشستم بطور شفاف در این مورد باهاش صحبت کردم و از جواباش هیچ خوشم نیومد و تمومش کردم.الانم اصلا ناراحت نیستم.اون موقع فکر می کردم ازدواج خوب یعنی خوشبختی وای الان فرار می کنم از ازدواج :1:
    نه تنها ازدواج بلکه خیلی کارای دیگه بوده که نتونستم انجام بدم به خاطر اینکه تصمصم که می خوام بگیرم باید اون رو هم در نظر بگیرم :1:

43.تا به الان که هنو چند ماه که از ایران رفتی...بیشتر بیشتر دلت برا چیه ایران تنگ شده؟ منظورم فرد خاصی نیست....منظورم برا حس و حاله...(مثل دلت برا ماه رمضون تنگ نشده؟ مثل دلت برا شیراز تنگ نشده؟ دلت برا تفریحات اینجات نتنگ نشده؟ ؟؟ اینا مثال بود که زدم)

بازم سوال قشنگی بود.باور کن دلم برای این تنگ شده که زنگ خونه ی بابابمو بزنم :79: تو حیاط راه برم مامانم چایی دم کنه.حیاطو آب پاشی کنه و بشینیم با هم چایی بخوریم و حرف بزنیم :79: چند وقت پیش با پسرم راجه به گوشی آیفون صحبت می کردیم.می گفت آیفون سیکس اومده گفتم حالا آیفون من مگه چشه؟ گفت آیفون تو آیفون خونه ی مادرجونه..گوشی نیست که..باور کن اشک اومد توی چشام..و بغض گلومو گرفت.اونجا فهمیدم چقدر دلم می خواد زنگ خونه ی مامانمو بزنم :79:
    نقل قول: garfild
    سلام ماهی خانم

سلام گارفیلد مهربون :8:

44. دلت بگیره چیکار میکنی؟؟

بستگی به درجه ش داره.موسیقی گوش می دم. گریه می کنم یه عالمه :83:
    و وقتی خیلی شدید میشه حساب بانکیمو خالی می کنم :83: خریدایی می کنم که با عقل جور در نمیاد. :10:

45. اگه کسی بهت بدی کنه و خودت ندونی چرا و ضرر هم ببینی چیکار میکنی؟؟

این کارو که ملت خیلی به سرم آوردند :4:
    بستگی داره کی بفهمم.اگر زود بفهمم مقاومت می کنم و می شونمش سر جاش :3: ولی اگر شرایط طوری باشه که نتونم کاری کنم می سپارمش دست خدا و زمان و ایمان دارم که اون از من به مراتب توانا تره و حسابشو به وقتش می رسه :3:

14 سپاس: ♥Rose♥، garfild، بچه مثبت، ژنرال، pAshMak، zrnznn، hadi04، Holtek، بندری، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، تنها، نخبه

• ماهی

garfild46. چقد به فال های موجود اعتقاد داری[quote=بندری],
    والا نمی دونم یه وقتایی فکر می کنم دنیا پر از روز و راز ناشناخته ست پر از نیروها و انرژیهای ناشناخته. و فکر می کنم هر چیزی ممکنه. هیچ وقت بر اساس فال تصمیم نگرفتم ولی از خوندنش خوشم میاد فقط می خونم گاهی تعجب می کنم و ازش رد میشم.
    ژنرال,
    خب منم جواب دادم دیگه:4:

13 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، zrnznn، بچه مثبت، garfild، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، تنها، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: